Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
... ha meg igen, akkor jó nagy szar a PB, de eléggé kiismertem az utóbbi idõben, és van benne olyan, amit könynen meg lehet kerülni ( pl speedhack), de nem lehet bármit módosítani. Sebzést sem pl. Ehhez a szerverbeállításokat is babrálni kell stb...

Meg lehet oldani mindent, ez tény, csak kérdéses a rá szentelt idõ, és a körülmények.... 😊
Ability
Én egy olyannal is beérném amiben a Falcon 357 -500HP-t sebez, vagyis bármilyen találattól egy lövéssel meghalsz. Aztán teszteljük le egy jól beállított ACC-s szerveren és ha nem rug ki a PB pár perc után, akkor azt mondom, hogy nagyon vágod a témát. Mert persze, mindent meg lehet hack-elni, csak kérdés, hogy miylen feltételek mellett. És azt hiszem, hogy ehhez nem csak egy kis programozó tudás kell.
Iminyó
Sicc...

lac coo
Az egyik laggol mivel németországban van , a másik most nem megy .A HOC-on néha nem laggolunk ezért próbálkozunk ott.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

( Kicsit kezd elegem lenni az állandó provokálásból ....)

Na de könyörgöm, Olvass vissza, hnéhány hozzászolást, hogy mennyire szdtátok a HOC servert a lagok miatt? És mi van a saját serveretekkel?
lac coo
Én is.<#puszis>

Ez valóban értelmes hozzászolás volt...
Én normálisan elmondtam a véleményem.
lac coo
Blablablamegsatöbbi.....
Te azt se tudod mit beszélsz !LOL...
És szerinted mit árul el rólunk , hogy álnéven játszunk ?Pl. azt ,hogy így nem csalóznak annyian mint H!C-esként ? Vagy mit szerinted ?Azért játszunk itt (is) , mert az Ubi és a többi külföldi szerveren nagyon laggolunk ( ezért is "zártak " minket ki CB-rõl ).

Na már irok, mert nem vagytok képben 😄
Az hogy a klántársaimnak mit mondok az privát, de tudtommal 1xsem csaloztalak le titeket! Az meg, hogy van egy saját fekete listám, had legyen már az én dolgom. Meggondolom kivel nem kivánok együtt játszani, ennyi.
A csalásról meg annyit, hogy tök mindegy milyen serveren bizonygatod, mert bárhol lehet csalni, ezt már kifelytettem. Nem igazán van rá idõm, de ha nagyon kell irok olyan chitet, hogy span után egybõl meghalsz ha kell, ugy hogy senki nem is lõ rád. Szóval hadjuk ezt a dolgot. Elhiheted, hogy rendszerprogramozoként meg tudnám csinálni.
Fölösleges bármit is beszélni errõl, én sem szoktam, kilépék és megyek másik serverre játszani. Igy a legtisztább.
Az meg hogy állnéven játszotok megint csak elmond valamit.
de lenne egy kérdésem is, miért a kezdõkkel mint pl én velem akartok játszani, ha az Ubin ott vannak az Überprofik?
Ability
Háááttt, azért mi anno nem azt mondtuk, hogy csaltok. Van különbség. Persze azóta már azt hiszem minden HOC-os rájött, hogy normális játékosok vagytok, nem csaltok. Most Dikri egy kicsit forrófejû ilyen téren, nem nagyon lehet meggyõzni, így én nem is eröltetem. Elmondtam a véleményem neki (én is), úgy ahogy Õ is, és nem találtuk a közös hangot, ennyi ... és Te se találod vele. Tudom idegesítõ tud lenni, ha olyannal vádolnak ami nem igaz, de azért úgy hiszem a hidegvért meg kéne õrizni, mert ha ilyen stílusba írsz neki, akkor csak balhé lesz, az meg kinek jó? (tapasztalatból mondom 😄DD) Vagy ha balhé nem is, de az biztos, hogy jóba nem lesztek... 😛

Szal sztem ha egyáltalán meg akarjátok beszélni, akkor inkább nyugodtan kéne, és még talán meg is találjátok a közös hangot.^^
I love Techno
Ja és még valami aki a nemzetek kupályában érdekelt (meg lett hívva a csapatba)az mindenki vegye fel stalkerrel a kapcsolatot (aki még nem tette meg) megbeszélés céljából mert következõ héten aszem már elkezdõdik és a németekkel fogunk megmérkõzni ami talán az egyik legkeményebb meccs lesz.
Köszönöm!

