Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Cuclikám! Azt hiszem, hogy lassan együtt megyünk snipeolni, függõ lettem, a K) MOD-ban meg egyenesen élvezet!

Nézd meg, egy kis ízelítõ! 😛
nyomass pár képet a k9 modról plspls 😊

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
Kösz!

lac coo
Én úgy csináltam amikor kettõ volt , hogy felraktam simán, majd total commanderrel az egész fc könyvtárat átmásoltam máshová, csináltam hozzá parancsikont azt kész ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I love Techno
Ability! Most probáltam ki ezt a k-9 cuccot eléggé feldobta a játékomat 😊 élénkebbek lettek a texturák meg a fegyverhangok valami kurva furán jók voltak 😊 plusz kékes zöld szine lett a célkeresztnek amit végre látok is😊<#worship> vki tud vmi kivitelezhetõ dolgot hogy hogy esetleg a gépre vhogy két far cry-t tugyak tenni (mert nem akarok minden klánm mecs elõtt cuccokat pakolászni meg uninstal meg install....) , legalább ezek az uj cuccok elvonnyák a figyelmemet a laggról😊

k8bal
Akkor szar ez az egész!!! Mert a peccsek álltalában csökkentik a jétlk gép igényét (valamennyire)... (nekem eddig ez volt)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

I love Techno
Nálam is ugyan ez volt(van) , gondolom a sok javitás kissé gépigényessé tette a játékot (multinál szaggacc vagy még csak singl-ben tolod? , mert nem akarlak elkeseriteni de ha singlben már gáz van akkor multinál sokszorosan az lesz (szaggatás terén) , a hanghibára nincs ötletem.

soulhunter
nekem csak annyi a kérdésem,h miért késik a hang?
tök idegesitõ,h anno 1GHz-s gépen töxép volt,meg übermájer,és szaggatás nélkül jáccottam,most meg késik a hang...
lövök 1et,és a durranás csak akkor jön,amikor már becsapodott oda,ahova lõttem,nameg enyhén beszaggat a játék,amikor lövök...
driver probléma nem lehet, unidriver van fenn,és 1 játéknál sincs baj...

bárki tanács?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

lac coo
Hát így nem jó ! Én élõlényt nem hagytam élve magam mögött , úgy játszottam ...ami élt és mozgott azt már azért csak kinyirtam ! ( Mikor jött velem a bige az volt az elsõ , hogy fejbe durrantottam shotgun-nal hogy mit lép rá ....)<#idiota>

I love Techno
Far Cry ban nem gondolkodni kell csak darálni az a jó😊<#idiota>

I love Techno
Hát igy könnyû 😊

I love Techno
Bazzzeg már legalább 6szor végigvittem de erre vhogy sose gondoltam (csak kifutottam és elintéztem mindenkit egyszerre , de persze néha 30 adik nekifutásra<#idiota>)

Cucli 😛

szívesen

TORO
ez még jobb 😊
szoknom kell még a játékmenetet

Köszi

XeeN
Nem kell felmenni a hajó tetejére... A golyószórós szintrõl ellövöd a gumicsónak láncatit, majd beugrasz a vízbe és usgyi.

TORO
de hülye vagyok, tényleg!!! Ez miért nem jutott eszembe?! <#falbav><#falbav><#falbav>

Köszi!

lehet véd.
de jobb is mint IE <#vigyor3>

lac coo
a Firefox az böngészõ nem ? Az véd ezek ellen is , vagy mi ,?

lac coo
Menj vissza a hajó orrába (le ) ott van egy gápágyú azzal lõd szét a helikoptert , utána mehetsz felfelé már csak emberek lesznek ...

Na nekem nekem pont ez a lan és IP cucc kellene.Arra már rájöttem hogy vannak letölhetõ pályák.

TORO
még az elején vagyok, de kicsit unalmas a hajóroncs tetejére való kimászás. A létrán állva nem lehet tüzelni? A helikopter is elég gáz, néha ott röpköd a nyílás felett, de legtöbb esetben a roncs mellett várta, hogy elõjöjjek... <#fejvakaras><#lama>

TORO
Ja, a használt cucc jó ötlet. Nem tudom lehet-e benne bízni...

I love Techno
asszem vmilyen lan ip-és cuccot meg kell csinálni de már nem emlékszem mit

I love Techno
Szerintem felesleges ezen gondolkodnod asszem domi-nek valami 6-8 mbites meg feltöltése is aszem mbit felett van , és sokszor még õ laggol legjobban... , az elmult két hétbe rohamos romlást tapasztaltam megint , remélem azért ilyen szar megint mert lecserélnek mindent végre<#idiota> épp most jövök játékból nagypapival kilövök mindenkire 100 golyót és lelõnek kispisztolyal pfff.... lövöm õket össze visza bologat a feje a keze szinte már egyszer sincs a kezébe a fegyver annyi töltényt beszedett (persze a célkereszt nem lesz piros) és egyszer csak irja hogy megint megölt kispisztolyal...

I love Techno
ths

Üdv nektek Far cry harcosok!

Nyomatnám a gamet neten meg is van minden,csak nem enged be minden szerverre belépni.Azok kódolt szervereek vagy az alap játékhoz kell még letölteni a 1.30 és 1.31p-ken kívül pályákat vagy egyebet.Más. Ha pl. én csinálok szervert,akkor a haverok hogyan tudnának rálépni? Mert megcsinálom és nem tudnap fellépni. Köszi! R

XeeN
Használj Firefoxot.

