24504
  • Paulie2005
    A fényekről meg a meleg effektről ne is beszéljünk!!
  • WizArts
    lol
  • lac coo
    Ne is mond, főleg hogy a tárgyak is mozgathatók, pl belelősz a lámpába.....Brrrr...
  • Paulie2005
    Meg a fizika!HAH
  • lac coo
    Meg hogy bejárhatod a pályákat...Az is mekkore hülyeség már ?
  • Paulie2005
    Aha,meg az AI!Na az durva!
  • lac coo
    Ja.................
    Főleg az a rusnya grafika ........
  • lac coo
    Mikor lesz H!C szerver? :-DDDDDDDDDDDDDDDd
  • WizArts
    próbálld letöltésvezérlővel. jbb klikk. azzal mindíg sikerül. nekem sem nyitja meg a hivatkozást.
  • I love Techno
    szerintem is menj.
  • lac coo
    Majd szólj , megyek laggolni :-DDDDDDDDDDD
  • lac coo
    1hsz= + 5000
  • sildante
    gyorsan gyorsan nagyongyorsan :DDD
  • CUCLI
    hm. torlok kicsit.
  • PyRex
    Készül a szerver...
  • lac coo
    Hát mennyid van rá ????
  • Gore
  • Max7
    eppen eleg volt bemutatkozonak amit irtak!...... " 1000 szer jobb és okosabb(kultúráltabb) emberek) " ez meg szerintem nem a valosagot tukrozi! en befejeztem a vitatkozast ajanlom figyelmedbe a lablecem!

bye: max7

u.i.: kosz amugy a helpet majd megprobalom mas bongeszovel
  • Ability
    Tegnap még egy szerver leállás is volt, tehát lehetnek gondok az oldallal; minden esetre most nekem is jól működik.
  • I love Techno
    legalább is nekem
  • I love Techno
    nálam is ma néha lassulva jött be de má aszittem az én netem szarakszik de lehet az oldallal is volt gubanc mindenesetre most már jo
  • I love Techno
    az nem teccik ahogy le nézel másokat , nem is ismered őket de a leg lekicsinyítőbb jelzőkkel illeted őket , ez kevésbé kulturált dolog mint amiket ők irkáltak (és én ismerem őket és nálad a hozzászólásaid alapján 1000 szer jobb és okosabb(kultúráltabb) emberek) , és ha már a publikusságot emlegeted ők is azt írnak amit akarnak , de ha nem teccik amit itt írnak ebben a fórumban nem muszáj idejönni , a bunko véleményekre ebben a forumban sincs szükség.
  • Max7
    nalam ha rakattintok tolt az oldal 5-6-7masodpercig majd viszamegy az index oldalra
  • Max7
    engem marhara nem erdekel hogy ki hozta letre ezt a topicot! az sg forum publikus! vannak bizonyos jo izles hatarai amiket ugy latszik te nem ismersz!

es nem azt mondtam hogy nem segitesz csupan azt hogy ha nem tetszik a velemenyem akkor el lehet donteni hogy segitesz vagy nem!

en nem vagyok hozzaszokva az ilyen poenkodashoz! es ha ez nekik poen akkor rendben csinaljak de ne ott ahova nem illik!

mivel nem te irtad ezeket a sorokat nem tudom miert is vagy felhaborodva? nem tetszik az hogy elmondtam a velemenyem?
  • I love Techno
    tölteni :)
  • I love Techno
    na vaz jol tudok irni :)
  • I love Techno
    Nálam egyből lehet tölti a pályákat , nekem jónak tűnik.(nem tom mi lehet a gond)
  • I love Techno
    Másnál sem szokás , de már irtam hogy csak poénkodtak és ha kulturált ember lennél akkor nem irkáltál volna nekik olyan hangnemben meg nem illetted volna őket olyan jelzőkkel (főleg hogy valaki már jó ideje írkál ebbe a forumba sőt ezt a forumot ők is hozták létre ugyhogy néha egyes embereknek olyan családias a lékkör ebben a forumban , hogy nem Far Cry-hoz tartozo témákat ökörködéseket is beirnak , előbb gondolkoggy aztán írj véleményt....)(és ha jól emlékszem segítettem) (ja és a bunkó vélemények sem a Far Cry hoz tartoznak)
  • PyRex
    lollll :)
  • Max7
    amugy az a bay hogy ha rakattintok a palya nevere tolt mint a nagyok es behozza ugyan azt az index oldalt :S
  • lac coo
    Igaz...Ez a fajta stílus nekem sem fér össze a társadalmi helyzetemmel és kultúrális neveltetésemmel....
  • Max7
    hat tudod nalam ez a beszedstilus nem szokas es nem ertem hogy mi koze van a farcry-hez? es aszem a velemenyem elmondhatom es ha nem tetszik avelemenyem emg mindig el lehet donteni hogy segitesz-e vagy sem! vannak mas kulturalt emberek akik szivesen segitenek!

ez is csak egy velemeny volt!
  • WizArts
    LOL. igazat beszéltél :D
  • I love Techno
    Azért szeben is lehetett volna őket , kérni mivel csak vicelgettek , nem kell egyből leprimitívezgetni őket! (és ráadásul segicséget kérsz még utána....)
    www.farcry-maps.com
  • WizArts
    Innen is tudsz mapokat szedni.
  • lac coo
    Te hsz-d volt az első !!!!
    Úgyhogy, befogod....:-))))))))))))))))
  • PyRex
    qss :)
  • lac coo
    LOL......
  • PyRex
    ...ha tudnám... Cucli megváltoztatta a kódját :)
  • PyRex
    Teljesen igazad van, úgyhogy törlöm is...