24504
-
CUCLI #18239 kurvaszád170fpskecie:PD:DD:D:D -
CUCLI #18238 ezek bentvannak -
#18237 Ezek a hordók a patchel kerültek ide ? Vagy csak hülye vok és nem láttam eddig ?
A PB-t hogy lehet frissíteni, mert nem tudja magát és kidobálnak a szerverek ?
-
#18236 megy, eddig is ment csak éppen a dobozosnál a netkapcsolati részben csak az ip címek láthatók, amik eddig nem voltak láthatók, és a többi unknown, de ez is már valami
uninstall aztán 1.2 és 1.3 és 1.31-nél volt így, de majdcsak jó lesz, hogy látom az összes belépési lehetőséget és be is tudok lépni
-
#18235 Eszem ágában sincs elbizonytalanítani. Jöjjetek minnél többen. eXile, Stalk, és a többiek nekem is sokat segítettek, hogy jól menjen a játék. PB és más egyéb dolgokban is lehet, hogy problémád lesz de azokra is van megoldás.
Megy már az FC-d? -
DJviolin #18234 Sziasztok!
Hogyan tudnék dedikált szervert indítani, vagyis hogy nem vagyok benne a játékban, és mégis éljen a szerver? -
#18233 Neeeem, nem ara gondolok. Csak szokott laggolni majd mindegyik szerver. Ez lesz az igazi szívás. De nekem nagyon tetszik a játék, még így is. Remélem Te is kedved leled benne. :D -
#18232 miért, mire gondolsz, sok vírus jöhet be vagy egyéb? -
#18231 Basszus szegény, wazze ennyit szívni, aztán meg majd nem győzöd szidni a netkódot. -
#18230 Itt többet tudsz meg a flash-ről, meg vannak jó könyvek is hozzá. Van 1 csomó letölthető előre elkészített cucc is amin tudsz gyakorolni, mit miért, hova. de ha gondolod elküldom msn-en a =::H.W.T::= lap forrását, hátha abból is lejön valami amit eddig ku**va bonyolultnak találtál. Pedig nem az. Hidd el.
Szívesen segítek, ha netán elakadnál. -
#18229 igen, ahogy mondod, közben beszéltem másokkal is, ők is ezt mondták, a tűzfal a bűnös, kicsit kavarok, kis jobbos kalapács, meg harapfogó, aztán szervíz deluxe, mennie kéne má neki -
#18228 Asszem nem elég csak a 49001-et, azt hiszem, hogy a 49002-t, vagy a 49000-is kell, de nemtom melyiket. Legalábbis a szerveren kellett, ha jól emlékszem... ja és TCP-t és UDP-t is, ha nem írok hülyeségeket... -
#18227 Böngészőn keresztül be kell hozni a router adminját, és a tűzfalánál kell átengedni. Többet nem tudok, nem volt routerem soha, nem is értek hozzá.
Meg nem tudom miért, de úgy emlékszek, mitha már portokat is kellene engedélyezni... mintha anno stalker azt mondta volna, de mos hirtelen ezt találtam, meg elvileg minden szerver ezt használja. -
#18226 na super, látom vágod a témát, nekem is sanda gyanuim voltak erre, mármint, hogy a ruter is ludas lehet, de mások is említették, de ha te is megerősítetted, akkor úgy tűnik, hogy ez lehet a gondja
ezt a 49001-et hova kell a ruter prg-jába beírni (forward) smc ruter amin átmegy -
#18225 Na utána jártam, elvileg elég csak a 49001 portot forwardolni. ^^ -
#18224 Muhahahhaaaaa... jól gondoltam. Ezzel a pár sorral nekem világosan elárultad, hogy router gond van. ^^
Mindjárt előkeresem, hogy milyen portokat használ, mert én sem tudom fejből, mivel nekem csak egy sima tűzfalam van. :O -
