Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah celkóval mit össze szoptam bah...
inkább egy 2,5ös barcit ha találsz..
inkább egy 2,5ös barcit ha találsz..
http://thenamelessphoto.com/
Szerintem nem...
IntelPent IV 3000 Cel 30 000 Ft
ATI Radeon9800 XT 256 MB 49 000 Ft
vagy ATI Radeon 9600 XT 256 MB 37 000 Ft
DDR 512 MB PC3200 400 MHz 2 db 22 000 Ft
ASUS P4P800 alaplap 15 500 Ft
ház táppal 400 W 9 000 Ft
De nem egy helyrõl szerzünk be biztos... 😊
IntelPent IV 3000 Cel 30 000 Ft
ATI Radeon9800 XT 256 MB 49 000 Ft
vagy ATI Radeon 9600 XT 256 MB 37 000 Ft
DDR 512 MB PC3200 400 MHz 2 db 22 000 Ft
ASUS P4P800 alaplap 15 500 Ft
ház táppal 400 W 9 000 Ft
De nem egy helyrõl szerzünk be biztos... 😊
Tegnap megvettem, feltettem. Sajnos csak low beállításon megy, de így is nagyon szép, képzelem milyen lehet very highon... Intel Celeron 1,7 GHz, GeForce3 Titanium 64 MB, 256 MBram nem akad, nem döcög, hanem pörög. A csúcs beállítás kb. 110-140 eFt-ba kerülne... 😞
Akko ok ugyse nagyon járok ACC-és szerverekre meg más klánszerverekre , ubin meg aszem ezzel nem lesz gond majd ott gyönyörködök benne 😊
hát igen, ott meg az volt vicc 😞
én Uma Thurmant látnám szivesen, sztem õ jó "nõi akcióhõs" 😊
én Uma Thurmant látnám szivesen, sztem õ jó "nõi akcióhõs" 😊
Forza.
"ui2.: ezen az oldalon ezen a MOD-on kívül sok már van még, szóval kedvedre válogathatsz. 😄"
Jó a helyesírásom! 😄
Szóval itt még sok egyébb cucc van, lesz mibõl válogatni, ha szereted az újdonságokat. 😊
Jó a helyesírásom! 😄
Szóval itt még sok egyébb cucc van, lesz mibõl válogatni, ha szereted az újdonságokat. 😊
L<#vigyor3>#vigyor3>L
Hja, nem lehet használni a jó PB-s szervereken, de hát ez csak egy MOD. Felrakod, megnézed, aztán letörlöd, vagy áthelyezed. Szerintem csak a MODS könyvátrba pakol, szóval nem kell FC-t újra rakni. Vagy törlöd, vagy áthelyezed olyan helyre. Én is így csinálom a Voicepack.pak, és KoRi féle menüvel. Áthelyezgetem ha más szerverre megyek. 😄
Amúgy nekem fõleg az új fény effektek jönnek be, bár a skinek is elég igényesek lettek. 😄
És majd most újra letöltöm, mert enyém hibás lett. 😞
ui.: hamarosan jön a Hard MOD, na az lesz még nagyon fasza.
ui2.: ezen az oldalon ezen a MOD-on kívül sok már van még, szóval kedvedre válogathatsz. 😄
Hja, nem lehet használni a jó PB-s szervereken, de hát ez csak egy MOD. Felrakod, megnézed, aztán letörlöd, vagy áthelyezed. Szerintem csak a MODS könyvátrba pakol, szóval nem kell FC-t újra rakni. Vagy törlöd, vagy áthelyezed olyan helyre. Én is így csinálom a Voicepack.pak, és KoRi féle menüvel. Áthelyezgetem ha más szerverre megyek. 😄
Amúgy nekem fõleg az új fény effektek jönnek be, bár a skinek is elég igényesek lettek. 😄
És majd most újra letöltöm, mert enyém hibás lett. 😞
ui.: hamarosan jön a Hard MOD, na az lesz még nagyon fasza.
