24504
  • Gold00
    Szia Mindenkinek.........

Az lenne a problémám hogy felraktam a 64 bites kiegészitést (farcry_amd64_ecu,,farcry_and64upgrade_us_uk) s állandó textura hibák vanna gondolok ilyenre hogy akármilyen jármüvel megyek fekete az árnyék meg bizonyos domb bokor embereknek is a fekete az árnyékolása........
    Ez mitől lehet tud ebbe valaki segíteni talán nem raktam fel valamit????

Elöre is köszike aki segít (vga drivereket cserélgettem hátha ez a problém de nem jött be)
  • gTWELVE
    feltéve, hogy nem olyan örületes nagy az adatvesztés, hogy minden csomagot 100or kell elküldenie :D
  • Ability
    "egymer" - Hmmm.... jól töröm madzsart... :P

javítás: ember
  • Ability
    Elvileg ja, de egy egymer nem fogja leterhelni az egész szervert. (elvileg ^^)

Mellesleg tök zsír, hogy van/lesz HIC szerver. :)
  • PyRex
    igen is meg nem is, ha több 100 normélis szerveren akarsz játszani, akkor igen (vagy legalábbis egy CD kulcs :), ha pár "tört" szerveren, akkor nem.
  • sweech
    multizáshoz kell az eredeti játék?
  • lac coo
    szerintem meg tud mert ha jól tudom a szerver próbál elsőbséget adni a nagyobb pingüeknek ezért egy idő után annyira leterheli a szerver kapacitását , hogy a többiek is érzik ezt ...De én láma vagyok csak így hallottam , lehet hogy hülyeség :_)
  • PyRex
    Nemtom, szerintem egy ember nem tud másokat laggoltatni, de ez csak az én véleményem.
  • lac coo
    De most 1 megás neted van ? Az hogy tudhat 100-as pinget ? LOL
    Egyáltalán hogy tudsz játszani olyan pingel ?
    Mondjuk ti normálisak vagytok ...Ha esetleg beszóltam : bocsánat !
  • WizArts
    Tudom, hogy a netunkel probléma van. Amikor legutóbb duplázták a sávot, nekünk érdekes módon visszafeleződött. Sőt, 1 napig nem is volt. Mindíg csak 40-es ping allat lépek be a szerverre, és ha huzamosabb ideig magasabb az érték, netán meg is szóljátok, azonnal lépek. Ez szerencsére hamarosan megválozik. Addig is ha gondja adódik vkinek emiatt azt közölje (és ne lépjen ki a game-ból duzzogva) mert mint Ti, úgy én is szertek(nék) játszani, de nem a másik játékos rovására. Aki megérti a helyzetem annak köszönöm a türelmét(még 2-3 hét), aki nem az írjon a T-Com nak. Ők ba**ták el a netem. (és az összes Telepesét.)
    Nagyon tetszik a játék a megjelenés óta. Sokatok már névvel köszön a multin és mi viszont. Én örülök amikor csak bennt lehetek a szerveren(HOC), de ha lagg van miattam ha nem szóltok is lépek, de ha szóltok akkor méginkább egy sorry kiséretében. Csak adjatok rá lehetőséget. Köszi.
  • Stalker
    hamarosan lesz újra állandó H!C szerver ;)
  • Stalker
    :D
  • Stalker
    lol. Olvasd el a FAQ-t!!! Nem raktad fel a local ip fixet.
  • Horror
    De nemt udok angulul
  • CUCLI
    na akkor idézem.
    figyelj.
    Ha szervert akarsz INDÍTANI:

