Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
<#mf1><#mf1><#mf1>

Eddig is lehetett hallani, ha füleltetek.<#idiota> Amúgy ja, fogtok elvileg, de majd holnap tesztelünk. <#vigyor3>
cool

http://thenamelessphoto.com/

akkor most már hallani is fogunk ts-en? wow 😄

Ability
Ha már TS, akkor egy jó hír: Megdugtam a mikimet, szal most már zsírul szól. Legalábbis azt mondják 😄
gyer ts azt mennyetek zúzni <#vigyor3>

http://thenamelessphoto.com/

nya írjatok mán...<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor3><#vigyor3>

Ability
lac coo
Fiúk !

Hol lehet kapni normális egéralátétet ?Olyan hely kellene BP-n ahová bemegyek és megveszem nem kell rendelni .Mert most egy igen jó fajta 200 Ft-os van , és melegben mikor kicsit izzad a kezem az alátét is finoman nedves lesz az egér meg innentõl rátapad és csak rángatni lehet .Mellesleg innen üzenem az egér gyártóknak , hogy a Sony már kitalálta a kontrollerein , hogy apró ventillátor fújja a levegõt az ember tenyerébe....Ja meg kb mennyibe kerül ...Mármint az alátét ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

Tacticalboard szintén a billentyûzet hatékony kiváltását célozta meg a nagyobb játékélvezet és teljesítmény reményében. Ha kezünket ráhelyezzük, akkor azonnal láthatjuk is, hogy 20 nyomógomb a csukló esetleg csak csekély elmozdításával is azonnal elérhetõ és kezelhetõ. Ezen kívül még a szerkezet tetején további 22 billentyû is található. Az összesen 42 billentyûbõl 41 teljességgel programozható a Tacticalboard 3 programmal, így az FPS vagy stratégiai játékok kedvelõi hihetetlen jó és hatékony felületet kapnak. A Tacticalboard-on három zóna a kényelem érdekében állítható: a hüvelykujj-gombpanel, a csuklópad (ez el is távolítható) és a felsõ gombsor. Az elsõ 20 gomb a következõ panelekre van szétosztva: 4 iránygomb, 7 hüvelykujj-gomb és 9 gyorsbillentyû. Bizonyára örülnek a további funkciónak azok a játékosok, akik hálózatban, együtt szoktak játszani és játék közben egy célszoftver és egy head-set segítségével beszélik meg az akciókat. Nekik a Tacticalboard Chatterbox funkciója nyújt lehetõséget, hogy a team-vezetõ utasítást adjon a csapattagoknak. A Chatterbox funkció használatához szükség van egy mikrofonos fejhallgatóra (headset) és a GameCommander2, illetve a Teamsound programokra, mely szoftverek természetesen a Tacticalboard csomag részei. A Chatterbox szintén egy egyszerû parancsbillentyûvel hozható mûködébe.

I love Techno
Lac-coo légyszi küld el msn-en a telefonszámod.

kisgabo
up

jaja

Jól láttam, hogy keddre (05.10.) van betervezve az olaszokkal a pótmeccs?

I love Techno
Ne izgulj én sem magunkat irtam le , csak elmontam a csoport állását , ha sikerül továbbmenni a csoportból és újra összekerülünk velük (reményeim szerint a döntõben 😊 akkor aztán nem állunk le holmi fos szerveren jáccani , és akkor odabaszunk nekik. (Szerintem , Szerintem)

Azért én a németek ellen kiállnék egy német internettel ellátott gépen. <#violent>

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

WizArts
Ha úgy tudsz tárgyalni ahogy játszani, sztem nyert ügyed van 😄

WizArts
Ez az egész lassan olyan, mint a Bajnokok Ligája. Dezsvûm van: az Inter-Milan-t a 73. percben fújták le. MIndkettõ digó.(csak aki kevésbé tájékozott) Ez náluk hagyomány? 😊

I love Techno
Ahogy elnézem a csoportunkban elkezdett felburulni a papírforma : AUT - NOR : 2-2 (egyik favorit AUT volt) , Az olaszok biztos kiesõk a németek biztos elsõk , gyakorlatilag 4 csapat tülekedik még a biztos továbbjutást jelentõ 2. helyre , elég kemény dió , asszem itt az ideje hogy elmongyak pár imát 😊

I love Techno
A lényeg hogy már megnyertük a mecset csak a különbségen tudnának javitani de de nemfognak 😊

loool
pont most nézek állás után , holnap megyek a CDgalaxisba 😄
hátha felvesznek aztán dõlhet a kedvezmény 😄
remélem 😄

WizArts
ÉS MENJEN A *ICSÁBA AZ OLASZ FC BANDA!!<#action>

WizArts
Na de a maradékban sem?? Ez több mint gyanús! Mer' még ha 1-ben nincs..... Visszaadták a pénzt, szerdán hozza a futár a cdgalaxisból a cuccot 😊. Írtam az Automexnek is és Wazze, visszaírtak. Küldjem el póstán, látatlanba kicserélik. Azért ezt nem gondoltam. Le a kalappal elõttük. Ez igen pozitív hozzáállás.<#wow1> Nem gyõzök pislogni. 😊 Köszi a hozzászólásokat. Most már tudok röhögni rajtuk 😊

Ability
Ez az, ami szemétség, de majd csak szarrászívatjuk õket. <#vigyor3>
yup

Tehát, hogy tiszta legyen: a teljes 20 perces támadást ki kell bírnunk?

Úgy tûnik hétvége felé játsszuk majd le a hátralévõ részt.

