24504
-
CUCLI #18118 mert pl nyárvan. és tuti nem lennénk meg 5en. azért. -
Stalker #18117 Ja, majd elfelejtettem: Köszönet W!zartsnak a segítségért! ;) -
#18116 szerintem te is látod hogy sosem én kezdem a vitákat , hanem ő , (nem én kezdek el szurkálódni ha meglátok egy jó játékost akármien néven szerintem erre te is emlékszel. (azt meg amiket rólam ugatott vagy ugat nektek ts-en azt meg vagy elhiszitek vagy nem az már a ti dolgotok , de őt ismere kb 0% igaz belőle....) -
#18115 engem nem zavar csak elkéne gondolkodni hogy 15 játékosotokból mér nem vagytok meg mégse cb-ére (felőlem felvehetitek az öszes játékost is a klánotokba....) -
#18114 :)) -
Stalker #18113 lehet sorakozni exile lábánál! ;) -
#18112 *H!C* Clanpage 2.0 BETA!!4 :)
Fórumra regeljen mindenki! :)) Hibákat oda írjátok pls. ths ^^ -
Stalker #18111 Nem hiszem, hogy 1.32-höz lesz magyarítás, mivel ez a patch hibás, valószínűleg pár nap múlva kijön egy újabb patch. -
#18110 hali
a 1.32 patchoz javítot magyarítás nincs még kész? -
#18109 -
#18108 Majd én meg mondom , hogy megy ez , hisz én benne vagyok a buliban :
felveszünk minden jó játékost így csak gyenge ellenfelek maradnak !!
-
Stalker #18107 Dióhéjban ennyi ;) -
#18106 Ha valki fejlődni akar, és elismerést, annak az tényleg a legegyszerűbb (és alapjaiban kikényszerített) módja, hogy a H!C-be álljon. Meg lehet érteni. Noha más fórumot is olvasok, mégis az a benyomásom, hogy itt foglalkoznak a legtöbbet a játékkal és a játékosokkal. Van cél, és van miért küzdeni. Az, hogy ezt többen nem jó néven veszik (ki és miért a H!Cbe) sztem vele jár a témával. Mi csak játszogatunk. Ha elérünk valamilyen sikert egyenként vagy csapatban annak örülünk és kész. Ha lesz tudás is az akarat mögött akkor majd meglátjuk merre tovább. Ezen sztem kár görcsölni, hogy mennyien vannak a H!C-ben. Nehéz utolérni Őket. De még mindíg azt mondom, hogy lehet játszani, lehet fejlődni, lehet pontosabban célozni, rejtőzködni és az előbb utóbb meghozza a gyümölcsét. Sztem most ennyi. -
#18105 Vagyunk elegen, de a javarésze a csapatnak inaktív. Így viszont nem lehet CB-re menni, pedig vagyunk páran akik szeretnének visszamenni. De zavar? Úgy mondom, mint <H3F><Peter>, aki külön sértésnek veszi, hogy ha nem hozzájuk állnak... -
#18104 Az a baj Stalk, hogy sokszor tényleg Te provokálod ki ezt Balfiból. Én nem tudom mi van a háttérbe, lehet, hogy Ő se különb. Nem tudom. De azt igen, hogy akkor ezt ha már Ő rejtetten kezeli (már amennyiben kezeli, mivel nem tudom) akkor Te is így állhatnál hozzá a dolgokhoz, és nem nyívánosan kéne ilyeneket írogatni.
Mondjuk közöm sincs hozzá, de van abban valami amit Balfi mond ... ezzel téged néznek üldözési mániásnak, és lehet nem alaptalanul egy külső szemnek... -
Stalker #18103 Ismét lol. Elég durva üldözési mániád van. =)
Mind1, én a továbbiakban már nem reagálok a kommentjeidre, semmi értelme. -
#18102 meg szerintem buzi is , én nőpárti vagyok ugy hogy szerintem már befejezhetnéd , dehát egyre jobban jellemzed magad a csapattársaid előtt is és ezekért a lámaságaidért téged előbb megutának mint engem.... (ugyhogy sok szerencsét hozzá) -
#18101 az.... -
#18100 és ők is mind hicbe mer szerintem még nem vagytok elegen .... -
#18099 Valamilyen X800-as VGA-hoz nem adnak Far Cry-t? -
Stalker #18098 shader model 3.0-hoz minimum az 1.3-as patch kell. olvasd el az "Így kell neten játszani"-t -
Strayer #18097 Sziasztok!
Van egy olyan problámám a játékkal kapcsolatban hogy ha grafikát teljesen felhuzzom akkor elég pixeles és bugos lesz a játék. Szerintem valahogy felkellene tenem a Shader 3.0-ás patchat csak nem tudom honnan tudnám megszerezni. Kérem ha valaki tud segitsen. Elöre is köszi.
Ui.: A konfigom:Asus A8N SLI (nForce4), AmD K8 Athlon 64 3000+S939, Leadtek PX 6600 GT TD Extreme 12 PCI-express, 2 512 Kingstone ECC memoria. -
Stalker #18096 ^^ -
#18095 "Ez tényleg hülye!" -
#18094 lol -
Stalker #18093 muhahahahahaha, látom cucli még nem érted... :D -
CUCLI #18092 "Adequate?".... -
Stalker #18091 Illidan, Adequate? -
#18090 VAn nekem pár haverom, akik majd jönnek. CS-be edződtek, szal célzással sok gond nem lesz, inkább csak hozá kell szokniuk. ^^ -
#18089 lol, mekkora egy snecie vaty! -
#18088 arra hogy be tugy menni a serverekre másra nem igen meg biztos javit is valamit , lehet , nézd meg a topik fejlécénél ott megtalálod leirást hogyan
-
#18087 hatalmas nagy a választék -
#18086 ez még mindig csak kettő
-
Stalker #18085 gondolom, gondolom... ^^
új játékosok pl. tyra, meg wuuu, stb. :D
-
idt103 #18084 Üdv
Most találtam ezt a topicot!
Imádom a Far Cry-t! Az egyik legjobban sikerült játék! Nekem az FC az No.1!
Valamilyen kiegészítés vagy bármilyen utiliti, új fegyverek, járművek, pályák érdekelnek!
Felfedeztem az 1.3-as és az 1.31-es Patchet! Ezek mire jók?
Másolt CD-vel lehet neten játszani?
-
#18083 mien kapcsolatok ? -
#18082 nem kell ahoz jáccani hogy tugyam hogy senki nem jácik ezzel a szarral , de ezzel te is elismerted hogy nincsenek mert szerintem 4 uj nevet se tudnál mondani pedig te álandoan jácol gondolom.... (meg a forumbol is láccik mien nagy az érdeklődés) (most azzal hogy felvettétek sildanté-t aki már jónéhány hónapja jáccik meg fisher-t aki meg több mint fél éve , ez ténleg azt bizonyitya menyen fc-éznek (és főleg mennyi uj játékos van).... -
#18081 Nemigen van választék. Válogatni meg pláne nem lehet. Csak ugye a kapcsolatok... -
#18080 wuuuuu -
Stalker #18079 szted a hwt 20 tagot akarna felvenni? :P
van elég sok új játékos, de te tudtommal már hónapok óta nem fc-zel, szal akkor honnan tudod, mi a helyzet új játékosok terén? :O