24504
-
#17926 ah inkább másik forumba -
#17925 nem voltam ts-en.... nem tudtam róla :) (és miről is volt szó?) pontosabban -
#17924 nem hiszek :) -
#17923 Higgy nekem... -
CUCLI #17922 asszem dog(wehehe) szórakozott vele. szó volt róla tsen. -
#17921 Ki használja a balfasz nevet fc-ében? -
Stalker #17920 spam -
CUCLI #17919 neme? -
#17918 nálam jobban senki nem tud balhét csinálni :) -
#17917 Ne vegyél rá mérget :) -
#17916 köszi a segítséget -
#17915 nem hiszem.. max csak crackeltem :) -
#17914 Patch-eket felraktad hozzá? :) -
#17913 Hello,
lenne egy kis gondom, a far cry eléggé rosszul fut. A menüt teljes egészében jól behozza, de mikor kezdenék egy játékot, vagy fél óráig tölt és nagyon rossz minőségben hozza be (kék fehér és zöld színek csak, és semmi árnyalat). A 256 MB RAM megvan hozzá (pont annyi, ésa minimum is ennyi) ezen kívül a vga kártya sem lehet a hibás (Geforce FX5600 128 MB) és szerintem a processzor sem (1,83 Ghz). Tudja valaki, hogy mi a baj? Előre is thx -
#17912 Naná, ki beszélt itt másról? Rossz az, aki rosszra gondol :)))) -
#17911 Nálam nagyobb nem tudnál lenni, hidd el :) -
#17910 Khmm, Te beszélsz? :) Amindigártatlanénsosemcsináloksemmiolyandolgotklántag :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#17909 Mikor még nem laggoltam ugye erre célzol? :) -
#17908 [én , legyek még nagyobb geci?] -
Stalker #17907 mindenki magából indul ki, ugye? ;P -
#17906 Én pontosan tudom, hogy mikor tudtál az OICW-vel nagyon pontosan lőni...
[én lenni nagygeci] -
#17905 Ühüm, tényleg. Most hogy így mondod rémlik, hogy Stalk is ezt mondta anno, én meg fordítva emlékeztem.. :)) -
#17904 Én viszont láttam , és annak semmi értelme nem lenne hogy az oicw javittya a sniper célzását hiszen az oicw a pontatlanabb , de annak már van értelme hogy a sniper javitotta az oicw-éjét (lehet hogy arra gondoltál hogy álva nem mozog nagyon a célkereszt az oicw-nél , de az csak azért láccik úgy mert a snipernél általában nagyobb közelitést használ az ember és csak ott lácik igazán a mozgás). (meg aztán tapasztaltam is néha , hogy az oicw-ével néha mien érdekesen tudtam lőni :) -
Stalker #17903 :DD -
#17902 Szerintem úgy kb soha. -
#17901 kecsege vagy :) (nem a hal!) -
#17900 Nem lesz sajna, de további jó reménykedést :) (Talán majd sokkal később lesz...) -
Travelos #17899 Srácok, tudnátok nekm küldeni egy kulcsgenerátort a Far Cry-hoz (Deviance), mert szeretnék csatlakozni az UbiSoft szerverhez. [email protected] a címem. Köszi! -
Stalker #17898 lol -
#17897 Gáz hogy nem találom az 1.7 patchet,de azt hiszem otthon még meg van valalhol..... Meg fogom keresni, mert emlékszem rá....
Nem szivatni akarlak titeket! -
#17896 Ez megint hülyeség. Eleve akkor nem is készítettek volna hozzá akkor egy pályaszerkesztőt. Ez csak egy sima bug lehetett Wizarts esetében pl. Amúgy meg FarCry pont hogy jó modolható, csak éppen nem fejlesztenek rá szinte semmit. Bejelentettek már kb 20 mod-ot, ebből 2 jelent meg asszem. -
#17895 Miről beszólsz? :O 1.7? Háátt hóóóógggyyy? Ez valahol sántít, de tuti nincs ilyen. Linket pls, utána járok, hogy a fakk az. -
#17894 Ez is azért van mert, a fejlesztők nem éppen arra készítik ezeket a játékokat, hogy mod-doljuk őket, ezért veszik be nehezen ezeket..... -
#17893 eXile a megmondhatója, hogy amikor mapot csinálltam nem húzott bőrt az engine a szigetre. A reinsatall nálam megszűntette a hibát. És nem ez az egyetlen progi ami mostanában csak újrarakás után műxik rendesen. :P -
#17892 Ez nem igaz mert, van egy 1.7 patch is a német Far Cry fan site-on, ami 70 Mib!
De nekem teljesen elbaszta a játékot....(nem tudtam belelépni). Pedig hivatalos patch.... -
#17891 Őőőő... én így emlékszek, de nemtom, nem éltem vele. :DDD -
#17890 nem véletlen fordítva? , sniperről oicw-ére? (és az oicw kap sniper tulajdonságokat!?!) -
#17889 Tőled tanultam. :P -
Stalker #17888 okoska ;P -
#17887 Egy van csak nagyobb, az 1.31, de az csak annyit javít, hogy ha OICV után váltasz sniperre, akkor nem lép fel az a hiba, hogy 'belengés nélkül' lehet állva snipolni. ^^
Szal hülyeség amit mondtál. :))