Egyébként jelszó és egyéb keresõ kis genyó.

lac coo
Fiúk !

Mik azok a Data Miner-ek amiket naponta szedek ki az Ad-aware-val ? Valami vírus vagy spywer ? Vagy csak valami bejegyzés ?

Az 1. ClanBase FarCry Nations Cup-ra regisztráltam Magyarországot, Ability kéne beszélnünk messengeren, + vki megadhatná Gore msn címét ^^

arty
remélem nem haragszol meg érte, de a p(4) celeron sosem volt ász ... 😊 viszont tényleg meg lehet uszni olcson a konfigot, ha pl. használtan veszed ... (ugy is lehet garis cuccot venni).

lap+proc 40bõl meglenne, video másik 40 minimum, ebbõl a 80ból meg lejön, amennyiért eladod a mostani belét 😊

Forza.

én is igyvoltam mindig kidobált és megszakitotta a kapcsolatot

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

lac coo
Mennyibe van most egy 10 Mb-es net ? (Talán azzal lehetne Far Cry-ozni "valamennyire" ...)Az ideg szétbasz már a laggtól , és mostmár mindenhonnan dobál is a pb packet lost miatt , pedig 0 a lost-om !<#gonosz2><#mf3>

Ability
LOL! 😄

Én sem, de feltaláltam magam. 😛 Ott van jobb oldalt egy "belépés" panel (community), ott kell rámenni a regisztrálásra. (Registrieren) Aztán ha megvan, akkor a Mod-ok oldalánál kiválaszod a Far Cry K-9 Vision Mod-ot, és ott lesz egy Download starten gombocska. 😄

És igen, csak regizett felhasználó tölthet, de ezt mindta már mondtam volna. 😛 😄
lac coo
Ha lejött küld már át MSN-en ! Kösze!

I love Techno
Te hogy a fuck-ba kell ezt letölteni , regelni kell vagy mi? Nem nagyon vágom a német nyelvet 😞

TORO
aha
Thx for all
Lépek haza

Ability
Szóval elég egy 128MB memóval ellátott VGA is, de az 256 bites legyen, és erre nagyon figylej, mert sokakat átvágtak már ezzel, mivel árulnak 128-asat is. 😊
Ability
Jaja. Kb.

Ami a VGA-t illeti meg szerintem egy 6600GT-t (AGP), vagy egy 9800PRO jó legyen. De utóbbiból ne akarjál 256 MB-osat, tök fölösleg, inkább a memóriasín mérete a lényeg, vagyis 256 bites legyen. (és épp ez a szépséghibája a 6600GT-nek is, mert csak 128bites 😞 )
20ropi(bruttó, jameg AGPs) egy K8NS-939

Ability
Ja de persze ehhez majd ne azt a alaplapot vedd, amit kiszemeltél, hanem ami támogatja is. Azt is érdemes tudni, hogy a 754-es goglalatú lapok NEM támogaták a duál memóriakezelést. Tehát ezzel számolj, viszont azt is tudnod kell, (és ezért ajánlottam) hogy még így is sokkal jobb eredényeket lehet elérni vele, mint egy bartonnal. Az igazi megoldás még az lenne, ha gyûjtenél egy kicsit, és egy 939-es foglaltú lapot, és procit vennél alá. Ebben már minden jó elérhetõ, csak egy kicsit drágább, és van jövõje. (fejleszthetõség)

Szóval ezt vedd szerintem: Athlon 64 S939 3000+ OEM 25758 / 32197

(én nekem is csak most jutott eszembe, hogy már lement ennek is az ára)

... csak az alaplap kicsit drágább lesz....
TORO
Athlon 64 3000+ 24804 / 31005

Talán ez lesz.

TORO
Köszi a tippeket, ha sokba jön ki, akkor még gyûjtök egy kis zsét. Nem akarok szar gépet. Ami most van, az két éve volt ász, most már kismiska. Viszont az NFS UG2, MaxPayne2, Call of Duty 2 stb. simán futnak rajta maxon! 😊

Ability
Hehe! 😊

Ja, a cerkát gyorsan felejtsd el. Viszont én barcit sem ajánlanék tulságosan, már kiöregedett a tesó. 😄

De mutatok valamit:

Athlon 64 2800+ 21666 / 27082
Athlon 64 2800+ BOX 23108 / 28885
Athlon 64 3000+ 24804 / 31005
Athlon 64 3000+ BOX 27984 / 34980

Igaz ez 'csak' socket754 foglalatú, de még így is jelentõsen jobb, mint egy barcika. 😛

(valahol láttam már olcsóbban is, most csak ezt találtam, ha érdekel majd szétnézel)
XeeN
Pedig 1000x jobban járnál egy Barcival, mint akármilyen Celeronnal.

TORO
át kell gondolnom 😊
bartonban nem gondolkodtam

de figy ha van 20ért 2,5ös barton akkor mért kell 30ért celkót venni?

TORO
DDR 512 MB PC3200 400 MHz 2 db 22 000 Ft

Ez szerintem 1GB Ram, szerintem. A celeron meg olyan amilyen, erre van zsé. De szerintem nem olyan "xar".

már töltöm 😊.
van benne coop?!