24504
-
#18159 "mert ezzel mér" - ez meg mi akar lenni? :) -
gorsal #18158 ja ennyi -
#18157 Ez lenne az a híres lerendezés, amit tegnap mondtál?
Lehetnél kicsit egyértelműbb, mert sokak között én sem értem mit akarsz most pontosan... -
DJviolin #18156 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e a pályaszerkesztőhöz magyar nyelvű leírás?
DJviolin -
gorsal #18155 Osztom a véleményt. Én már az egész klánnal nem tudok azonosulni, innentől kezdve sima gorsal néven játszom, ha játszom, egy héten egyszer... -
#18154 Ehh, ami itt meg a hic fórumon megy az szvsz kezd kicsit nevetséges lenni. Szépen kérek minden hic-est (is), hogy ne kötekedjenek, illetve ne reagáljanak a kötekedésekre, mert ezzel mér nem nagyon tudok azonosulni. Htx! -
#18153 lol, remélem hétközben többen leszünk lol -
Stalker #18152 up -
#18151 na wazze, most meg itt van a szöveg. de király. -
#18150 lol, írtam egy csomót és most nincs itt. Fa**a. De találtam neked egy ilyet ez egy jónak nevezhető kiadvány. Nekem is volt 1 de az csak arra volt jó, hogy ne csinálld. De ez jónak tűnik. Ha elkezded szólj. Szívesen segítek, bár én is csak a felszínt ismerem. Már komolyabb 1 pályás fps-t is csinálltak flash-el. az egész nem volt 5 mega. lol. -
#18149 Bocs, hogy csak most írok, de csinálom közben az álmenyót a hálóba. :S Most is csak kajálni hagytam abba. -
#18148 Van 1 könyvem, ami arra jó, hogy ne csinálld. Aztán rájössz szépen lassan, szívsz vele 1 kicsit stb. De aztán már alakulagat és rájössz mit és hogy lehet még egyszerűbben. Ajánlom a kék-piros borítású makromédia könyvet, az legalább értelmes. Az Alexandra boltokban szokott lenni. De szívesen mutatok pár fogást. A Dream.... az csak ahhoz kell, hogy vmi hivatkozzon rá. De lehet spirázni fémekkel meg táblázattal, akkor hamarabb betölt. Ezt két napja kezdtem, és nem volt türelmem ezekhez. -
#18147 hú a flasht nekem is jó lenne megtanúni ( nektek honnan megy?) a dream mégcsak megyeget...
-
#18146 lol, az lesz a fórumban, ha ninden jól megy. Photoshop az alap. A többi fash. Az index.html-hez meg dreamweaver.
-
#18145 kezdetnek nem roszz, nyiss cheat alrovatot is.
egyébbként melyik proggival csináljátok a honlapot? -
#18144 Hadd reklámozzam magunkat 1 kicsit. Ittmegleshettek minket, HWT-seket. Az oldal csak 4.-5.-e körül lesz talán kész, de ahogy magamat ismerem el fog ez húzódni 1 kicsit.
És most én köszönöm meg Stalker-nek, és eXile-nak a segítséget, mert ha Ők nem kezdenek bele a H!C-es lapba, talán még most sem kezdtem volna a miénkbe. -
#18143 gyökér -
#18141 Ja! Szívesen máskor is. De nem volt nagy ügy. -
#18140 H3h3 én meg nemsokára majd 1 frankó gamepad-dal nyomom,olyan asztalratehető izé, csak aza bökkenő, hogy a játékos ugyanaz marad. Azaz én. lol -
#18139 anno én is nyilakkal nyomtam, aztán átszoktam WASD-re. szerintem sokkal jobb utóbbival, közel van minden gomb ^^ -
Stalker #18138 Mit nyomtok ti? :O -
DoMI #18137 Ééeen is nyilakkal nyomom. Baj? Nem jó? Jobb máshogyan? Miért jobb? Ne is mond. Úgy sem hiszem el! -
Gore #18136 Igen nyilakkal, meg néha fárkrájjal... És? -
#18135 Oh, kösz.
Néztem én ezt, de a tabot sehol nem írták, ugyhogy nem működött. -
CUCLI #18134 konzol+tab+"map x" -
#18133 Van olyan kód, amivel pályát lehet ugrani?
Csak azért kérdezem, mert nekem az egyik textúrahibás, és játszhatatlan.
thx -
CUCLI #18132 -
#18131 Tényleg: szerver? mikor? Muhahhaaaa -
#18130 looooool tényleg nyilakkal nyomod? :D
amúgy csekk it! fórumra regelj, és kapsz admint... -
Stalker #18129 Ma gyere haza ribi!!4444444%44
Ha nem jössz, akkor... ;) -
Gore #18128 Hogy mit
és aki nyilakkal jáccik? -
#18127 -
CUCLI #18126 :DDDD csak közben nyomod a "wasd"ot meg a ":_" meg ezeket. -
Gore #18125 Mijez a D:ASD:DD-s zizé? Már oly sok helyen láttam... -
CUCLI #18124 dadsaddD:D:ASD:D:D_D_D:D -
CUCLI #18123 dddd látom ráérsz D:Ddd -
Gore #18122 Púúú -
laccoo #18121 Re.... -
Stalker #18120 ok -
#18119 Igen! Köszönet az egész klán nevében. Egyébként majd készülni fog a laphoz egy impresszum is, ahol lesz "Külön köszönet" részleg is, ahol persze mindenki besegítő munkáját feltütntetjük. :))