24504
  • PyRex
    Szerintem is :)
  • PyRex
    NEM :) Az csak egy X-Boxos átirat a sima Far Cry-ból idióta ugribugri multi módokkal és nem lesz PC-re.
  • WizArts
    Igen? Nem? vagy mégis?
  • WizArts
    Jaja, Instincts. De ugye a kettő ugyanaz, vagy elbaxxtam vmit?
  • I love Techno
    pálya helyett szerintem server-t akartál mondani , ugye?
  • lac coo
    Az mi a f@szért van , hogy 100-as fps-nél úgy látom mintha 15fps-el menne ? Néha szaggat mint az állat....
  • Ability
    Far Cry Instincts-re gondol szvsz!
  • Max7
    multikent a netre gondolsz? :) vagy lanra? bar ez hulyeseg persze hogy netre :) hat ha megveszed akkor kb 200 palya kozul valogathatsz a hivatalos oldalukrol ha nem aeredetid van akkor felul itt a topikban a bannerbe be van linkelve hogy igy kel neten jatszani es ugy tudsz kb 5-6 palyan jatszani!

Bye: Max7
  • Max7
    nem fog osszejonni a server :(((
  • UnknownAsshole
    Helló skacok! A FarCry-t már egyszer kipörgettem majd le is töröltem, mert akkor még nem volt netem! Most végre van, de szerintetek tegyem fel? Mert nekem a CRACK-es verzíó van meg,(torrentről) és nemtom hogy így tudok-e multit játtszani? Vagy muszály megvennem az eredetit? Elöőre is kössz!
  • PyRex
    Milyen FC2?
  • WizArts
    Ja, és ha war-ozunk ezt a MOD-ot kipróbállhatnánk. OK Adam? Letöltetem mindenkivel :) .
  • WizArts
    Egyébként az Instict pályatervezőjét nézve az FC2 multija beszól ha találatod van, legalábbis headshotra reagál. A többit még nem tudom.
  • MKpowaa
    sortörés rulez
  • MKpowaa
    Látom megint döglött a topik, hát akkor én meg megint kiprobáltam egy király modot :)
    Na a mostani a Shilka-Fun-Modami megint csak nagyon jó lett telis-tele király fegyverekkel, meg hangokkal. Itt amit meg kell emlitenem az a sértegetések (ugyanugy mint a anno a UT-ben), valahányszor eltalálsz valakit beszól neki :))
    A többit vizuálisan képben:
    pisztoly Kesztyűs Kéz rulz :) AG336 Daráló 200 skulóval hangtompítos pisztoly távcsővel:) ujabb pisztoly SMG
    mint a BF2-ben:D MP5 mérnök mint löszer cipelő és látja távcső igen ilyen is van egy golyós gyorstárazós
  • PeeTeR
    koszi neked is :)
  • Stalker
    teamspeak

telepítsd fel teamspeaket, amikor fenn van, connection-->connect

itt a fehér mezőbe jobb klikk-->add server

ha ez megvan, jobb oldalt lesznek beállítások, itt a server adress mezőbe: 195.70.37.140:777

login name: amit akarsz

ja, és anonymous legyen kiválasztva :D
  • Max7
    na de ez mar megtortent :( es baszik az neten DedicatedServer.cmd - ennek a segitsegevel letrehozni a palyat :(
  • Stalker
    és úgy már bárki be tud lépni a szerveredre ;)
  • Stalker
    "Így kell neten játszani"-t olvasd el, van ott egy olyan, hogy "ha szervert akarsz indítani, ez kell neked", na azt a cuccost letöltöd, aztán patcheled vele crygame.dll-t. (persze az a fájl 1.31-hez van, de gondolom 1.31-es szervert akartál amúgy is indítani)
  • Max7
    amugy megse megy a dolog mert halozaton letre tudtam hozni a servert de neten nem :(
  • Max7
    van mikrofonom de mit kezdjek en ezzel az ip-vel
  • Stalker
    ha kell segítség, és van mikrofonod, nyugodtan jöhetsz a ts szerverünkre! ip az aláírásomban ;)
  • Max7
    ok skacok elvileg nem kell mar a segitseg sikerult emgoldanom! ugy nez ki hogy vasarnap estere lesz server ha nem akkor a jovo het kozepe fele :)
  • Max7
    re skacok!

DedicatedServer.cmd - - ennek a segitsegevel tudok servert letrehozni! de gondolom nem mondtam nektek ujat! valami leirast tudnatok hozza adni hogy hogyan? a farcry tort verziojahoz akarok egy allando servert letrehozni de valahogy nem sikerul!

ha tudnatok nekem benne segiteni akkor kis kolcsegkent tudnek egy laggmentes servert csinalni 100megabites nettel ;)
  • MKpowaa
    Akkor neked szükséged van erre
    Ezt rakd be a játék könyvtárába, egy szerkeztővel nyisd meg és ird bele a saját FC könyvtárad elérési helyét aztán indisd el
    ezek után már lazán felmegy a patch is.
  • PeeTeR
    van egy kis gondom a feltelepitesevel. ugyanis se a telepito altal megadott alapkonyvtarba se az en altalam megadott konyvtarba nem hajlando elkezdeni a telepitest. ez mi a franctol van?!

(csak a DVDRiP valtozat van meg)
  • Stalker
    np ;)
  • PeeTeR
    oh baxxa meg... :D mar olyan regen mondtak ezt nekem ;)
    meg van, jon is, koszi ;D
  • Stalker
    ^^így kell neten játszani^^ (vess egy pillantást bannerra. :)
  • PeeTeR
    ah fuj tudsz adni valami linket hozza? actiontrip -rol ossz-vissz 0-3KB/s -el tolti :D
  • Stalker
    ha nem oldja meg, akkor visszatérünk rá. ;)
    de szvsz ez megoldja, gef6800-as problémákra is 1.3 a megoldás. ;D
  • PeeTeR
    jo rendben. es HA esetleg ez nem oldaja meg a gondom tudsz mondani megvalamit?
  • Stalker
    (így kell neten játszani-ban van link)
  • Stalker
    sztem 1.3-at rakd fel. ;)
  • PeeTeR
    egy patch -et sem raktam fel. kotelezo? mert akkor huzom, dobom, nyomom :D
  • Stalker
    1.3 fenn van?
  • PeeTeR
    valaki meg tudja mondani hogy ez mi a faxtol van? csak mert eddig nem volt most meg van uj videokartya v5.6 -os Catalyst -al (Sapphire ATi Radeon X800XL - 256MB) es meghulyult szegenyke. Mas jatekkal semmi gond. Illetve eddig csak a San Andreas meg a Battlefield 2 lett kiprobalva de minden bugmentes volt.

(klikk ra a nagyobb kepert)
  • Ability
    Tölthető a F.E.A.R. szingli demoja!!4
  • Stalker
    Cucli yacht-ot vezet!!4444 :S