Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos!
Úgy csináltam ahogy mondtad Dikri <#hehe>regisztráltam az ip címet stb...
aztán csináltam egy servert és én látom a sajátomat,de csak a LAN oldalon a farcry mappában meg se jelenik.Szóltam a cimbinek,hogy nézze már meg az ip cím alapján,hogy lát-e és csatlakozzon,de õ azt mondta,hogy nem tud,mert nem lát.
A másik furcsaság,hogy az ip címem 212.253.212.124 és amikor megcsinálom a játékot 172.16.140.57:49001-et ír ki.
nem értem már az egészet,én mehetek bárkihez,mert látok mindenkit ,de mások az én serverem nem látják.
gyertek TSre mert uncsi <#zavart2>

Nem vagy router mögött?
Egyébként ha miután létrehoztad a servert és nyomsz esc-et, utána bal oldalt a menükben vissza tudsz lavirozni a multiplayer részbe, és ott tudod megnézni, hogy látszik-e a servered (mivel ettõl nem szeakad meg a játék) és utána vissza tudsz térni is).
De a linken amit lejjebb irtam, ha beirod az IP cimed, és utána a 49001 portot (ez a default), akkor látszodnia kellene.
Ha ezek után sem menne, akkor valami jogosultsági probléma lesz (Pl windows beépitett tüzfala)
De utolsó lehetöségként még add meg a haverodnak az IP-d és probálja manual connectel, mert ha tényleg csinálsz servert, akkor hiába nem látszik, akkor is be fog tudni menni. És ha nem, akkor megint csak nálad a hiba.....

Remélem kimeritõ voltam 😄
kedves ladás,sajnos nem segítettél.
nem látják a szerverem,sajnos pedig mindent úgy csináltam ahogy kell és mégsem.
kösz
lac coo
Tegnap viszonylag jól tudtam játszani ma meg sehogy ...

Elegem van ebbõl a szarból !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Na , most jól kidühöngtem magam ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ha ez így megy hamarosan megyek én is Balfi után , mert ezen a játékon már csak idegeskedni lehet !

Csak azt nem értem hogy páran miért tudnak olyan jól játszani , ez az internet vagy szerver pofára adja a sávszélt vagy mi ?Forma 1-ezni meg gond nélkül tudok még külföldön is pedig nagyon magas a net igénye és a 22 autó a pályán az se csekélység ,nem kevesebb adat mint az FC...

lac coo
Megleptem hátulról az építõst és vagy 6-ot kellett rácsapnom a késsel mire meghalt ! Valszeg õ ebbõl semmit se érzékelt mert nyugisan építette kötben a falat .
Ilyenkor az az adat , hogy én ott csapkodok a késsel valahol elveszik ? Ez a pocket lost ?

lac coo
Beszarok ! Ez a HOC szerver annyira laggolt , hogy a legkisebb dombra se lehetett felmászni ! Néztem is kivülröl : 40 -tõl 90-ig ugrált a pingje .. Vagy csak az én netem volt megint szar ..

Sil3nt
Reakció idõ átlagba: 0,21111111
Pozicionális sebesség: 34 pont

asszem ezt a CS:S teszi <#mf1><#mf1>

Iminyó
Nem akartam durvulni... Csak finoman <#vigyor3>

Vizsgád?

...

akarod mondani kisegítõ? <#vigyor5>

I love Techno
Ajánlom figyelmedbe a 16651 és 16653 -mas hozzászólásokat.(Talán segítettem)

Iminyó
Milyen suli az ilyen kiegészítõ? <#hehe>

kedves dikri!
Hogyan nézhetem meg?
Be regisztráltam és mégsem tudok saját játékot létrehozni,miért?
csak az ip-címet kell beírni és kész?
ha lehet egy kicsit bõvebben.
köszi<#zavart2>
10re mentem suliba keci.

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
Cucli te iskolaidõben mit keresel a gépnél ? 😊<#ejnye1><#mf1>

mert megy a sorozat a TVben lol

na asszem lenyugodtam, Laccoo vegyél inkább gef6800GT v. Ultrát <#worship>
részleteket elmondom TSen <#vigyor2>...
most nincs idõm pusza

Ha nem látszik azt te is meg tudod nézni.
De ha beregisztrálod az IP-d itt akkor tuti fog látszani, de kell ám sávszél is , ha sok játékos megy!
http://www.zoutkamp.net/fcmp/
szevasztok!
Volna egy kis problema,nem tudok szervert nyitni,vagyis tudok csak nem jön hozzám senki,valószinû,hogy nem látnak,miért?
Már a vírusirtót is leszedtem a géprõl,mert eddig azért nem tudtam lanban játszani és persze letöltöttem a szerver indításához szükséges patchet.
kösz<#szomoru1>
lac coo
Adjál nekik !!!

(Bummm a tejbe...)

loool kössz a bíztatást, viszek <#violent>biztos ami biztos<#vigyor3>

lac coo
Kétszer annyit teljesít ? Ne mááá....

Kéz és lábtörést , remélem megbuktatnak , és hajléktalanként végzed ....<#idiota>

na tépek vizsgázni, szurk me! <#wave>

Notice that the X800XT scores are nearly double those of the 9800 Pro.
megközelítõleg 200% ezekszerint <#vigyor3>

lac coo
Ha 9800 PRO-mat 100% -nak veszem ,akkor ahoz képest kb. hány százalék egy X800XT ?

má nemkell köci<#vigyor3>

de amint megkapom a regmailt lesz egykét szavam egyesekhez <#mf1>

Ability!
Még nem kaptam regmailt HOC fórumra, hogy beszóljak, ézért írom neked.
Ha nem szeditek le a képemet akkor balhé lesz!
<#eplus2>
köszi<#ejnye1>

Cd-n DVD-s verzió? nem rossz 😄 lol

lac coo
Balfi ! Beszéljük már meg valahogy a videokarit , mert szólnom kell a fickónak ! Más H!C-esnek nem kell valami ?

Oké köszi.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

nemhiszem. sokan használják így.

jó majd megpróbálom. De nem lehet gond az hogy nem CD-n van hanem imige?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

daemon toolsod van? azzal is csinálj egy próbát.

Nem hanem dvd.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

3cd verzió? 😄

Szevasztok!!!
Mit kell csinálni akkor ha nem telepíti fel a játékot mert állandóan hibát ír ki hogy ebben meg abban a .cab fileban hiba van.
Lehet szerintetek az a baj hogy csak imige-ben van fent a gépen és ALcohol-lal töltöm be az imige-t?
Vagy ez nem számít semmit?
Lehet hogy ki kéne írnom CD-re? Akkor talán mûködne?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

I love Techno
38 a pozicionálásom 😊

I love Techno
0.219 , 0.188 , 0.297 , 0.203 , 0.203 átlag=0.22200000000000003 még nem hat eléggé biztos mert nem romlott jelentõsen 😊

I love Techno
na akkor most nézzük meg háromnegyed liter jó kis házibor után 😊

ÉS azt hol tudom beállítani?
engedélyezni kell a 49000, 49001, 49002-es portokat

Csá mindenkinek!Az lenne a kérdésem, hogy lan-ban szeretnék játszani a haverommal,de ösem látja a szerverem és én se az övét. mit kell tenni?
Ability
Nos a H!C klánnak üzenem: Köszönöm a lehetõséget, de nem élek vele. Azt hiszem MSN-en elmondtam a lényeget. Ha valaki kimaradt belõle, akkor bocsi, mert bár megvolt a contacts-ja mégsem vettem fel mindenkit, mert nem tudtam, hogy egyûltalán értesültek-e errõl az egészrõl.

Ha valakit nagyon érdekel, akkor úgy is ki tudja deríteni a hírt, nagyon mentek itt az eszmecserék... 😊
magus755
A pozicionálási eredményem meg :34 pont!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

magus755
Nekem ennyi:

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

I love Techno
0.219 , 0.187 , 0.171 , 0.188 , 0.188 , átlagom=0.19060000000000002

I love Techno
LooooooooooL ez milyen reakcióidõket mér? , mert az én emlékeim szerint az emberi átlag reakcióidõ az 0.7 másodperc az autóversenyzõknek kb 0.1-0.2 körül van timegmár századokban vagytok 😊

bakker még mindíg nincs hang <#rinya>