24504
-
#18860 Szerintem is :) -
#18859 NEM :) Az csak egy X-Boxos átirat a sima Far Cry-ból idióta ugribugri multi módokkal és nem lesz PC-re. -
#18858 Igen? Nem? vagy mégis? -
#18857 Jaja, Instincts. De ugye a kettő ugyanaz, vagy elbaxxtam vmit? -
#18856 pálya helyett szerintem server-t akartál mondani , ugye? -
#18855 Az mi a f@szért van , hogy 100-as fps-nél úgy látom mintha 15fps-el menne ? Néha szaggat mint az állat.... -
#18854 Far Cry Instincts-re gondol szvsz! -
#18853 multikent a netre gondolsz? :) vagy lanra? bar ez hulyeseg persze hogy netre :) hat ha megveszed akkor kb 200 palya kozul valogathatsz a hivatalos oldalukrol ha nem aeredetid van akkor felul itt a topikban a bannerbe be van linkelve hogy igy kel neten jatszani es ugy tudsz kb 5-6 palyan jatszani!
Bye: Max7 -
#18852 nem fog osszejonni a server :((( -
#18851 Helló skacok! A FarCry-t már egyszer kipörgettem majd le is töröltem, mert akkor még nem volt netem! Most végre van, de szerintetek tegyem fel? Mert nekem a CRACK-es verzíó van meg,(torrentről) és nemtom hogy így tudok-e multit játtszani? Vagy muszály megvennem az eredetit? Elöőre is kössz! -
#18850 Milyen FC2? -
#18849 Ja, és ha war-ozunk ezt a MOD-ot kipróbállhatnánk. OK Adam? Letöltetem mindenkivel :) . -
#18848 Egyébként az Instict pályatervezőjét nézve az FC2 multija beszól ha találatod van, legalábbis headshotra reagál. A többit még nem tudom. -
#18847 sortörés rulez -
#18846 Látom megint döglött a topik, hát akkor én meg megint kiprobáltam egy király modot :)
Na a mostani a Shilka-Fun-Modami megint csak nagyon jó lett telis-tele király fegyverekkel, meg hangokkal. Itt amit meg kell emlitenem az a sértegetések (ugyanugy mint a anno a UT-ben), valahányszor eltalálsz valakit beszól neki :))
A többit vizuálisan képben:
pisztoly Kesztyűs Kéz rulz :) AG336 Daráló 200 skulóval hangtompítos pisztoly távcsővel:) ujabb pisztoly SMG
mint a BF2-ben:D MP5 mérnök mint löszer cipelő és látja távcső igen ilyen is van egy golyós gyorstárazós -
#18845 koszi neked is :) -
Stalker #18844 teamspeak
telepítsd fel teamspeaket, amikor fenn van, connection-->connect
itt a fehér mezőbe jobb klikk-->add server
ha ez megvan, jobb oldalt lesznek beállítások, itt a server adress mezőbe: 195.70.37.140:777
login name: amit akarsz
ja, és anonymous legyen kiválasztva :D -
#18843 na de ez mar megtortent :( es baszik az neten DedicatedServer.cmd - ennek a segitsegevel letrehozni a palyat :( -
Stalker #18842 és úgy már bárki be tud lépni a szerveredre ;) -
Stalker #18841 "Így kell neten játszani"-t olvasd el, van ott egy olyan, hogy "ha szervert akarsz indítani, ez kell neked", na azt a cuccost letöltöd, aztán patcheled vele crygame.dll-t. (persze az a fájl 1.31-hez van, de gondolom 1.31-es szervert akartál amúgy is indítani) -
#18840 amugy megse megy a dolog mert halozaton letre tudtam hozni a servert de neten nem :( -
#18839 van mikrofonom de mit kezdjek en ezzel az ip-vel -
Stalker #18838 ha kell segítség, és van mikrofonod, nyugodtan jöhetsz a ts szerverünkre! ip az aláírásomban ;) -
#18837 ok skacok elvileg nem kell mar a segitseg sikerult emgoldanom! ugy nez ki hogy vasarnap estere lesz server ha nem akkor a jovo het kozepe fele :) -
#18836 re skacok!
DedicatedServer.cmd - - ennek a segitsegevel tudok servert letrehozni! de gondolom nem mondtam nektek ujat! valami leirast tudnatok hozza adni hogy hogyan? a farcry tort verziojahoz akarok egy allando servert letrehozni de valahogy nem sikerul!
ha tudnatok nekem benne segiteni akkor kis kolcsegkent tudnek egy laggmentes servert csinalni 100megabites nettel ;) -
#18835 Akkor neked szükséged van erre
Ezt rakd be a játék könyvtárába, egy szerkeztővel nyisd meg és ird bele a saját FC könyvtárad elérési helyét aztán indisd el
ezek után már lazán felmegy a patch is.
-
#18834 van egy kis gondom a feltelepitesevel. ugyanis se a telepito altal megadott alapkonyvtarba se az en altalam megadott konyvtarba nem hajlando elkezdeni a telepitest. ez mi a franctol van?!
(csak a DVDRiP valtozat van meg) -
Stalker #18833 np ;) -
#18832 oh baxxa meg... :D mar olyan regen mondtak ezt nekem ;)
meg van, jon is, koszi ;D -
Stalker #18831 ^^így kell neten játszani^^ (vess egy pillantást bannerra. :) -
#18830 ah fuj tudsz adni valami linket hozza? actiontrip -rol ossz-vissz 0-3KB/s -el tolti :D -
Stalker #18829 ha nem oldja meg, akkor visszatérünk rá. ;)
de szvsz ez megoldja, gef6800-as problémákra is 1.3 a megoldás. ;D -
#18828 jo rendben. es HA esetleg ez nem oldaja meg a gondom tudsz mondani megvalamit? -
Stalker #18827 (így kell neten játszani-ban van link) -
Stalker #18826 sztem 1.3-at rakd fel. ;) -
#18825 egy patch -et sem raktam fel. kotelezo? mert akkor huzom, dobom, nyomom :D -
Stalker #18824 1.3 fenn van? -
#18823 valaki meg tudja mondani hogy ez mi a faxtol van? csak mert eddig nem volt most meg van uj videokartya v5.6 -os Catalyst -al (Sapphire ATi Radeon X800XL - 256MB) es meghulyult szegenyke. Mas jatekkal semmi gond. Illetve eddig csak a San Andreas meg a Battlefield 2 lett kiprobalva de minden bugmentes volt.
(klikk ra a nagyobb kepert) -
#18822 Tölthető a F.E.A.R. szingli demoja!!4 -
Stalker #18821 Cucli yacht-ot vezet!!4444 :S