Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MKpowaa
Na Hi all !
Elöször is õ nem tartozik a klánunkba nézétek meg ittõ is az egyik köcsög az IFC-klánból akik azzal töltik az idejüket hogy klánTAG-eket lopnak,már nagyon kezd elegünk lenni ebbõl, társaim NowWhat és BosAap akik csinálták a FarCrymp-t most gyüjtik össze ezeknek a hülye kölköknek az ip-címüket és bannolval leszenk az egész tört multiból

Duddits
Ez mi?

nincs mit

Köszi lokot jó nagyon 😊

http://thenamelessphoto.com/

igenis Cuclimester! Marha idekéred vagy fölhuppansz msn-re?

<#felkialtas>Mostantól az offot tessék / cuccba rakni mert ha nem del. off képeket meg linkelni.htxvm<#felkialtas>

LOL

megszületett !!!!!!!!!!!!
<#worship>

Duddits
A DVD-s van meg!

XeeN
Próbáld ki az 5 cd-s vagy DVD-s verziót...

XeeN
A és B varzióból kérnék egyet... <#zavart1><#zavart1>

ez így jó! köszönöm

.

gorsal van.
tessék:

bébi!
Én olyat kérek amire jól görbül a gorsal meg a sheep!
köcee <#puszis>

okok.. mdjuk ez így mehetne -ba

Duddits
Csak egy F. :-) A lehet másmilyen betûtípus is.

én passzolom a hibakérdést. természetesen nem kapsz hasonlótse mint a hic,majd kitalálok valamit Maffia G.re

Duddits
Köszike!

Ilyenkor mi a teendõ?? Tegnap is ezért nem mentek föl a patchek, mert elvileg nincs telepítve!

végülis tudok..

ja basszus, jáccom, mondom ez meg kiaf@sz.. 😄 KLM.. szuperklán.

PyRex
KLM elõtt már volt 1-2 tagjuk, akik kinevezték magukat HIC-esnek, stb 😊 Aztán a klm valóban hosszabb volt...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Duddits
De jó! Nekem tudnál olyat csinálni, hogy a fehér rész legyen nagyobb és abba az legyen írva: Mafia, a kékbe pedig, hogy G. Tehát Mafia G.

Tudod, szabadság van, ha szeretnéd kipróbálhatod.
itt vannak verziók.
a)
b)
c)
ha valaki tart igényt valamelyik verzióra megtaláltok. 😉

I love Techno
Amugy fasza

I love Techno
Új logo?Egyéni vagy mindenkinek lesz?

I love Techno
Én má ugy vagyok vele hogy a sok far cry mp-és idiotával nem tudok foglalkozni (ugyse nagyon vagyok mp-én) , ugy is kevés ilyen gyökér van aki meg ilyen gyökér annak meg had legyen meg ez a kis öröme hamár jáccani nem tud meg ötletszegény , hogy leutánozhassa a "profikat" meg ugy is pár nap vagy hét után megunnya , nem kell velük foglalkozni.

Ability
... bár KLM ként kezdtek, és azt úgy elég sokáig tartották a többihez képest. 1-2 hétig biztos megvolt nekik ez a név a mi stilusunkkkal, aztán amikor elkeztem 'reklamálni', utána nem sokkal váltottak, és ez után jött a nagy 'beindulás', amikor pár naponta váltogatták a nevüket/klánjukat. <#idiota>
Ability
Pontosan...
PyRex
Jajj, a KLM clan-osok nagy része már volt mindenféle más klánban is, naponta 2-3 új klánt alapítanak, majd rövid idõ elteltével váltanak. És persze mindig valakinek a stílusát lopják. Ehhez jön még a "Mag ik in je clan" - kib@szott idegesítõ...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ability
Hja! Csak nem szeretem az ilyet! Eleinte a KLM klán is lopta a mi stílusunkat, aztán megtaláltam a megfelelõ módszert arra, hogy rábírjuk õket a stílusváltásra. Egyszerûen bebindeltem egy szép kis szöveget, hogy a KLM klán egy stílus lopó stb, és ezzel 'égettem' õket. 😛 Aztán pár alkalom után egybõl nevet is váltottak stílussal együtt! 😄

Aztán ott vannak Danny és társai, akik annyira csatlakozni akartak a HOC klánhoz, hogy még a nevet is felvettél, pedig mondtuk, hogy nem vesszük fel õket. 😊 Aztán azt is megoldottuk...

