24504
-
theodor #23904 Ne mondanám énazt, hogy "húde szépen fejlődnek". Épp az ellenkezője. Ugyanazt adják ki szinte mindig csak más néven meg némi "extrával". Ott vanak az NFS sorozatok. Az mi??? Játék??? Egy kalap kakapástétom. -
theodor #23903 Talán a 20 év során nőttek az elvárásaim mint ahogy veszel egy kocsit 90 ben aztán 2000 ben ugyanazt kapod meg egy ugyanazon az áron ezért kérlek szépen. -
#23902 De ne add senki tudtára, majd mindenki eldönti, hogy neki tetszik-e az adott játék. Egyébként ha régen kicsit is élvezted az akkori kor "gagyi" játékait, akkor számomra furcsa, hogy a mai modern játékok miért nem tudnak lekötni. Vannak most is jó alkotások. A Bioshock-ról meg annyit, hogy te a látványról beszéltél, nem magáról a játékról. A Bioshock pedig jól néz ki, gyönyörűen megcsinálták szerintem. -
theodor #23901 Nem engine ezek hanem a tényeket próbálom a szarokkal jatszadozó embereknek a tudtára adni. -
theodor #23900 20 éves létemre volt alkalmam jó pár száz játékot végignyomni és levonni azt t szörnyű következtetést amiről éppen az előbb pofáztam. Szóval nemagyarázz itt nekem, hogy milyenek voltaz azok a "régi szép idők" mert azok már ELMÚLTAK. A Bioshock meg a pincében játszódó stílusával nem nagyon tudja izgatni a fantáziámat. -
#23899 A FC-al és a Crysissal az a baj, hogy mindkettőnek a sztorija elég gázos.A Crytek igazából nem tud feszültséget teremteni, olyan sík hangulata van az egésznek.Ha van hangulata.De inkább nincs.És igen, végigvittem mindkettőt, nem hasból dumálok.Inkább nem élveztem.
És mi a jó FPS?Nahát ott van pl. Call of Juarez, fantasztikus két szálon futó sztori és lenyűgöző látvány társul melléje.Condemned - Criminal Origins, újítást hozott egyedi játékmenetével a játékpiacra.Half-Life 2, gravity gun ami csakugyan egy nagy ötlet volt, helyszínek stb.Van még nekünk egy Thief sorozat, bár nem hagyományos FPS és nem is hasonlítható igazából sok mindenhez, stílusteremtő volt az a lényeg.Talán ezek jó FPS-ek. :)
Másrészt nem értem mit enginezell itt még mindig?
Az Unrealról megjegyezném, hogy igen-igen túlzásokba esnek és nem a természetesség sugárzik belőle, ellentétben a Cryengine2-jével, ez igaz.De kit érdekel?Én játszani akarok, nem grafikát bámulni, de jó ha jól néz ki.És tényleg az Unreal 3-as játékok nagyrésze se ér sokat...
-
#23898 Látszik, hogy egy kiskorú fikagép vagy. Bezzeg az én időmben... tudod akkoriban a Half-Life 1 is csodajáték volt. Sőt, ez már jóval később volt, anno DOS-os és ilyen kazettás játékokkal kezdtem. Lehetett élvezni őket! Nem tudom felfogni, hogy a mai fiatalság mit elégedetlenkedik. Végigszidod, hogy az összes játék ronda, holott szerintem meg nagyon is gyorsan fejlődnek a játákok kinézete. Sőt, nem csak kinézete, hanem úgy alapjában az egész. Szidod az UT3 motort, holott ha megnézed a Bioshock játékot, akkor szerintem nem lehet panaszod. Az persze másodlagos, hogy rohadtul nem a motoron múlik, hogy hogyan néz ki egy játék, az csak egy "fejlesztőeszköz". Hidd el a Cryengine 2 is csak egy foltozott változat a régi motorukból. Jó, persze, dolgoztak vele, lehet a foltozás kicsit elcsépelt, de ne hidd, hogy az valami csodamotor, és ne hidd, hogy a vetélytársaknál fényévekkel jobb. Gondolkozz, hülyék lettek volna kidobni a régi munkájukat, inkább feljavították, és most nagy marketingbe kezdtek, hogy milyen tulajdonságokkal bír.
Igazából nem is tudom, hogy ezt minek írtam le. Úgysem tudok változtatni a szemléleteden. Csak érdekes, hogy pont azok kritizálnak, akik nem tudják élvezni a játékokat, csak fikázni. Örök elégedetlenek. Bár azért megnézném, hogy mi lenne veled, ha hirtelen az összes játék eltünne a világból... -
theodor #23897 Jujj! aztán majd jönnek a híres unreal fanatic idióták akik pixelháborúban játszák az híres édes unreal 3.0 t. Anti Aliasing élkül egy fps szartsemér. Unreal= álomvilág nintendo szinten a szaros pixeljeivel együtt. -
theodor #23896 A Crysis épp a korát éli (attól függetlenül, hogy nekem apszolút nemtetszik mert az eanél van már ez is és teljesen más mint a Far Cry). És te magyaráztad, hogy a Far cry meg a Crysis ugyanaz és mindkettő szar. Ok ha ezek szarok akkor mi a jó? Mondjál már egy jó FPS-t! Egyedül a Crytek használ értelmes engine-t a többi okádék úgyhogy negyere nekem azzal hogy szar mert a többi fps nyugodtan elbújhat mellette mer egy híg fos az összes. De látszik, hogy sose játszottál vele vagy ha igen akkor csak mentél oszt puff-puff. De tudod ne csak nézd lásd is amit cselekszel. O_op -
#23895 Ki beszélt most grafikus motorról?
