Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm... jó a helyesírásom! 😄 Kicsit lázban vagyok, meg EGO is enyhén, de olyan jól esett, mert riktán játsznuk, és hirtelen ilyen jól nyomtuk, nálunk a leggyengébb pont a csapatmunka volt, de most az is jól ment SZVSZ! 😊
Igen, nem is egyszer! A mangoriverrel keztünk, és mondták, hogy akkor mehet a játék. Mi mondjuk nekik, hogy oké! 2 perc nem telt el, és a zászlót befoglaltuk, erre õk elkeztek rinyálni, hogy ez nem fair! Nagy nehezen kivasálták belõlünk a restartot. Aztán megint ugyan ez volt, és így ment tovább. 9 perc alatt megvolt a 3 zászló! 😊
Erre õk azt mondták, hogy akkor most csapatgyere, mert hogy nekik ne 9 percük legyen. Hát ennyi engedékenység után, már nem engedtük, viszont a másik mapon õk kezdtek, szóval így is fair játék volt szerinem! 😊 Aztán az airstrippen nem bírták bevenni az elsõ zászlót, azt szeva! A csapatjáték náluk csak az elején ment, a végén olyan gyengék voltak, mint a fene! 😊Aztán jöttünk mi, aztán befoglaltuk mint a hármat. Szóval: 6 - 0 😛
Most örül a fejünk! 😄
Erre õk azt mondták, hogy akkor most csapatgyere, mert hogy nekik ne 9 percük legyen. Hát ennyi engedékenység után, már nem engedtük, viszont a másik mapon õk kezdtek, szóval így is fair játék volt szerinem! 😊 Aztán az airstrippen nem bírták bevenni az elsõ zászlót, azt szeva! A csapatjáték náluk csak az elején ment, a végén olyan gyengék voltak, mint a fene! 😊Aztán jöttünk mi, aztán befoglaltuk mint a hármat. Szóval: 6 - 0 😛
Most örül a fejünk! 😄
<#eljen>#eljen>Nekem is kurva jó napomvolt kb 10 orát buszoztam , nem aludtam 2 napja , nem rég értem haza , már alig látok szemüvegben is (és nem csak a pia miatt <#vigyor3>#vigyor3>).<#buck>#buck>
restartot kértek mert befoglaltátok a zászlót?
http://thenamelessphoto.com/
CSááááá! <#vigyor>#vigyor>
vs. <MoS>: 6 - 0
😄DD Persze a mi oldalunkra...
... olyan fasza gami volt! MAngoriveren a MoS 'csak' 3x kért restartot, mert mindig 2 percen belül megvolt a zászló... 😄 Taroltunk bajeg! Áááá
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
😄DD Persze a mi oldalunkra...
... olyan fasza gami volt! MAngoriveren a MoS 'csak' 3x kért restartot, mert mindig 2 percen belül megvolt a zászló... 😄 Taroltunk bajeg! Áááá
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Bocs , de beteg vagyok mint egy kutya nem játszok ma sehol , de látom nem is baj ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ISEG elleni meccs elnapolva március 22. (kedd) 21:00-ra! Ha lehet, mindenki jöjjön aznap legkésõbb 20:00-kor TS-re.
Emberek, ts-re pls.
Én két fájlra emlékeztem, de mindegy... Rrákerestem a fájlnévre és nekem azt bökte ki, hogy a system32-ben van. A gyökérkönyvár itt spec. a c:\winfos\system32 (nálam), de ha tutira mész bemásolod mind a három helyre... <#idiota>#idiota>
Nem igazán értem miért, de a FarCry nem látja pl az UBI oftos szervereket, az EYE viszont igen. <#conf>#conf>
Gondolom lesz új sp kampány, talán új mp módok és pályák, ill. remélem egy teljesen új netkód. 😛
mer Cucli írta h FC pcs kieg, de bazz értelmesebben plz <#confused>#confused>
khmm
akkor megkérdezem megint mi ez az FC exp.pack?
akkor megkérdezem megint mi ez az FC exp.pack?
Köszönöm.Letöltöttem,de még kérdezek valamit mert ebben kezdö vagyok.A gyökérkönyvtárat hol találom? Mikor tömöritem ki,simán a Windows mappába,vagy azon belül van valahol?Kösszi.
Szia.És annyit meg tudnál irni hogy melyik a másik dll. fájl? Mert a haveromnál nincs net.és most letölteném.
Egy jó külföldi szerver bérletével clan base ladder elsõ 5 között bérelt helyünk lenne.(szerintem , szerintem)<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
nálam azt a két dll fájlt a bin32 mappába kellett tennem...