#18223 most, hogy mondod a ruter részét, engedném én, csak nem jelzi ki, hogy mit engedjek és mit nem, ha legalább látnám ott a 140 hely felajánlásában az super lenne, csak az a furcsa, hogy amikor m,egadtak egy fix ip címet akkor sikerül a ruteren keresztül belépni, vagyis akkor az átment, tehát másnak is át kéne menni rajta
meg amúgy is ha kijelződik, hogy ip cím ennyi, ping annyi, az ok, de az nem világos, hogy miért nem ír sorokat, amiknek az adatai ki vannak jelződve, szerintem verzióeltérés vagy valami más gond lehet, ha tudod az jó lenne, vagy neked amikor felraktad akkor mit és hol negdtél és mit installáltál milyen sorrendebn
előre is köszi -
#18222 de jó vagy, dobozos gyári serialos játék, de van egy tört is
egyenlőre ott tartok, hogy az ok, hogy a tört-el nem látok 140 szervert, rendben, de amikor a dobozossal látok ugyan a kódommal, akkor az nem jó, hogy nem tudok belépni hozzájuk, mert mintha valami mod-ot keresne, vagy valamijük van, amitől létrehozták a pályákat, csak éppen én nekem nincs, ezt szeretném megtudni, de majd csak összejön a dolog -
#18221 Hát de ha hibás, akkor miért nem töltöd le mégegyszer? 0_o
Verzióeltérés meg mondom, hogy nem gond, csak csatlakozni nem tudnál ilyen esetben, de ettől függetlenül a szervereket nem jelöli meg inaktívként. Meg nézz már rá arra a szemét routerre, tuti az a ludas, ha inaktív szerverek vannak nálad... szerintem rossz portokat engedélyeztél neki, már ha próbáltad egyáltalán... -
#18220 még kipróbáltam azt is, hogy alap dobozos és netjátékra lépés, aztán 1.3 fel ez fatal volt, 1.31 fel és netre lépés, aztán 1.32 is fel és minden esetben unkown minden sor, olykor az 1.sor aktív volt, és valóban ez lehetett a gond, hogy nem megfelelő verzió, de akkor ők mit használnak, és én mit rakjak fel, hogy betudjak hozzájuk lép -
#18219 thx. -
#18218 köszi, megpróbálom uninstall, regedit-ből kitörlöm, aztán a dir-jét is kitörlöm és megy fel a dobozos és a nyakába rakom az 1.3-at és az 1.31-et, na de ott van a gond, hogy lejebb Pyrex írta, hogy a fatal, vagyis nekem is fatal volt, akkor most fogalmam sincs mit rakjak fel és kire halgassak, csak legalább egyszer sikerüljön -
#18217 abban legalább segítneél, hogy amikor a zz packot nem használod, és ekkor a netes játékot választod, akkor a szerverek sorainál unknown-e a sorok minden része, vagy a ping a pálya és egyéb ki van töltve, pl. ping 120, pálya típus assault meg ilyesmi, mert nekem mindegyikben unknown, biztosan egy egyszerű dolgok, amit nem jól csinálok -
#18216 Na kezdjük ott, hogy nem is lehet a javításokat rossz sorrendben felrakni, mert akkor telepítéskor fiygelmeztet, hogy valami hiányzik... ^^ A másik, hogy mindegy milyen javítások vannak fent a szervereket ugyan úgy kell látnod, csak belépni nem tudsz rá, ha eltérő a verziószám.
Egyébként: 1.3+1.31-et tedd fel... -
#18215 Én nem rakom fel az 1.1-et. Annélkül is megy minden legális és tört formában.
A zz-packot meg csak beillesztem az fc datába ha törtre szeretnék menni.
Nálam ilyen 1xű. Hogy nálad mi lehet a gebasz, arról nálam okosabbakt, tapasztaltabbakat kérdezz.
