24504
-
#18820 kell majd új bind , cucli dzseckit vezet -
#18819 Szerintem az már valóban meghalt, majd talán ebböl a JP modból lehet még valami ;) -
Stalker #18818 sztem nem a jurassic park modra gondolt, hanem az x-isle-ra (vagy exile? :O) ;D
az majd vmikor biztos kijön ^^
-
#18817 abból már kijött egy multi-beta CTF-el. Játszottam vele de már nem nagyon emlékszem felejtös... -
#18816 És mi van azzal a dinós mod-dal?
Meghalt ? -
CUCLI #18815 htx -
CUCLI #18814 majd holnap mek ribber. -
#18813 Már javítva X: -
Stalker #18812 hehehe, nem kapsz linket!!444 ;D
gyere haza, ha meg akarod nézni ;P
lol
-
CUCLI #18811 neeeee az AKnak pont 404!
pls még1x. -
#18810 És néhány általam kreált kép, lássuk :
Speedboat
hopp
Quad
JetSki
Ak-47
Jacht1
Jacht2
Jacht3 -
Stalker #18809 ty ^^ -
#18808 Tehét a mod tele van uj járgányokkal - Jetski (Kegyetlen gyors kb ×4-×5 mint a
mezei hajó kezdetben nehéz iányitani de ha megszoktad remekül lehet vele
ugratni és ami a legjobb ha partra vetödne akkor sincs gond lehet nagyokat
rugni bele igy akár nehézfegyverként is kiválóan alkalmas)
-Speedboat (Engem nem nyügözött le gyorsnak gyors de irányíthatatlan vacak)
-Jacht (K***a nagy poén böhöm nagy full extrás monstrum, nagyon lassú és már a sekély vizeken is elakad és akkor onnantól az isten se viszi vissza a vízbe ja és csak ?egy? személyes)
-Quad (mit nekünk Instict? nagyon jó nézki ahogy kapar a gép és kotorja a homokot bár kicsit nehéz iráyítani és
állandóan felborul a vas)
-Buggy (Kinézetre elég ocsmány és használhatatlan stb)
Akkor van még néhány új fegyver is a modhoz ilyen az Ak47 amit már az alapba is simán berakhattak volna akkor egy sima pisztoly(glock17) aminek erösebb hangja van mondjuk sebzése olyan mint a falcon-é és végül a személyes új kedvencem egy magnum (MTE224) ami jól sebez és már már shotgun
kaliberű
Ami még kimaradt az a néhány új hangeffekt(pl. alagutban csöpög a víz stb)
Ennyi
-
Stalker #18807 hmm, ha jól gondolom, ebben lehet rohadt nagyokat ugratni? vávávávvvvvvvvvvvvvvvváááááááááááá :D -
CUCLI #18806 király vagy
ha hazamegyek csekkolom -
#18805 nem rossz -
#18804 sikeresen elszurtam az első képet
Kép1 -
#18803 Régen irtam ide...
Kijött egy új mod mindenki csekkolja,>>>Vehicle Mod<<<(130Mb)
én már leteszteltem nagyon király lett szerintem, az eddigi legjobb.Majd holnap irok róla bövebb beszámolót.
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 -
Öreg Csóka #18802 Köszi a reak.odat! Most a "Cooler" negyedik mentésénél tartok. Innen nem tanálom a kiutat. Van még egy kártyával nyitható ajtóm, de nincs kártyám, és van két félig nyitható ajtóm, amin nem tudok átmenni. No itt kéne "HELP". Köszi előre is!
Üdv: Öreg Csóka
-
#18801 De tulképp az a lényeg hogy örülsz valaminek -
#18800 Wiz te már csak ettől leszel csak boldog? -
#18799 looOool, jön a fear demo. már régen várom. hurrá. i'm happy :D:D:D:D:D:D:D
-
#18798 Vmi bővebbet , mondjuk a pálya nevét lécci. -
#18797 Jah ... de sok erős csaptot megvertek már, erős klán az. :) De majd jön vissza a 00 azt csá! :D -
#18796 Azért szerintem ez a csapat csak a nyár időtartamáig cb 4. , de azért -
#18795 Ez már engem nem érint :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De azért grat..... -
#18794 lol :D -
DoMI #18793 aha, persze.
lámák voltatok azért buktátok be. -
#18792 "(-xG- jelenleg 4. helyezett cb ladderen) ^^"
... és azt is tegyük hozzá, hogy az utolsó 2 percbe buktuk be azt az egy zászlót is, és azt is csak véletlen foglalták be. ^^
Lac-coo: kár, hogy most nem voltál TS-en ... hihettlen jó csapatmunka volt, és TS-en is jó volt a hangulat, annak ellenére, hogy baszott nagy lagg volt! :) -
#18791 lol :D -
Stalker #18790 ^^ -
DoMI #18789 perszeeee.
-
Stalker #18788 *H!C*: 2 - 1 -xG-
pálya: mp_dune_day
(-xG- jelenleg 4. helyezett cb ladderen) ^^ -
Stalker #18787 A legismertebb hack az 1.33 kijövetelével használhatatlan lesz. -
#18786 ... a dolog ott indul, hogy jelenleg ezt sehogy se lehet megoldani! =) -
#18785 a dolog ott indul hogy alapbol nem kéne biztonsági réseket hagyni es nem tudnak a csalok meg a hackerek csalni ennyi :) -
Öreg Csóka #18784 Üdv Ufjuság! Megint kék egy kis help. Bent nyomulok a hegy belselyében, ahol ezeket a szörnyeket gyártják. Már csak egyedűl vagyok. Hogyan tovább? Egy ajtó van csak ami tilos nekem, de nincs ajtónyitó kártyám. Kéne legyen? Mert sehol nem tudtam felszedni iljet. Van még két másik ajtó is ami csak félig nyílik, de átmenni rajtuk nem tudok. HELP! Hogyan tovább?
Üdv: Öreg Csóka
-
#18783 bárkit bár mivel rug mondhatya hogy nem csalt csak neki ez mag az van bent pluszba meg ilyen olyan verzio satöbbi , inkább azt fejlesztenék hogy lehet jo pb shotot csinálni azon 99 százalékban lebuknának a csalók Far Cry-ban (a játék kialakitásábol adódóan , legalábbis ugygondolom) , azt utána bann. -
#18782 Hát ja...
Azért jobb helyeken semmit nem engednek amiben csalás lehet , mert akkor nyílván senki nem mondja , hogy igen én most csaltam..
Mohaa-ban még a demo készítést sem engedik meccs alatt mert az is lehet csalás.... -
#18781 és ha zzfcmp-ével rúg egy szerver akkorsem csaltak