24504
  • I love Techno
    én nem a tehecségről beszélek , nem az a lényeg.... csak hogy alig vannak játékosok (még a régiekkel együtt is , nem hogy uj játékosok....) de ha olyan nagy a választék gondolom kapásból fel tucc sorolni pár nevet , mongyuk ugy 20 al beérném
  • IMYke2.0.0.0
    Rash87:
    A FarCry az animációkat NEM FELIRATOZZA, ezért nem jelenik meg semmiféle szöveg.
    Ajánlott telepítési metódus:

1. Far Cry full install
    2. 1.30-as Patch feltelepítése
    3. 1.31-es Patch feltelepítése
    4. 1.32-es Patch feltelepítése
    5. A napokban feltöltésre kerülő FarCry 1.32 HUN telepítése

Üdv,
  • Stalker
    van választék, csak észre kell venni, hogy ki tehetséges :P
  • Stalker
    részünkről semmi gyűlölet :P
  • I love Techno
    igazam van Cucli? (e topik nagymestere :)
  • I love Techno
    Szerintem létrekéne hozni egy topikot ahol a far cry játékosok az ilyen jellegű vitáikat megbeszélhetik , mert tudtommal ez a játékosok foruma , és nem egy szép dolog ide ilyeneket írni , mongyuk hogy érkezik pár új jjátékos segitséget kérni és ezeket kell olvasnia hogy ebben a játékban a klánok (a klánok egy két tagjai hogy gyűlölik egymást) (vagy ott a hoc forum :)
    és ezt mind a két félre értettem!
  • I love Techno
    Hatalmas nagy a választék....
  • XeeN
    Hmmm.. Khöm... Ismerlek én Téged? Esetleg Te engem? Nem? Kár. Úgy legalább lehetne okunk az útálkozásra. Hidd el, szívesen beszélgetnék veled egyszer pl TS-en. Vélemény? (Mindezt úgy ajánlom fel, hogy kb 3 hónapla nem játszom FC-t, ill nem voltam TS-en. )

Üdv: Marha
  • Stalker
    [ostor csattogás hallatszik]
  • Ability
    És most: ÜSSETEK!!4
  • Ability
    Jájjj... egyszer jön fel szó ilyenről, azt is kiszúrják. :D De ha már ilyen elmés voltál, akkor reagálnék rá, hiszen nem hagy hidegen. ^^

1.: Miért is a hátad mögött? Azt hiszem ezt már élesbe is megvitattuk párszor. Ja hogy téged nem lehet meggyőzni, és minden egyes alkalommal felzaklat, ha meglátod?! Hát ez már egyéni szoc probléma... (most biztos bunkó voltam, igaz?)

2.: Mindig elmondod, hogy a hic köcsög, meg a hic csaló, meg a hic így meg a hic úgy. Minden negatívat elmondasz róuk, de egyszer sem tudtad még megindokolni. HOC-on is írtad nekem azt a szép privit, amit azóta se értek, és azóta se tudtad megmagyarázni. ÉS!! direkt kikértem egy FCH-s játékost (direk nem írok nevet) hogy neki mi a véleménye. Ő is csak azt tudta elmonani, hogy konkrétan ebben semmi negatív volt. Ahhoz képest te szépen elküldtél minket a búsba....
    Tehát szerettel várjuk a következő üzidet amibe raméljük lesz is indoklás, különben majd mi is mondjuk, hogy alaposan rászolgáltál az üldőzési mániád 'előbukkanására'. ^^

3.: Ugyan az vagyok. Ha pedig azért ítélsz el, mert nem értünk egyet, akkor sajnálni tudlak. Igazából te sohase szeretted a hic-t. És miért? Mert ez a közvélemény. Te is csak az általános véleményeken ítélsz, annélkül, hogy ismernéd a hátteret, és a regebben történt dolgokat...

4.: Hazudni? Hmmm... miért is? De ha gondolod, akkor tudok idézni...

5.: Álláspontváltás? Mesélj pls... Mire gondolsz? Én a HIC-t soha nem szidtam... Egyetlen kivethető eset volt, amikor még láma fc-s voltam, akkor Balfaszt csalónak tartottam, (egyedül őt) de aztán pár nappal rá már meg is változott a véleményem. Egyébről én nem tudok, de ha te igen, akkor hallgatlak....

6.: Gondolkozzunk együtt! Neked eszedbejutott már milyen privit írtál nemrég? Gondolkoztál már rajta, hogy kissebbségi komplexusod van? :DDDD

Mellesleg nem tudom milyen jogon várod el bárkitől is, hogy ha te szapulod őket, akkor majd mi jópofizunk neked... én pl kedvellek, szerintem egy rendes, segítőkész ember vagy. De amint feljön az FC-ről a téma egyből megváltozol... a modorod teljesen megvátozik. És ez nekem se tetszik, ami kölcsönös ugye. ^^

7.: Ha nem oszik fel, akkor a HIC-t fogom koptatni. :D Köpködésről meg beszélhetünk, hogy ki, mikor szól be a másiknak. Ha megkímélnél a negatív véleményektől, akkor lehet pl én se lovagolnék a témán..

hmmm.. iylen hamar végeztünk? lol
  • Benoke
    Hja a többiektől bocs hogy itt félbe szakítottam a beszélgetést.
  • Stalker
    Benőke, neked nincsen valami kissebbségi komplexusod? :O
  • lac coo
    Welcome !!!!

