Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az nem én voltam , hanem a három éves lányom !<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

már Lac-coo is gratulált neki... 😛 ^^

PyRex
Gratulálok. Jól le is buktattad, hogy milyen névvel szokott játszani... LoL!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Iminyó
Lac-coo új gúnyája <#wow1>

Ability
<#vigyor3>
Iminyó
Szerinted? <#hehe>

Ability
... mert hát lehet mi is megyünk CB-re, és akkor elkéne egy jobb sniper is....
Ability

Tõlem meg folyamatosan kérte az MSN címem, csak én nem reagáltam rá semmit. Szar az angolom, úgy se tudtam volna beszélni vele. Meg Neo-nak megvan, szal majd a war-t, meg ilyenket meg tudjuk beszélni. 😄

Amúgy mi lett a vége a meccsnek? 😄 Mert én leléptem a felénél szinte. (de azért így is meglett a 70 kill ami csak sniperrel szereztem 😄 + kb 5 ölés köztelharcba aztán tipliztem... 😊)

[azt hiszem mostantól sniperre még erõsebben fogok gyúrni, de a közelharc sem fog utcsó lenni, bár az elég jól megy, most már snipe-olni kénemegtanulnom <#idiota> ]
Iminyó
Jaja, <#vigyor3> tegnap Angel be akart szervezni unofficially az ODL-be, jót mosolyogtam rajta...

Ability
Wáwáwááááá.... miért nem lehet elérni a szerkesztést alapból?! grrr... most akkor ki tudnám szedni azt a ronda IMG-s hibákat. 😄

Meg a szövegen is lenne mit javítani. Kicsit jól töröm madzsart. <#idiota>
Ability
Elkezdtem sniperre is gyúrni. 😄

Szegények már meg voltak örülve. 😄 Csak mondták hogy áljak má' le. 😄

Asszem 26 frag-ig bírtam nyomni egy élet alatt, amikor egy köcsög hátul betámadott, és én mint sniper nem gyûrtem le közelharcba.A többi csapattársak meg sehol nem voltak, kimentek a fenébe, mert nem jutottak frag-hez. 1-2 ember maradt csak ott. LááááL!
[/img]

Azért jó kis gami volt, Mentorral élveztük. 😄
lac coo

lac coo
Nekem is SB Live kártyám van és tökéletes.

soulhunter
az fps ált. 40 körül mocorog,ha lövök,akkor hirtelen leugrik 10-15 fps-re 😄DD

na,de tuti a hanggal van a baj,mert tegnap elkértem haverom audigy2-jét, drivert nem váltottam,mer az sblive XP-s unidriver pack-ja jo ahhoz is,és azzal nem volt gond...
ugy látszik,az FC nem szereti az SB live! karikat,csak azt nem értem,h anno miért volt 1 GHz-s gépen (csak az alaplap + a proci változott + a VGA lett 2 kategoriával jobb)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

I love Techno
És még 1 hétig nem is leszek.

I love Techno
Nem voltam gépközelben 😞

arty
bocs, OFF

ha pl. ad számlát/garipapirt az elado, abban nincs kockázat. ha pedig nem garis, akkor kiprobálod, mielõtt megveszed 😊

Forza.

gyere ts-re pls

I love Techno
Ennél már a soldat is jobb😊

I love Techno
A laggon tul az van hogy eddig sokat jáccottam és itt az idelye mást is csinálni (és akkor már ha jáccok is akkor inkább olyan játékkal akarom tenni aminél nem kell azon izgulnom hogy vajon 100 golyo elég e a hátába vagy kifogyok azt megfordul és kilõ 1 mp-alatt.... azért harcoltam foggal korömmel mert biztam benne hogy változik a helyzet , de az elmúlt hétben inkább romlást észleltem (net), nem a leggprofibb a gépem de nem hiszem hogy 20-30 fps-el kéne futnia.Szal nekem most lett elegem.

XeeN
Mi ez a hirtelen véleményváltozás? Múlt héten még foggal körömmel harcoltál a CB-s messcekért. Mi van a laggon túl? (mi lenne, ha a hic topicban folytatnánk?)

