Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Nem jól tudod sajnos 😞 Csak azokon futott jobban és az elsõ 2 peccs szinte csak az nvidia kártyák gondjait javították.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
a válasz: e_vegetation_min_size (asszem valami ilyesmi 😊

lck
Nálam HL2 simábban fut FC-nál. ( mondjuk eléggé low-ra van rakva minden az 1.7-es proc. miatt )
<#vigyor4>
Köszi a hilfét.
(Mindazonáltal a gépemen a Half Life 2 demója full maxon simán futott, nem tudom, ahhoz viszonyítani pl. érdemes-e).

I love Techno
Ja és ha jól tudom a Far Cry-t ati kártyákra zizzentették 😊

I love Techno
Én azt tapasztalom hogy 30 fps nagyábol a határ , tehát nagyából itt kezd el látványosan szagatni a kép (és élvezhetetlenné válni) ha 40-50 fps álá nem esik be soha akkor szerintem az már bõven jó (persze akinek alapból 150 fps el megy annak lehet már ez is szaggat megszokás kérdése 😊.

I love Techno
Én egy 9600 xt amd 1700 512mb (290mhz-körül) low grafon 800*600-ban a single olyan 25-30 fps-el minimum megy a multi az más tészta mert ott elég keményen lemegy 10-20 fps ha sok emberke van a serveren , de amugy ezzel a géppel is élvezhetõ volt a játék amig nem lagoltam enyire , szóval a te gépeden magas beállitásokon is a multiban is minimum 40-50 fps el menni fog ami már jó , persze ez a minimum de szerintem általában ennél jóval több ilyen 100 fps ek körül menni fog... (persze én ilyen élsimitások meg faszom tudgya miket nem szoktam nyomni szóval arról nem beszélek) a lényeg hogy bõven jó a géped ehez a játékhoz.

Szervusztok!

Nem akarom a villanykörte-sémát reprodukálni (á lá lac coo), de egymásnak ellentmondó híreket és véleményeket olvasok sok helyen. Szóval kérdeném a konkrét tapasztalatokkal rendelkezõ játékosokat.
Egy 3.0 GHz HT Pentium procival, 1024 DDR400 RAM-mal és egy Radeon 9800 Pro kártyával mennyire magas beállítások mellett futna simán és élvezhetõen ez a játék? Másik kérdés: nem érzékeny a Radeon kártyákra?
Segítségetek elõre is köszönöm.

XeeN
Mint tapasztalt hibabejelentõ, van egy megszívlelendõ tanácsom: MINDEN nap hívd fel õket! Miután nekik ezt naplózniuk kell, nem húzhatják sokáig, mert a fejükre koppintanak. Ezt egy magas beosztású Matávos barátom mondta (mellesleg neki köszönhetem, hogy megjavult a netem).

lac coo
Vár, hogy jó legyen a netje és már qrva mérges.......<#gonosz2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Duddits
Nem baj. Úgy is csak késöbb hozom vissza.

XeeN
Sajna per pill nincs is szerverünk. <#shakehead>

XeeN
<#taps><#taps><#taps>

Duddits
<#nyes> A sok csaló... Nem is megyek hozzátok.<#hehe>

lac coo
+ még én is ott állok a szikla elött a láthatatlanság csítemmel.....<#eplus2>

XeeN
Nincseken fák, bokrok, nincsen fû.

XeeN
A saját ill ACC-s szerverek blokkolják az ehhez szükséges beállításokat, tehát... (Sajnos más megoldást kell keresnem... <#idiota>)

A legnagyobb gond azonban az, hogy annyi mindent átbarmoltam konzolból, hogy már nem tom mitõl lett ilyen. Ráadásul csak a játék újraindítása után kaptam ezt eredményül. <#falbav>

Duddits
Mit kéne nézni?

Duddits
Semmi, csak kölcsön adtam havernak. Majd visszakérem és akkor játszok veletek.

lac coo
LOL! Hozzuk fel a témát , hogy hány fps-tõl látszik folyamatosnak a kép ?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

lac coo
Csíter ........<#idiota><#banplz>

XeeN
Itt nem az "extrém" távoli emberekrõl van szó, de mindegy. Én megengedhetném magamnak a 4xx aa-t, de teljesen feleslegesnek érzem. 640x480-ban még lehet értelme, 1152x864-ben (ebben játszom én) vagy felette pedig már nincs. Az aniso az már más tészta. <#kacsint>

Közelharcban pedig egy bizonyos grafkártya kategória felett már csak a proci számít. Nekem ez a tapasztalatom. (mobil barton 2433MHz/6800GT->Ultra) Ráadásul a multi nagyságrendekkel lassabb a single-nél.

XeeN
Nagyon ráértem...

<#eplus2>

(a képet kicsinyítettem, összenyomtam)

PyRex
Nem kell, ha minden mediumon meg low-on van, akkor nem kell. Multiban meg úgysem a grafika számít, meg amúgy is levenném. Amúgy meg még egyszer mondom: igenis számít a felbontás - különben nem játszanék ebbe.

