24504
-
#18408 lol -
#18407 "Ezeket a célpontokat kell a támadó csapatnak elfoglalnia, a védekezőknek pedig megvédeni! "
-
#18406 Jó. sok játékhoz új patch-ez új crak kell .
De itt nem !!!! -
Stalker #18405 a peccset nem kell crackelni, lol. -
#18404 Áááá..
A lényeg:
darálás on ,zászló megfog, bumm a fejbe , gránát odabasz , zászló pukkan , beírod hogy anyád a csíter...
Ennyi..... -
#18403 De ott nincs 1.3 -as patch crackja...ami nekem nagyon kéne... -
CUCLI #18402 wandoo. -
Stalker #18401 ki lehet. konzolba ezt írd be: \r_displayinfo 1
nem csak az fps-t, hanem csomó más dolgot is kiír. ja, "\" jelet a TAB-bal tudsz írni. -
cadal #18400 Hi all.Csak eggyetlen egy kérdésem lenne, bár lehet hogy korábban már írtátok, csak a fórum hossza miatt most inkább nem állok neki végigolvasni.Far cryba ki lehet-e iratni az fps-t és ha igen hogyan?. Köszike. -
#18399 Hella srácok!
Nem tudtok vmi jó SMS web oldalt vagy FTP -t ahonnan le lehet húzni a DVD -s verziót 1.3as crackolt patchel?
-
#18398 Anno, amikor én szerkesztettem az FCHOC oldalát, akkor én ezt írtam. Kicsit elnagyolt, de legalább meg lehet érteni belőle a lényeget, nem úgy, mint lac coo írásában. :D
FFA:
Ez egy tipikus deatmach játékmód! Mindenki, mindenki ellen! A fregek száma alapján rangsorolják a játékosokat, tehát az a legjobb játékos, akinek a legtöbb frag-je van. Jó szórakozás tud lenni, de hosszú távon nem a legizgalmasabb!
TDM:
Csapatos öldöklés! A játékosok két csapatba vannak osztva, (kék és piros) mindenkinek a másik csapat tagjait kell ölnie! Minden egyes gyilokért a csapat és kap pontot, és 'a gyilkos' is!
Assault:
Hasonlóan az előző játékmódhoz, itt is két csapat van, de már nem az öldöklésen lesz a fő hangsúly! Az egyik csapat a védekező, a másik a támadó szerepét kapja! Minden pályán meghatározott mennyiségű célpont van (általában 3)! Ezeket a célpontokat kell a támadó csapatnak elfoglalnia, a védekezőknek pedig megvédeni! A célpont elfoglalásáért elég a támadó csapat egyik tagjának a zászlóhoz hozzáérnie! A támadó csapatnak minden célpontot kereken 10 másodpercig kell az uralma alatt tartania! Ugyan ennyi idő áll rendelkezésre a másik csapatnak is a visszafoglaláshoz! Ha ez idő alatt nem sikerül visszafoglalni a célpontot, akkor a támadó csapat járt sikerrel, és jöhet a következő célpont! A játékidő leteltével fordul a szerep! A támadók lesznek a védekezők, a védekezők pedig a támadók! Az a csapat győz, aki a teljes játékidő alatt több célpontot tud elfoglalni.
Még közvetlenül a játékba csatlakozás előtt lehetőségünk van csapatot, fegyvert és játékban való szerepet választanunk! Ez a szerep lehet: támadó, mérnök vagy mesterlövész.
