24504
  • lac coo
    Hát így meg dobál a pb...Ugyanolyan trágya lagg mint elötte ..Csak tudnám kori hogy a faszomba lő le mindenkit 5 golyóval :-))))))
    Már hozzászoktam a jóhoz , BF2-ben nincs lagg ....
  • lac coo
    Hát akkor ez szart se érhet...Egetverő javítás nincs benne biztos , legfeljebb egy-két új csít a 00 számára :-)))))))))9
  • Ability
    1.32-es patch-el voltam 1.31-es szerveren. :O Szal jah. ::D
  • lac coo
    Vagyis hogy az új patch jó a régi szerveren ?
  • PyRex
    jah. fuck... :)
  • Stalker
    persze, persze :P
  • Ability
    Jaja, de ami nekem tetszik, hogy lefele kompatibilis a patch. :D

Amúgy mintha jobbak lennének a pingjeim... HOC-on pl 12 ... ilyan még soha nem volt ^^
  • Stalker
    Remélem ez segít a pb-vel küzdőknek ^^
    Asszem lassan érik egy új faq... :)
  • Stalker
    magyarul:

pb init failure --> a szerver pb-je nem updatelte magát, magyarul a szerver a "hibás"

No packet flow --> A kliens pb mappája (és valszeg az almappái is) írásvédettek. Megoldás: jobb klikk a pb mappára és a tulajdonságokban az írásvédettséget ki kell szedni

Packet loss --> ez ellen semmit sem tudunk tenni :S
  • lac coo
    Nekem leírnád arabul is ? :-o
  • lac coo
    Ja akkor azért halt be a szerver ...Pedig nyerésben voltam :-))))))))99
  • Stalker
    Ezt most találtam:

"EvenBalance, creators of the PunkBuster Anti-Cheat tool have released an update to version 1.191. Some players may have been experiencing problems using this tool. The developers have issued the following guidelines:

* Version 1.191 was released to officially support Win64.
    * Some common kicks explained and their causes:
    o PB INIT - caused by a non pb-updated server.
    -- solution: Manually update the server using pbweb.exe.
    o No packet flow - caused by a write-protected pb-folder of the clients. Somehow it happens with fc-clients. Then pb can't update the files.
    -- Solution: Right click the \pb folder and click properties. Uncheck read-only and apply to subfolders as well.
    o Packet loss - is caused by bandwith problems between the between client and gameserver.
    -- Solutions: Users who have isdn/56k should update pb manually instead of getting it from the servers. If you know your pb is up to date and still getting packet loss kick try to optimize your packets. If you continue to have problems your connection to that server is just bad. You'll have to try another server. FarCry Moderator DocSeal has written a short guide on how to implement some of these changes here (login with your ubi username and password)."
  • CUCLI
    azt kicsit jobban beharangozná ubi....
  • Stalker
    Abban biztos lehetsz, hogy a netkódot nem javították ^^
  • CUCLI
    kell 1-2 nap mire mindenhova felrakják.
  • Ability
    VAgyis inkább este fele... most sokan játszanak rajta. ^^
  • Ability
    Most beszélek KoRi-val, HOC-on mindjárt menni fog, aztán lehetne tesztelni... Amúgy nem hiszem, hogy sok helyre felnyomták volna. Max UBI szerverek. ^^
  • lac coo
    És már mennek ezzel szerverek ?
  • Ability
    Vagyis vannak olyan részek, amik lehet a netkódot takarnák, de nem sok konkrétum van benne. pl.: játékmenet hibajavítások - hogy ez alatt mit ért? :D

