Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz, leszedek packokat, aztán ha vmi nincs meg, leszedem azt a pályát külön.. amugy leszedtem már 1et 😉) multkor töltöttem le HOC és FCH oldalrol Cooperaktív modot, és rossz vmi, allandoan befagy vagy micsoda:S nemtudtok masik m,odot lééci ?!

Foszfor - jo arc :o)

I love Techno
Én is ugy gondoltam hogy csak azt szedd le ami kell (ne az összeset), jáccol azt amelyik mapot aggya a szerver azt leszeded ha nincs meg azt elõbb utóbb mind meg lesz ami kell , ha jól tudom a tournament mappack-ban meg egy olyan pálya sincs ami megy az illegális szervereken.... (de azért persze érdemes leszedni)

Ability
Amúgy sztem a bannerbe be lehetne nyomni ezt a linket(ezt), mert kb minden 20. HSZ-nél megkérdi vki. 😛
Ability
Szerintem meg csak a mappackokat szedd le a többi meg majd ha csak kell. ^^

Tournament Mappack
Unofficial Mappack <<-- ez a kettõ a fontos, többit le se szedd szvsz. 😊
ehh van pár pálya.... csak hát ebböl melyik hol van, és miert😄 szal fura... leszedek párat, aztan ha nincs meg egy map azt kulon leszedem ha kell 😊

I love Techno
itt megtalálod a mapok nagy részét

néha van hogy kirug a server, mert uj map van, és nincs meg a map, van valami mappack hozzá?

Lehet csajként könnyebb dolgom volt de én végigvittem a játékot 😄
Jack rulez 😄

nagyon guuuuuuuuuuuuuut!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Jack Carver keciek 😮

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
Második pohárnál már alig találok bele 😊

I love Techno
Ivás után lehet bele is találnék 😊<#pias>

I love Techno
Faszom de loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool össze visza szarávizeltem mindent 😊

ez kibaxott kira😄DDD egész jól megy😄DD

Elõbb teszteld le magad EZEN, utána foglalj állást.
<#vigyor2><#vigyor2><#circling>

I love Techno
írok én olyan hacket hogy egyszere mindent csinálok 😊

Császtok!!!

Csak megszeretném kérdezni hogy a GIT mûködik far crynál is???

................

stalkira vagy balfira szavok.
bár balfi meg kell darálni :/

I love Techno
Ki szavaz arra hogy én legyek a sniper?<#idiota>

I love Techno
Cucli lemondott a sniperkedésrõl indítványozom a választások elõrehozását , a jelöltek megnevezését és az azonnali szavazást (na meg a söröm azonnali kibontását)<#buck><#vigyor3><#idiota>

ez tök megszokott a warokon...
sajnos.

lac coo
Hát igen....Ez már azért elég röhelyes...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A flag arány: 2 : 6
Az ellenfélre kilõtt golyó arány: 2078553 : 234

lac coo
Na mi volt tegnap ? Mondjuk sejtem ...

Ó de szomorú vagyok...

lac coo
Na de tök friss renszerbe hogy kerül ilyen vírus azelõtt , hogy az internetet használtam volna ? Mégcsak be sem volt állítva az internetkapcsolat , se jelszó se semmi ...De ha jól látom akkor törölte a panda , nem ?

Az egy valódi vírus, szabadulj meg tõle...

steam, origin: ACE_hun

XeeN
nem. Egyszerûen csak arról van szó, hogy ezek a szemetek elõszeretettel telepszenek meg a Win gyökerében.

I love Techno
Cucli , Stalker megfeletkeztetek a 17000-res hozzászólásról 😊 ahogy én is 😞

lac coo
LOL ! A Winfosban gyárilag valami hackerprogram van ???

lac coo
A nagy visszatérés.... Holnap....<#nyes>

kösssz Ability ! PeeVee neven tolom, ha látna vki serveren 8))) jo8 all😄!

