24504
-
#17966 Hát így meg dobál a pb...Ugyanolyan trágya lagg mint elötte ..Csak tudnám kori hogy a faszomba lő le mindenkit 5 golyóval :-))))))
Már hozzászoktam a jóhoz , BF2-ben nincs lagg .... -
#17965 Hát akkor ez szart se érhet...Egetverő javítás nincs benne biztos , legfeljebb egy-két új csít a 00 számára :-)))))))))9 -
#17964 1.32-es patch-el voltam 1.31-es szerveren. :O Szal jah. ::D -
#17963 Vagyis hogy az új patch jó a régi szerveren ? -
#17962 jah. fuck... :) -
Stalker #17961 persze, persze :P -
#17960 Jaja, de ami nekem tetszik, hogy lefele kompatibilis a patch. :D
Amúgy mintha jobbak lennének a pingjeim... HOC-on pl 12 ... ilyan még soha nem volt ^^ -
Stalker #17959 Remélem ez segít a pb-vel küzdőknek ^^
Asszem lassan érik egy új faq... :)
-
Stalker #17958 magyarul:
pb init failure --> a szerver pb-je nem updatelte magát, magyarul a szerver a "hibás"
No packet flow --> A kliens pb mappája (és valszeg az almappái is) írásvédettek. Megoldás: jobb klikk a pb mappára és a tulajdonságokban az írásvédettséget ki kell szedni
Packet loss --> ez ellen semmit sem tudunk tenni :S -
#17957 Nekem leírnád arabul is ? :-o -
#17956 Ja akkor azért halt be a szerver ...Pedig nyerésben voltam :-))))))))99 -
Stalker #17955 Ezt most találtam:
"EvenBalance, creators of the PunkBuster Anti-Cheat tool have released an update to version 1.191. Some players may have been experiencing problems using this tool. The developers have issued the following guidelines:
* Version 1.191 was released to officially support Win64.
* Some common kicks explained and their causes:
o PB INIT - caused by a non pb-updated server.
-- solution: Manually update the server using pbweb.exe.
o No packet flow - caused by a write-protected pb-folder of the clients. Somehow it happens with fc-clients. Then pb can't update the files.
-- Solution: Right click the \pb folder and click properties. Uncheck read-only and apply to subfolders as well.
o Packet loss - is caused by bandwith problems between the between client and gameserver.
-- Solutions: Users who have isdn/56k should update pb manually instead of getting it from the servers. If you know your pb is up to date and still getting packet loss kick try to optimize your packets. If you continue to have problems your connection to that server is just bad. You'll have to try another server. FarCry Moderator DocSeal has written a short guide on how to implement some of these changes here (login with your ubi username and password)."
-
CUCLI #17954 azt kicsit jobban beharangozná ubi.... -
Stalker #17953 Abban biztos lehetsz, hogy a netkódot nem javították ^^ -
CUCLI #17952 kell 1-2 nap mire mindenhova felrakják. -
#17951 VAgyis inkább este fele... most sokan játszanak rajta. ^^ -
#17950 Most beszélek KoRi-val, HOC-on mindjárt menni fog, aztán lehetne tesztelni... Amúgy nem hiszem, hogy sok helyre felnyomták volna. Max UBI szerverek. ^^ -
#17949 És már mennek ezzel szerverek ? -
#17948 Vagyis vannak olyan részek, amik lehet a netkódot takarnák, de nem sok konkrétum van benne. pl.: játékmenet hibajavítások - hogy ez alatt mit ért? :D
... szal nemtom, majd meglátjuk... ::D -
#17947 Megvan, sajna netkódot nem ír. Bár vannak benne olyan dolgok, amik már igen jól jöttek, de amúgy számomra semmi lényeges. Vagy a netkódot nem szokták kiemelni külön? Remélem azért lesz majd valami erre a szarra, mert megőrít! :S -
#17946 Zssííírrrr!!!! Remélem netkódot javítottak.... változások részletes listája merre lelhető meg? :) -
Stalker #17945 [URL=http://patches.ubi.com/far_cry/far_cry_v1.32.exe]FarCry v1.32!!! ^^[/URL] -
CUCLI #17944 az a nem bolti werzióhoz készült. -
#17943 Ami a "Így kell neten játszani"-ban van az jó nem bolti verzióhoz is? -
DoMI #17942 Nem a saját nevemen mentem be és laggoltam + 90-es pingem volt, lehet azért furcsálták hogy mindig lelőttem őket -
CUCLI #17941 dömi néven voltál? -
#17940 Figy, no-fear és az fff szervert messziről kerülni kell, mert ott mindig csak az megy, hogy csalóznak. Stalker is látta mi volt velem nem is olyan rég... Akkor engem egymás után vagy 20x kirugtak. És nem viccelek, tényleg legalább ennyiszer, mert én már csak azért is kötözködésből visszamentem. Eleinte csak kiszavaztak olyan 5-6 alkalommal, aztán hívtak admint a lámák. :DDD lol
Sajna nem is egyszer- kétszer volt ilyen. Elég sűrűn csalóztak ott, ezért kerülöm is amennyire lehet... csak ha nincs más akkor megyek oda, akkor is csak állnéven. ^^
Hülye lámák...
Amúgy eredeti néven voltál?
Szerk: Amúgy ez azt jelenti, hogy mostanában nem laggolsz túlságosan? :) Ez jó hír, mehetünk vissza CB-re!!%/54 loool :D Úgyis van most nyári kupa, és lesz is pár aktív, új klántag ... ötleteket, véleményeket mondjátok már pls. Mennék TS-re, csak épp nem birok még kb 2 hétig.... szal itt is kitárgyalhatnánk. :P -
DoMI #17939 Háj. Ma nyomtam egy kicsit no-fear szerveren és találjátok ki mitörtént? Kirugtak mert szerintük csaltam. Muhah. Lámák -
CUCLI #17938 van hoc server. magyar. és nemsokára lesz hic is :P -
Norbu #17937 sikerült megoldani a patch-s problémát, már csak annyi lenne a kérdésem hogy vannak még állandó magyar serverek?Vagy ti hol játszotok? -
Norbu #17936 még annyi hogy 2 helyről is leszedtem, de mind a 2-nél ugyan ez volt. -
Norbu #17935 senki se tudja mi lehet a gond? -
Stalker #17934 :D -
CUCLI #17933 köszi. majd megyünk. -
Stalker #17932 spam? :P ^^ -
Pitkany #17931 Üdvozlok minen Far Cry rajongót és játékost.
Mivel ennyit írtok ide, gondoltam csinálok egy TeamSpeak servert, hogy ezen túl beszélgetni is tudjatok egymással. Aki még nem ismerné a TS-t az innen le tudja tolteni: http://www.goteamspeak.com/news.php és meg tudja nézni az egyszerű kezelését.
Ha ez megvan és már ismered a TS-t akkor írd be ezt az
IP-t:193.109.252.107:8774
FONTOS, hogy a portot is írd be, mert nélküle nem tudsz belépni.
Gyere te is, hogy egy új társulat tagja legyél. -
sildante #17930 Nyomj a next gombra ne a nectre! -
Norbu #17929 lenne egy gondom: most próbálom felrakni a az 1.3-s patch, de nem sikerül, mert amikor a nect gombra kellene kattintani, hogy elkezdje a telepítést akkor nem csinál semmit.Ötlet? -
CUCLI #17928 csak simán felpakolod a 64bites szart. -
#17927 Ha letöltöm azt a 64 bit-es kiegészítőt akkor hogyan tudom megcsinálni hogy működjön a tört verziójú Farcry-on ? ? ?