Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Egy szép kerek számmal szolgálok ma nektek 😊. ulost

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

XeeN
By The Way = Juteszembe.

lac coo
Mi az a Btw ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Micsoda offparádé... 😛

Btw: TS?

XeeN
<#worship><#worship><#worship>

Akkor ma este egy Mario paty?

lac coo
Ja... visszatérek Super Mariohoz , az legalább nem laggol !!!<#idiota><#nyes>

I love Techno
Elõzõ Lac-coo-nak 😊

I love Techno
Sajnos igazadvan már nem is tudom miota nem far cry-oztam (5 percnél többet egy nap) , és forumra is napok kihagyása után fel felnézek és van egy két uj uzenet.(Nagyon kár hogy a földkerekség egyik legjobb játéka magyarországon a sok pénzhajhász netszolgáltato miatt élvezhetetlenné válik)

I love Techno
csak itt ugye helyben marad a zászló 😊

I love Techno
jaja ez is ctf😊

I love Techno
Ha ctf kell akkor .... én mostanság sof2-õzök 😊

Megvárom még ingyé adják <#vigyor>
grebber
Lehet hogy már volt de a gam immár csak 3990 Ft.

Next PC upgrade: 2022

Ability
... vagy ott van a Tacto MOD is, az is CTF-es stílus 😊)

Ez a MOD néha szokott futni, de nem sûrûn. Az a gond, hogy a legtöbb embernek nincsenek meg az új mapok, modok stb... így mi sem rakunk be ilyeneket, mert ilyenkor kb 5-6 ember szokott lenni a szerveren, ami hát elég gyér... 😊 Ha sok ember jönne még így is, akkor benyomnánk az új, igényesebb mapokat is... 😊 (Csak akinek meg vannak ilyenek, azok sûrûn a Scarface-re mennek, szóval ilyenkor nem nagy a forgalom a szerveren )
Iminyó
De alapból nincs benne... 😊 vagy csak az én példányomból hiányzik? <#idiota>

CTF mod van 😉

Iminyó
CTF nincs...

arty
én délután pár orát játszottam HOC szerveren, nem nagyon volt gond 😊 csk lehetne változatosabb a pálya és játékmód felhozatal...

pl kis CTF nem szokott lenni?

Forza.

magus755
Sziasztok felraktam azt a patchet ami kilövi a lan ip cimet de nem tok csinálni szobát és ráadásul sehova nem tok bemenni játszani hogy tudom visszacsinálni???

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

lac coo
Eh...A szar magyar net miatt elmegy mindenkinek a kedve a Far Cry-tól...100% lagg 0% játékélmény...Már a topic is haldoklik....<#sir>

arty
amugy, sikerült felraknom az 1.31-et!

feltettem az 1.3ast mégegyszer, ez létrehozta az 1.31hez kellõ .reg bejegyzéseket, így már feltelepült rendesen az 1.31 ... 😊

ma játszottam HOC szerveren, szeretem ezt a játékot, erre kell ujra meg ujra rájönnöm ... 😊 assault rulz 😊

Forza.

I love Techno
Ha vazz lehet kicsit durva leszek , de egy kicsit <#pias><#pias> vagyok , ugyhogy , nem tudom honnan szerzitek a 3cd-és verziókat , de a lényeg hogy egy fos és nem értem mi a faszért szenvedtek ahelyett hogy letöltenétek azt a kurva dvd-és verziót.(Aki nem szereti vagy nem tuggya megvenni a programokat , játékokat az szerezzen be vmi fasza kis letöltõprogramot pl : dc-t , ezen keresztül lelehet tölteni bármit , a Far Cry dvd-és verzióját is).<#integet2>

Ability
Elvileg most is müxik az, csak a javításokat egyesével kell felrakni az 1.1-el kezdve 😊
Duddits
Amíg ment. <#hehe>

Ability
<#wow1><#nevetes2>

Ühüm... akkor probáld ki azt a reg bejegyzést... anno sokan használták.. 😛
vki
Megvenném, ha:
1, nem kellene a havernak is
2, ha a PS2-esem nem most ment volna tönkre, és nem kellett volna lenullázni a keretemet.

Sajna ez itt a baj.
A névnapom meg március nyolcadikán lesz, de ha anyáméknak felhoznám a témát, lazán elzavarnának a sunyiba (mondván, hogy mi a francnak nekem annyi játék)

ACER Aspire 5738ZG

vki
Nekem a 3 cd-s verzió van meg, az eredeti honlapon már nincs fenn az 1.2, mivel azt írják, hogy az 1-es után jöhet a 3-as, majd a 31-es. De nekem így sem jó!

ACER Aspire 5738ZG

Ability
Vki: Szerintem is jobban jársz a DVD-s változatztal, de akár meg is vehetnéd, nem túl drága (3990Ft,-) <#idiota>

Ha esetleg nem mûködne a cucc, amit leszedtél DC-rõl, akkor ezt is lesd meg...

Far Cry registry bejegyzés

...erre rányomod az 1.1-et és így tovább. Elvileg mennie kéne, de nekem még erre se volt szügségem soha, szóval biztosat nem tudok mondani... 😊
Ability
Én nem balhéztam, õ kavar itt össze- vissza.. 😊

Nekem azt mondta, akinek 3 CD-s változaza van, hogy neki nem lehet egybõl az 1.3-asat felrakni, hanem csak sorjában... Én nem tudom biztosra, mert nekem mindig is DVD-s volt, mellesleg most fogom eredetibe megvenni... 😊
vki
Már megtaláltam a Myth-es hülyeséget. (DC++) remélem mostmár mûködni fog, de ha nem, akkor letöltöm.

