24504
  • Falconer
    meg csak simán az 1.3ban is
  • Falconer
    jajj, tökmindegy, az alpban is ez volt
  • ILLNeo
    Outlet: Az 1.3 patch -nél nagyobbat ne rakj fel!!!!!
  • Falconer
    Ok, köszi, én is így gondoltam, nekem sem akadt egyszer sem, csak most eljutottam arra a pályára és az egész szar. Peccselve is van... nemértem
  • I love Techno
    százszázalék hogy nem a proci teljesitménye a gond én a régi 1700 asomon is vagy 2 szer végigvittem singlt sose volt textura hibás....
  • ILLNeo
    Nekem soha semmi bajom nem volt a Far Cry-al még akadni sem akadt....

• Falconer
    És nincsenek textúra hibáid? Vittem egy csomó ideig, eljutottam a Regulator mapig, és ott az összes textúra olyan, mintha bazinagy kockákból lenne összerakva, játszhatatlan. Beszéltem egy amerikai emberrel, azt mondta, hogy a processzorom miatt van, mert nem tudja rendesn feldolgozni a VGA által kapott adatokat. Nem nagyon hittem neki. [XP2200,ATI9600Pro,512ram]
  • ILLNeo
    P4 1.7 GHz Northwood, GF3
  • Falconer
    Van itt valaki, akinek Athlon XP2200 vagy annál gyengébb processzora van és ugy farcryozik?
  • ILLNeo
    Szerintem meg lesz PC-re
  • ebalint
    Ha új object-et gyártok 3DMax alatt, akkor a texturát DDS file-lal kell csinálni? Láttam egy francia AVI tutorialt, ahol igy csinálták, de nekem a Max alatt a bitmap File Format-ok között nincs DDS file. Helyette Tif-et használtam, de a SAndbox Editor alatt nem látszott a textúra, csak egy piros 'Replace Me' felirat. Csinált már valaki saját tárgyat a Farcry alá?
  • PyRex
    Aber das ist für X-Box....
  • Falconer
    Jó és szép, csak engem az dühít, hogy a textúra problémáim még mindig nem sikerült megoldani.
  • ILLNeo
    ÚJ FAR CRY INSTICT 2005 SEPTEMBER

FAR CRY Instict official website

• TORO
    Köszi!
  • Falconer
    Letöltöd ezt, és itt az infó, hogy mit kell csinálni.
  • TORO
    Sziasztok!
    Elakadtam és sajnos cheatelni akartam. Olvastam, hogy a commandlineba -DEVMODE-t kell írni, aztán a játékban elég "p" betűt nyomni a fegyverekhez, "o"-t a munícióhoz. (Godmode nem megy, de nem is kell... )
    Ez egyetlen egyszer sikerült, azóta sem soha. Másnál volt ilyen esetleg? Mi lehet a gond? Ja, orig DVD-s a játék.
    Köszi a segítséget!
  • WizArts
    Rakd újra az FC-det. vmikor elég bugosan megy a gépre. pláne ha az 5 lemezes van meg neked.
  • PyRex
    Szerintem olyan pályák mennek a szerveren, ami Neked nincs meg, azért fagy le, bár emiatt nem kéne fagynia, de hát...
  • Travelos
    Van valami más megoldás az FcMP file-os megoldáson kívül, hogy far cry-ozzak?
  • Travelos
    nincs
    szervert tudok csinálni, de ha csatlakozok akkor van fagyi
  • CUCLI
    húzva van valami a gépedben?
  • Travelos
    Srácok, én is szeretnék Far Cry-ozni, de critical exception van a csalakozás után. Volt valakinek ilyen?
  • PyRex
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

FoPPA
  • Stalker
    ezt a képet Foppa csinálta, akinek 0 fragje volt ^^
  • I love Techno
    amugy nem tudom hogy lehet ekkora csomagvesztéssel ilyen fragokat csinálni főleg klánmeccsen ez szerintem kamu kép vagy a 0 fragos csinálta azt még elhinném de hogy mindenki 20-frag fölött és vkinek ilyen magas a lossza (ennyinél már folyamatosan fagy a kép 20 percen keresztül kb....)
  • Travelos
    Srácok nekem nem megy ez az fcmp módosított pak file-al a Fra Cry! Látom a szervereket, de a pálya betöltése után fagyi van. Azt írja, hogy criical exception egy külö ablakban!
    Mi a gáz???
  • WizArts
    Jól mutatnak a ciril betűk! :D
  • lac coo
    Valami ruszkik ha jól látom ...:-))))
  • I love Techno
    Ja amugy tegnap délután 4-körül feküdtem le és nem rég ébredtem :)
  • I love Techno
    És ki csinálta a képet?
  • I love Techno
    Ki az a láma 0-la frag-el?
  • Ability
    Szeretnék gratulálni!
  • Stalker
    (ULOST-ot érdemes figyelni :O)
  • Stalker

ezt döntsétek meg Balfi, Dömi :D
  • PyRex
    HighPingKickCry