Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucli töröld már az offtopic hszeketö!2222222

PyRex
Poltok börszdéjötõ LeftDick! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Iminyó
Ezek a mai fiatalok... <#csodalk><#vigyor3>

BSZ, Balfi.
HL2 multi?

I love Techno
18.elõtt se vettetem meg a <#pias> <#crazya><#vigyor3><#hehe><#lookaround>

(még jó, hogy nem amerikai vagy, mert akkor csak mostantól ihatnál alkoholt) 😄

Boldog szülinapot Balfi!
Igyál kicsit, aztán ötösével öld az instincteseket 😉

I love Techno
<#worship>

I love Techno
Köszönöm szépen 😊 Ma este boldoggá tehettek 😊 , persze nem kell rosszra gondolni <#wink> , csak nyerjük meg a háborút. <#worship>

Tüzfal? Esetleg fel kéne csatlakozni a netre? 😄
gurubefree
Hello

Olyan gondunk lenne , hogy minden egyes dolog felrakása 1.3 1.31 stb... után sem látni a servereket. Nálam müködik minden a cimbimnél nem.
Mi lehet a baj?????

Köszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

lac coo
Ja ..Boldog szülinapot !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

XeeN
Nem a bin3-be kell másolni, hanem a Windows/system 32-be (vagy win gyökérbe)...

Ability
BSZ! 😄
Pótok szülinapot Balfi 😊

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
😊

andriska
BSZ Husss! 😊

MKpowaa
oké, nekem elsõre ez jött le a hozzászolásodból

Ability
Egy kicsit Te is! 😉

Én nem úgy gondoltam, hogy ha mi elmegyünk, akkor egybõl vége az egészen. Én csak azt mondtam, hogy az MP így is rohamosan vezsít a 'népszerûségébõl', és ha mi elmennénk, akkor nem lenne egy állandó szerver sem, így még több játékos hagyná ott MP-t, fõleg ahogy Te is mondtad: "jönne velünk a magyarok nagy része". Bár most ott van ati szerveretek is, ami állandónak néz ki (nem tudom meddig lesz), szóval életbe lehet még tartani egy darabig, de gondolom ez egyértelmû, és én erre próbáltam rávilágítai: elõbb- utóbb a nagy nép ott fogja hagyni, és pár játékossal meg már biztos nem éli túl. Fõleg, hogy nagyon "üldözik" az egész MP-s cuccot!

😊
I love Techno
looooooooooooooool msn-en<#mf1>

I love Techno
dc böl szedtem és nem sokal utána hogy megjelent játék vmikor tavaszal

I love Techno
nem nettõl függ csak nem volt meg lanosnak... meg persze nem folyamatosan ment

I love Techno
Akkor semmi kép se tudok átugrani vele 😊

Én egy délután alatt leszedtem...és este már jácottam is...
Nemértem mért várod hogy elküldjék...sokkal egyszerübb belõni akár a dc-t csak a far cry ereéig sz.tem ...
Mire elküldené valaki addigra rég leszeded akár még msn-en is hamarabb átér mint postán <#idiota>
Duddits
Egészségedre. Jó neted lehet, hogy 1 hónapig töltötted.

Duddits
Én se vagyok Pesti, érdi vok. <#nyes>

Sziasztok.Tudna nekem valaki erre választ adni? Feltöltöttem a haveromnak a Far Cry-t ami ment nállam is.Nem birtam elinditani mert kérte mág pluszba a 4 db dll.fájlokot. Letöltöttem,azt is bemásoltam a bin32-be,utána rámásoltam az ikont is.Mikor el akartuk inditani,mostmár nem irt ki semmit de 2másodpercig gondolkozik mint amikor el akar indulni a játék,aztán semmi sehol.Tud valaki erre magyarázatot? Elöre is kösszönöm.
MKpowaa
Cak egy kicsit értettél félre én nem azt mondtam hogy ha elmentek akkor vége, le lehet húzni a rolót meg minden csak azt mondtam hogy az egy újabb koporsó szög lenne a tört multinak (szinte az összes magyar menne veletek) de korántsem lenne vége (forgalmas hely meg mindig van) csak a "készítõk" idegei vetthetnek véget ennek én ezt hiszem.LumberJack is egy kicsit besokalt de már jelezte hogy ha kitisztulnak a dolgok visszajön... mondjuk ezt helyzettet távolról sem lehet látni ... 😛

látom elvagy<#idiota>
próbálj egy kommentbe összesûríteni mindent<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
Ha BP-ti lennék még lehet át is vinném csak hogy befejezd a lámázást 😊

I love Techno
Az elküldéshez meg anyi hogy nem muszály az eredetit atküldeni ki is lehet irni 😊

I love Techno
meg amugy meg aki képes összerakni olyan gépet hogy far cry fusson akor az a 4000 forint az kutya fasza ahoz képest....