I love Techno
Ez a csalózás dolog már kezd egy smás ember részérõl nagyon szánalmas lenni (fõleg akor mikor olyan valaki mongya aki még csak nem is jácik nagyon gyengén , de ha valaki õt egyszer megöli vagy többször akor az már csal....) Meg még az a legjobb ez az egy vagy két lövésböl megöl duma ezt szeretem a legjobban , régebben nekem is monták kicsit fura volt mert nekem mindig legalább 15 golyóval kevesebb lett a tárban (de kituggya lehet egy lövéssel lõttem ki 15 golyót?<#idiota> amugy meg ilyen csalás nincs is hogy 1 golyótól meghal vki (kivétel sniper....) szóval többek között ezért is nevetségesek az ilyen ugatások (amugy meg az egylövéses halál az a lagg miatt láccik csak annak dehát egyes magukat profinak képzelõ játékosok lehet nem tuggyák mi az a lagg inkább lecsalózzák a másikat , inkább elkellene végre fogadni hogy vannak jobb játékosok , azthiszem ezt a kört már a hoc-al is megfutottuk régeben most az fch miatt már inkább nem kavarom a port mert nincs értelme pár szánalmas kis fütyi rinyálásával foglalkozni azt hisznek amit akarnak (baszák csak az agyukat vele) ugyse érdekel , mi ugyis tuggyuk hogy nem csalunk attól hogy mongyák csak jókat röhögök hogy na megint felbasztam egy láma agyát és húzom a strigulát 😊 Mi mindig bárkinek a szerverén ugyan úgy tudunk jáccani (ami pl.: egyes cb-és csapatokról nem montható el)

kisgabo
reméljük, hogy nem. FC multi része megunhatatlan, fõleg ha nem a 3 standard pálya pörögne a szerveren.

Bár most a vizsgaidõszak kezdetén, kevés idõ jut a gémre...

Elég ha pl megnézel egy Ghost videót

http://thenamelessphoto.com/

Szerintem akadnak többen is.

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

Azthiszem van egy tippem hog kire célzol.

UBI-n én speciel eddíg több "<#lama> -val" találkoztam mint profival, de elöfordult hogy néha döbbenten néztem.
Vagy nézzen meg a www.clanbase.com néhány videót 1-2 klánról hogy milyen dúrván nyomják.

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

Még annyit fûznék hozzá ehez a csítelés dologhoz (aki engem csalónak tart, a jelekbõl ez egyértelmû <#boxer>), hogy valószínûleg még nem játszott ubin egy percet sem. Ugyanias nálam 100* jobb játékosok vannak<#violent> fent ubin. Csak egy fél órára menjen be egy ubis szerverre ahol a top klánok tagjai vannak, nem tudom rájuk mit mondana. Vagy ha nem tud felmenni, mert a játékot még nem volt képes megvenni eredetibe, (de õ kiszúrja a csalókat) akkor <#banplz> <#mf3>

hi!!22222

Szevasztok! Gondoltam, beköszönök, talán már letelt a 24 óra. <#vigyor3>

Én kb. 10 tesztet csináltam és 43-45 között jött ki az eredmény.

De legalább nem tudják hogy kit. 😊

I love Techno
Álnéven még inkább csalóznak 😊

Az a gáz, hogy ez kurvára attól függ, hogy épp mennyire van mákod, és mennyivel közelebb adja be a következõ pöttyöt, annál könnyebben és gyorsabban tudsz klikkelni... Tehát ha csinálsz 100 tesztet, és azt átlagolod, akkor az talán egy valósághoz közeli eredmény lesz.

steam, origin: ACE_hun

I love Techno
Amugy nekem az a véleményem Far Cry ról fõleg hogy nemsokára kijön egy-két új játék megint , hogy a multi része magyar szempontból szerintem meg fog halni.... 😞

2-3hónap még kb

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
Ténleg nem tugya vki hogy Bf2 kb mikor kerül kiadatásra? Elég pöpec kis játéknak tünik 😊

I love Techno
Mohát nem ismerem de a cod az jó kb pár napig azt megunod szerintem , nem is beszélve arról hogy ott hogy lõnek egyesek szerintem ott a legdurvább csalni.

