Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tõlem meg folyamatosan kérte az MSN címem, csak én nem reagáltam rá semmit. Szar az angolom, úgy se tudtam volna beszélni vele. Meg Neo-nak megvan, szal majd a war-t, meg ilyenket meg tudjuk beszélni. 😄
Amúgy mi lett a vége a meccsnek? 😄 Mert én leléptem a felénél szinte. (de azért így is meglett a 70 kill ami csak sniperrel szereztem 😄 + kb 5 ölés köztelharcba aztán tipliztem... 😊)
[azt hiszem mostantól sniperre még erõsebben fogok gyúrni, de a közelharc sem fog utcsó lenni, bár az elég jól megy, most már snipe-olni kénemegtanulnom <#idiota>#idiota> ]
Meg a szövegen is lenne mit javítani. Kicsit jól töröm madzsart. <#idiota>#idiota>
Szegények már meg voltak örülve. 😄 Csak mondták hogy áljak má' le. 😄
Asszem 26 frag-ig bírtam nyomni egy élet alatt, amikor egy köcsög hátul betámadott, és én mint sniper nem gyûrtem le közelharcba.A többi csapattársak meg sehol nem voltak, kimentek a fenébe, mert nem jutottak frag-hez. 1-2 ember maradt csak ott. LááááL!
Azért jó kis gami volt, Mentorral élveztük. 😄
na,de tuti a hanggal van a baj,mert tegnap elkértem haverom audigy2-jét, drivert nem váltottam,mer az sblive XP-s unidriver pack-ja jo ahhoz is,és azzal nem volt gond...
ugy látszik,az FC nem szereti az SB live! karikat,csak azt nem értem,h anno miért volt 1 GHz-s gépen (csak az alaplap + a proci változott + a VGA lett 2 kategoriával jobb)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ha pl. ad számlát/garipapirt az elado, abban nincs kockázat. ha pedig nem garis, akkor kiprobálod, mielõtt megveszed 😊
Forza.
A lagg meg ilyen szar, sajna. 😞
Hazaér az öreg angol lord. Az inasa megkérdi:
- Na mi van, vén trotty, már megint a kocsmában hízlaltad a seggedet és
viszkit vedeltél?
- Nem John, a városban voltam és hallókészüléket csináltattam...
Ha nincs ez az ACC-és dolog akkor is abbahagyom csak legfeljebb pár hét mulva.
Meg nehogy már lagg miatt lépj ki.... <#szomoru1>#szomoru1>
Vagy már ez is a botrány miatt?
Köszönöm a *H!C*-nek , meg a Far Cry-osoknak , jókat ökörködtünk lövöldöztünk , Balfaszkodtunk <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3> Majd még biztos összefutunk itt ott amott , legkésõbb remélem Far Cry 2-ben!
Csá mindenki!
BaLFaSZ
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a szaggatás amugy csak lövéskor jön elõ,de nem a játék szaggat,hanem csak az egér... a kép megy,amerre mozditom az egeret,a célkereszt meg elég észrevehetõ idõ mulva ugrik a kép közepére...
na szoval ez a hiba pontos leirása...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ami nagyon pöpec még, hogy van ilyen 'mozgásérzékelõ távcsöved', szóval mindig azon lesekszel, és ahogy 'bevillan' egy ember egyböl elõ a távcsövet, és bumm a fejbe! 😄
Komolyan mondom ez már csítnek számít majdnem. 😛 Túl jó a távcsõ célkeresztje. 😄
Lac-coo: direkt megnéztem, és szinte nincs is különbség az eredeti, és a MOD-ban szereplõ sniper puska mozgása között. Fekve mind a kettõnek minimális a 'mozgása', állva meg nem zoomolok, hanem célkereszt nélkül lövök. 😛
De igazából a célkereszt a lényeg. Kõnnyû vele lõni. 😊 (és hangtompítós 😄)
Persze nem ez a legfontosabb, csak Cuclinak akarok egy kis kedvcsinálót...
Szerintem elég jóóó... szépek az új effektek. (ált. fények)
Amikor egyedül megnéztem a cuccot, akkor annyira nem voltam elájulva, viszont egy PB nélküli, és forgalmas szerveren elkezdtem játszani, és nagyon állat! Ha hevesen megy a játék, akkor nagyot tud dobni a hangulaton, és jobban játszható is. Szerintem.
Van benne pár skin, ami jobban tetszett a simába, de összegezve ez jobban bejön. 😊
(de azért hosszú távon maradnék az eredetinál 😛)