Ability
õõõ, nah ahonnan idéztem ott is el van írva 😄😄😄

Szal: Ctrl + Alt + É
köszi, ctrl+alt tol lesz $ ?? amugy uyganaz majdnem mint callofdutyban a szinezes, csak ott ^3+szám 😊

I love Techno
Minden ötletet szivesen fogadunk 😊

Ability
... csak próbálkozni kéne valamivel azért. Majd felmászok TS-re nemsoká, csak most itt nálunk megy a banzáj. 😄
Ability
Ebben is van igazság. 😛

HOC-ról csak annyit, hogy tudom, hogy nem lenne jobb, sõt.... 😄
Ability
"A játék lehetõséget ad színes nevek használatára is. A 'névválasztó szövegdobozban' egy $ jel, és egy 0-9-ig terjedõ szám megadásával lehet ezt elõcsalni. Ezt a jelet a szokásos módtól eltérõen a Ctrl és az Alt billenytûk kombinációjával tudjuk elõhozni. Ez után már csak a szám megadása a szükséges, ami a színt jelenti. A következõk közül lehet választani:

0 - fekete
1 - fehér
2 - kék
3 - zöld
4 - piros
5 - világoskék
6 - sárga
7 - ciklámen
8 - narancssárga
9 - szürke

Péda erre: $4piros$1fehér$3zöld"
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: milyen konzol parancsal lehet átállítani a FOV-ot? Csak mert hiába állítom be neki az 1280x720-as felbontást, attól õ még a 4:3-as képarányt adja nekem 1280x720-ba 😞 És hogy ne torzuljon, meg kéne növelni a FOV-ot.

Egyébként neten a PunkBuster mit szól hozzá ha én átállítom magamnak ezt? Ugy ez nem cheat?

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

hmm, jó játék bakker, és callofduty után jól megy! szal tök hasonló!! cool game<#wave><#beka3> ^^ hogy kell színezni a nevet?😊

I love Techno
Csapatöszeszokásban is ugye kezdõk vagyunk minimum 10 cb-és mecset lekellet volna már igy együtt tolni hogy egy picit összeszokjunk , csak igy alakulhatna ki taktika szerintem.

I love Techno
Van egy mondás amit még sportolói pályafutásomon halottam párszor : az ember (vagy csapat) anyira tud (jól) jáccani amenyire az elenfele (ellenfelei) haggya (haggyák).Persze erre odakell figyelni hogy együtt kell menni de a kérdés az hogy hogy mennyünk együtt ha egyszer már a spawnál meghal a fél csapat , frighter-en a hajó melletti sziklát el kell foglalni és aki ott van nem a zászlóhoz rohan hanem szépen kempel és lõdözi a spawnolókat aztán a többiek szépen felfejlõdnek igazából frighteren ez az egyetlen taktika de ugye bár ha jól védekezik az elen erre nem sok esély van.... Igazából lehet beszélni itt taktikáról meg mindenrõl de mégegyszer mondom jó csapat ellen nehéz taktikázni mert nyilván nem haggyák hogy bekempeljük magunkat....(és mindenre sosem lehet felkészülni....) amugy javaslom hivjátok ki pl az instinctet a HOC-al azt nézzétek meg hogy tudtok ellenük taktikázni meg együtt menni 😊

na meek LANON far cry ha mukodik 😊))

hmmm 4rugó, lehet megveszem ha megteccik 😊

jaja. nemárt.
amúgy töl olcsó már gém szal megéri(3990Ft)

oda kell eredeti?

jah. ubis servereknél van amúgy csomó server, ott szoktunk

és ti hol waroztok , gyakoroltok? saját serveren?😊

ennyi van most.

na, megvan, elinditottam, ott az mp genyo, és csak 4 servert ír ki, amiböl 2 lekódolt.. csak ennyi van? vagy vhol be lehet allitani hogy hogyan szürje a servereket??