Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg lehet oldani mindent, ez tény, csak kérdéses a rá szentelt idõ, és a körülmények.... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
( Kicsit kezd elegem lenni az állandó provokálásból ....)
Én normálisan elmondtam a véleményem.
Te azt se tudod mit beszélsz !LOL...
És szerinted mit árul el rólunk , hogy álnéven játszunk ?Pl. azt ,hogy így nem csalóznak annyian mint H!C-esként ? Vagy mit szerinted ?Azért játszunk itt (is) , mert az Ubi és a többi külföldi szerveren nagyon laggolunk ( ezért is "zártak " minket ki CB-rõl ).
Az hogy a klántársaimnak mit mondok az privát, de tudtommal 1xsem csaloztalak le titeket! Az meg, hogy van egy saját fekete listám, had legyen már az én dolgom. Meggondolom kivel nem kivánok együtt játszani, ennyi.
A csalásról meg annyit, hogy tök mindegy milyen serveren bizonygatod, mert bárhol lehet csalni, ezt már kifelytettem. Nem igazán van rá idõm, de ha nagyon kell irok olyan chitet, hogy span után egybõl meghalsz ha kell, ugy hogy senki nem is lõ rád. Szóval hadjuk ezt a dolgot. Elhiheted, hogy rendszerprogramozoként meg tudnám csinálni.
Fölösleges bármit is beszélni errõl, én sem szoktam, kilépék és megyek másik serverre játszani. Igy a legtisztább.
Az meg hogy állnéven játszotok megint csak elmond valamit.
de lenne egy kérdésem is, miért a kezdõkkel mint pl én velem akartok játszani, ha az Ubin ott vannak az Überprofik?
Szal sztem ha egyáltalán meg akarjátok beszélni, akkor inkább nyugodtan kéne, és még talán meg is találjátok a közös hangot.^^
Köszönöm!
Bár most a vizsgaidõszak kezdetén, kevés idõ jut a gémre...
http://thenamelessphoto.com/
lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)
UBI-n én speciel eddíg több "<#lama>#lama> -val" találkoztam mint profival, de elöfordult hogy néha döbbenten néztem.
lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)
steam, origin: ACE_hun
http://thenamelessphoto.com/
(Mondok egy imát hátha megjavul a net ...Más már nem segít ugyse...)
Gyertek Forma1-ezni !!!!;-)A call of duty olyan szar mint a mohaa ?
"Ilyen nincs bazdmeg!"
"Hitetlen ez az ember..."
"Nem tiszta ez a srác..."
Szal jól elvoltam. 😄DD
Más: pozicionálási teszt: egyszerûen nem tudok 45 fõlé menni 😊.
Sztem cb helyett induljunk inkább mobiltelefonhajító versenyen, vagy esetleg sörivó versenyeken (Balfival tuti nyernénk), vagy nemtom, még elég sok lehetõség van. 😉
barcikáról netezek,768kb/s a sávszél
proxyt nem használok,mert nekem kábelen jön a net (legnet)
ezt a fix local-t nem vágom az micsoda?ilyet még nem csináltam
<#wow3>#wow3>
Megkérdezhetem, hogy honnan internetezel, és milyen nettel? Esetleg használsz Proxyt?