Játékokról beszéltem annak tudatában hogy a Far Cry és a Crysis is korának legjobbja volt ilyen szemontból és ez tagadhatatlan. -
#23894 Látom lesz a Far Cry-ból film. Hát gyenge kis film lesz ez, ahogy néztem a bemutatót. Nem is úgy fog kinézni a hely pálmafákkal,ahogy a játékban. Ráadásul szörnyek se lesznek benne. -
#23893 Mármint amikor megvettem,akkor játszottam vele sokat, de azóta nem. -
#23892 Ja és még mindig nem vettem elő, hogy játszak vele a neten, de tervezem. -
#23891 Régen néztem már be ide. Azt mondod 1990 Ft eredetiben. Hát attól függ hol. A CD Galaxisban csak 990 Ft. Én Sparban 2400-ért vettem októberben. -
CUCLI #23890 nyugivan. -
theodor #23889 Menjél szépen játszani a hulladékaiddal ahelyett, hogy nekem írogasz ovodás szinten te takony. -
Hedic #23888 kabe pellom!!!!hülye kis nooooob !!!!!!! -
theodor #23887 Akkor mia jó: a source engine vagy a hányás unreal O_o mondjál már egy értelmes engine t -
#23886 Mit veszekedtek?Egy kategória mindkettő.
crysis=far cry=shit :D
Mivel jobb a FC, hogy a fanoknak már nem tetszik a crysis? -
theodor #23885 Elbújatsz az íjés crysis eddel a sunyiba omfg -
Stalker #23884 D: -
CUCLI #23883 leülhetsz, elégtelen. -
#23882 Az mi? -
CUCLI #23881 remélem egy halom spamet kapsz -
#23880 Aki játszik neten vegyen fel MSN-en.=)
[email protected] Mielőtt vk elkezdene okoskodni, én szeretem a Far Cry-t...Far Cry forever!:D Alig várom h megjelenjen a 2. része.=) -
#23879 :D -
#23878 ostoba. -
Hedic #23877 ember!a FAR CRY ideje lejárt!!!most a crysis ideje jött el!!! szóval aztat játszad!!utánna meg majd jön a far cry2 akkor meg majd játszd aztat..egyszóval haladj a korral!!! -
ügyetlen #23876 VISTA van ezen a gépen és rossz a FAR CRY. XP gépen JÓ. az NVIDIA már frissitve van.GEFORCE 8600-as videó kártyám van amit frissitettem. PACH 1.4 kéri a 1.33-at ez a 1.1-et de az 1.1-et nem tudom letölteni A PACH MEGOLDANÁ A PROBLÉMÁMAT??? -
ügyetlen #23875 persze asztsem tudom,hogy hová irják a válasz a.kérdésemre -
ügyetlen #23874 na hello!fogalmam sincs,hogy mitkell csinálni ezen a forumon de szeretnék normálisan játszani a FAR CRY-vel.Fel telepitettem de a FÖLD ÉS A VIZ SZÜRKÉSKÉK ÉS NEM TUDOM,HOGY KELL MEGCSINÁLNI ha valaki tudja irjon nekem. -
SzocsA #23873 hello!
a gyik nem jó
a pacheket az 1.32 es csak 20 mb de az 1.3as már több kell neki az is és nem magyarosít! -
Hedic #23872 csa...az van hogy par haverral szeretnénk nyomni a gamet LAN-ba de egyikünk se látja senkinek a szerverét!tudna vki segiteni h mit kell csinálni vagy hogy milyen patch*ot kellene leszedni??lécci naon sürgöss!!!!! please help meeee!!!!!! -
#23871 véleményt mondani jöttem... -
#23870 valaki a lányokat szereti, van aki a fiúkat. én a lányokat, és a far cry-t. -
#23869 akkor meg mit keresel itt?? -
#23868 Szerintem a far cry és a crysis is szar...én egyiket se kedvelem túlságosan. :)
Az AI jobb a FC-ban viszont mindkettőnek pont ugyanolyan gagyi sztorija van, a két játék eleje majdnem tök egyforma és azután jön az óriási színvonalcsökkenés.Egylére megy a két Crytek game.
De akinek tetszik, tetszik.Ez van. -
#23867 a játék jó, ez nem bukott, a crysis volt az.. -
#23866 A film is szar lesz, mint a játék. :D -
#23865 UWE BOll....