A játékot bizonyos elemek is megkönnyítik/ megnehezítik! Pl.: a mérnökök tudnak építeni falakat és egyéb eszközöket! -
#18397 Oda mész az ellenfél zászlójához (lehetőleg élve...) ,megérinted és 10 pásodpercig nem hagyod , hogy az ellenfél visszaérintse.Utána mehetsz a következőhöz...ennyi .... -
#18396 hy all!!
remélem tudtok segíteni!!!
most kezdtem el neten a farcry-t és 1 kicsit megtetszett!!
de nem tudom hogy mit kell a multiplayerben csinálni.
elkell venni a másik zászlóját?? vagy mi???
mondjátok má meg léccci mi a lényege
thx előre is -
#18395 Ha leugrottál a vízesnél mindjárt balra kell fordulni és a domb mellett amennyire csak lehet a map szélén szépen végigsétálsz a helikopterig..Ennyi :-DDDD -
#18394 Jaja :) szívatós a rész, a lényeg le lett írva. az első szörnyet ha leszedted, ne használlj kézifegyvert, csak a gatling után. -
sildante #18393 Looool vazze megnéztem a pályát, hát kb 4 szer meghaltam ugyhogy hagytam a fenébe -
sildante #18392 Leszeded az elsö szörnyet,leugrasz a vizbe aztán úszol egészen egy roncs helikopterig. Abban van két gépágyú azzal ki lehet mindet írtani -
#18391 Asszem én a vízparton 'osonva' tudtam lelécelni onnét... -
Bazs2222 #18390 Valaki tud valami jó tippet a "Dam" nevű pályára amikor kidobnak tíz lőszerrel a szörnyek közé!!!!Válaszotokat előre is köszönöm!! -
#18389 Na lol, ma játszottam tdm-et egy pb nélküli szerveren ..
Hát...érdekes volt:-DDDDDDDDD
-
#18388 Há mééé...
Én most is aimbottal üthetem a jack karver nyomát ???? -
#18387 Látszik... -
Stalker #18386 hehe, este otthon leszek, azt bebüntetlek ;D lol -
#18385 -
#18384 Ez is látszik... ^^ -
#18383 Látszik is... ^^ -
#18382 lol -
#18381 Én kezdő szinten toltam végig good-moddal :-DDDD -
Stalker #18380 Én pl. egyszer sem toltam végig a single-t :P -
#18379 Mi Picikével kitoltuk ' a jó kurr*a anyja' fokozaton is. de a netünk miatt ez valymi kevésbbé látszik. De a multi része azért teljesen más világ. -
#18378 Kapcsold be az AI Balance-ot.Az elméletileg a te tudásodhoz igazítja az ellenfelek okosságát:-DDDPersze ahogy jobb leszel ők is rákapcsolnak :-D -
#18377 Nekem nem volt nehéz, de én normalon mentem asszem (ha van ilyen, az easy fölötti eggyel). Elég körültekintöen kell menni, és végiggondolni, hogy merre mész, hova mész fedezékbe, kit lösz le, aztán menni fog. -
#18376 ahhoz képest hogy nyár van, alig vana tört szerveren ember, Én is ráfanyalodtam az ubi-ra.. -
#18375 Elsőre nekem is nehéz volt egy kicsit,de aztán ment,mint a karikacsapás -
#18374 Valamit elnyomtam vagy ez tényleg ilyen k*rva nehéz EASY-n is -
#18373 A kis köcsög -
#18372 Multkor egyszer láttam 4-5 ubiszervert!
Igaz mire újból megnéztem már eltüntek :-DDDD
Tegnap egész este FC-ztem, hát a laggos enginer-ek milyen pofátlanok már !
Jungle-on fut ki az erdőből , elkezdem lőni 10 méterről fut bele egyenesen a golyómba , elfut mellettem és irány a zászló! Persze ekkorra már lövik kb 5-en de alig döglik meg. És tudja hogy nem lehet lelőni mert arra se méltat , hogy visszalőjön , elő se veszi a fegyverét csak fut vígan felém :-DDD
Tuti direkt csinálja ha ennyire biztos a dolgában , hogy úgyse lövik le , csak tudnám hogyan ...??? -
#18371 lol -
#18370 Ezek már EU kompatibilisek?? -
#18369 Wazze, ma hajnalban (mivel 4 kor keltem) TALÁLTAM UBI SZERVET!! Nem hittem a szememnek. Valamelyikről még az 1.1-es peccs utalást is töeölték.
Hűű a mindenit. Biztos sokat kellett rajta dolgozniuk, hogy ennyi ideig tartott.