... szal nemtom, majd meglátjuk... ::D
  • Ability
    Megvan, sajna netkódot nem ír. Bár vannak benne olyan dolgok, amik már igen jól jöttek, de amúgy számomra semmi lényeges. Vagy a netkódot nem szokták kiemelni külön? Remélem azért lesz majd valami erre a szarra, mert megőrít! :S
  • Ability
    Zssííírrrr!!!! Remélem netkódot javítottak.... változások részletes listája merre lelhető meg? :)
  • Stalker
    [URL=http://patches.ubi.com/far_cry/far_cry_v1.32.exe]FarCry v1.32!!! ^^[/URL]
  • CUCLI
    az a nem bolti werzióhoz készült.
  • vilmoska
    Ami a "Így kell neten játszani"-ban van az jó nem bolti verzióhoz is?
  • DoMI
    Nem a saját nevemen mentem be és laggoltam + 90-es pingem volt, lehet azért furcsálták hogy mindig lelőttem őket
  • CUCLI
    dömi néven voltál?
  • Ability
    Figy, no-fear és az fff szervert messziről kerülni kell, mert ott mindig csak az megy, hogy csalóznak. Stalker is látta mi volt velem nem is olyan rég... Akkor engem egymás után vagy 20x kirugtak. És nem viccelek, tényleg legalább ennyiszer, mert én már csak azért is kötözködésből visszamentem. Eleinte csak kiszavaztak olyan 5-6 alkalommal, aztán hívtak admint a lámák. :DDD lol

Sajna nem is egyszer- kétszer volt ilyen. Elég sűrűn csalóztak ott, ezért kerülöm is amennyire lehet... csak ha nincs más akkor megyek oda, akkor is csak állnéven. ^^

Hülye lámák...

Amúgy eredeti néven voltál?

Szerk: Amúgy ez azt jelenti, hogy mostanában nem laggolsz túlságosan? :) Ez jó hír, mehetünk vissza CB-re!!%/54 loool :D Úgyis van most nyári kupa, és lesz is pár aktív, új klántag ... ötleteket, véleményeket mondjátok már pls. Mennék TS-re, csak épp nem birok még kb 2 hétig.... szal itt is kitárgyalhatnánk. :P
  • DoMI
    Háj. Ma nyomtam egy kicsit no-fear szerveren és találjátok ki mitörtént? Kirugtak mert szerintük csaltam. Muhah. Lámák
  • CUCLI
    van hoc server. magyar. és nemsokára lesz hic is :P
  • Norbu
    sikerült megoldani a patch-s problémát, már csak annyi lenne a kérdésem hogy vannak még állandó magyar serverek?Vagy ti hol játszotok?
  • Norbu
    még annyi hogy 2 helyről is leszedtem, de mind a 2-nél ugyan ez volt.
  • Norbu
    senki se tudja mi lehet a gond?
  • Stalker
    :D
  • CUCLI
    köszi. majd megyünk.
  • Stalker
    spam? :P ^^
  • Pitkany
    Üdvozlok minen Far Cry rajongót és játékost.

Mivel ennyit írtok ide, gondoltam csinálok egy TeamSpeak servert, hogy ezen túl beszélgetni is tudjatok egymással. Aki még nem ismerné a TS-t az innen le tudja tolteni: http://www.goteamspeak.com/news.php és meg tudja nézni az egyszerű kezelését.
    Ha ez megvan és már ismered a TS-t akkor írd be ezt az
    IP-t:193.109.252.107:8774
    FONTOS, hogy a portot is írd be, mert nélküle nem tudsz belépni.

Gyere te is, hogy egy új társulat tagja legyél.
  • sildante
    Nyomj a next gombra ne a nectre!
  • Norbu
    lenne egy gondom: most próbálom felrakni a az 1.3-s patch, de nem sikerül, mert amikor a nect gombra kellene kattintani, hogy elkezdje a telepítést akkor nem csinál semmit.Ötlet?
  • CUCLI
    csak simán felpakolod a 64bites szart.
  • Evogordon
    Ha letöltöm azt a 64 bit-es kiegészítőt akkor hogyan tudom megcsinálni hogy működjön a tört verziójú Farcry-on ? ? ?