Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andriska
Ha a ti PB-teket rakomfel,akkor fel fogok tudni menni más PB-s szerverekre is?

Ability
Valszeg ott tudnak segíteni, mivel õk írták a programot 😛PP

Vagyis Roadside, az egyik admin, és Õ mindig segít az ilyen bajokon... 😊
andriska
<#eljen>

XeeN
No, igen. Ezért szar a HalfLife 2, DOOM3 páros is. Az a sok hüje monszta. Bár szerénységem szerint az elõzõ kettõ game a nyomába sem ér az FC-nek. Akár hogyan is erõltetik azt sok helyen. HL2 az év játéka? Nevetséges. Azt 1x kínloódtam végig, a doom 3-at 1x sem, ezt pedig most játszom kb6x, persze realisticon. Valószínûleg azért, mert még tegnap is találtam olyan útvonalat pl a treehouse-on, amirõl eddig fingom sem volt. D3-ban, HL2-ben igencsak meg van kötve az ember keze a pálya telsesítésekor. Ebben a játékban nekem a szabadság ill AI jön be legjobban. (Persze a grafika sem kutya. 😊 )

Captain Sparrow
Elfogadhatót én sem tudok..jó lehet hogy ilyen a játék meg illik a story meg minden de igy egyszerüen nem jön be!
Sokkal jobb lenne ha végig emberek lennének..
most nem csak azért mert gyengébbek hanem valahogy nekem ugy jobban teccik 😄

XeeN
Ezt már sok mindenkitõl hallottam, de nem értek vele egyet. Esetleg Te kifejtenéd miért? (Mivel mások sem tudtak igazán elfogadható magyarázattal szolgálni.)

XeeN
A HOC bencs nekem sem enged ezekbe beleszólást ezzel a driverrel. Asszem valamelyik 66.xx-esnél még választhattam SM2.0b és 3.0 között, most nem.

Ha viszont nagyon szeretnél speckó beállításokat, használd a
Three: set 1 Custom config File menüpontot. Szvsz max ebben lehet beállítani a HDR-t a teszthez.

Captain Sparrow
tuggyátok melyik a legjobb játék??
a far cry
és tuggyátok medig?
amig nicnsenek szörnyek...

XeeN
Ha minden maxon van, akkor konzolba r_HDRRendering 1-8 (vagy 9, már megint nem jut eszembe).

spec eszembe se jutott a hoc forum.. thx.

bazz.. prohardware-n próbálkoztam, de senki semmi értelmeset nem mondott.. rakjam fel az 1.3patchet.. kész.. és így egyéként tényleg segítenek mindenkinek, csak nekem nem.. mert nem tudnak. de legyen bepróbálkozom HOC forumon is. nátha ott értelmesebb emberkék vannak.

Ability
Miért nem kérdezed meg Tõlük? 😊 Mindenkinek segítenek, adnak tanácsot...

HardwareOC Fórum

Valahol volt neki egy topic, de ott van a keresõ is, csak jól kell beállítani. Ha meg nincs neki topic ( mert még a régi fórumba volt esetleg), akkor nyitsz egyet... 😛

még mindíg azon vagyok kiakadva,hogy Gors gefjén miért nem jelenik meg hardwareOC FarCry benchmarkban, hogy lehesen választani. se sm3, 2,1 se HDR.. nem értem. Pipeline feloldás elött se, után.. de ha jáccol és very highra raksz mindent akkor sm3.

hdr-thol kapcsolod be?

nah, ezt berakom, bocs a modemesektõl.. hogy ennyi kép de marha screenje után ez nagyon LOL

XeeN
Az jó lesz, mert éppen most cseréltem le egy fullos képre az alõzõt. (Ez max/HDR-es)

megkeresem a vízesést,azt megmutizommost mien mx400al.. LOL..

XeeN
Egy újabb gyöngyszem, a Treehouse nevû mapról:

XeeN
<#merges2><#eplus2><#taps>

Iminyó
Most OFF-olok egyet:
A kedvenc kérdésemre a válasz (Hogyan kell megközelíteni a táblával jelzett helyet, ha ott gyalogos közlekedik): Jármûve nagy sebessége keltsen félelmet a gyalogosban, hogy csökkenjen a biztonságérzete, és ne akadályozza Önt a továbbhaladásban...
[Yeah, Carmageddon <#hehe> <#idiota> ]

Iminyó
Nem ma, most igaz, hogy nem mentem melózni, de estem megyek a Petzválba Kersz vizsgára és nem szeretném, ha még 1* kéne mennem

Már a hátam közepén kezdenek kifelé jövögetni, a különbörõ okosságok...
[akkor mér' nem tanulsz kecseg? <#kerdes><#guluszem1>]

XeeN
Pier, utolsó elõtti checkpointtól nem messze, az út mellett balra van egy kis folyó, azon kell visszafelé úszni. 😊 Van még egy durva hely, azt is megkeresem mindjárt.