Hat az extrem tavoli embereket megse jeleniti az engine (minden high-on sem). Csak ha odatavcsovezel akkor rakja ki, akkor meg mar mind1.. A kis fps joval nagyobb hatranyba hoz kozelharcnal, 1280-as felbontashoz meg kell egy x800 hogy ne droppoljon.
lac coo

Na most ilyenkor meg mi a fasz van ??? Akármit csinálok csak ezt írja !!!Nincs is fenn semmi MOD !!!

I love Techno
Mér mi történt?

Duddits
Na majd ezen a héten visszaszerzem a játékom, és akkor....<#nyes>

Tibor
az a baj hogy nincs MÉG igazim!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Nálunk jelenleg nincs tagfelvétel, de ha nagyon jól játszol, változhat a véleményem. 😉

Tibor
lehet vmelyik klánba jelentkezni?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

lac coo
Én meg hiába látom jól a fejét úgyse találom el....<#idiota>

PyRex
pff, nemtom én meg pont nem látom tõle jobban. bááár 😊

Az FSAA is segít, mert ha be van kapcsolva, akkor a távoli ellenfeleknek jobban látni a fejét 😛

I love Techno
Hát én már jácottam pár fps játékkal multit és te vagy az elsõ a több száz játékosból , akivel találkoztam , akit nem zavar az alacsony felbontás.<#pias>

PyRex
LOL, ennyire nem járhat ugyanúgy az agyunk 😊))))))))

I love Techno
<#worship><#worship>

XeeN
<#taps><#mf2>

XeeN
Ezzel nem igazán értek egyet. Az FC-ben igenis van értelme, mert esetleg bokornak nézed az ellenfelet, ha távol van, míg nagyobb felbontásban kivehetõ az alak. Szvsz az FSAA-nak nincs különösebb értelme, mert csata közben úgysem azt nézed...

PyRex
Bocs de ez egy iszonyú nagy baromság. Ahol távolra pontosan kell céozni - márpedig a Far Cry sokszor ilyen - ott igenis számít a felbontás. Mivel 800x600-ban akkorák a pixelek, hogy a távol lévõ dolgokból semmit sem látsz, csak 2 elmosott pixelt, míg pl. 1280x1024-ben teljesen jól kivehetõ, hogy az ellenfél-e vagy csak egy fa...

Ezt a felbontas mizeriat sosem ertettem. Nem felbontason mulik milyen szep a progi szerintem. Aliasing hatast csokkentheto egy kicsit a novelesevel, esetleg jobban kivehetove valnak a tavoli mutyurkek. Az utobbit nem tartom igazan fontosnak, a nagyon tavoli dolgokat ugyis eltunteti a program, az elobbire pedig sokkal jobb megoldas egy kis fsaa. A dvd felbontasa 800*600 alatti..
I love Techno
Én saját tapasztalatból tudom , mert nekem sincs túl jó gépem hogy azal hogy álitgatod a grafikát nem fogsz számottevõ javulást látni , na mindegy csak ugy foglyátok megtudni hogy jó-e vagy nem ha kipróbáljátok.(de amugy én 9600xt , amd 2100+ 512 mb memoria és 290 mhz-en futnak , mongyuk nálam szerintem nem a videókártya huzza visza de a multi az 15-25 fps-el megy low graf 800*600 , 640*480 non még nem láttam de a 800*600 se a legszebb , szóval ha normálisan szeretne jáccani ilyen szintü játékokkal akkor azt javaslom kezgye el fejleszteni a gépét , persze ha anyagilag megteheti) A gépe többi része milyen?

I love Techno
Ha eredetid van akor regisztráld magad ubisofton , és az internet fülecskénél tucc bejelentkezni az ubisoftos szerverlistára.(gondolom azért 3 szervert láttál csak mert farcrymp-én próbálkoztál)

grebber
DX 8 modba?HogyanN nem nekem kell hanem havernak kéne mert akad neki mint állat.

Next PC upgrade: 2022

PyRex
elvben lehet, hogy valahogy elmegy 5200-on. Én GF4 MX-en is próbáltam (10-15fps volt, ha jól emlékszem - és irgalmatlanul ocsmány 😊))

XeeN
Nem. Általában azonban a "mindent lowra" eljárás sem segít. Nyugodtan hagyhatsz sok mindent mediumon.

Hat nem nagyon. Kapcsold Dx8 modba es cfg file-ban ird at 640*480-ra az talan segithet vmit. Akadasmentes jatekhoz amugy sztem a 9800 is keves.
grebber
Ennek a gamenek ha mindent lowra veszünk kéné menni akadásmentesen egy FX 5200-on??

Next PC upgrade: 2022

Ennel eredetibb nem is lehetne. ilyen nincs senki masnak a vilagon. magam generaltattam 😊
I love Techno
Max azért mert lehet épp le volt állitva 😊
Mert ha fut éppen , és látod a többi szervert a miénket is kell.