Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
A tûzfalamba van egy bizonyos "hirdetés szûrõ", ez kavart be. Csak én meg nem is gondoltam erre, mert ezt mindig ki szoktam kapcsolni, mert van erre egy jobb cuccom, (most úgy látszik elfelejtettem)és az is fura volt, hogy más topicba látszottak a bannerek, szóval nem is gondoltam eleinte erre. Aztán egyik nap bemérgeltem magam, azt minden szar programot, aminek köze lehet a nethez ilyen szinten azt végig túrtam, és megláttam, hogy az a szemét "hirdetés szûrõ" nincs kikapcsolva 😄DD

Most már a tûzfalasat teljesen kinyomtam, a másiknak meg ugye már elõtte is engedélyezve volt ez a banner, úgyhogy csak egy katt volt, és már látom is 😛PPP
Ability
Szeva!

Gyorsan belenéztem a log-ba, és teli volt ilyen bejegyzésekkel:

"<03.06.2005 13:31:55> Whitelist violation (readme.txt) from (slot #10) $2Z$1e$2D"

Na most az a helyzet, hogy az FCData-ban NEM tárolhatsz az alapfájlokon, és a zzFarCryMP.pak-on kívül más fájlt, könyvtárt, semmit... 😊A fenti kis idézésben meg lehet látni, hogy pl van egy bizonyos readme.txt,(is) amit szintén nem odavaló. 😛

Szóval majd pucold ki az egészet, és csak ezek a fájlok legyenek benne:

Localized (Könyvtár!)
CCGF_CACHE.PAK
effects.pak
Music.pak
Objects.pak
Objects1.pak
Objects2.pak
Scripts.pak
Shaders.pak
Sounds.pak
Textures.pak
Textures1.pak
zzFarCryMP.pak

Én meg majd ha kicsit összekaptam magam, akkor részletesebben is átfutom a log-okat, mert most csak belenézegettem, és ezeket szúrtam ki hirtelen.
Hali emberek csak azt szeretném megkérdezni hogy ha a pb állandóan azzal a hibával kickel hogy File White list akkor mi a tehendõ???
Plz segítsetek thx!!!
lac coo
Ha jó lesz a gépem , nem tudtok kirúgdosni onnann.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I love Techno
<#eljen>Mi volt a gond?

I love Techno
*H!C* tagoknak szeretném üzenni hogy figyeljék a clan base calendariumot mert egyre keveseben jelenünk meg ts-en , ami ezen a héten nem nagy gond mert nincs elvileg mecs , de bármi kis funwar is elõfordulhat ezen a héten is , jõvõ héten pedig lesz 4 kõkemény meccsünk , ugyhogy aki ráér kérem feltétlenül jelennyen meg (a mecsnapokon legalább).

I love Techno
Vagy cseréld le az alaplapot vagy ha nem akarod , 2-3 ezer forintért már elég jó hütést lehet venni a chipset-re (én is vettem és sokat jelentett , mostmár jól lehet húzni bent mindent és az alaplap megse érzi).

I love Techno
Milyen szerverre?

lac coo
Na olyan szar már az alaplapom ,hogy kb 10 perc játék után lekapcsol a gép mert eléri a chipset a 80 fokot !!!Holnap viszem szervízbe van nagy tápom meg kurva gyors alaplapom , remélem utána többet tudok majd játszani ....Meg nem szaggat majd mint az állat ...

andriska
thx!

lac coo
Van egy word dokumentumom de nincs word-öm , mivel tudnám mégis megnézni esetleg ?

Iminyó
A szervereteken eredeti vagy esetleg 'biztonsági másolattal' is fel lehet-e menni?

ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Iminyó
<#mf3>

Duddits
<#nyes><#hehe>

andriska
Miért nem tudom megvátoztatni a render modot?

Iminyó
Földmérõ mivoltamból...

lac coo
Miért mész te terepre ??????

Iminyó
Jó dolog: Már nem kell kimennem terepre (nem fagy szét a <#action>, Rossz: Megfáztam és két napja nem tudok egy jót szundítani...<#vigyor3>
De gondolom nem erre votál kíváncsi <#vigyor2>

lac coo
Én is besz..ptam ! Gondolhatod...De jó megcsinálták ...

Iminyó
Miért haragudnék, csak a pöcörõket lehet így besz*patni... (meg nem igaz az hogy nem lehet bezárni). Tényleg jópofa volt...

Duddits
Sziasztok!

1 hét alatt történt itt valami jó, esetleg rossz dolog?

lac coo
Jó , de azért nem haragszol remélem ?

Iminyó
Mókásvolt...<#hehe>

lac coo

Ability
Na megtaláltam a megoldást...
... most már nálam is látszik a banner <#bee1>
I love Techno
Max az fps érdekes belõle ugyhogy nem túl jó kiiratni akor inkább vmi külön kis programot pl : fraps-ot érdemes fölrakni és azzal nézni az fps-t (mert a displayinfo a fél képernyõt eltakarja).

grebber
Lesz ez PS2-re??

Next PC upgrade: 2022

Thx a parancsot 😊
Lenne még kérdésem. Milyen grafikai beállitásokkal lehet eltüntetni a ködöt, hogy messzirõl is lehessen snippázni? Mert 270m-nél nem látok messzebbre 😞
dvd verziót kellett volna szedni

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Jó lesz az oldal, LOL !

Ebola75
kösz, próbálkozok mással

nem nagyon. pb ki fog baxni csomószor mert abból a verzióból hiányzik pár cucc.

Ebola75
Sziasztok, hozzáértõ ember segítségét várom, a kérdésem, hogy a mythes kicsomagolós veziónál is mûkszik-e a faq-ban leírt net-játék módsze?a választ elõre is thx...

Áhh, még sokat kell fejleszteni rajta! 😛
De LoL jó úton halad 😊

Iminyó
/r_displayinfo 1 asszem...
Amúgy királyos az új weboldal (H!C)

\r_displayinfo 1

Ezeket a statisztikákat, pl FPS, hogy lehet kiiratni? (Amit Mentor linkelt képet)
Iminyó
Szerinted?<#nyes>

Ability
Én nem! LÁTNI AKAROM!!!! <#mf1><#duhos2>

(Senkinek sincs ötlete? <#fejvakaras>)
I love Techno
Csak bohóckodok 😊 <#vigyor3>

Ability
Már láttam, és tudom milyen, emellett nekem is nagyon tetszik! 😊
Csak zavar, hogy nem látom! 😞 Grrr....
Ha van valakinek ötlete, akkor írjon! 😊
I love Techno
Nem tudom , de olyan király és szép sajnálhatod hogy nem látod 😊 <#vigyor3>

I love Techno
És legalább jól jáccott?😊

Ability
Mellesleg érdeklõdnék, hogy mitõl lehet az, hogy nekem nem jelenik meg a banner? Próbáltam másik böngészõt is, szenvedtem a beállításokkal is, de mégsem akarja megjeleníteni, csak a linkeket...
Ability
Jaaaa... a loginos hibaüzi engem is zavar! 😊 Cucliiiii... ha már házigazda vagy, akkor töröld már azokat a HSZ-eket amibe ez a szemét kép van 😊 Amit meg kell azt moderáld, azt szedd ki a linket... :S

THX! 😄DD
arty
ez a topik a hulyen linkelt korabbi BMP-k miatt volt lassu, loginfailedes 😊

Forza.

I love Techno
én is azt használom😊

I love Techno
Jó is az a szin 😊

vki
JA! Én meg nyomkodtam az AltGr+É-t

ACER Aspire 5738ZG