ui2.: ezen az oldalon ezen a MOD-on kívül sok már van még, szóval kedvedre válogathatsz. 😄
Most nézegetem a képeket egész jól néznek ki csak az a gáz hogy a jó csalás elleni védelemmel rendelkezõ helyeken asszem nem lehet használni , de azért mindenképp megnézem max ujrarakom Far Cy-t 😊
(én más játékokban is imádtam az ujdonságokat skineket stb csak hát ott emiatt csalni is rengetegen tudtak 😞 itt már vanak elég jó pb-és szerverek de emiatt meg nem nagyon lehet az új dolgokat használni ami szó szerint szinesebbé tenné a játékot , ugyhogy rohaggyon meg az összes buzi kis csaló)
(én más játékokban is imádtam az ujdonságokat skineket stb csak hát ott emiatt csalni is rengetegen tudtak 😞 itt már vanak elég jó pb-és szerverek de emiatt meg nem nagyon lehet az új dolgokat használni ami szó szerint szinesebbé tenné a játékot , ugyhogy rohaggyon meg az összes buzi kis csaló)
nekem is 😛
Nah akkor most már tudod valamennyire. 😄 Amúgy én is csak elméletben ismerem, nekem mindig is DVD-s volt. 😊
Én is gondoltam már rá, csak f**gom sem volt, hogy kell megcsinálni a 3 cd-s verziót mûködõképesre, azért nem raktam bele. =)
MÁS:
Megjelent (vagyis most tudtam meg) egy új MOD az FC-hez! Cuclinak nem nagyon nyerte el tetszését, de sztem jó kis MOD ez, érdemes foglalkozni vele.
Innen lehet letölteni, és itt van az ismertetõ is képekkel illusztrálva.
Én még nem próbáltam ki, mert amikor leszedtem azt nyögte be ez a szemét, hogy hibás a csomi. :S
Megjelent (vagyis most tudtam meg) egy új MOD az FC-hez! Cuclinak nem nagyon nyerte el tetszését, de sztem jó kis MOD ez, érdemes foglalkozni vele.
Innen lehet letölteni, és itt van az ismertetõ is képekkel illusztrálva.
Én még nem próbáltam ki, mert amikor leszedtem azt nyögte be ez a szemét, hogy hibás a csomi. :S
... ha már megkaptam a szót, akkor el is kezdem. 😄
Eleinte elkezdtem írni jó hosszan, de inkább csak a lényeget írom, aztán ha nem müxik, akkor nem ez a gond. 😊
K8bal:
Itt találsz egy registry bejegyzést. Lemented. Megnyitod szerkeszteni. Kikeresed az alábbi sort:
"InstallLocation"="C😛rogram FilesFar Cry"
Ezt átszerkeszted aszerint, hogy hova telepítetted a játékot. Elmented. Hozzáadod a registry-hez. És kész! 😊
Állítólag az 1.3-as javításnál már nem így mennek a dolgok, és esetleg nem fogja jóváhagyni. Ezért ha Te is így jársz, akkor szép sorjába fel kell tenni az összes javítást. Tudom, nem a legjobb megoldás, de legalább mûködik. Azt a plusz 5 percet meg ki lehet bírni. 😄
Eleinte elkezdtem írni jó hosszan, de inkább csak a lényeget írom, aztán ha nem müxik, akkor nem ez a gond. 😊
K8bal:
Itt találsz egy registry bejegyzést. Lemented. Megnyitod szerkeszteni. Kikeresed az alábbi sort:
"InstallLocation"="C😛rogram FilesFar Cry"
Ezt átszerkeszted aszerint, hogy hova telepítetted a játékot. Elmented. Hozzáadod a registry-hez. És kész! 😊
Állítólag az 1.3-as javításnál már nem így mennek a dolgok, és esetleg nem fogja jóváhagyni. Ezért ha Te is így jársz, akkor szép sorjába fel kell tenni az összes javítást. Tudom, nem a legjobb megoldás, de legalább mûködik. Azt a plusz 5 percet meg ki lehet bírni. 😄
Na már itt is egy jó jelölt nõi szerepre , Snipes-ot viszont vhogy nem nagyon tudnám Far Cry ban elképzelni 😊 (õt már én vhogy a penge filmeken kivül nem tudom elképzelni más szerepben) pls aki ismeri a korunk színészeit írjon még tippeket meg véleményt.