ACER Aspire 5738ZG

Duddits
Akkor szerezd meg a DVD-set. Jobban jársz.

vki
Help pls.!

Felraktam a game-t, de nem tudom felrakni az 1.3-as pathet, mikor megadom az útvonalat, az ablak villan egyet ,és nem megy tovább.
Ha meg fel akarom rakni az 1.1-es path-et, akkor meg azt írja ki, hogy a játék nincs telepítve. Valaki pls. adjon egy linket, ahonnan le lehet szedni a myíth-es 1.1-es pathet, és ha az fenn van, akkor a sima gyári 1.2-es path-et fel lehet rakni? (mellesleg cd-s a játék, és nem teljesen eredeti)

ACER Aspire 5738ZG

arty
most nehogy emiatt balhézzatok 😊

CD-s verziohoz nemértem, miért kellene az 1.1 és az 1.2 ??? Az 1.3 elvileg mindent updétel 1.3-ra, nem ?

Forza.

Ability
Na beszéltem a fejével! 😄 Jogok vissza, szöveg ki... 😛
Ability
Várjál má'! Ez nem így van! Akinek CD-s verziója van, annak igenis szügsége van a régebbi javításra is!

DE!

Ez hülyeség ami oda van írva, mert én azért töröltem, mert hibás volt a link... több bejelentés érkezett, hogy törött a link, így ideiglanasen töröltem, amig fel nem lesz töltve vhova! Mindez azért van, mert az UW kevés helyet ad, így egy másik tárhelyre is töltöttünk fel, de aztán azt törölték késõbb, így az 1.1 és az 12-es javítás is a szemmiba veszett. 😊 Ezért kiszedtem onnan ideiglenesen...

... szóval okos ez az ember, de hogy mi a fakk-ért variáll állandóan, úgy hogy nincs is igaza... LOL

... és emlékszem, hogy direkt közösen megbeszéltük az 'elveszett' patxh-ek 'sorsát', szóval még hülye is 😄DDD

Na mindegy... most kicsit bepöccentem, majd meg lesz oldva..

<#pardon1>
done! 😉

arty
LOL ... pedig igazad volt, 1.3 mellett az 1.1 és az 1.2 csak a helyet foglalja 😊

Forza.

Ability
Hmmm... most nézem csak... 😄 Háátttt még ilyet 😄 Na megbeszélem az illetõvel...
Ability
Arty: Nem értem, hogy milyen jogot vettek el 😄

Amúgy admin vagyok ezen az oldalon szóval .... :-DDD
hornbali
Ha lehet egy javaslatom akkor ezt a progit is tegyétek be az "Így kell neten játszani" leíráshoz.

arty
hm. pont asszem ability, a te jogod vették el, sry 😄

Forza.

arty
jah, amugy a patch letöltések közt látom, van akinek elvettétek a jogát, mert törölte az 1.1 és 1.2 peccseket... pedig azok az 1.31re peccseléshez tényleg nem kellenek ...

Forza.

arty
hálás köszönetem! sajnos hiába probáltam modositani is, igy már csak az 1.3 meglétét hiányolja, sajnos az 1.0 reg bejegyzése ugy látszik más .... 😞

displayversiont probáltam modositani, de hiába .... esetleg valaki nem nézi meg, neki ott mi szerepel? 😊

"
Windows Registry Editor Version 5.00

"AuthorizedCDFPrefix"=""
"Comments"=""
"Contact"=""
"DisplayVersion"="1.03.0000"
"HelpLink"=""
"HelpTelephone"=""
"InstallDate"="20040324"
"InstallLocation"="d:\\games\\farcry\\"
"InstallSource"="D:\\"
"NoModify"=dword:00000001
"NoRemove"=dword:00000001
"Publisher"="Ubisoft"
"Readme"=""
"Size"=""
"EstimatedSize"=dword:00301360
"SystemComponent"=dword:00000001
"URLInfoAbout"="http://www.ubi.com"
"URLUpdateInfo"="http://support.ubi.com/Patches/?sort=f"
"VersionMajor"=dword:00000001
"VersionMinor"=dword:00000000
"WindowsInstaller"=dword:00000001
"Version"=dword:01000000
"Language"=dword:00000409
"DisplayName"="Far Cry"
"

Forza.

hornbali
Nagyon szépen köszönöm! <#worship><#worship><#worship>

Duddits
Bakker! Ma visszaszereztem a játékot, de jövõ héten megyek síelni. sajnos csak az után tudok jönni.

hornbali
Valami ötlet esetleg, hogy a #15824 kommentemben megfogalmazott problémára mi a megoldás?

lac coo
Csináltam klán-logot clanbase-ra , ha tetszik nektek töltsétek fel .
( Mert hogy kemények vagyunk mint a vídia....)

hornbali
Valaki segítsen léccike, fent van a FarCry 1.31 patch és ez a farcrymp is, de ha csin szervert, és fel akarna jönni rá haverom, akkor valami ilyesmit ír ki: "LAN are server resicted LAN IP adress"
Ez miért van, vagy mi lehet a baj?

Nagyon köszönöm mindenki segítségét.

PyRex
Fent van a HiC-en is!

ALL CONSOLE COMMANDS

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |