24504
  • lac coo
    Pontosan mi az a cs-kulcs ???
  • lac coo
    Ja már nincs :-DDDDDDDDDDDDD
  • lac coo
    Mi az isten....

Csak nem üzemel egy pár ubiszerver ?
  • Ability
    Nem kell mindig új acc-ot csinálni. Ha nem fogadja el a játék a meglévő cs kulcsot, akkor úgyis kérni fogja a másikat...
  • Sheva07
    ja csak az a szar hogyha regiszteálom megam akkor mindig egy uj e-mail cimrt kell beirnom mert azt irja ki hogy ez az e-mail cim már foglalt vagy v.mi ilyesmit...
    alapbol van 2msn-es, van freemailos, vipmailos, hotmailes

majd felrakom a gamét aztán felhivom ezeket a buz*kat
  • I love Techno
    a lényeg hogy ne add fel , ki kell verni a balhét én aszt mondom , mindenhol ezel probálkoznak az internet szolgáltatoknál is ha vmi miatt betelefonálsz az az első hogy hüjének néznek , az megpróbálnak lerázni , de ne hagyd magad , ha más út nincs reklamáció meg kőkemény balhé!
  • Sheva07
    én a pc dome tól rendeltem meg de amikor fekhivtam őket hogy a 2. cd kulcs sem jó meg hogy nemértem hogy mi a **** van, engem néztek hülyének hogy ki vagyok én hogy felhivom őket

azt mondták hogy biztos valamit elrontottam....
  • WizArts
    Az én fc-mmel is gondok voltak. NEM VOLT BENNE KULCS. A forgalmazónál reklamálltam, semmi eredmény. Nem volt akkor épp kulcsuk. Játék vissza a vásárlás helyére. Ott másik doboz felbont. ABBAN SINCS KULCS. lol. Megrendeltem a cd galaxisból Azóta minden fanya :D:D..

Én a helyedben tenném amit eXile mond (ír). Addig próbállnám amíg működik.
  • Sheva07
    az igaz megpróbálom még havernál is
    amugy te arra a kézikönyvre gondoltál amiben a játkleirás, fegyók, ellenségek vannak? mert az megvan
  • Ability
    Elvileg itt is vannak ilyen 'mindenextrávalfelszerelt' csomagok is, de hát ugye nem mindenhol lehet kapni, vagy jóformán csak rendelés útján válallnak ilyet. ^^

Kézikönyvben semmi küülönös sincs, nem maradtál se semmitől.

Azt, hogy mit lehetne tenni és sem tudom, talán tovább próbálkoznék a forgalmazóval.
    + le lehetne tesztelni, hogy másnál (pl haver) működik-e a cd kulcs, hiszen az eredmény sokmindent kizárhat. :)
  • Sheva07
    én azt hallottam hogy egyik haverom vett egy játékot külföldön és kapott hozzá diszdobozt, meg mindenféle ajándékot

ezt itt MO-n mér nem kapom meg? lenyujják?
  • Sheva07
    és nem kaptam kézikönyvet hozzá
  • Sheva07
    és nem tudod hogy mit lehetne csinálni?

• Ability
    Igen, kapsz hozzá kézikönyvet, de a cd kulcs nem abban van. Az valóban egy matricára van rányomva, amit a cd alá tettek, de nem is hiszem, hogy ez egyébként is gond lenne. ^^

Nem tudom mi lehet a hiba, sokan szívnak ilyennek. :S
  • Sheva07
    valaki tud segiteni nekem

megrendeltem a far cry-t hogy tudjak neten jáccani...
    aztán csináltam egy accountot és a cd kulcs nem volt jó.oké felhivom ezeket a hülyéket ahonnan rendeltem a gamét és adtak egy uj cd kulcsot. az sem lett jó.
    hagytam a g*cibe de már bosszant
    azt mondták hogy nálam lehet a hiba

haverom ugy tudja hogy a gaméhoz kellene kapnom egy kis füzetet és abban van a cd kulcs nem egy matricára nyomva, állitolag ha külföldön veszem meg a gamét akkor kapok hozzá mert a magyarok lenyújják azt

help plzzzzz
  • I love Techno
    meg mint minden 2 havonta
  • lac coo
    Sajna továbbra is fenn áll nálam a szokásos szitu : semmi lagg, jó ping ,0 packetlost...Csak épp lelőni nem tudok senkit csak egy tárral , engem meg úgy lekapnak full páncéllal , megmozdulni nincs időm :-(
    Továbbra sem értem ....

A szar 333-as ramom nem lehet a ludas ? Gondolom csak nekem van még ilyen a klánból....
  • lac coo
    Na fárkrájoztam :-D
    A PB nélküli fair play szerveren , tele volt ocw csíterrel :-D De azért jó volt :-D 23-as pingem volt.
  • Ability
    ... és van aki ennek hatására hiszi el. Sajta nem gondolná senki, de tényleg vannak ilyen játékosok, főleg a kezdők között, mivel látja is hogy jól játszol, így könnyen bedől neki.
  • lac coo

Ugyan már....Van aki meg van róla győzödve , hogy csaltok (én mondjuk nem..) , van aki nem hiszi.
  • PyRex
    Nem kéne megint elkezdeni, mert az lesz mint kb. fél éve....
  • lac coo
    Hát rohadjak meg ha nem így volt !
    5 percet nézegettem és vagy üres volt vagy fullos vagy 100+ a pingje vagy nem assault:-DDDDDDDDD
  • Ability
    Vávvááááá ... azért ennyire ne túlozd már el ... van ott jó szerver. ^^
  • lac coo
    Na ez vicc:

Nincs egy szerver ahol játszani lehet : vagy tele van , vagy üres vagy jelszó van rajta vagy nem assault!
    Esküszöm akárhová bementem volna de nem tudtam :-DDD
  • WizArts
    lol
  • lac coo
    Ja ja ! Most hogy mondod..
    Azt hittem fagy a gépem vagy mi ....Akkora lagg volt rángatott ide-oda még jó hogy annyi ellenség volt , hogy valaki mindíg pont ott állt és le tudtam lőni...Nem értem....
  • DoMI
    És a célkeresztet sehogysem tudtad levinni az ellenségről, ugye?
  • Ability
    Kötsög wallhacker!!4 :P :DASA ^^
  • lac coo
    Nekem is olyan laggom volt múltkor , a hülye szerver össze-vissza küldte az adatot : mindenki piros színű volt és átlátszott a falon....
    Nem értem.....
  • DoMI
    Én meg csak laggolok.
  • lac coo
    ......ez nem csítelés csak a játék felfedezése....
  • CUCLI
    én csak kihasználom a játék hibáit
  • lac coo
    Nem baj...
    Lesz még ennek folytatása:

TUDJA MEG MINDENKI A HIC CSAL !!!!!!
  • DoMI
    Mondtam én! un
  • Ability
    Muhahahaaa. ^^

Nah akkor lesz csapat. Minden esetre az újakat játszatni kéne, szokják a környezetet + tanuljanak... ^^
  • lac coo
    Cucli volt!!
    Mostanában kemény nagyon :-D
  • CUCLI
    téged csak bannolni lehet mindenhonnan
  • DoMI
    Biztos csúnyákat mondtál.
  • DoMI
    Stalkerék kibannoltak mi?
  • lac coo
    Jah...Ha felengedne a ts...Bannolva vok .....