I love Techno
Ha bannolnak ha nem nem fogok cb-én már jáccani mostanság az biztos (legfeljebb ha szükség lesz rám a kupában azt még esetleg lejáccom de utána abbahagyom a warokat).

lac coo
Alaggot ne is említsd nekem : tegnap egyik körömet kemény mínusz egy frag-el zártam ...<#mf2>Ennyire szar még akkor se voltam amikor elöször mentem fel Far Cry-ozni , pedig olyan láma voltam , hogy azt se tudtam mit kell csinálni a zászlónál : azt hittem a lámpákat kell megnyomni amikor világít .!<#idiota>

Ability
Yep, meg ha CB-nek jelzitek az icidenst, akkor lehet 'elfogadnák' az indokot.

A lagg meg ilyen szar, sajna. 😞
lac coo
Ja most látom , hogy a viccen nevetsz......

lac coo
Ebben mi a vicces ?<#idiota><#puszis>

I love Techno
<#nyes>

lac coo
Akárhogy is lenne biztos vagyok benne , hogy a klán kiállna meletted !Ezért nem kéne kilépned...

lac coo
/off:

Hazaér az öreg angol lord. Az inasa megkérdi:
- Na mi van, vén trotty, már megint a kocsmában hízlaltad a seggedet és
viszkit vedeltél?
- Nem John, a városban voltam és hallókészüléket csináltattam...

I love Techno
Meg lehet egy kis cs-s-is belefér<#wink>

I love Techno
Vissza megyek sof2-õzni 😊

I love Techno
De mondom egyáltalán nem érdekel.

I love Techno
Még nem volt de 99 százalék hogy banolnak.

I love Techno
Amugy nincs semmi gáz , szóval nehogy véletlen hibásnak érezd magad emiatt hogy reklámoztad ezt a mod-ot , amugymeg mostmár nyugottan tudom használni fõleg hogy már nem kell klánwaroktól tartanom 😊 (nem láttam benne semi csalást....)
Ha nincs ez az ACC-és dolog akkor is abbahagyom csak legfeljebb pár hét mulva.

I love Techno
A legkeményebb érvem az elsõsorban a lagg mindig is ez idegesített a legjobban eddig vártam vártam hogy hátha jobb lesz de nem lett és a közeljövõben nem is lesz.És cb-warokon is sajnos nagy töbségben a lagg döntött.Nem látom értelmét igy a cb-waroknak csak igy szépen néha néha elfarcry-ozgatok itt ott.Plusz a *H!C* nevére szerintem árnyék fog vetülni és valószinü miattam ami megint egy jó érv a kilépésem mellett , (most néztem a tegnapi mecs eredményét kikaptunk 6-2-re multkor ezeket simán vertük 4-2 re most õnekik az nem fog leesni hogy cucli a nete miatt nem tudott jáccani hanem õk csak annyit mondanak hogy amikor nyertünk ellenük akkor nem volt pb-a szerverükön most volt most simán vesztettünk (és csak mi tugyuk magunkról hogy nem csaltunk)plusz engem kibaszott egy ACC-és szerver , szóval elképzelhetõ hogy lecsalózzák a hicet.Én hogy kilépek talán gyorsan elüla vihar.

Ability
Hmmm? Balhé volt a CB-n a MOD miatt? Vagy csak alakult volna ki, mert kirugott egy ACC-s server? Nem lehet ezt lezsírozni valahogy? 😄

Meg nehogy már lagg miatt lépj ki.... <#szomoru1>
Vagy már ez is a botrány miatt?
Ability
Jahogy ja. 😄 Nem vagyon én olyan nagy sniperes, csak itt tanulmányozgattam kicsit. 😊
Ability
Aham, akkor nem fogom nagyon eröltetni. 😄 Bár még a csíttõl messze áll, de az is tény, hogy nekem így nagy elõnyöm van a többiekkel szemben, akiknek nincs meg.
I love Techno
És milyen beálitáson tolod?

I love Techno
Hány fps el megy ilyenkor?

