24504
  • CUCLI
    multiban így kell :)
  • Evogordon
    Hát nem egy max grafikán megy neked a játék.
  • I love Techno
    Ja és akiknek nem esik le mit kell ezen a képen nézni , azoknak mondom Dzsimm Fívör magyar :)
  • I love Techno
    Na itt egy kép arról , hogy lehet jáccani mikor az ember nem nagyon laggol (azt még hozzáteszem itt is volt néhány sebezhetetlen ember de kevés és igy még türhető volt..)
  • I love Techno
    nem tudom lehet amiatt hogy mostanában jönnek az iszonyat melegek és már tulhevül
  • Falconer
    Húzva van, majd leveszem alapra és ugy is megnézem, csak azt nem értem, hogy eddig nem csinált semmit, akkor miért pont most?
  • I love Techno
    Mongyuk én rohadtul nem értek hozzá de nem lehet hogy hibázik a kártyád? (mert mongyuk huzva van? , mert ez a játék brutálisan megterheli a gépet)
  • Falconer
    9600Pro Catalyst 5.5
  • WizArts
    Sztem reinstall. Én 1x az Editor részével akadtam el ilyesformán. Semmiképp nem akarta a bőrt megcsinállni. De előtte mentsed ki a menteni valót :D
  • I love Techno
    Mien videókártyád van?
  • Ability
    Nesztek keciek: magyar net powwaaa
  • oneal1
    :DD
    föld:)
    amúgy felttem most nagyon durván néz ki!!
    köszi
  • PyRex
    Kinek a füle?
  • Falconer
    Én is nemrég kezdtem el a játékot, eddig nem volt semmi gondom vele, de most a regulator részt kezdtem el, és vhogy nem hibásak a textúrák és az effektek is. Olyan mintha mindent hatalmas pixelek vennének körül. És fennvan az 1.31es peccs is. Próbáltam, hogy az előtte lévő checkpointot megint megcsinálom, hátha véletlen rosszul mentett vmi, de sehogy sem jó. Van fent új catalyst is....
    Vki nemtud vmi megoldást? Thx
  • Stalker
    Először 1.3, aztán 1.31
  • oneal1
    hali
    most tettem fel a játékot és kicsit textúra hibás pár dolog benne
    a füld pl fekete..
    nincs valami patch vagy valami ami javítja?
  • Stalker
    gyorsan tanulsz ifjú padawan :)
  • CUCLI
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD kabbe
  • Ability
    De kimerítő voltál. Szerintem biztos értette. Bár ahogy Stalk mondaná nálad figyelembe kell venni a lámasági faktort is. :DDDD
  • CUCLI
    save profiles/settings. amikor a servert csinálod
  • Horror
    Hi!Hogy kell úgy beállítani a serveremet hogy ha én kilépek attól még ne törlődjön és más is bármikor használhatja???Plíz
  • Ability
    Proci: AMD Athlon XP 3000+ (barton) + tuning ^^
    Net: 1M/256K

ui.: ez kb 4 embert bír el lagg nélkül, szóval 'használhatattlan'. De ez a kevés feltöltési sebesség miatt van.
  • Horror
    Neked milyen procid van?És milyen internet kapcxsolatod?
  • Ability
    Egy erős proci, és egy jó netkapcsolat mindent megold. :)
    Más lehetőség nincs....
  • Horror
    Hi!csinálsz bakker egy servert(FFA)2/2.utánna beírod a kódot megmondod a haverodnak ő is beírja amikor rákattint a serverre azt kész bakker,Aztán mehet a gyilkolászás.[#
  • Horror
    Még egy kérdés:Meg lehet e azt csinálni hogy egy server ne laggoljon annyira(Bár tudom elég hülye kérdés)??Plíz
  • WizArts
    A 100/10 a félreértések végett nem magánvonal lesz, hanem céges, és mi ebből fogunk kapni 1/1-et. CSAK MI!!! :D Ez már csak elég lesz, de várni kell még vagy fél évet mire meglesz. Az a cég köti, akitől most hálón kapjuk a netet és történetesen mindenki ismeri a klánból a górét. Szal' így már menni fog a game. De addig is beköttetünk egy 3mb/384kb-s vonalat a problémák áthidalására.
  • Horror
    ok köszi
  • Ability
    Letöltöd ezt, elindítod, rákattintasz a CRACK gombra és kikeresed a crynetwork.dll-t (farcry/bin32 alatt van), ezután kiírja hogy sikeres volt- e a művelet. Ha igen akkor mehetsz MP-be és indítod a szervert, ami most már nem LAN IP alapján van 'behatárolva', hanem normális NET IP-t kapott, így bárki tud csatlakozni. Ennyi.
  • Horror
    Bakker vki mondja már meg hogy hjol van egy magyar jól leírt Faq a server indításról mert megnéztem a Hoc-Fch serveren ott van hofy"ez tölts le"azt ne mírnak semmit a programba nincs semmi leírva vki plíz
  • Stalker
    mekkora balfasz vagy, lol
  • Stalker
    loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  • I love Techno
    Jé ténleg az ő nevét másolhatták , ez eddig eszembe sem jutott :) , de lehet azért másolták mert jó cimborák vele , vagy azok akarnak lenni , mert Jim nagykopé :)
  • I love Techno
    Mit Khmm.... :)?:)
  • sildante
    Miért pont szerencsétlen francia gyerek nevét kell másolni
  • PyRex
    Khmm... :)
  • PyRex
    100/10? otthoni használatra? Hmm, hol van ez?
  • I love Techno
    Szerintem emiatt senkiből nem váltatok ki ellenszenvet , és szerintem nem emiatt lépnek ki az emberek mert hogy lagoltatnátok-e a szervert , hanem mert a hoc szerver önmagában is egy fos igy is ugy is laggol.... (ja és persze a kilépések inkább Dzsinn Fívör-nek és Dzsimm Fívör-nek köszönhetőek multkor láttam őket jáccani kispisztolyal alázták a népet ketten , nem volt semmi :)
  • WizArts
    A netnek 2 megásnak kellene lennie, de most csak 768. Pont a sávemelésnél sza*t be. Ez 1 nagyobb hálózat. Kb most 10 lehetünk rajta. Ebből 5-en játszunk. Ha senki nem tölet akkor már voltunk fennt 5-en 20-30-as pinggel de sajnos nem ez a jellemző. Ma van megrendelve a 3Mb 384-es feltöltéssel, aztán meg jön fél év múlva a 100/10. Az lesz az igazi, de addig csak szívunk. Bocsi még 1x . Mi jobban szívunk.
  • CUCLI
    nekemis bekavart az a szar de azon kívűl ,h p*csa lassú lett a játék+pb dobál semmi ilyen nem volt nekem