Na, megtudtam, mi lesz.
Csak az olaszok támadását kell újra lejátszanunk (mangon).
Azt még nem tom, mikor, de amint megtudom, beírom. 😊

Ability
LOoooááááÁl! <#mf1><#idiota><#vigyor>
lac coo
Úgy látom a magyrokat kirúgták a kupából !!!
(Csíter banda ...)<#idiota>

Ability
Na most írták be az eredményeket. Miénk még nincs ott. Ez már rosszat jelent. :S

STALKERRRRR! Ha tudsz, akkor nyögj ki valamit. Majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz ezzel az üggyel. <#vigyor3>
I love Techno
Ha ujrajáccattyák akkor elkezdek zoom nélkül snipolni hogy mégjobban felbasszam az agyukat <#mf2><#idiota> , azt csak megunnyák a szarakodást 😊

Ability
Jaja. Gyönyörû csapatmunka volt. ^^ Lehet ha nem olyan laggos szar az 'elsõ' szerver, ahol az airstript-et játszottuk, akkor simán meglett volna a 3 : 0 is. 😛 Végeredményben meg 6 : 0 ami nagyon szép lett volna. Bár engem most ennél jobban csak azé érdekel, hogy a CB mit szól ehhez a kis icidenshez?! Elõbb néztem, még semmi eredmény nem volt kint. Azért jó nagy szar lenne ha az egészet újra kéne játszani. :S Az lenne a zsír ha csak egy kb 10 perces védekezést kéne megjátszanunk. 😊
I love Techno
sure

~TeaM~HuN~ 😛

I love Techno
De azért *Team-HUN* odabasz 😊

I love Techno
Emberek ébreggyetek fel ez még mindig Magyarország , itt mindig csak roszabb a helyzet , itt bármi megtörténhet ami nem jó.

XeeN
Nagy örömömre megemelték a sávszélemet 3M/386K-ra... Bár ne tették volna. Tegnap este beugrottam HOC-ra, de 5 perc után már ki is léptem. Nekem háttal álló csókába 70(!) golyó, mire meghal. SWAT4 ua a helyzet. Remélem csak átmeneti prob, mert ha nem, végleg le kell mondanom a netes játékokról. Ráadásul ismét elõjött ua a probléma mint a multkori emelésnél, 10-20 percenként bont a net. Hajrá Magyar Telekom RT!

(Valójában az a problémám, hogy ha ezen a sebességen nem ok a net, visszaállítják a régi profilt, de ugyanannyit fizetek, mintha az új menne...)

Még annak idején a M****M****-ban volt ilyen szállítmány, hogy nem volt key a dobozban. Sõt, olyanról is hallottam, hogy a DVD-s dobozba volt belezsúfolva az x darab CD. Pff, hogy még most is elõfordul ilyesmi.
Amikor vettem a cuccot, mondtam a csókának, hogy szeretnék belenézni, mert hallottam rémhíreket. Azt mondta, ne izguljak van benne kód. De én szeretném kibontani... Semmi gond, a pénztár után bátran megtehetem... De én most szeretném... Nem!
Szerencsére DVD volt a dobozban és ott figyelt alatta a kulcs...

Az olaszok meg bek*****ják.

bazz. ez akkora szopacs, hogy nincs bene sn, hogy egyszeruen csak rohogni tudok rajta.. hihetetlen, hogy ilyen megtortenhet

WizArts
Ezaz. Én ma akartam megrendelni a galaxisból, de a nejemmel szombaton vásároltunk, mentünk erre, arra. És 1xcsak ott volt elõttem. Nem bírtam ellenállni. 😮 MOst meg szívok.

magus755
Én megrendeltem és mégis volt benne kód és házhoz jött!<#wink>

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

WizArts
Ott bontottam ki.

WizArts
Jaaa, és nehogy legyen másik. Neeeem, már csak az az 1.<#violent><#gun><#mf3>Ez azért már nem véletlen.

magus755
Ez szar ügy vidd vissza ujra!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

WizArts
Na erre kössetek csomót: vissza lett víve az FC a vételi helyre. Kicserélték. Kibontom. ÉS ABBAN SINCS KÓD. GyáááHeeeee!!!!!!!!!<#csodalk><#falbav>

nem azert nem emelik mert koltsegesebb, hanem mert igy joval kisebb az osszforgalom is (lenyegeben megolik a peer to peert)
I love Techno
Azért szerintem nem éri meg többet fizetni hogy pár emberrel többet elbírj , ugy is kevesen farcry-oznak (és amugyis a lényeg az a feltöltés és ha jól tudom az az amit ritkán emelnek mert az sokkal kölcségesebb).(meg aztán az ilyen házi szerverek nem az igaziak csak max pár haverrel bohóckodni néha néha de komolyabb szervernek nem jó)

gurubefree
Engem az Axelero szivat már háromszor kérvényeztem a sávszélesség váltást de vagy nem emlékeznek vagy hülyének néznek vagy azt sem tudják mirõl beszélek vagy sorolhatnám .Kész vagyok tölük. Fentebb akarok lépni egyet mert csak 5-6 embert birok el a Farcry-ban éss jobb lenne több egy kicsit . / ez is csak akkor igaz ha hazaiak/

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

WizArts
Ja. A Galaxis az jó. Mostmár...... Hiába. A buta ember a maga hibájából tanul.

WizArts
Az eredeti most 3990 a cd galaxisban, de megrendelhetõ az automexnél is. http://www.automex.hu vagy http://www.cdgalaxis.hu DE OTT NÉZD MEG, HOGY BENNE VAN-E MINDEN! Én így 50 km-rõl (2 gyerekkel) nehezen ugrálok. 😞