I love Techno
A tegnapi kis incidens miatt mielõtt botrány alakulna ki meg szeretném kérni a *H!C* cb-és adminokat hogy vki rugjon ki a klánból (és persze a nemzeti kupából) (ezzel talán ellehet hárítani az esetleges ugatások egy részét).Szeretném azt is bejelenteni hogy kilépek a klánból , és ha még Far Cry-ozgatok is nem fogom használni a *H!C* nevet (ugygondolom igy lesz a legjobb mindenkinek).Lehet hogy még fogok egyszer komolyan újra jáccani de az nem mostanában lesz (pár hónap múlva lehet megpróbálom aztán ha akor is marad ez a laggolós cucc akkor lehet végleg szögre akasztom FC-ét , az az igasság amitõl tartottam bekövetkezett hogy valamicskét javitottak a nagy romlás után (neten) de utána csak szintentartották a szart aztán ha majd nagyon mégszarabb lesz akkor megint javitanak hogy csak szimplán legyen szar (0.01 százalék esélyt adok rá hogy nagyobb javulás történne) , igy nincs értelme a játéknak (fõleg cb-én nincs).

Köszönöm a *H!C*-nek , meg a Far Cry-osoknak , jókat ökörködtünk lövöldöztünk , Balfaszkodtunk <#idiota><#vigyor3> Majd még biztos összefutunk itt ott amott , legkésõbb remélem Far Cry 2-ben!

Csá mindenki!
BaLFaSZ

I love Techno
Távcsõ eddig is volt a sniperhez 😊

I love Techno
nem vettem észre semmi plusz dolgot csak anyit hogy ténleg jobban látható a sniper célkeresztye (a régi célkereszt sosem teccett elég valótlanul volt megcsinálva hogy ilyen szürke láthatatlan fos) , viszont az oicw célkereszt az rohadt szar lett tettek középre egy fekete foltot most olyan mintha sötétített üvegen kéne átnézned alig látni az embereket.Öszvisz nekem teccik , feldobja a játékot.

PyRex
szvsz ez csítnek is készült anno, csak csináltak belõle egy mod-ot...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

soulhunter
semmilyen patch nincs rajta,és nem is lesz,mert akkor meg a crack nem mûxik (anno tapasztaltam)...
a szaggatás amugy csak lövéskor jön elõ,de nem a játék szaggat,hanem csak az egér... a kép megy,amerre mozditom az egeret,a célkereszt meg elég észrevehetõ idõ mulva ugrik a kép közepére...

na szoval ez a hiba pontos leirása...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ability
Jaja, bár az ellennek (akinek ált. nincs fenn a mod) ugyan olyan hangos a fegyver. 😛

Ami nagyon pöpec még, hogy van ilyen 'mozgásérzékelõ távcsöved', szóval mindig azon lesekszel, és ahogy 'bevillan' egy ember egyböl elõ a távcsövet, és bumm a fejbe! 😄

Komolyan mondom ez már csítnek számít majdnem. 😛 Túl jó a távcsõ célkeresztje. 😄

Lac-coo: direkt megnéztem, és szinte nincs is különbség az eredeti, és a MOD-ban szereplõ sniper puska mozgása között. Fekve mind a kettõnek minimális a 'mozgása', állva meg nem zoomolok, hanem célkereszt nélkül lövök. 😛
I love Techno
Kurvára pöpec ez a mód és én snipoltam mint állat , csak anyi az egész hogy tyu és már halott is észre sem veszik és már álomba is szenderülnek 😊 <#nyes>

Ability
Itt is mozog, cask nem annyira. Mellesleg rángattam kicsit, hogy pontos legyen a találat. 😄

De igazából a célkereszt a lényeg. Kõnnyû vele lõni. 😊 (és hangtompítós 😄)

Persze nem ez a legfontosabb, csak Cuclinak akarok egy kis kedvcsinálót...

Szerintem elég jóóó... szépek az új effektek. (ált. fények)
lac coo
Elég gáz ez a sniper mod !!!Eddig az volt az élethû az FC-ben hogy a sniper mozgott itt meg tök stabil ...

Ability
Egyébként tényleg furák a hangok, de egy idõ után kifejezetten tetszett. 😄

Amikor egyedül megnéztem a cuccot, akkor annyira nem voltam elájulva, viszont egy PB nélküli, és forgalmas szerveren elkezdtem játszani, és nagyon állat! Ha hevesen megy a játék, akkor nagyot tud dobni a hangulaton, és jobban játszható is. Szerintem.

Van benne pár skin, ami jobban tetszett a simába, de összegezve ez jobban bejön. 😊

(de azért hosszú távon maradnék az eredetinál 😛)