24504
-
#18279 Új Far Cry Progamer billentyűzet ! :-)
-
#18278 Jóvannna..Meg ne sértődj te is :-DDDDDDDD -
#18277 Hát de nem ?
-
#18276 Látom megint bepörögtél... nem kéne inkább visszamenned a BF2-es topicba? Még a végén elvonási tüneteid lesznek...
[geci] -
#18275 A piros ruhás enginer meg úgy néz ki mint az RTL-ben az a híradós srác , az thai-box világbajnok :-DDDDD -
#18274 -
#18273 kácc ^^ -
#18272 Hát a bűn ronda banerren már csak segítene valamit :-DDDDDDDd -
#18271 de pl fórumben el lehet helyezni több helyen... banner... banenr alatt... akkor alul... szóval szinte midnenhova (magyar nyelv rulZ) -
#18270 persze, olyan bűnronda lenne :D -
#18269 Mér nem látod hogy néz ki ? :-D
valahová...Bannerbe pl... -
#18268 ... ha megomdod hova képzeled el, és jól is néz ki, akkor nincs akadálya. :D lol -
#18267 Rakjad felfele a honlapra !!!!
-
#18266 Ja ja..
Én CM Rallyval jártam így. olyan kód van a dobozban ami mé g formátumban se jó :-DDDD -
#18265 Forduljon a hivatalos magyar forgalmazóhoz... ;) -
#18264 Egyik haverom megvette a gamet és amikor valamilyen szerveren multizni akar azt irja ki neki hogy invalied serial.
Ilyenkor mi van?? -
#18263 LOL! :D
Arra gondolok, hogy ha sokan töltenek az oldalról. Megoldjuk, hogy a letöltéseket majd linkeljük, vagy tudomsién. Az is lehet, hogy radiomaxra be lehetne nyomni az oldal, fórumot, letöltéseket, de ez még bizonytalan, majd Pyro-val kéne lezsírozni...
... már volt róla szó, csak akkor azt mondta, hogy SzaZo lehet ellenzi majd, nehogy a fórumon keresztül túlterheljék a szervert stb... Bár ha csak ennyi akadálya van, akkor nincs is akadály, mert ez egy fizetős fórum, nagyon fejlett, még azt is be lehet korlátozni, hogy a júzer hányszor frissítheti az oldalt percenként stb... :D -
#18262 Az a legkissebb baj ha laggol a szerver ???
Mehetsz vissza a HOC-ba .... -
#18261 Na látod ezt meg kéne még beszélni. De egyrészt mi arra gondoltunk, hogy árban nincs nagy különbség, és akkor csak jobb lenne, ha faja net van. Másrészt erről futna majd a fórum, az oldal, és a letöltések, és a 10 megabitesel lehet hogy ha sokan töltenek, akkor laggol majd a szerver. (bár ez utóbbi legyen a legkisseb baj) -
#18260 szerintem elég korrekt.. -
#18259 Havonta 15 ropi áfával...
cserébe:
- 100 megabites sávszél korlát nélkül (külföldre is jó sávszéllel, mivel a bix-től vannak a vonalai)
- légkondis szerverterem
- szünetmentes tápegység az állandó működéshez
- felügyelet -
#18258 De csak ha nem laggolok mint szoktam , és olyan pb lesz ami nekem és csak nekem engedi a csíteket ! :-D -
#18257 És hányan lennénk rá ? Én kb 2000-et tudnék havonta fizetni . -
CUCLI #18256 mértnem elég 10megabites? -
#18255 TIGER
Mi a 100 megabitesre gondoltunk... ha sokan adnak bele, akkor nem lenne olyan drága... -
#18254 Bár ha már pénz lett kiadva alkatrészekre valami szervert mindenképpen kéne csinálni belőle :-O -
#18253 Miért mennyi lenne az havonta ? Én beszállok , bár most a szar netem miatt nem játszom de még fogok szerintem (legalább is remélem :-))
Olyan szerver nincs ahol én bárkit könnyen le tudok lőni :-DDDNekem egy tár kell mindenhol :-DDDD -
#18252 A HOC nem tudom miért szünt meg, megkérdeztem anno Ricsit, és csak annyit mondott, hogy szerinte már elégszer elmondta, bár én egyszer sem hallottam, de mindegy is. Szerintem nem lett befizetve a következő félévre, vagy pedig letiltották a forgalomlimit miatt. (de csak szerintem, nem tudom)
HIC azért nem lesz, mert SzaZo otthagyja a Tiger-t, így ugrott az ingyennet. Már volt szó arról, hogy akkor ugyan oda a Tigerhez benyomjuk pénzért, elég korrekt ajánlatok vannak, csak hát kérdés, hogy ki fizetne bele, mert ha kevesen, akkor nem éri meg foglalkozni vele. :S
UBI: volt olyan kedves, hogy még mindig baszott kiadni egy szemét hotfix-et, ezért állnak a szerverek. Még arra is lusták, hogy visszarakják az 1.31-et. Bezzeg az amerikai UBI szerverek futnak. :S
Egyébként vannak nagyon jó kis klánszerverek is szerintem. Most nemrég találtam egy nagyon fasza helyet, semmi lag nincs rajta, majd nézzétek meg. A neve: -=PomD=- vagy mi a fene. :D Játszottam rajta, és szinte semmi lag nem volt, mindenkit könnyen le tudtam lőni.... ^^ -
#18251 ubi szerintem már honapja nincs vki nem tugya mi lett velük? -
#18250 UBI is csak egy van nálam :-DDDDDDD -
#18249 Mit tudom én ..Valami errort ír és nem lép fel a szerverre .
Miért nem lesz szerverünk ?
És miért szünt meg a HOC ? -
CUCLI #18248 dejó b+. akkor go majd ubi. -
#18247 HOC meg nem is lesz... és hic szerver se mostanában, nagyon úgy néz ki... -
#18246 De mi az, hogy rossz a TS-ed???!!! Múltkor már jó volt... meg egyébént is, basszál neki vmit. :D -
#18245 szvsz nincs már jó ideje..... -
CUCLI #18244 nemtom. hoc van mostanában? mennék oda. -
#18243 Bakker!!
Ha már rossz a ts-em , legalább valaki küldje el msn-en , hová mentek játszani !!!
Hátha nincs már olyan nagy laggom .....
THX..... -
#18242 Ja...
Azért ilyen kevés , mert mediumon van .... -
#18241 Na de azok a kicsi színes hordók is voltak ? -
sildante #18240 Nem a te pb-d a szar, hanem a szerveren futott egy régi pb. Nekem is ezt csinálta a két ubis szerveren ami van :))
A pbt meg ha megvan a pb könyvtárban lévő pbweb.exe azzal tudod frissíteni.
Ha nincs töltsd le innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=updatepb.php