24504
-
#18583 Nosztalgiából hallgattam egy kicsit CB meccsről hangfelvételt...
Hát ott mindenki anyázik , hogy nem tud lelőni senkit pedig nektek jó a netetek....
BF2 nem laggol, COD nem laggol, F1C nem laggol még 70-es pingnél sem pedig olyan a szar a netkódja , hogy ha belép valaki a szerverre félpercre lefagy a kép :-DDD
De legyen igazad azt kívánom!
(Lehet ezzel a nettel jó kis laggos-enginernek kéne lennem...) -
#18582 Hát mert az én netem csak a Far Cry-nál laggol !
Nehogy azt mond hogy jó a netkód :-DDDDD -
#18581 Lacco ne kezdd már... Mi ez a baromság, hogy stabil 23-as pinggel nem lehet lelőni senkit? Mondom, hogy szólj a szolgáltatódnak, magától nem fog megjavulni a neted, az meg szarik rá, ha nem cseszteted folyamatosan őket. De nem kéne f@szságokat írni a Far Cry fórumba, mert ide téved egy kis kezdő és még el is hiszi. Nálad egyedi esetről van szó. Francnak általánosítasz, semmi baj a netkóddal, ha nem szar a neted - ennyi. Nem értelek, én egy lyukas garast nem adnék ilyen szolgáltatásért, amiért Te havonta sok ezret fizetsz... -
#18580 Mondjuk Európában van kb. 2-300 játékos...Arra normális supportot senki nem fog adni......
Halott játék, nincs scene.....
A legrosszabb netkóddal amit láttam eddig, stabil 23-as pingel nem lehet lelőni senkit.....A 80-as pingüek meg aratnak....
Mikor nekem is ingadozik, ugrál a pingem akkor sokkal jobban lehet játszani ....
Szal nem értem...Valszeg a laggkompenzációja szar és rosszul számolja a pingek miatti késéseket...Vagy a rossz netüeknek nagyon nagy támogatást ad..Nem tom ,de felejtős..... -
#18579 Laggról meg sz*r netkódról mit ír? -
#18578 Feltettem az 1.32-es javításig és asztán elkezdtem telepíteni a farcry 64 bit-et és elkezdett egy csomót vacakolni és asztán ezt írta kikép és utána finish. Akkor most felment vagy nem a 64 bites? -
#18577 Különben hogyan lehet megtudni hogy átalakította e 64 bitesre ? ? A menübe nem írja valahova ki? Mert csak annyit ír hogy 1.32-es patch -
#18576 Miket kell feltenni hogy indúljon a 64 bites? 1.1, 1.2, 1.3, 1.31, 1.32? -
Stalker #18575 1.33 infók -
ricsidi #18574 Ma még akármelyik FFF-est kérdeztem egyik sem tudta hol van az a pálya! Felháborító.A weblapjukon sem találtam. -
#18573 őket kérdezd. nekik megvan. megy a szerverükön.
-
#18572 http://www.fff-clan.nl/ -
Stalker #18571 np ^^ -
Öreg Csóka #18570 Köszi, segítettél! Üdv: Öreg Csóka
-
#18569 bocsi, Lac-coo képére írtam.:S
-
#18568 ja, wazze, én is voltam ott. -
#18567 -
Stalker #18566 nyomd meg a 't' betűt -
Öreg Csóka #18565 Köszi a jelzésed, ezeken túlvagyok. Mármint a gáz elzárásán. Én a játék során itt (Archive, 5. mentés) látom, hogy a gázállarcos ellen lelövése után maradó mellénynyel van gázállarc.Kicsalogatok vagy majd húsz ellent a folyosóra, ahol világos van, és el is intézem, de ha bemenek a sötétbe, akad mindíg valaki aki kinyír. Lehet, hogy ez nem gázmaszk, hanem sötétbenlátó? Nekem mindegy, de nem tudok továbbmenni! TIPP? -
#18564 Nincs gázállarc.
Keress piros csapokat ilyen tekerőset azokon tudod egy-egy szakaszon elzárni a gázt. -
#18563 ez egy mod? -
Öreg Csóka #18562 Szia Ifjak!
HELP! Lécci bárki, de a sing.p-t játszom. Eljutottam az "Archive" 5. mentéséhez. Itt gázállarcos fickókkal szórakozok. Jelenleg azt próbálom, hogy kicsalogatom a folyosóra őket. DE NEM TUDOM HASZNÁLNI A GÁZÁLLARCOT!! Hogy kell felvenni, mert mán lassan az ötödik órát töltöm velük! (Türelmes vagyok, de ennyire?) HELP!!!
Kösz: Öreg Csóka
-
#18561 nem tudom mi a különbség lost és ulost között de nekem még a lost nem volt több 1-2-nél nagyon (csak a ulost szokott 1000-res nagyságrendekben lenni de azt már megszoktam:) kicsit rávertem az edigi teljesitményemre. -
#18560 Ez ugy kb 1-2 perc termése -
#18559 -
ricsidi #18558 El kellene neki.
-
#18557 A 64-bites Farcry elindul 32-bites win alatt? -
#18556 Ja, és ne a pályára keress, hanem csak a Far Cry-ra. -
#18555 A community maps-on kívül sok oldalról lehet még pályát leszedni. Ott pl.: a Shilka, de van sok német oldal is ahol vannak pályák....úgy 7-800 db vagy még több is(siteonként). -
ricsidi #18554 Hi! Vannak új mapok amiket nem találok sehol. főleg itt kerestem www.farcry-maps.com de semmi. A google sem dobja ki. FFA:mp_pistol , ASSASULT:mp_landslide1.1 Valaki segítene? -
CUCLI #18553 Attol meg nem jogisit fel ilyen beszedre
mefasz van ma neted vagy melohelyrol nyomod? -
#18552 Jó fórumozónak legalább van 4-5 büntije. mint egyetemen a bukás..... -
#18551 Loool, kecie-e vagy-e e-e? :)) -
Stalker #18550 lol, grat az első büntipontodhoz ;) -
Gore #18548 "kisfiam" LOL -
Paulie2005 #18547 NANANANANA itt álljunk le jó!!!!Minek képzeled magad kisfiam? -
Gore #18546 "Meleg effekt..."
Tessék, témánál vagyunk...
-
Paulie2005 #18545 Hé én CUCLI haverja vagyok(volt osztálytárs)!!! -
#18544 Ez nem spam, csak megbeszéljük a Cryengine tudását :-D -
Stalker #18542 spam!%/!