I love Techno
LoooooooooooooooooL <#nyes>

mint mondottam, kihívni õket ACCos szerverre <#nyes>

andriska
Gyertek SOF-ozni!! <#nyes>

lac coo
Én végig néztem az összes multi játékot de nem találtam olyan jót mint az FC..Nem tom mi lesz ...

(Mondok egy imát hátha megjavul a net ...Más már nem segít ugyse...)

lac coo
Én még 20 fölé nem mentem .....

lac coo
Engem csak az akaszt ki amikor engem lelõlenek 4 golyóval én meg 30-al se nagyon tudok senkit ! Sajnos egyre sürûbben látok ilyent .:-((

Gyertek Forma1-ezni !!!!;-)A call of duty olyan szar mint a mohaa ?

Ability
Jaja, mostanában én is állnévvel szoktam nyomni, és volt amikor a saját klántársaim majdhogynem lecsalóztak, meg szépen kitárgyaltak, hiszen azt hitték külföldi vagyok, és nem vágom mit ugatnak. 😄 De legalább így kevesebb ilyen helyzet alakul ki. Viszont az tetszett amikor ilyeneket benyögtek:

"Ilyen nincs bazdmeg!"
"Hitetlen ez az ember..."
"Nem tiszta ez a srác..."

Szal jól elvoltam. 😄DD
jah.. már inis kiváncsi leszek rendesse egérrel mennyit sikerül nyomni.. gorsi is így hajnalnba elsõre egy 40et betolt, aztán egy 42est.. de majd kipihenten..😄 szerintem ezek elég jó eredmények.. azért a HiC-be mindenki elég jó fejlövõ..

Na szóval. Most nemrég játszottam a HOC szerverén, ketten is figyelték a játékomat, utána tesztelt is az egyik illetõ és gyanúsan megkérdezte hogy hogy tudom 2 lövésbõl lelõni. A kérdésem csak annyi, hogy mikor lessz vége ennek a gyanúsítgatásnak?????? Komolyan mondom álnéven sokkal érdemesebb játszani, úgy legalább nem baszogatják annyit az embert. 😞 Na mindegy.

Más: pozicionálási teszt: egyszerûen nem tudok 45 fõlé menni 😊.

tényleg ezt a pozicionálos tesztet, milyen eredménnyel végzitek? most trackballaom van, de 38nál többet nemtok vele csinálni. tiszta sux.. valaki nézze meg pls pozicionáloizéteszt

vagy induljunk wc versenyen.. és mondjuk arról szól a játék, hogy ki tudja gyorsabban teleszarni a wc-t,és nyertes nyer 12guriga vécépapírt.. ha lennének kameráák, lenne olyan népszerû mint a gyõzike show.. 😄

😄

Sztem cb helyett induljunk inkább mobiltelefonhajító versenyen, vagy esetleg sörivó versenyeken (Balfival tuti nyernénk), vagy nemtom, még elég sok lehetõség van. 😉

nektek itten elgetek van, én meg már 5184522 másodperce nem jáccottam.. meg most fos gépem van, még a kibebaszott hang se megy rajta.. bazz csináljunk worms klánt.. ott is lehet csapatjáccani.. LOL..

I love Techno
A feltöltés a lényeg , mongyuk egy 256-os feltöltés elbir kb rajtad kivül 2-3 embert max.

Iminyó
A FAQ kell neked...

nos!
barcikáról netezek,768kb/s a sávszél
proxyt nem használok,mert nekem kábelen jön a net (legnet)
ezt a fix local-t nem vágom az micsoda?ilyet még nem csináltam
<#wow3>
I love Techno
Akkor ténleg nála van a gáz mert én kurvára nem vágom dolgot de én is 5 perc alatt megcsináltam hogy hozzám be lehessen jöni (igaz az nem mostanság volt , má lehet én se tudnám 😊

Ha nem használja a Local IP fixet, attol még látszik a listában, csak kiirja connectnél, hogy csak lanról lehet csatizni.
I love Techno
Amugy meg milyen neted van mert lehet csak szenvedsz azt utána meg egy embert sem bir el....

I love Techno
Mogyuk én nem vagyok otthon a témában.De vmi lan ip fix gecót kell csinálni azt megcsináltad?

Na a kiváncsiság kedvéért rákerestem mind a két IP-re. de nem "elérhetõk". Persze, lehet, hogy dinamikus IP és már leléptél közbe.
Megkérdezhetem, hogy honnan internetezel, és milyen nettel? Esetleg használsz Proxyt?