Nem csalódtam benned !
  • lac coo
    Én meg nem tudok felmenni ts-re , hogy kiderítsem hol játszotok éppen !:-(
    Szerintem bannoltatok :-DDDD
  • Benoke
    Na Töki, szóval a hátam mögöt miután kiléptél ilyen genya dumákat engedsz el rólam? És még te nem szeretnéd hogy megromoljon a kapcsolat/Baráti viszony?
    Azthiszem a HIC minden értelemben rászolgál az utállatra, köztük szép lassan te is. Te is egy lettél közüllűk. Én soha nem mondtam, hogy szeretem őket. De tőlled ezt nem vártam. Nem az vagy akit megismertem annó, közel sem.
    Lassan hányignerem lesz attól a stilustól amit felvettél szépen lassan.
    Mindennek tetejébe még hazudsz is. Kitalálsz minden baromságot hogy mit mondtam.
    Egy rész igaz a másik része közel sem, de így valóban szebben hangzik.
    Viszont soha nem állítottam azt hogy szeretem a HIC klánt, most sem és ez után sem. Nem váltogatom az álláspontomat veled ellentétben. Egy év múlva melyik kláb szineiben fogod köpködni a HIC vagy a HOC klánt? Vagy akkor netán már a 4. -et koptatod majd? Remélem elgolndolkozol néha miket írkálsz majd.
    Én voltam igen Benőke. Nem lopta el senki a jelszavamat.
    De te valóban eXile vagy és semmi közöd nincs az annó a Janee nevet viselő személyhez.
    Lehet az én önérzetem túl erős, hogy egy volt ex klántagtól nem viselem el a hazug beszólásokat. De ha ez igaz, akkor ez a HSZ gyakorlatilag hidegen kell hogy hagyjon.
  • lac coo
    Na , akkor ehez meg gratulálok !:-DDDD
    Szeruntem meg mindenki laggolt az összes meccset végig hallgattam szinte ...
  • Ability
    Attól függetlenül én élveztem a CB-s meccseket, és nem vagyok egyedül! ^^ Meg mondjuk cask az enginier a laggos, de most basszus majd én is gyúrok m4-re meg majd kicsit megbuherálom a netem, és máris kész a hic lelőhetettlen laggos enginier !
  • lac coo
    Ennek a CB-nek mi értelme ? Az legutóbbi 20 meccsből 19-nél akkora lagg volt , hogy megszólalni se tudtunk .Szerintem most sem lesz másként .
    Az más kérdés hogy szerintem csalnak ezzel a lagg dologgal mert csak cb meccsen van mindíg , de ez részletkérdés ...
  • Stalker
    Sztem próbáljatok meg lecsapni az új, tehetséges játékosokra, ne hagyjátok, hogy a H3F, meg FCh elorozzák előletek őket. Nem is tudom, hogy ezek a "klánok" miért vesznek fel tagokat, amikor még publikon is ritkán játszanak, warozni meg egyáltalán nem szoktak...
  • WizArts
    Nekünk lassan már 6 játékosunk is van. lol. De hálisten aktív mind. (mondjuk Dami a szar net miatt inkább most JK-zik.)
  • Ability
    Tudom, hogy nem, de remélem fogunk... én szeretnék játszani... és asszem vagyunk is elegen, hogy mindenki akkor játszhasson, amikor akar. ^^

Majd ha nálunk nem lesznek itt a munkások stb... akkor felnézek ts-re.. (ha már előkerült a miki ^^)
  • Ability
    Jaja, ez mindig is téma volt. Amikor HOC-os voltam akkor is ez volt a sűrűn előbukkanó téma, hogy a hic szar, mert mindenkit felvesz. De odáig már nem terjed el az agyuk, hogy ha egyszer kevés az aktív játékos, akkor pótolni kell. Mellesleg könnyen mondják, amikor pont a HOC és az FCH az a klán, akiknek a legtöbb tagjuk van (hicnél is több) és ráadásul a javarészük inaktív. ^^

Szóval érted, ilyen alapon én is mindenfélét kitalálhatok... :D
  • Stalker
    ClanBase FarCry Assault 5 on 5 Ladder
  • WizArts
    Egyébként ilyen CB-s meccs engem is érdekelne, de majd megdumálljuk hogyan, miként lehet összehozni egy ilyet. Mi kell hozzá stb.
  • Stalker
    sc-re még nem is jelentketünk... :P
    Asszem ma van a jelentkezési határidő, szal nem ártana megbeszélni, hogy indulunk-e rajta, vagy nem. :P
  • WizArts
    Senkivel nem beszéltem konkrétan, csak fenn tvoltam a HOC szerveren és ép ilyesmiről is szó volt. A fórumon nemtom volt-e szó róla. Nem láttam tisztán.
  • Ability
    Hmmm... hát én úgy tudtam, hogy.... :)) De mindegy is, az se lenne gáz ha 5-en lennénk egy klánból, mert a picsa se hápogna érte. ^^ Meg Nations Cup amúgy is szar volt szervezésileg, szóval... :P De ez a Summer Cup remélem jobb lesz... sőt szerintem biztos... talán több admin lesz, nem úgy mint eddig. :)
  • Stalker
    Annyiban tévedsz, hogy a nemzetek kupáján egy klánból csak 3 ember játszhat, szal amikor 4 *H!C*-es játszott, az szabályellenes volt. ^^