... de persze, ha Adam volt az, akkor gondolom csak poénból csinálta, szóval 'no para'. 😄 Csakhát jött Balfi, azt gondoltam szólok neki, õ meg kérdezte a nevét az illetõnek, én meg nem tudtam már fejbõl, és beigértem neki egy képet. 😊)
Duddits
Nem tudom felrakni az 1.3-as patchet! Annél a lépésnél tartok, hogy hova telepítse. De nem engedi sehova!

HOC szerveren biztos jáccanak még.

Duddits
Na! Most rakom föl a Far Cry. Van aki most jáccik?

Sajnos ez várható volt.. :/

Iminyó
Most értem haza, VASÁRNAP... Tele van a zsákom, ráadásul a prohardveren mi fogad? EZ

Date: 003.10.2005 22:35:21PM GMT
Name: HUNCruel
Server: Team: Server
Reason: Cheater (attempt to use no-recoil, radar hack, scope zoom cheat)
GUID: 919b26f3fcc59e3870e32f9180180090

<03.10.2005 22:35:21> VIOLATION (FILE WHITELIST) #9012:HUNCruel (slot #9) <919b26f3fcc59e3870e32f9180180090(-) 81.183.168.156:3164>

kis különc kecie 😄

I love Techno
Meg mongyuk az én nevem nem is ilyen 😊

I love Techno
Mindig is voltak meg lesznek ilyen koppintósok dehát mindegy amig nem cb-és klán adig nem nagyon mozgat , meg ha szolunk lehet csak azért is igy hagyák , lehet megváltoztattyák beszolás nélkül is.

Adam, várom a válaszod...

Ability
Itt a Balfasznak beigért fotó. Lopják a nevetek stílusát! 😊

Van egy olyan érzésem, hogy a klán volt, mert az egyik (merthogy többen is voltak egy idõben) átnevezte magát, de béna volt, és nem tudta végig írni a nevét, viszont az eleje, az pont úgy kezdõdött mint a kláné.
I love Techno
pihentem egy keveset😊

I love Techno
Amugy most keltem ki az ágyból😊

I love Techno
Nem idõhúzás inkább gyakorlás😊

I love Techno
Most is csak ökörködök<#idiota>.Amugy sem muszály jáccaniuk ha csak rinyálni tudnak meg ha nem tudnak vesziteni.<#vigyor3>

Guer
Na hi all!
Már egy orája olvasgatom visszafele a forumot de nem találtam választ pedig többen is megkérdezték.
A fél játék kék!
kékek az emberek a fegyvertüz meg még csomo minden aminek nem kéknek kéne lennie.
A helpet elöre is THX!

Végre újra megy az összes UBI szerver!

Ability
Lehet, nem hivatalos, és 'szabályszerû', de fair volt minden képpen. Mi egyébként nem nagyon játszottunk még ilyen kaliberû meccseket, és szinte mondhatni, hogy nekünk ez újnak számított, õk pedig a ClanBase-re hivatkoztak. Csak mindannyian úgy voltunk vele, hogy egyenlõ esélyek megvannak, azt kész! Majd legközelebb már a hivatalos 'szabályok' szerint nyomjuk, de mint mondtam, nem hiszem, hogy ez olyan nagy hátrányt jelentett volna bárkinek is.

SZVSZ!
Ability
Igen, tudom! 😊
Csak akkor már annyit nyávogtak, hogy attól voltunk készek! 😄 Akkor már nem nagyon érdekelt mindekt, mert a következõ pályán meg õk lettek a támadók (ez le volt zsírozva), és a lehetõség nekik is adott volt! Ha õk is elfoglalják hamar a zászlókat, akkor mi sem rinyáltunk volna, hogy kevés az idõ. AZt hiszem, hogy legközelebb majd mindannyian megpróbálunk "hivatalosan játszani", de nem hiszem, hogy ez olyan nagy gond lenne bárkinek is, mert ha õk egyszerûen nem tudták elfoglalni a zászlókat, akkor minek húzzuk az idõt? LOL 😄DD (Na ez is elég nagyképûen hangzott, de egyébként mi igenis próbáltuk minél hamarabb lezavarni a játékot, mert a csapat nagyrésze csak egy bizonyos ideig ért rá)

Úgy gondolom, hogy fair játék volt, egyenlõ esélyek, és a lehetõség nekik is megvolt. 😊