Cd-s verziónál vmi registrys gecót kell benyomni, de nem vágom, pontosan mit, majd Ability elmondja. 😛
CD-s! De lehet hogy egy újra telepítés megoldaná...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A nõi szerepbe esetleg Kristanna Loken<#szeret>#szeret>
A férfi fõszereplõ meg lehetne Wesley Snipes<#zavart1>#zavart1>
A férfi fõszereplõ meg lehetne Wesley Snipes<#zavart1>#zavart1>
Na és akkor mivel én vittem el a témát megpróbálom visszahozni Far Cry irányba 😊 Egy esetleges Far Cry film szerepeibe fõszerepeibe ki melyik színészt tudná elképzelni?
Underworld-ben valami hihetetlenül neveccségesek voltak a farkasemberek.(Ja és még amin külön jót röhögtem hogy monták jaccik benne Görög Zita , volt egy kõkemény 10 másodperces jelenete 😊 és az is csak azé mer magyarországon forgatták a filmet.
elirtam, nem az underworld volt zagyva, hanem a van helsing .... 😊 az under nézhetõ kategoria 😊
dracula 3k - már a neve is ... 😄
dracula 3k - már a neve is ... 😄
Forza.
a mostani 'vampirfilmek' nagy reszere (majdnem mindre) ez igaz sajna. Amugy ha azt hiszed az underworld extrem szar volt, ajanlom figyelmedbe dracula 3000-t, na az a csucs 😊
az underwörld egy zagyva bugyutaság volt szvsz, 0 sztori, csak látvány ... aszittem elporlad az agyam, miközben néztem... tragédia 😊 sárbatiporta a vámpiros filmek eddigi "szabályait" is ... de ez még a kisebb baj lett volna 😉
k8bal: sztem a registryd nincs rendben .... dvd verziod van?
k8bal: sztem a registryd nincs rendben .... dvd verziod van?
Forza.
Elvileg csak gyakorlatilag mégsem , pl.:én ugy raktam föl az fc-ét alapból hogy kitöröltem a ctrytek meg ubisoft könyvtárakat aztán mikor telepitgetek rá ott van mindig a crytek ubisoft...
De nekem nem találta meg! És nem engedi tovább pedig biztos hogy felraktam! (most tettem fel) Már fasz ki van!!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
elvileg magától megkeresi a farcryt :S
Hali! Amikor tenném fel az 1.3 -as peccset akkor mikor kiválasztottam a Far Cry helyétt akkor utnána mikor a Next-re klikkelek nem megy tovább!! És már marha ideges vagyok! :@ Léci segítsetek!! thx
az biztos<#eplus2>#eplus2>
Ja én mongyuk biztos vagyok benne hogy abból van , csak arty miatt kértem egy kis megerõsitést 😊
(Meg aztán szinte minden jelenetre meg ruhacafatkájára is emlékszem , Van Helsing-bõl is meg Underworld-bõl is<#puszi>#puszi><#love11>#love11>)
(Meg aztán szinte minden jelenetre meg ruhacafatkájára is emlékszem , Van Helsing-bõl is meg Underworld-bõl is<#puszi>#puszi><#love11>#love11>)
( Cucli készíti a vazelint.....)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igy tippre a Van Helsing, az Underworldben ha jól emlékszem a haja sem ilyen volt...
Hanem ilyen:

Hanem ilyen:

Amugy mindenkinek ajánlom aki szereti az ilyen vámpirhistóriás kalandfilmeket , ha másért nem is de legalább a nõért érdemes megnézni 😊
gyerünk srácok most lehet irkálni mert cucli aszem este ivászaton volt , ugyhogy még egy darabig aludni fog 😊
Nem a képre hanem a névre montam neki , de amugy ez a film ha minden igaz a Van Helsing-bõl van
Én se tudom ! Melyik film ez a képen ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!