Viszont sima cb meccsen a saját klánunkból persze, hogy 5 ember játszhat, lol. Eddig sem tudott mindenki játszani, de ez minden klánban így van, aminek 5-nél több tagja van. Egyébként pedig mindig is igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni, szal mindenki játszott cb meccset, csak voltak akik többet, voltak akik kevesebbet. Ha visszamegyünk cb-re, aki játszani akar, az fog is, ugyanúgy, mint eddig.
  • Ability
    ... gondolom. Csak nem Benőke elvtárs nyomta tele a fejed mindenféle dumával? Az szokott mindig ilyen baromságokat mondani, hogy a hic köcsög, mert miénk a vezetés, mindenben mi döntünk, és előlrébb járunk. lol Bár mondjak ennek lehetnek okai is, mellesleg senkitől nem vesszük el a jogot, hogy bármihez is hozzászóljon. De hát ez a felfogásmód szerintem a HOC és FCH javarészében megvan és hanzotatják is! Gondolkodni persze már nem telik...
  • WizArts
    Oksi. Köszi Így már tiszta. Ez nem irigység, de ezt Te úgy is tudod, csak hallottam egy két dolgot, véleményt.
  • Ability
    Nem, ez nem így van. :) Odaáig van igazad, hogy valaki mindig kimarad majd, mert ugye max 5-en lehet játszani egy meccsen, de hát ugyse ér rá mindenki mindig főleg így nyáron. :)

Egyedül a NAtions Cup-ba vette volna ki rosszul magát, ha csak H!C-es megy, de az se lett volna szabálybaütköző. ^^
  • WizArts
    Azért ennyire nem unatkozok, csak gratulálnék Sildante tagságának.

De! Ha a legtöbb magyar jó játékos H!C-es lesz, akkor ki marad a CB-s meccsekre? Ott nem 1 csapatból 3 ember max a határ? Ebből előbb utóbb öngól lesz. Bár van még sok jó játékos, de akkor nem éri meg H!C-esnek lenni, mert vki mindíg kimarad a csapatból. Bár remélem nem jól gondolom és csak a kevés info vezetett erre a következtetésre. Javítsatok, ha tévedtem.
  • WizArts
    Srácok, ezt már végképp nem bírom. Ennyi marhaság korán reggel:D. 1 történet ami velem esett meg a héten. Van sok ilyen, de ez a legfrissebb. Régi betárcsázós netje volt az amolyan "mindenem a buli és a csajok" tipusú gyereknek. Ugyebár az 56,6k-s. Amikor a hálókártyára rátettük a mikrós okosságot az 512-es vonallal a kártya 10,0M-es sebességet írt ki. A srác felhívott miután eljöttünk tőle, hogy ő át lett ba**va, mert most csak 10-es netje, nem 56-os. És még sorolhatnám.
    Az pl nem tűnt fel neki, hogy gyorsabban jöttek be az oldalak amikor lepróbálltuk.
    Vagy a másik, amikor 1 tört nortont vki rendesen beregelt névvel címmel és azt el is küldte. lol. ekkora balfaszt!!!

• WizArts
    Az 1.32 óta engem is folyamatosan dolbállt. Szintén új telepítés. Kiadhatná a javítását ez a burzsuj Ubi. Ráadásul nemtok a lányomnak LAN-os szervert csinállni, mert onnan aztán végképp kidob. Pedig komoly ellnfél lenne bárkinek mer' snipápan 300 ról lövi a madarakat és 90% ban talál is :D .
    Ahelyett, hogy a netkóddal csinálltak volna vmit megint sikerült elba**niuk. És ami vicces : még jobban.

• WizArts
    vicc különösen a júzeres vicc kúva jó. lol
  • lac coo
    Akkor a HOC megint hülye !!!
    Ezért vannak csak 4-5 en a szerveren :-DDDDD
  • Ability
    Ki is fog, mert FCMP-be csak a hOC-on van fent az új pb, viszont ott meg le van tiltva az autómata frissítés, szóval manuálisan kéne.

http://punkbuster.com ^^
  • lac coo
    A HOC szerveren milyen gáz PB van ???
    Úgy kidob mindíg , hogy még a játékból is kirak asztalra ????
    Tök zsír új telepítés...:-DDDDD
  • Rash87
    Hi all.
    Most kezdtem a játékot játszani.
    Annyi lenne a kérdésem,hogy az animációk szövegei nem jelennek meg?
    Hogy pl 2 csávó dumál,és jó lenne ha kiírná...Valahol nem lehet ezt beállítani?