Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszú idõ után feltenném újra a játékot, kérdésem, hogy a patch -ket milyen sorrendben érdemes feltenni és hogy mi a különbség a számomra új 1.4 standalon ill. cumulativ patch között? Érdemes feltenni?
Köszi a válaszokat
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem tud valaki kódot a játékhoz.
Mert egyszerûen nem sikerül átjutnom az utolsó pályán
végén
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nálam is ha játszok a neten, és kilépek néha beadja, hogy már foglalt a CD kulcs. Olyankor nem is enged belépni a serverekhez.
Általában másnapra, vagy több óra elteltével már beenged újra.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
idegesítõ egy dolog
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Szóval elõfordul, ilyenkor az ember 2 dolgot tehet:
1. anyázik, mert kidobta az ablakon a játék árát
2. megvan a blokk, és így a forgalmazó kicseréli egy másik példányra a játékot
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Azt hiszem mindent leírtam, jó játékot! 😊
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Bár nem hinném,hogy a patch nélkül nem fogadná el a CD keyt.
Csak akkor kéri amikor a játék menüben a Netes Multi-hoz akarsz belépni.
De biztos nem használja senki a kulcsodat,hiszen új. Kell egy Felhasználó név és egy jelszó. Ezeket te választod ki a regelésnél. Ezenkívül kell beirni CD kulcsot.
Szerintem rosszul regisztráltál. Egyik ismerõsöm is rosszul töltötte ki a regisztrációt. Én segítettem neki és jó lett.
Másnál is jelentkezett az a gebasz, hogy a tenger villódzik,hüm? 7600 GS-em van, sztem azé' annyira nem tróger 😊
Battlelog: Purga5
kisgabo: Jó lenne ha megint aktív lenne az FCH, de nem sok remény van rá sztem, de ne legyen igazam <#rolleyes>#rolleyes> <#kuss>#kuss>
Dikri-t, Kozman-t, meg engem, biztos "összelehet szedni" majd <#ravasz1>#ravasz1>
remélem crysis, összekapja a régi fch oc csapatot... <#vigyor1>#vigyor1>
Jó látni, hogy tombol a topik! <#vigyor3>#vigyor3>
Ui: Jó az utolsó 6-7 percet kivártam, holnap ugyanekkor, újra itt, ugyan velem <#hehe>#hehe>
mp_surf...lol
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nehézségre is. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
van egy olyan problémám, hogy amikor a sandboxban csinálok földet, az ugyan olyan színû, mint a víz, vagy nemtommi. tehát nem az a piros-hálós, replace me feliratú kinézet van ott! nem tudjátok mi lehet a baj? 😞
így nem tudok pályákat készíteni...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a nyár közepén abbahygtam a far cry multizását..ma ujra felraktam a gamet ...csatlakozok egy szerverhez és NINCS EGÉR!!!!!csak oldalazni tudok a w-a-s-d billentyükel egyszerüen a pisztolyt/puskát nem lehet mozgatni...és ugynaez van a singlében is
mitöl van???????plz help me
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ez egyébként melyik verziószámú játékokkal mûködik? 1.0-val is?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -