24504
-
Stalker #17806 ? -
#17805 Blablablabla.... -
#17804 Most hogy igy mondod , eszembe jutott hogy nálam is volt már ilyen probléma a 9600xt-ével hogy folyton visszaált custom-ra (asszem nekem is az élővilágos cucc) , de én nem nagyon foglalkoztam vele mert ugyse nagyon jáccottam full beállításokkal , de ez már régebben volt és most már nincs ilyen probléma vele , ugyhogy elképzelhetőnek tartom hogy lehet a videókártyadriver kavarja a szart , lehet ha másik drivert teszel föl ott már nem lesz ez a probléma (persze én nem értek hozzá csak egy tipp:) -
#17803 No, megvan a megoldás, először játékon kívül mindent max-ra raktam. Aztán játékon belül is megnéztem, hogy minden max-on legyen, és elvileg úgy is volt, de fű nem volt mégse. Aztán most kiléptem, és a játékon kívüli konfig ablakban ismét megnéztem hogy minden max-on ven-e, de érdekes módon az Environmental Quality átállt Custom-ra. Feltettem very high-ra, és most van fű, de ha játékon belül bármit átállítok, majd vissza very highy-ra, akkor a fű ismét eltűnik, és csak a külső konfig menüből lehet visszakapcsolni.
Ami viszont furcsa, hogy ugyenez a probléma Radeon 9700-on nem jött elő.
Na, mind1, a lényeg, hogy megvan. -
Stalker #17802 tker? (spam) -
CUCLI #17801 köcsög téker :) -
#17800 ja és hozzászólásszám kerekítés :) -
#17799 Én meg földönkívüli vagyok és a marson nincs víz...:) -
Stalker #17798 de az én apukámnak jobb kocsija van :P -
#17797 az én apukám meg boxoló... -
#17796 lol -
#17795 Nekem is tátva maradt a szám , de nem a vizet látva , hanem a válaszodat olvasva.... (Mivan?:) -
#17794 Ne izgulj csak viccelődök , amugy öcsémnek 9600 xt-je van és nála is van fű.... -
#17793 Kb. :D
Bár ez a legkevesebb, mert, ha lenne is tök értelmetlen lenne a mondat. Pl.: Hogy jön ide a víz? :D LOL! -
#17792 Egy mondatban szokás írásjeleket is használni... -
#17791 Öööö... Nem értem ne haragudj .. Mi van ? -
#17790 gratula az x800xté de nézd meg a vizet tátva marad a szád és mondom egy pár gyereket ismerek akien x800xt je van -
#17789 Nekem x800 xt pe van és van fűűű...A környezet beállítása maxon van ? -
#17788 Majd a H!C 2.0 :) -
#17787 Nem értem akkor mi a gubanc... Catalyst 5.5 van fent teljesen standard beállításokkal, haveromnál meg még asszem 5.4 van. FC-ben meg minden a legnagyobb részletességen... -
Stalker #17786 :D nekem a karim eredetileg x800 pro, de már jó ideje XT. :)
És nekem is van fű. -
#17785 Rosszul írtam, X800 XT-n (ez van az egyik gépemben, amin játszom), X800 Pro-n (ez egy haverom gépében van), és Mobility Radeon X700-on (ez a notebookomban van), ezeken a kártyákon nincs fű, viszont 9700-ason (ez abban a gépemben van, amit a család használ, vagy én dolgozgatok, tesztelgetek rajta otthon) azon van fű.
Tehát az X-es sorozatú kártyákkal van a gond, nincs valakinek ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
Amúgy sajna "gazért" én sem tudok kártyát adni, mert nekem sem a két szép szememért adták, hanem elég sokat dolgoztam és spóroltam, hogy meglegyenek. -
#17784 Látom nálad van választék jó kártyákból :) (mikor jössz a gazért hozhatnál egyet :) -
#17783 Na végre müxik... bár most meg elkedtem CS:Source-al játszani, szóval má' annyira nem érdekel...
Amúgy meg persze ismerem a manulat connectot, főleg a HOC-ra, mert anno én is HOC-os voltam, úgyhogy fejből vágtam az IP-t csak épp senki nincs a szerveren, mert ugye behalt FCMP, és odáig nem jut el az agyuk, hogy megnézzék az IP-t. :D Meg amúgy is a HOC már alig megy. Csak esténként szokott. ^^ -
#17782 Manual Connect azért még müxik, pl HOC serverre: 152.66.215.177:49001. -
#17781 Hát, nem tudom, 3 VGA kártyával próbáltuk, X800 Pro, X800 XT, és 9700, és három Catalyst-el: 5.1; 5.4; 5.5, és sehol sincs fű. Bokrok páfrányok vannak, de fű nincs, és ez kiborít! -
#17780 FCMP beszart... éljen! :S -
#17779 Bár mongyuk kb 1,5 hete is igy kezdődött utána jobb lett , remélem ezt jáccák el újra és akkor már lehet lagg se lesz :) -
#17778 Szerintem ulosst-ban most rekordot értem volna el ha nem ér véget olyan hamar a játék , kb 5percet voltam bent (1-es ubin) és ennyi idő alatt 1300 ig pörgött föl :) ja és kb 1-percenként fél percig server not respanding :) (magyar net powa...:) -
#17777 LOOOOOOOOOOOL ! -
#17776 Ja nálam is. -
#17775 Látom a gaz a mániád hétvégén nem ugrasz fel hozzám? Megyünk a hegyre kapálni (onnan annyi gazat vihecc amennyit akarsz :) -
#17774 De patch-ektől nem tűnik el a fű singlében ! Legalább is nálam van fű rendesen .
-
bnsgt #17773 Sz*r van a palacsintába, elméletileg abszolut legal game, számlávas seriallal. Bár az érdekes hogy a telepítésnél nem is kérte. Tehát a megoldás ?? -
#17772 Naja, de akkor neten nem tudok jáccani! :( -
Stalker #17771 Ne telepítsd fel a peccseket =) -
#17770 Hali!
Lenne egy kérdésem a szakértőkhöz:
Hosszú ideje nem játszottam a játékkal, és most hogy újra feltelepítettem, és rátoltam a peccseket is 1.31-ig, eltűnt a gaz a talajról... Single módban ez így elég silány, pláne, hogy már régen a 9800Pro-val is hibátlanul futott maximális részletességgel, és most X800 XT-vel pedig megnéztem volna mégnagyobb felbontásban is, ám szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a gaz eltűnt. Pedig a kedvencem az volt, hogy a fűben kúsztam... :)
Ha valahogy vissza lehet kapcsolni, akkor lécci osszátok meg velem a mikéntjét!
Köszi! -
#17769 vagy vegyél legal gamét.. -
#17768 használj cr*ckot... -
bnsgt #17767 Üdv,
Némi gondom vam a gameval. Feltelepítettem, és azt írja ki hogy cd/dvd emuláló programot talál, és azt kapcsoljam ki. De hogy ? A nero, és a cd clon van fent, semmilyen más "emulálóról" nem tudok. Pls Help !!