1.:EZ kell neked!
  • Horror
    mert amikor csinálok egy szervert másoknak azt írja ki hogy vmi nincs rendben a serverrel???plz
  • I love Techno
    Ja cucli ugy áthekkeli a snipert hogy lerakétavetőzi vele a helikoptert ahogy beleszálsz :)
  • CUCLI
    mit kell azon beállítani?
  • Horror
    az ip címet kéne beállítani
  • CUCLI
    "lépni akkor az ip címmel va nvmi gond" ezt pls még 1x
    köszi.
  • Horror
    Plíz
  • Evans
    Vki segitsen pliz!
    Szeretném megkérdezni, hogyan tudnék barátom ellen 1 az 1 ellen nyomulni neten far cry-val?
    Tudom fura, de mi igy szeretnénk.Van erre vhogy lehetőség?Pl megadom az én ip cimemet, szervert csinálok,...
    Pliz, segitsetek mert tök hülye vok ehhez!
  • sildante

De remélem sokáig teszelitek, mert mostanában a hoc hol van hol nincs az ubi meg sokszor tele van rakétás elmebetegekkel
  • lac coo
    akkor valaki más is felmászik valami dombra és lézerrrel megjelöl , azt a lézerbomba megtalál ....utána meg kirúgunk a szerverröl ...
  • CUCLI
    próba.
  • CUCLI
    de az én szuper odabaszós awpmel(ami csak nekem van mert meghekkeltem) kilövöm azt aki kb meg akar jelölni. utánna meg kilövöm a helit is :D
  • sildante
    Látom van Hic server
    Állandó lesz vagy csak próba?
  • lac coo
    köcsög kemper :-) fujjj.....
  • lac coo
    Jövök helikopterrel , valaki megjelöli nagyjából hol vagy füstgránáttal azt neked reszeltek ...
  • Stalker
    lol kecseg kemper
  • CUCLI
    felmászok valahova és cophatjátok az awpm :P
  • I love Techno
    vagy lehet engem anyáznának....:) , mert én amugy realdamage-es játékból érkeztem és semmi gondom nem volt az egylövéses játékokkal (ha nem laggolok) ott legalább nem kell perceket sétálni miközben folyamatosan látom hogy a semmiből csak fogy és fogy a hp-ém hanem egyből spanolhatok újra :) , amugy meg néztem videókat és szerintem ilyen far cry szintü sebzés lesz benne csak nagyobbak lesznek benne a pályák és még annyi a különbség hogy a helyszin , környezet más és persze , hogy sokkal változatosabb fegyverek lesznek benne és jármüvek de itt is domináló lesz a kemperek száma mint pl far cry ban (tehát nem lesz az a full közelharcos darálós játék mint pl : cs
  • CUCLI
    "nem H3F Gore"
  • Gore
    Háát, akkor az egy kicsit más, mint a FC. Nem tudom... Lehet, hogy ott Balfi többet anyázna.
  • CUCLI
    háát kb. jah
  • Gore
    Ez a BF2 ilyen klózkombat gém, mint pl. az AA? Épületek között kell bujkálni, egy jó lövés és fekszik az ellen, sőt, ha fejre megy, elég egy fél is, satöbbi, ilyesmi? Hmm?
  • PyRex
    Jaja BF2 rulez, szerintem amúgy a Far Cry-osok nagy része arra fog áttérni... (Nem csak a magyarok.)
  • andriska
    Én biztos többet játszanék vele neten,de így...Már le is szedtem...
  • I love Techno
    Én is ezt mondtam hogy ezel nem foglalkoznak....(ezért nem jönnek ki hozzá patch-ek meg modok) (persze biztos az a fő okuk hogy a régebbi játékokkal sokkal többen jáccanak , de akkor is ha csak ezt a kurva netkódot végre kijavítanák ami nem hiszem hogy egy akora dolog lenne nekik , sokkal többen jácanának vele (többen megvennék....), mert most úgy néz ki pl a magyaroknál a helyzet hogy bejön pár új játékos aztán 1 hét játék után össze visza csalózik mindenkit mert nincs hozzászokva az ilyen brutális laggokhoz ami pl hoc-on van :) meg persze majd az összes külföldi szerveren.... aztán lehet abba is haggya a játékot.(engem is már kurvára idegel a lagg ezért várom nagyon BF2-őt ha jó lesz egy az egybe átnyargalok rá....
  • arty
    mert azokra jönek a modok ezrével :P

pl a battlefield modokat de szivesen látnám ezen az enginen ....