Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
<#idiota>(játékosok között legalábbis)

I love Techno
Gondoltam mert bár nem értek a nethez de egyet tudok hogy nálam gyengébb fel meg letöltése senkinek sincs

Ability
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak már konkrétan: 512/128-as volt elõtte.
Ability
Egy sebesség mérõ szerint:

Communications 982.6 kilobits per second
Storage 119.9 kilobytes per second
1MB file download 8.5 seconds
Subjective rating Good

Szóval 1M-re emelték. A feltöltési sebességet még én sem tudom pontonsan, mert ez a teszt helytelen értéket mutat. Én 256-ra gondolok, mert torrenten 30kb/s körül volt az uploadom, de eléggi ingadozott.

Tud valak aránylag pontos tesztelõt, ami upload-ot is mér? Én ezt használtam, de a feltöltést nem méri pontosan. 😞
I love Techno
És mennyire volt hátrányban? Mert az én netem emelés után lett 512-128-as<#idiota>.

Ability
Eddig fasza minden, nem vettem észre negatív változást. 😛
Szevasztok megint! Szóval a mp compakt assault pályát keresném. Tudja valaki merre találom? Lécci lécci lécci!!!!!!!

ha szarok ott a serverek vagy valami akkor bizony GIGALAGG<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

Ability
Kötsög Invitel végre megduplázta a net-sebességem. Kicsit lépéshátrányban vannak. 😄 Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy FarCry-ban mi vár rám. 😄
andriska
sunálya looool<#idiota>

I love Techno
Hogy tudott enyire beszarni? Bár mongyuk most nekem is trüközött a Far Cry-om mert eddig mongyuk fél óra óra játék után lett csak critical ikszepsön (igy jó magyarosan)max de ma elindítom Far Cry-t mondom mi a faszér nem lépteti tovább a kezdeti képet ahol Jack Carver és az õ kis sunálya látható kilépek látom kritikál ikszepsön loooooooool megint inditom megint végül ujrainditástól megjavult de akkor is egyre brutálisabb módon szaródik be ez a játék vazzzeg.

lac coo
Nekem be van szarva a Far Cry-om , nincs razer egerem , a mostani meg 10 hz-en megy , és csak 17 pontot értem el a pozicionálási tesztben !<#gonosz2>
És mindenki kapja be aki játszik ,pedig én nem tudok !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nekem az elõzõ egerem stabil 42 hz-en ment. 😛

lol <#wink>

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

I love Techno
Ja az egér lehet bir annyit de a kezed nem hiszem 😊 , fél perc fárkrály után cafatokban lóg majd a kezedrõl a bõr <#idiota><#hehe><#nyes>

LOOOOOOOOL

amúgy 64bites winen nem akar menni egér driver.
másik sima winen néztem és driver nélkül max 125Hz volt a legjobb (mx510)
prósza driverrel is?<#vigyor3>

😄DDDDDDDDDDDDDDD

Nekem meg korcs a macskám...

asszem itt nekem van a legszarabb egerem 😄

A sokkal pontosabb célzást értem a gyors mozdulatokra ha pl. 180 fokot kell fordulni akkor elég pontos <#vigyor2>. Mondjuk 15g gyorsulást bír az egér.

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

höhh az enyém 89nél feljebb nem akaródzik menni <#vigyor3>
most Stalki egerére lennék még kivi.

Hi. Nekem az egerem 750 Hz-en megy, sõt van amikor felugrik 1000 fölé is és sokkal pontosabban lehet vele célozni mint 200 Hz-en.

lac coo
LOL ! Szép barátaid vannak .....

I love Techno
LoL ha olvasod csak annyi hogy kurvára kezdek bebaszni remélem te is ezt teszed spanyolban , na most megyek egy kicsit jáccani!Jó nyaralást!

Szasztok!

Láttam mára sok nicknek szinezett a neve.Valaki már mondta is mit kell csinálni,valami ctr+alt-é és 1-9-ig szinek,de nem értem.Kifejtenétek nekem, hogy én is díszmagyarban pompázhassak? Más nem találom a neten a compakt és a skydrive pályákat.Valaki tudja hol találom?
Köszi!! Rik

Ability
Nah a mai gaminak amúgy lõttek részemrõl... 😛 Maaajjjdd holnap. 😄
Ability
Tudom tesókám.... LoooooL! <#vigyor3>
az elõzõ csak poén volt úgyis én mondom meg ki mikor hol és mit játszik<#eplus2>
lool

Ability
lolka. És szabad kislányoknak este játszani? 😄 Vagy úgy egyáltalán? 😄DD (bajeg kevés olyan nõt ismerek aki ennyire élt volna egy játékot)
bazz énsem tudok írni lol
szal kicsiknek na... szal nekem <#vigyor3>

Szabad a kicsiknkek is játszani este? <#wave>

Ability
Pffff... nagyon jól töröm madzsart... <#idiota>
Ability
Én mondtam hogy majd fellépek, csak aztán közbe jött egy kis probléma. Majd 8 után felnézek sztem, és akkor majd gamizhatnánk, vagy taktikát megbeszélhetnénk...
Már Ability is b@xogat, ezért mondtam neki, hogy estefelé gyertek ts-re, és akkor tudunk edzeni a H!C war szerveren.

Ha "Error loading level data", akkor egyszerûen nincs fent neked az a map, ami a szerveren éppen fut. Nézd meg a listában, hogy melyik map megy a szerveren, töltsd le valahonnan (Google), majd másold a Levels könyvtárba...

Sziasztok!néhány szerverre azt írja ki a rámegyek hogy:Error loading level data meg:83.45.23............)Miért mit xacsináljak hogy elinduljon mert ha fent van vagy 10 szerver abból 1 a max ami indul néha meg egy sem már unom😞Help kösz ielõre is a segítséget
TS2-re van már cuccom... Stalker már megcsinálta.

I love Techno
Ja és önkényesen adhatok belépõt Gore-nak ts2-õre?(mert adok<#idiota>)

I love Techno
Én próbálom noszogatni az embereket dehát senki nem próbál kontaktolni pedig már idejelenne legalább együtt jáccanunk egy kicsit , ugyhogy ha a *H!C*-esekkel nem sikerült kapcsolatotteremtened itt az msn cimem : [email protected]
majd én segitek.

Egy jo minosegu optikai 200hz-en a legjobb szerintem.
Szóljatok hát valamit a CB-es kupáról. Lesz valami gerjedés a németek elõtt, vagy esetleg már volt is? <#wilting>

PS2-s cucchoz van ez? Mert nekem USB-s egerem van

steam, origin: ACE_hun

ott van ahol Laco mondja.. vagy az eszközkezelõ, ps2 settings, speciális beállítások.

lac coo
Nekem volt , de én nem értek hozzá kérdezz mást .

Nekem ott nincs Hz állítási lehetõség...

lac coo
Szerintem ott ahol nézted : vezérlõpult /egér/hardver/speciális beállítások.

lac coo
Hanyatt-egér....<#idiota>

Hol lehet ezt állítani? Nekem a Microfos Intellimouse-omra 125 Hz-et írt ki.