Ok.Kössz meprobálom.Majd irok hétvégén mit sikerült kihozni.
Igen 3-cd-s.a 4-en a creck meg magyaritás stb.De nem másoltam át hanem azt raktam fel neki amit az én gépemre.Nállam ment.Akkor oda másoljam amit irtál?
Ez asszem akkor jöne elõ, ha csak átmásolod a telepített játékot... Ha jól emlékszem a winfos\system32 könyvtárába kell berakni, de két fájlt fog hiányolni...
Fc pcs kieg 😊
3cd-s verzió?
Sziasztok.Tudna valaki segiteni?Felraktam a haveromnak a gépjére a Far Cry-t és nem indul el,ezt irja ki:MSVCP71.dll fájlt kéri.Le is töltöttem és amikor megnyitom azt irja hogy társitás.Azt szeretném kérdezni hogy ezt hova rakjam be,hova társitsam?Mert ha megnyomom megjelenik egy ablak ahol meg kellene keresni amivel társitsam.Én már végigjátszottam de amikor az én gépemre raktam fel nem kért ilyet.Ha valaki tud segitsen.Elöre is köszönöm.<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#wave>#wave>
Hello
A gond nem kevés ismét<#falbav>#falbav>
Mit bas....ak ezzel a Punkbasterral , elmegy a pic....ba
Már találtam egy másik dll. fájlt de igy sem jó.
Hogy lehet új versiot fel rakni???
A gond nem kevés ismét<#falbav>#falbav>
Mit bas....ak ezzel a Punkbasterral , elmegy a pic....ba
Már találtam egy másik dll. fájlt de igy sem jó.
Hogy lehet új versiot fel rakni???
ゾルターン
oldschool logo jejejeje <#vigyor3>#vigyor3>
fáj a torkom! mi ez az FC exp. pack?
Pár funkép:
Bullet time! 😄
Bullet time vol2.
Sheep & Marha a bokron 😊
SÜNFÉSZEK!!!!! 😄D
Repülõ hulla vol1.
Repülõ hulla vol2.
node Flip 😛
Eh. nc... 😛
lol esés 😊
Bullet time! 😄
Bullet time vol2.
Sheep & Marha a bokron 😊
SÜNFÉSZEK!!!!! 😄D
Repülõ hulla vol1.
Repülõ hulla vol2.
node Flip 😛
Eh. nc... 😛
lol esés 😊
😛
Egyébként Q3 még elég messze van :'-(
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
He ?
He ?
Kiegészítõ!!!!2222222222222222222
Hát én vagyok a láma a csapatban ... De mi az az Expansion pack ? Mire jó ?
most írtam be én is TS hírekhez 😊
vááááááááááááááááááááááááááááááááááá
UBISOFT megjelenések:
Q3, FY05-06
Alexandra Ledermann 6 - PC
And1 - PS2, Xbox
Brothers in Arms alapú játék (gondolom kiegészítõ) - PC, PS2, Xbox
Far Cry exp. pack - PC
Tom Clancy's Ghost Recon 3 - PC, GC, PS2, Xbox, next-gen konzolok
Peter Jackson's King Kong - PC, PS2, Xbox, GC, GBA, PSP, Nintendo DS
Prince of Persia 3 - PC, PS2, Xbox, GC, GBA
Prince of Persia Warrior Within - Nintendo DS
The Settlers exp. pack - PC
Nah, mi a kakukktojás?
Q3, FY05-06
Alexandra Ledermann 6 - PC
And1 - PS2, Xbox
Brothers in Arms alapú játék (gondolom kiegészítõ) - PC, PS2, Xbox
Far Cry exp. pack - PC
Tom Clancy's Ghost Recon 3 - PC, GC, PS2, Xbox, next-gen konzolok
Peter Jackson's King Kong - PC, PS2, Xbox, GC, GBA, PSP, Nintendo DS
Prince of Persia 3 - PC, PS2, Xbox, GC, GBA
Prince of Persia Warrior Within - Nintendo DS
The Settlers exp. pack - PC
Nah, mi a kakukktojás?
OFF:
Hela 😊 jóak lokód 😊
ON:
Hela 😊 jóak lokód 😊
ON:
LOL! 😄
Mellesleg meg is vehetnéd a gamit, mert nem drága, és akkor hivatalos szervereken is tudsz játszani...
Mellesleg meg is vehetnéd a gamit, mert nem drága, és akkor hivatalos szervereken is tudsz játszani...