24504
-
#18780 manapság már a hackerek olyan durvák hogy ha leálítanák a servereket akor is tudnának rajtuk csalni -
#18779 Pyro!
Pénteken FEAR demo a Gamespoton , ugye tudod!!! -
#18778 A legjobb az lenne ha a Far Cry exe.-t tiltának le , nehogy valaki csaljon :-DDDDD
Az a tuti. -
#18777 Állítólag valami biztosnági rést eredményez, amit kihasználva egyszerűen lehet csítet futattni. Mielőtt megkérdeznéd: foglamam sincs, hogy mit, hogyan, miért! El se tudom képzelni. :D -
#18776 Az tényleg....Valami új dolog ez ? Engem is töbször vágott már ki miután kiírattam a netstatot.Az miért van , oda is raknak csalást vagy miért ? -
DoMI #18775 És nem kapcsoltam ki az istenért sem. -
DoMI #18774 Engem meg bannoltak valamelyik szerverről, mert be volt kapcsolva a \cl_netstats-om. lol. -
#18773 A kezét-lábát el kéne törni annak,aki csal!! -
#18772 Valami rossz szervert én is kifogtam , állandóan kidobál valami script.pak-al.... -
DoMI #18771 Csá.
Engem a minap egy 1.31-es szerver dobott ki crygame.dll-el, de 1.32 volt fenn. Csak lestem, de aztán rájöttem hogy a verzió nem stimmelhetett. (Szerintem)de lehet fordítva volt a verzió, már nemtom. -
#18770 csak azt nem ertem minek csalni? nem az a lenyeg hogy ki az elso hanem az hogy jatszok es ugy nincs siker elmenye se az embernek ha orokke kinyir mindenkit de ot nem nyirja ki soha senki :S
vagy tevedek? -
#18769 Megteheti, ha effects.pak-al dobja ki! -
#18768 Akkor aki csal , az rávágja , hogy nem csaltam csak editoroztam? -
#18767 Nem feltélen csalás.
Pl.: egy szerveren 1.32-es verzió fut, és annak megfeleően adták meg a fájlokat, amik az 'alapok', és eltérés esetén kiadob a pb. Na lényeg, hogy ha valaki 1.31-es javítással csatlakozik a szerverre, akkor ki fogja dobni a játékost pl: CryGame.dll-el, mivel ez a fájl (is) változik a régi verzióhoz képest!
De meg lehetne még említeni a map editor-t. Ha azt használod, akkor felülírja az FCData-ban az effect.pak-ot, aminek következtében az eltérő lesz mint az 'eredeti' állapotban, így ha ebben a helyzetben mennél játszani, akkor valszeg ezzel is kidobna, miven nem az eredeti fájl.
Rengeteg ilyen eset előfordulhat, ahol az illető nem csal, de fájlai nem egyeznek a szerveren beállítottal, ezért kidobja a pb. Persze van olyan is, amikor valóban csalást használ valaki! SŐT! Mivel az editor ugye felülírja az effect.pak-ot ezért sokan kihasználják azt a lehetőséget, hogy direkt ebbe rakják a csalást, mivel ha így kidobja a szerver lehet az editorra hivatkozni. (mivel azt nem lehet megállapítani, hogy pontosan miért is dobda, mi volt az eltérés...) -
#18766 Na de ha arra hivatkozva dob akkor csalás ?Legalább is valamin változtatott amin nem kéne...
Mert kb 10 embert shotoltam le a múlt héten , akit ezzel dobott a pb... -
#18765 Az MD5Tool egy 'tartalom-ellenőrző eljárás', olyan célt szolgál, hogy megvizsgálja a megadott file-ok létezését, vagy a file-ok tartalmát, és ha bármi eltérés van (pl a file tartalma nem egyezik meg azzal amit megadtak, vagy létezik egy olyan file ami nem engedélyezett) akkor kidob!
... tömören. -
CUCLI #18764 nem csak nem figyelik állandóan.
amúgy nemtom mire jó az md5tool -
#18763 Na ...Ez a topik is behalt ? -
#18762 Az MD5 tool az valami csalás ? -
#18761 hejj, ha ez a c++ sdk 1 évvel hamarabb jelenik meg .... ;) -
#18760 amd64es procid van? 64bites XP van fent?
nem? akkor miért csodálkozol? mi nem érthető a linkelt kép hibaüzenetén? -
#18759 Rendicsek -
Stalker #18758 helyes ;) -
CUCLI #18757 Na mostantól kezdve ha bárki is "basztatja" lac coo-t vagy ha lac coo piszkálja a hiceseket akkor befogom bannoltatni azt az embert a p****ba legyen az hices vagy nemhices.
. -
#18756 Jólvan mi meg folytattuk ... szar hozzáálás. -
Stalker #18755 amúgy sem mi kezdtük újra és újra :P -
#18754 Már le van, sőt még a HSZ-eket is törölték, bár maradt még pár azért ... Cucli: szar munkát végeztél lol :P -
#18753 Sziasztok szerintem már lezárhatnánk ezt a témát vagyis pontossabban lezárhatnátok továbbmegyek Stalker légyszi köszi
-
#18752 Most ebben mi a szánalmas ?
Megint a rosszindulat....Sokan kértek cuccot közeli barátaim és nem tudok annyit hozni...
Majd ha lesz , én intézem Cuclival nem kellesz ahoz te....
De persze te jobban tudod nálam , hogy ez csak kibaszásból van ....Grat..... -
#18615 Nem hát .....
Én értelmi fogytékos vagyok plusz nem jól értem a magyar nyelvet.... -
#18612 Még te magyarázol mikor azt mondtad azért nem tudok lelőni senkit mert a lábára célzok? LOLOL...
Befejeztem....
Most már csak a HIC mundért véditek ..... -
Stalker #18597 -
#18595 Jó ez itt , többen látják. -
#18594 Na ezzel nem vagy egyedül! :D
Jah meg ha már itt tartunk, akkor csak szólok, hogy elkezdtem csinálni egy ilyen 'hozzászlóás-rendszert', tehát majd legközelebb már nem kell idézned, hanem ott is le tudod írni gondolatod. :D -
#18593 "........végre elkezdték a netkód javítását. Sajnos semmi konkrét infót nem közöltek, ezt is csak egy rövid utalásként tüntették fel. Reméljük minél hamarabb elkészülnek vele. :)"
Na erre kiváncsi leszek :-DDDDDDDDDD -
#18592 ? -
#18591 eredeti gamed van mert akkor nyomhatnánk egyet,csinálok pályát? -
#18590 Gondoltam játszom egyet..
De a pb nélküli szervereken kívűl sehol nincs senki, ott meg náha csítelnek....
:-DDDDDDDDDD -
#18585 Stabilan így játszom , semmi baj a netemmel, akkor miért kell mindenkibe 50 golyó??
Azt most hagyjuk , hogy a lábán a kisujja körmét lövöm....
Amíg nincs értelmes magyarázat rá addig nálam a Far Cry netkódja szar...
-
#18584 Ezek mit állítanak?:
\CL_CMDRATE [Rate] - Limit the number of command packets sent from client to server in bits per second.
\CL_UPDATERATE [Rate] - Limit the number of update packets sent from the server in bits per second.
\CL_MAXRATE [Rate] - Maximum bits per second sent from client to server in bits per second.