24504
  • DoMI
    Látom fiam fejlődsz, de még mindig nem az igazi. :)
  • Gore
    Egyébként látszik, csak közel kell hajolni. ....
    ...Na azért ne ennyire közel....
    Így írja ki a statisztikámat azon a oldalon. Onnan jött az ötlet.
  • CUCLI
    D:D:D:DD:::D
  • Gore
    Hádde ennyire nem értitek? Épp ez a pojén!
    "nehezen olvasható nick powa"
  • PyRex
    gyáá, csinálok logót, csak mondd, melyik tetszik :) De ez is jó, csak a lényeg nem látszik. :)
  • CUCLI
    nemlátni a neved :D
  • Gore
    Jaja, boldogot...
  • PyRex
    htxö mindenkinek!!!4
  • I love Techno
    Bocs Cucli ez kicsit nagy lett :)
  • I love Techno
    Lagg ide Lagg oda
  • I love Techno
    (az 1.31 előtt pedig az 1.3-mat is tedd fel)
  • I love Techno
    Boldog születésnapot!
  • Stalker
    Hepi Bőszdéj Pyro!
  • XeeN
    1.31 patch a minimum. Auto detectnél nálam is vackokat állít be(a643800+/gf6800U/1GB Ram)
    Lazy weapon: Mennyire mozogjon a fegyver a kezedben (animáció)
    AI Autobalance: Elméletileg a Te ügyességedhez mérten lesznek kemények az ellenfelek.
  • redempt
    most éppen töltök le párat(1.1;1.3;1.31), csak sajna nemtom melyik mit csinál
  • kHares
    mintha lenne valami patch hogy fölismerje a 6600-ast, különben dx7-ben akar futni.
  • redempt
    sziasztok,
    1.nemrég raktam fel a game-t,(le vagyok maradva egy kissé) csak azt nem tudom hogy miféle patch-eket érdemes felrakni hozzá.szerintetek?mertnekem elég homályos ez a része a dolognak(kiadták, visszavonták,stb.)szóval fogalmam sincs hogy mi van.
    meg lehet az, hogy ezzel a konfiggal(athlon 64 +3200,geforce 6600,1024mb 400mhz ram)mindenből csak a low-t javasolja az auto detect?próbáltam átállítgatni, de akkor nagyon hülye színek jöttek ki.
    3.a lazy weapon, meg a balance AI mit csinál?
    1szóval nem vágom én ezt a témát,ha valakinek van ötlete a fentiekkel kapcsolatban azt köszönöm előre is.
  • DoMI
    Boldog szülinapot Pyrex!
  • lac coo
    ok
  • I love Techno
    blablablabla...:)
  • I love Techno
    Megyünk Bf2-őzni és szarunk erre a trágyára...:)
  • lac coo
    Hát innentől kezdve asszem csak amolyan vasárnapi játékos leszek !

Ma játszottam ubin és rákellett jönnöm , hogy :

1: szar bugos , laggos játék nagyon gány netkóddal ...
    2: lehetsz bármilyen jó vagy csapnivalóan rossz kurvára nem számít mert nem az győz aki jobb hanem akit éppen nem tudnak lelőni a többiek
    3: ha nagyon jó vagy éppen gondolkozz el rajta hogy amikor anyázol azon , hogy nem hal meg senki 100 golyótól sem , nem vagy e éppen te most ebben a helyzetben
    4: emiatt nem tartom a legkissebb mértékben sem sportszerünek ezt a játékot ...
    5: az ubisoft szarik kijavítani a rengeteg bugot ami méterenként van a pályán , és nem tartom igazi jó játékosnalk aki ezt kihasználva játszik jól , mert mitöl lenne valaki jobb a másiknál ha úgy lövi le hogy ő ki sem látszik a fedezék mögül ?Nyilván mindenki használhatná oda-vissza de az akkor már nem játék hanem egyfajta verseny ki tudja a másikat a lehető legkissebb kockázat nélkül mindenféle becsületes harc nélkül lelőni ...
  • Stalker
    stfu biátches
  • Ability
    Hát ez egyértelmű volt számomra eddig is.
  • PyRex
    Jaja, amúgy Stalker a legnagyobb láma, csak jól titkolja :) Balfasz meg PB-hacker...
  • Ability
    Te meg neszójjábe, me' úgyis elkapunk, és akkor nem menekülsz.
  • Ability
    Remélem csak viccből mondod, mert én egyáltalán nem úgy értettem. :)
  • Stalker
    hja, mekkora vérláma vagy má kácc :O
  • DoMI
    lestzek=leszek
  • DoMI
    Tudtam hogy én lestzek a hibás.
  • gTWELVE
    ja, speedhack nagyon mokás dolog! hehe
  • Stalker
    sry :O
  • I love Techno
    Most jöttem ubirol volt ott egy speedhackes de valami eszméletlen poén volt persze csak mert velem volt és nem ellenem a csávó olyan brutálisan gyors volt hogy én kispisztolyal enginierrel tudtam vele tartani a lépést ugy hogy ő kúszott én meg futottam...:)
  • Ability
    Zsír a logód! ;)
  • Ability
    Csak szeretnéd.
  • Ability
    Este felruccanunk BP-re és megostorozzuk akkor Stalkert. Direkt kérdeztem tőle hogy mindenki rajta van, azt azt mondta, hogy ja. ^^ Majd mindjárt kirakom a neved, de amúgy ezt bárki megcsinálhatná. Szerintem TS-en eleget mondtuk a felhasználónevet, és a jelszót az alap admin felhasználóhoz. Ez után már csak az admin menübe, az adminisztrátoroknál kell egy felhasználót létrehozni, és utána azt használni. ^^
  • PyRex
    Kecie! :)
  • I love Techno
    Végre hivatalosan is kileszek lépve :)
  • PyRex
  • DoMI
    Na jól van keciek, lehagytok a tagok listájáról? Ha estére nem lesz kijavítva, kirugok mindenkit clanbase-ről.