24504
-
#18368 Pontosan mi az a cs-kulcs ??? -
#18367 Ja már nincs :-DDDDDDDDDDDDD -
#18366 Mi az isten....
Csak nem üzemel egy pár ubiszerver ? -
#18365 Nem kell mindig új acc-ot csinálni. Ha nem fogadja el a játék a meglévő cs kulcsot, akkor úgyis kérni fogja a másikat... -
Sheva07 #18364 ja csak az a szar hogyha regiszteálom megam akkor mindig egy uj e-mail cimrt kell beirnom mert azt irja ki hogy ez az e-mail cim már foglalt vagy v.mi ilyesmit...
alapbol van 2msn-es, van freemailos, vipmailos, hotmailes
majd felrakom a gamét aztán felhivom ezeket a buz*kat -
#18363 a lényeg hogy ne add fel , ki kell verni a balhét én aszt mondom , mindenhol ezel probálkoznak az internet szolgáltatoknál is ha vmi miatt betelefonálsz az az első hogy hüjének néznek , az megpróbálnak lerázni , de ne hagyd magad , ha más út nincs reklamáció meg kőkemény balhé! -
Sheva07 #18362 én a pc dome tól rendeltem meg de amikor fekhivtam őket hogy a 2. cd kulcs sem jó meg hogy nemértem hogy mi a **** van, engem néztek hülyének hogy ki vagyok én hogy felhivom őket
azt mondták hogy biztos valamit elrontottam.... -
#18361 Az én fc-mmel is gondok voltak. NEM VOLT BENNE KULCS. A forgalmazónál reklamálltam, semmi eredmény. Nem volt akkor épp kulcsuk. Játék vissza a vásárlás helyére. Ott másik doboz felbont. ABBAN SINCS KULCS. lol. Megrendeltem a cd galaxisból Azóta minden fanya :D:D..
Én a helyedben tenném amit eXile mond (ír). Addig próbállnám amíg működik. -
Sheva07 #18360 az igaz megpróbálom még havernál is
amugy te arra a kézikönyvre gondoltál amiben a játkleirás, fegyók, ellenségek vannak? mert az megvan -
#18359 Elvileg itt is vannak ilyen 'mindenextrávalfelszerelt' csomagok is, de hát ugye nem mindenhol lehet kapni, vagy jóformán csak rendelés útján válallnak ilyet. ^^
Kézikönyvben semmi küülönös sincs, nem maradtál se semmitől.
Azt, hogy mit lehetne tenni és sem tudom, talán tovább próbálkoznék a forgalmazóval.
+ le lehetne tesztelni, hogy másnál (pl haver) működik-e a cd kulcs, hiszen az eredmény sokmindent kizárhat. :) -
Sheva07 #18358 én azt hallottam hogy egyik haverom vett egy játékot külföldön és kapott hozzá diszdobozt, meg mindenféle ajándékot
ezt itt MO-n mér nem kapom meg? lenyujják? -
Sheva07 #18357 és nem kaptam kézikönyvet hozzá -
Sheva07 #18356 és nem tudod hogy mit lehetne csinálni?
-
#18355 Igen, kapsz hozzá kézikönyvet, de a cd kulcs nem abban van. Az valóban egy matricára van rányomva, amit a cd alá tettek, de nem is hiszem, hogy ez egyébként is gond lenne. ^^
Nem tudom mi lehet a hiba, sokan szívnak ilyennek. :S -
Sheva07 #18354 valaki tud segiteni nekem
megrendeltem a far cry-t hogy tudjak neten jáccani...
aztán csináltam egy accountot és a cd kulcs nem volt jó.oké felhivom ezeket a hülyéket ahonnan rendeltem a gamét és adtak egy uj cd kulcsot. az sem lett jó.
hagytam a g*cibe de már bosszant
azt mondták hogy nálam lehet a hiba
haverom ugy tudja hogy a gaméhoz kellene kapnom egy kis füzetet és abban van a cd kulcs nem egy matricára nyomva, állitolag ha külföldön veszem meg a gamét akkor kapok hozzá mert a magyarok lenyújják azt
help plzzzzz -
#18353 meg mint minden 2 havonta -
#18352 Sajna továbbra is fenn áll nálam a szokásos szitu : semmi lagg, jó ping ,0 packetlost...Csak épp lelőni nem tudok senkit csak egy tárral , engem meg úgy lekapnak full páncéllal , megmozdulni nincs időm :-(
Továbbra sem értem ....
A szar 333-as ramom nem lehet a ludas ? Gondolom csak nekem van még ilyen a klánból.... -
#18351 Na fárkrájoztam :-D
A PB nélküli fair play szerveren , tele volt ocw csíterrel :-D De azért jó volt :-D 23-as pingem volt. -
#18350 ... és van aki ennek hatására hiszi el. Sajta nem gondolná senki, de tényleg vannak ilyen játékosok, főleg a kezdők között, mivel látja is hogy jól játszol, így könnyen bedől neki. -
Ugyan már....Van aki meg van róla győzödve , hogy csaltok (én mondjuk nem..) , van aki nem hiszi. -
#18348 Nem kéne megint elkezdeni, mert az lesz mint kb. fél éve.... -
#18347 Hát rohadjak meg ha nem így volt !
5 percet nézegettem és vagy üres volt vagy fullos vagy 100+ a pingje vagy nem assault:-DDDDDDDDD -
#18346 Vávvááááá ... azért ennyire ne túlozd már el ... van ott jó szerver. ^^ -
#18345 Na ez vicc:
Nincs egy szerver ahol játszani lehet : vagy tele van , vagy üres vagy jelszó van rajta vagy nem assault!
Esküszöm akárhová bementem volna de nem tudtam :-DDD -
#18344 lol -
#18343 Ja ja ! Most hogy mondod..
Azt hittem fagy a gépem vagy mi ....Akkora lagg volt rángatott ide-oda még jó hogy annyi ellenség volt , hogy valaki mindíg pont ott állt és le tudtam lőni...Nem értem.... -
DoMI #18342 És a célkeresztet sehogysem tudtad levinni az ellenségről, ugye? -
#18341 Kötsög wallhacker!!4 :P :DASA ^^ -
#18340 Nekem is olyan laggom volt múltkor , a hülye szerver össze-vissza küldte az adatot : mindenki piros színű volt és átlátszott a falon....
Nem értem..... -
DoMI #18339 Én meg csak laggolok. -
#18338 ......ez nem csítelés csak a játék felfedezése.... -
CUCLI #18337 én csak kihasználom a játék hibáit -
#18336 Nem baj...
Lesz még ennek folytatása:
TUDJA MEG MINDENKI A HIC CSAL !!!!!! -
DoMI #18335 Mondtam én! un -
#18334 Muhahahaaa. ^^
Nah akkor lesz csapat. Minden esetre az újakat játszatni kéne, szokják a környezetet + tanuljanak... ^^ -
#18333 Cucli volt!!
Mostanában kemény nagyon :-D -
CUCLI #18332 téged csak bannolni lehet mindenhonnan -
DoMI #18331 Biztos csúnyákat mondtál. -
DoMI #18330 Stalkerék kibannoltak mi? -
#18329 Jah...Ha felengedne a ts...Bannolva vok .....