24504
-
Paulie2005 #18541 A fényekről meg a meleg effektről ne is beszéljünk!! -
#18540 lol -
#18539 Ne is mond, főleg hogy a tárgyak is mozgathatók, pl belelősz a lámpába.....Brrrr... -
Paulie2005 #18538 Meg a fizika!HAH -
#18537 Meg hogy bejárhatod a pályákat...Az is mekkore hülyeség már ? -
Paulie2005 #18536 Aha,meg az AI!Na az durva! -
#18535 Ja.................
Főleg az a rusnya grafika ........ -
#18532 Mikor lesz H!C szerver? :-DDDDDDDDDDDDDDDd -
#18531 próbálld letöltésvezérlővel. jbb klikk. azzal mindíg sikerül. nekem sem nyitja meg a hivatkozást.
-
#18530 szerintem is menj. -
#18529 Majd szólj , megyek laggolni :-DDDDDDDDDDD -
#18528 1hsz= + 5000 -
sildante #18527 gyorsan gyorsan nagyongyorsan :DDD
-
CUCLI #18526 hm. torlok kicsit. -
#18525 Készül a szerver... -
#18524 Hát mennyid van rá ???? -
Gore #18523 -
#18521 eppen eleg volt bemutatkozonak amit irtak!...... " 1000 szer jobb és okosabb(kultúráltabb) emberek) " ez meg szerintem nem a valosagot tukrozi! en befejeztem a vitatkozast ajanlom figyelmedbe a lablecem!
bye: max7
u.i.: kosz amugy a helpet majd megprobalom mas bongeszovel -
#18520 Tegnap még egy szerver leállás is volt, tehát lehetnek gondok az oldallal; minden esetre most nekem is jól működik. -
#18519 legalább is nekem -
#18518 nálam is ma néha lassulva jött be de má aszittem az én netem szarakszik de lehet az oldallal is volt gubanc mindenesetre most már jo -
#18517 az nem teccik ahogy le nézel másokat , nem is ismered őket de a leg lekicsinyítőbb jelzőkkel illeted őket , ez kevésbé kulturált dolog mint amiket ők irkáltak (és én ismerem őket és nálad a hozzászólásaid alapján 1000 szer jobb és okosabb(kultúráltabb) emberek) , és ha már a publikusságot emlegeted ők is azt írnak amit akarnak , de ha nem teccik amit itt írnak ebben a fórumban nem muszáj idejönni , a bunko véleményekre ebben a forumban sincs szükség. -
#18516 nalam ha rakattintok tolt az oldal 5-6-7masodpercig majd viszamegy az index oldalra -
#18515 engem marhara nem erdekel hogy ki hozta letre ezt a topicot! az sg forum publikus! vannak bizonyos jo izles hatarai amiket ugy latszik te nem ismersz!
es nem azt mondtam hogy nem segitesz csupan azt hogy ha nem tetszik a velemenyem akkor el lehet donteni hogy segitesz vagy nem!
en nem vagyok hozzaszokva az ilyen poenkodashoz! es ha ez nekik poen akkor rendben csinaljak de ne ott ahova nem illik!
mivel nem te irtad ezeket a sorokat nem tudom miert is vagy felhaborodva? nem tetszik az hogy elmondtam a velemenyem? -
#18514 tölteni :) -
#18513 na vaz jol tudok irni :) -
#18512 Nálam egyből lehet tölti a pályákat , nekem jónak tűnik.(nem tom mi lehet a gond) -
#18511 Másnál sem szokás , de már irtam hogy csak poénkodtak és ha kulturált ember lennél akkor nem irkáltál volna nekik olyan hangnemben meg nem illetted volna őket olyan jelzőkkel (főleg hogy valaki már jó ideje írkál ebbe a forumba sőt ezt a forumot ők is hozták létre ugyhogy néha egyes embereknek olyan családias a lékkör ebben a forumban , hogy nem Far Cry-hoz tartozo témákat ökörködéseket is beirnak , előbb gondolkoggy aztán írj véleményt....)(és ha jól emlékszem segítettem) (ja és a bunkó vélemények sem a Far Cry hoz tartoznak) -
#18510 lollll :) -
#18509 amugy az a bay hogy ha rakattintok a palya nevere tolt mint a nagyok es behozza ugyan azt az index oldalt :S -
#18508 Igaz...Ez a fajta stílus nekem sem fér össze a társadalmi helyzetemmel és kultúrális neveltetésemmel.... -
#18507 hat tudod nalam ez a beszedstilus nem szokas es nem ertem hogy mi koze van a farcry-hez? es aszem a velemenyem elmondhatom es ha nem tetszik avelemenyem emg mindig el lehet donteni hogy segitesz-e vagy sem! vannak mas kulturalt emberek akik szivesen segitenek!
ez is csak egy velemeny volt! -
#18506 LOL. igazat beszéltél :D -
#18505 Azért szeben is lehetett volna őket , kérni mivel csak vicelgettek , nem kell egyből leprimitívezgetni őket! (és ráadásul segicséget kérsz még utána....)
www.farcry-maps.com -
#18504 Innen is tudsz mapokat szedni. -
#18503 Te hsz-d volt az első !!!!
Úgyhogy, befogod....:-)))))))))))))))) -
#18502 qss :) -
#18501 LOL...... -
#18500 ...ha tudnám... Cucli megváltoztatta a kódját :) -
#18499 Teljesen igazad van, úgyhogy törlöm is...