I love Techno
aztan jachacc....

I love Techno
most szerinted melyik a jobb nem letölteni és nem jácani vele vagy letölteni és majd csak lejön...

I love Techno
Én kb 1 hónapig töltöttem....

Duddits
Értem én, én se szívesen adnám oda az eredetim.... De én nem vagyok olyan mint a többi görény aki tönkreteszi, vagy nem adja vissza...

Ability
Elhiszem, és értem én. Csak neked kéne megérteni, (és ezért kötözködök) hogy nekünk meg nincs merszünk egy tök idegennek odaani (fõleg hogy eredeti 😄), de egyébként is...

Te azt mondod, hogy nem érted miért esik nehezünkre elküldeni. Én meg azt mondom ennyi erõvel, hogy: nem értem miért esik nehezedre kérni a szülõktõl egy kis pénzt.

... és ne is válaszolj rá, tudom mi lenne, és meg is értem, mindössze azt akarom elérni, hogy gondold már végig mit is kérsz, és miért nem kapod meg.

PEACE! 😊
Duddits
Tudod, még nincs önálló keresetem amibõl megvegyem! <#mf3>

Ability
LOL, de szemét vagyok, bocs! 😄
Ability
Nézd nem hiszem, hogy 3990Ft,- kész anyagi csõd lenne, de tudod erre nem tudok mást mondani, mint hogy egyéni szoc. probléma. De azt ne várd el, hogy majd elküldjük póstán, mert most vettünk RAM-ot meg billentyût, és nincs pénzem a póstára. 😄DD Ugye azt meg nem lehet, hogy Te fizeted, mert te is most vettél RAM-ot meg billentyût! 😄
Duddits
Tudod, most vettem RAMot, meg billentyût... A RAM az meg szar, szûval vihetem vissza.

Tomo15
Na én is megrendeltem ma ennyit csak megér<#nyes>
kisgabo
nekem van cd-s verzió, gyári, tökkéletes. 3500

fizetõs ftp-rõl eszedbe ne jusson letölteni, és az ilyen jellegû tevékenységet nyilvánosan ne is hangoztasd...

magus755
Én is ezért vettem meg és nem bánom!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Ability
Talán még a No- Fear klán életben tarthatja, most 2 szerverük is megy, ami úgy néz ki, hogy állandó, de hidd el, jobban jársz, ha megveszed. 😉
Ability
Duddits: Hát nemtudom, hogy Te hogy vagy vele, de szerintem az alapelgondolás, hogy majd valaki elküldi neked is szar. 😄 MErt még ha haver lennél, és ismernénk egymást, akkor érted mehetne, de így nem tudom mit vársz, hogy majd egy vad idegen elküldi? LOL

Inkább vedd meg. Úgy is meg kell. Far Cry MP meg fog szünni! Folyamatosan támadás éri, ma reggel fel is dobta a talpát, csak aztán 'újraélesztették'. 😄
Mondhatni, hogy ha nem érné, akor is meg fog szünni, mert mi hamarosan megyünk a hivatalos szerverekhez, és akkor velünk lezárul az MP. Mi vagyunk ott egyedül, aki életben tartja. No- Fear - Adam is megmondta, mi vagyunk az egyedüli állandó szerver, ha mi elmegyünk, akkor annak annyi. Mert hát ugye a Scarface is megszünt MP alatt lenni. Az összes többi szerver olyan, hogy csak idõnként megy, szal, ha nem is szünik meg, forgalmas hely biztos nem lesz. 😛

És most én teszem fel a költõi kérdést: "Nem tudom miért esik nehezedre megvenni?!" Már nem drága, szal rajta.
magus755
Sziasztok ha valaki játszani akar máma este az jöhet
Server:Magus server(hungary)jelszo:magyar

andriska
Leírtam...

Duddits
Egészségedre. Nem tudom mi esik nehezetekre abban, hogy elküldjétek.

magus755
Valamiért meg kell szenvedni ha játszani akarsz én is inkább kinyögtem az árát és ime meg lett az eredmény!

andriska
Ha nem használsz dc++-t,akkor így jártál...Wanadoo-ra 200FT-ért regisztrálhatsz.