24504
-
#18900 Mér?
Én leírom a véleményem ö meg a falra mászik...
Hülyeséget nem írtam.... -
#18899 Wazze, csak most esett le Jani, angolosan és magyar fonetikával: Dzséjni,
wazze, kelett 1 hónap. lol -
#18898 Beszarok rajtatok...... -
#18897 LOL :DDDDDDDDDDDDDD
Melyik CS-ről beszélsz ? A Source-ról?
Akkor lasíts le egy-két demot és rájössz milyen mesteri a fegyverek szórása :DDDD
Nem tiporok én sárba semmit , csak egyszerűen szarnak az FC-re..
Az , hogy belebújhatsz minden falba , betonba az kis bug ?
De nem hiszem , hogy létezik olyan , hogy javíthatatlan bug , főleg ha ennyi sok és ilyen súlyos van egy játékban...Ha az engin hibája akkor azt kell javítani.....
Te vagy elfogult az FC iránt... -
#18896 ... de hogy minek reagáltam már megint ?! -
#18895 Amúgy javaslom, hogy az engine szó jelenténéek majd néz utána! -
#18894 Tény, hogy valamivel lassabban fut, mint a kezdeti időszakban, de egyáltalán közel sincs ahhoz amit mondasz. 1 giga rammal, és 9800Pro-val még most is lazán elfut a játék full beállításokkal. Bár lehet neked ha már 150 fps alatt van, akkor az már szarnak számít...
(az én kofigommal [9600XT, 512 400-as ram] is megy 30 - 50 FPS-el max beállítosokkal) -
#18893 Procit? Hol zabálja az? Bugot tisztáztuk, annak javarésze nem megoldható. -
#18892 Hát ha ne mondjam, hogy CS-be milyen sazrok a hitboxok ... majdnem felér az FC fehér célkeresztjével. De mondom én, elfogult vagy mindig valamilyen irányba, és annak megfelelően vagy istenítesz, vagy a földbe tiporsz egyes játékokat. Mi lenne, ha egyszer normális indokot hoznál fel? -
#18891 Igen, csak tudod FC-be a terepviszonyok miatt nem tudják kijavítani a bugokat. Csak párat lehetne, a többi nem megoldható, és ez nem a fejelszők 'gyengesége'. -
#18890 Kijött az 1.33 patch!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#18889 Még egy mondat:
mikor kezdtem az FC-t . a mostaninál sokkal-sokkal gyengébb gépem volt , mégis tök magas grafikán lehetett játszani vele.Aztán ahogy jöttek a patch-ek ugyanaz a gép valamiért mindenkinél egyre kevesebb fps-t volt képes produkálni és mindenki szépen állította lejjebb a grafikát...
Na most ebből sikerült valamicskét visszahozni.
Akkoriban az 1 giga rammal és 9800pro-val full texturán lehetett tolni.Most a fejlesztett gépem sem bírja multi alatt a full texturát... -
#18888 Miért ?
Nem zabálja a procit?
Nincs benne halom bug amit nem javítanak?
Az UBI szán normálisan pénzt a patch-elésre ?Nem ingyen programozik 100 ember ... -
#18887 Hát lehet...
Én eddig csak FC-t próbáltam multiban , meg most a CS:S-t..
Hát ha ne mondjam , hogy MINDEN !!! téren kispályás az FC amellett....
Olyan engint szeretnék FC alá is mint CS:S..
Mikor páncél mellény meg sisak van rajtam , de nem csak simán előbb a páncél csíkja fogy el , hanem ha lábon vagy karon lőnek a hp fogy mert ugye ott nincs páncél...Szemben az FC fehér célkeresztével :DDD -
#18886 csak a többi játéknál nem is nagyon van mit javítani legalábis amikel én jácottam , nem volt bennük szemet szúró hiba de a Far cry.... , pl : Sof2 én kb 2 évt jácottam vele ezalatt aszem ösz visz egy pechet adtak ki és senki nem fikázta és rengetegen is jácották (csak a csiterekkel volt probléma , de azok mindenhol vannak) -
#18885 ... szerintem azt se tudod mit beszélsz... bocs ... -
#18884 Hát mert a legtöbb játékban nem kell hozzányúlni :DDD
FC lezabálja a procit ,főleg multi közben, azzal kéne valamit csinálni....
