Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, mostanában ér oda a nejem.<#circling>#circling> Már hegyezem a gyári szerverre a cerkát.😄
Egy eredeti jó lenne, de vigyázz, hogy ne maradjon ki a reg. kulcs...
Nekem más játékkal fordult ilyen elõ. Vidd vissza, kicserélik.
látom elvagy
http://thenamelessphoto.com/
Na ugy néz ki emelt az axeleró mostmár 1 mbit-es , vajon ez jó vagy rossz lesz? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ugyis azt montad korcs 😊 , ha megeszik szerzek neked másikat egy eredetit <#vigyor3>#vigyor3>.
Hi. Na ezen röhögjetek : Megvettem a gyári FC-t és nem volt benne a reg.kód. WAZZeeeeeeeee!!!! <#mf1>#mf1> Ezt az Automex-nek.
Ma este az olaszok ellen... Remélem, nem eszik meg a macskámat...bár ha ezen múlik, akkor miért ne...<#vigyor3>#vigyor3>
Még jó , hogy leléptem ! :-)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
kácc.pszt
visszajött a fõláma :S
re.
Mi van az FC2-vel ?Lehet valamit tudni a The Project óta ?
Hát igen ...Detto...Plusz még az elöttem lévõ tárgyak épsége érdekében ...Pedig nagyon szerettem ezt a játékot....
HDR mellett bugos Antialias-hoz nincs vmi patch v driver v ezt soah nem lehet egyutt hasznalni?
ideadod a kodod?
He-he.Én már régen abbahagytam. A lelki békém és az idegeim állapota érdekében. Funból néha-néha még játszogatok vele, de komoly játékra mostanában biztosan nem fogok vetemedni.
Na én mátol tényleg abbahagyom ezt a köpnivaló , gány far cry-t mert ezen már csak idegeskedni lehet szórakozni nem ...Az ubi meg kapja be azért sem veszem meg a másodikat ..
Hi!
Van router de eddig is volt és hónapja még ment! Tûzfal csak a windows-os van de az is volt eddig is!
Van router de eddig is volt és hónapja még ment! Tûzfal csak a windows-os van de az is volt eddig is!
router/tûzfal?
Hi!
Kb. 1 másfél hónapja nem tudtam farcry-ozni neten (idõhiány). Most megint akartam haverokkal, úgy hogy én csináloma a servert de én nem jelenek meg a server listáknál pedi pár hete még ment. Fentvan minden 1.31-es Patch, Remove LAN IP...,FarCryMp v0001,
Mi lehet a gond? Változott mostanában vmi? Helyi hálon látszik a server, de a másikon nem!!!
Valaki tudja a megoldást?
Kb. 1 másfél hónapja nem tudtam farcry-ozni neten (idõhiány). Most megint akartam haverokkal, úgy hogy én csináloma a servert de én nem jelenek meg a server listáknál pedi pár hete még ment. Fentvan minden 1.31-es Patch, Remove LAN IP...,FarCryMp v0001,
Mi lehet a gond? Változott mostanában vmi? Helyi hálon látszik a server, de a másikon nem!!!
Valaki tudja a megoldást?
<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
az 1.3-as pecssnél mikor beallítom hogy hova tegye rákattintok a nextre és nem megy tovább. mi lehet a baja?
Hali!
Hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat? Mert olyan problémám van, hogy a talaj full sötét lesz egy hatalmas területen és nagyon undorítóan néz ki. (6600 GT) Mondták már mások is, hogy volt ilyen problámájuk és csak fel kell telepíteni az 1.3 ill. 1.31-et. De a patch telepítésénél mikor mappát kell választani akkor hiába klikkelek a Next-re nem reagál.
Hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat? Mert olyan problémám van, hogy a talaj full sötét lesz egy hatalmas területen és nagyon undorítóan néz ki. (6600 GT) Mondták már mások is, hogy volt ilyen problámájuk és csak fel kell telepíteni az 1.3 ill. 1.31-et. De a patch telepítésénél mikor mappát kell választani akkor hiába klikkelek a Next-re nem reagál.
Császtok!!!
Miért van az hogy ha a farcrymp vel akarok elindítani servert akkor egy bõl kidob?<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused><#conf>#conf><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Miért van az hogy ha a farcrymp vel akarok elindítani servert akkor egy bõl kidob?<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused><#conf>#conf><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
................
hóhó😄 kösz😛P leszedtem, most coopolni fogok<#finom>#finom><#finom>#finom>
Foszfor - jo arc :o)
Nekem nem. <#beka2>#beka2> Sõõttt szerintem nem is volt olyan csúfos, és mi se voltunk rosszak, csak éppen enyhén laggoltunk. <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>😄 Pl Te így teleportálgattál elõttem, szal kissé szaggatva mentél, alig láttalak, lelõni nem bírtalak volna. <#vigyor3>#vigyor3> Az ellen még türhetõ volt, csak éppen 100 golyó kell egy köcsögbe... :S
A Team-HuN nagyon eltünt ts2-rõl felkéne jönni megvitatni hogy mangoriver meg airstrip-re mejik válogatottat kéne kihívni és melyik napra?
1.1 az alap? ha nem akkor hol tom leszedni?😛

A coop mod csak 1.1-es peccsel mûködik :S
1.3-al mi is ezeket a "jelenségeket" tapasztaltuk.
1.3-al mi is ezeket a "jelenségeket" tapasztaltuk.
Pariah arany!!wáwáwáwáwwáwá
hát, aki csatlakozik a serverrre ( lanon 2en) szal a 2. embernek nem lesz fegyvere, vagyi nem látja, nem hallja hogy lõ, csak a servergépnél ülõ, és ha meghal vemlyik akkor már egymást se látjuk.... meg szornyeket is csak a server latja, a másik nem.. szal modellhibak vagymi
Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színû?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettõ.
- Hûha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú... és... õõõ... milyen gyártmányú?
- IFA.
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színû?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettõ.
- Hûha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú... és... õõõ... milyen gyártmányú?
- IFA.