XeeN
Nem ma?

akkor kira.

Iminyó
Még nem késtél el vele... de majd csak holnap lesz a napja, hogy céltábla leszek.

nekem még old's cool névtáblám van.. 😄

Marha! Holkészült a singles kép? Mentor Sok sikert! ha még nem késtem el vel..

XeeN
Az elsõ kép realisticon játszott singlebõl származik, ahol nem igazán szoktam nézelõdni, a másodikban 2 erõs játékost lõttem le egymás után, közelharcban. Nálam mindkettõ csodaszámba megy. <#idiota>

lac coo
Hát...Ezt most nem értem... Mi ebben a ritka pillanat ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

XeeN
Kettõ, a maga nemében ritka pillanat:

Iminyó
Köcce, de inkább egy tárat adj <#vigyor3>

Iminyó
Miért meglepõ, nagyon pöpec játék... Régen nagyon jókataprítottam benne, csak most attól félek hogy 'elszoktam' tõle és <#lama> leszek <#idiota>

XeeN
<#eljen>

Sok sikert! (Akarom mondani kéz és lábtörést... Esetleg egy kalappal? <#conf>)

I love Techno
mármint azon lepõdtem meg hogy vki akar még sof2-õzni.

lac coo
Most telepítek remélem jobb lesz a gépem , azt megyek agyonlövök mindenkit...<#eplus2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Iminyó
Köszi, szerintem szombaton felnézek...
Holnap magyek Kreszre szorítsatok nekem <#guluszem1><#csodalk>

andriska
Nem kell eredeti cd kulcs!

Iminyó
Jaja azt levágtam<#eljen>, de azt még nem árultad el, hoogy az a szerver tört-e...

I love Techno
mert én is sof2 õztem 1 évet meg most pár hete megint visza visza nézek ja és anak a klának tagja is vok akiké ez a szerver 😊<#vigyor3>

I love Techno
Akkor jól értetem csak nem hitem szememnek <#vigyor3>

Iminyó
Konkrétan a SOF2-es BALFASz szerverre gondoltam, kedvet kaptam egy kicsit a pörgõs azonnal ölölõs lövös cucchoz, meg egy kicsi nosztalgia...

no recoil cheatnek hívják, egy "sima" punkbuster nem véd ellene

ez a full felbontás nincs lekicsinyítve LOL
Az elég érdekes cheat, hogy nem kell töltenie.. kis elõny, másokkal szemben. tapastalatom szerint csak az ACC,meg az ACP-s szerverek érnek valamit csalásellen ubis punk buster semmit nem ér. 😞 ez van.

itt egy pic,hogy megymost a FC 😄

Ja,mégegy dolog lenne.
Ezt csak érdekesség képpen.
Érdekes cheat-et vettem észre az egyik szerveren.
Egyik francia csóka úgy lövöldözött, hogy nem kellett
közben töltenie. Tehát míg én 2x tárat cseréltem Õ folyamatpssan lõtt.
Pedig punkbusteres szerver volt.
Ok! Most kicsit sok a meló, meg mike-om Zsénél van, venni kell egy másikat. meg kifingott a 9600os most mx400van 😄 tök laza. ja meg kikapcsolták a netem, kis félreértés, holnap lövik vissza. jah meg elötte szar volt a procim, azt is csere, aztán fingott ki a vga.. igen..mi jöhet még?! 😄

Hali!

Szerver indítással kapcsolatban lenne kérdésem.
Van ez a (Far Cry v1.3 Remove LAN IP Restriction.exe) cuccos,
ezzel elértük a cimborámmal,hogy már lárszik a szerver a
hivatalos listában.
Viszont az a probléma hogy nem aktív.(szürkeszinü nem lehet belépni)
Mit kéne még tenni,hogy mûködjön?
Esetleg az UBI-nál regisztrálni kell,hogy aktíválodjon?
Elõre is köszi!

I love Techno
Az a sok fránya program. <#idiota>

Lac-coo!....felmerült régen a megagirl-es csalásrol készült video...
Az megvan?vagy egy linket tucc adni <#idiota>
Ability
Ja és ZeD! A dátum ne zavarjon meg, mert teli volt ilyen bejegyzésekkel. Találtam ma reggel 8 órásat is, de mind ugyan az volt: readme.txt 😊