Itt még arra a "pár" bugra is szarnak...
UBI kapja be...Egy kis pénzt igazán szánhatna a patchelésre... -
#18883 Na nem mintha más játékoknál sokkal (!) gyorsabbak lennének. Elárulom a legtöbb játékban nem is nyúlnak az engine-hez. Csak pár bug-ot javítanak, és ez a népszerű játékok körében sincs másként. Csak pár játék van, ahol radikális változtatásokat csinálnak.... -
#18882 hurrá csak alig több mint fél évet kellett várni a majdnem semmire -
#18881 nekem is jó szokott lenni az fps ha kevesen vannak .... -
#18880 Gondolom a grafikai engine-re gondoltak. Na annak jóformán köze nincs a netkódoz. Max annyi, hogy ha valakinek rosszul fut a játék, akkor a szervert is jobban terheli, de mivel most már elvileg jobban megy ezért nincs szerver terhelés, a kliens körül is gyorsabb az adatcsere azt csá... -
#18879 Ja ! Csak kicsit lassan haladnak :DDD
Az enginbe gondolom beletartozik a netkód is...Engin javítást írtak , és javultak a pingek mint az állat.... -
#18878 Engine-nek nem sok köze van a pinghez. ^^ De egyébként ott van most az FC is, sokkal jobban fut, sokat optimalizáltak! Igen, igazad van, nem megfelelően update-elik az fc-t, de ez azért már haladás. ^^ -
#18877 Bár most valami hibát csak összehoztak , mert sok embert nem enged fel a VAC:DDD -
#18876 Hát most , hogy belekóstoltam a CS-be tudom milyen egy profi multiplayer játék és milyen az, ha profi módon update-olják...
Olyant javítottak az enginen múlt héten , hogy mindenkinek fele akkora lett a pingje... -
#18875 Miért nem netkóddal foglalkoznak?
A Valve megtudta csinálni.
Kapják be ...Gondolom ez a netkód már "menthetetlen" :DDDD -
sildante #18874 Ráadésul=Ráadásul -
sildante #18873 Ráadésul, ha felraktad és leszeded mindhárom peccset le kell szedni és az 1.3-mat, meg az 1.31-et újra felrakni, hogy egyáltalán újra elinduljon a játék. :(
Ja meg aki felrakja keresse elő a jelszavát, ha nem tudja fejből, mert leszedték a jelszómentést -
#18872 Már vannak 1.33-as szerverek ... sőt mi már teszteltük is, és nagyon jó! Vmit optimalizáltak, és sokkal jobban fut a játék. Még az FPS is nagyobb! :D
További részletek a hic weboldalon! :P [ez itt a reklám helye lol] -
sildante #18871 Még nem sok értelme van felrakni, mert nem enged csatlakozni az 1.31-es szerverekre :(
-
sildante #18870 Lófaszt se ér az egész csak az 1.32-t javítja, meg pár csítet. -
#18869 A netkódról egy qurva szó sincs a changelogban -
#18868 gyere ts -
#18867 váváávávávávááá... ki is rakom a weboldalunkon a főoldalra :D loál müháháhááh -
#18866 kinnt van az új patch -
#18865 Akkor mégis :(. Valahol lemaradtam akkor. Az X-box-ra írták ezt az aránylag jó sztorit? Jack mutánsá válása jó lett volna egy folytatáshoz. :(
G@cik ezek, se peccs, se új FC. Elszomorít, pedig már hegyeztem a cerkát. Légpárnás, jól kezelhető pálya tervező, 'gyári' jet ski, hangtópítós cuccok, pillangó kés......
Kapják bee ee ee ee ee. -
#18864 egen kicsit szorakozot vok mostanaban :( -
#18863 Ja... -
CUCLI #18862 pecsek pecsek pecsek... -
#18861 És mi van a Crytek-el?
Semmin nem dolgoznak?PC-re...