Nekem ez működik. -
#18214 szóval volt egy tört, arra lett sorrendben felrakva az 1.3 1.31 1.32 és a magyarosítás 1.32 és ezzel ment, semmi gond nem volt, de mivel sokan mondtátok, hogy csak a dobozossal megy a net és látni egy csomó szervert, ezért a dobozosra kellett áttérnem, ennél pedig valóban fatal volt az 1.3 és most rakom fel megint az egészet, de mielőtt elkezdeném szeretném tudni milyen sorrebndben mit tegyek fel, hogy a szervereket aktívnak lássam és bármelyikbe betudjak menni
(van név, jelszó, dobozban serial)
előre is köszi -
#18213 Há mongyuk ha 1.3-ban fatal error volt, akkor tán mégsem ment fel minden olyan jól. Ott lesz a gond... -
#18212 ha fent van a dobozos, akkor miket rakjak még fel, hogy működjön? -
#18211 pedig minden fel lett rakva verziósorrendben és semmi gond nem volt, de aztán a dobozosnál már volt, na azt nem tudom mit kellene felraknom és mit nem, mert az alap dobozosnál a szerverek nem voltak aktívak, legfeljebb az elején 1-2, de azok zárolva voltak -
#18210 ...cuclilámaságifaktor loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDD -
Stalker #18209 "1.3 (de ebben fatal hiba volt)"
hmm, hmm... ;) -
#18208 van egy dvd-s gyári változat, felinstallálva, ubisoftnál név és jelszó kérve, megadták, dvd dobozban gyári sorozatszám, simán installáltam fel, semmit nem adtam hozzá, alapinstall az egész, amikor a netre akartam csatlakozni és beírtam a nevet és a jelszót, akkor az OK-nál kiakadt és láttam, hogy kint a norton megkérdezte, akarom-e engedélyezni, Engedélyeztem. Újabb indításnál és kódbeíránál ment tovább. Ekkor lent Join, de az első klikk után automatikus volt. Jött egy listaszerver vagy 140 sor. Ezek közül olykor az 1.sorban egy lakat volt, nyilván zártkörű játék megy és a ping száma talán 130 körül volt, ez biztosan super. Csakhogy a lista összes többi sora sajnos nem aktív kiírású volt, mert a ping is mindegyiknél (140 sorban, mindengyikben) 9999 érték volt, Unknown az össze pálya és a játkmód is. Most kijelöltem az egyik sort és amikor Join, akkor jött egy szöveg, hogy .... mod .... és launch , na most ez vicces mert megakartam nézni, hogy mi a pontos szöveg, de mivel közben felraktam az 1.1 majd 1.3 (de ebben fatal hiba volt) 1.31 majd 1.32-őt (magyart nem), akkor ezután már hiába klikk és Join ezekre az unknow jelzésű bármelyik sorra, már nem írja ki, hogy mod kellene neki a listából. Eddig a Mod betöltésénél csak a Farcry mod volt és szerintem ide kellene neki valami egyéb mód és akkor talán látná, hogy a 140 egyéb szerver milyen típusú és egyéb.
most multiban csak lan-os lehet és a netes a kód után csak lista látható
előre is köszi a segítséget, hátha ebből ki lehetne hámozni valamit -
#18207 A játék melyik file-ban tárolja a CD-kulcsot? -
#18206 Kicsit konkrétabban már, mert így nem tudjuk hova tenni az egészet. :) Először is a sima alapjátékkal nézed, vagy valamilyen MOD-ot felraktál? Másodszor kéne a pontos hibaüzi. Harmadszor pedig nézd már meg a routeredet (mivel tudom hogy van =D), hogy a portokat, amit a játék használ szabadok-e. ^^ -
#18205 bocs, hogy egy kis gonddal fordulok hozzátok, de ha tudnátok segíteni azt megköszönném
végre kaptam egy farcry dobozos dvd-t, csak az a vicc az egészben, hogy nem tudok a nethez kapcsolódni úgy, hogy lássak egy jó pár szervert
van valami ötleteteket, hogy is van ez az egész? már létrehoztam egy nevet és egy jelszót és azzal amikor belépek az ubi-ra, akkor kb 140 szerver sora van, de mindegyik ismeretlen és ha klikk az egyikre akkor egy mod-ra hívatkozik, de a nevét nem írja és valószínű itt lehet a gond, de sehol nem látok utalást, hogy melyiket kellene bemásolnom
előre is köszi a segítséget -
#18204 Hmmm... a tapasztalat beszél belőled? -
Stalker #18203 A cuclilámaságifaktor nálad még elég alacsony, ifjú padawan. Azonban ha egyszer már elkaptad, többé nem szabadulsz tőle. glhf életed hátralévő részében :O -
#18202 Bázzeg, nem is Te vagy aláma, hanem én, mert elnéztem, hogy melyik hozzászólásra válaszoltál... NEEEEEEE, EZ AZT JELENTI, HOGY ÉN IS ELKAPTAAAAM!!!! CUCLILÁMULATBAN SZENVEDEK, NEEEE..... p*csába... :))) -
#18201 okok, várom! -
#18200 Oké, oké, csak mivel ő a házigazda, gondoltam illő megkérdezni. Köszi. Este megírom a gombját. Holnaptól meg megy is a hivatkozás. Meg csinálok új .swf gomogat a rollover helyett. Ha megleszek elküldöm neked is. Tetszik-e.