Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
Sajnos ez van ez is az egyik nagy hibálya ennek a játéknak hogy folyamatosan dobálja az embereket a pb a lagg miatt (és az a kurva jó az egészben hogy engem soha nem szokott ki dobni meg még néhányunkat de persze klánmeccsen mindig kettesével dobál minket is pl : az olaszok airstrippen csak azért tudták befoglalni az elsõ zászlót mert egyszerre ketten röpültünk azt mondanom se kell hogy pl az én cd kulcsom beragadt a szerverre ugyhogy kb 4-5 percig emberhátrányban voltunk.... , szóval ha belefagytok a játékba és az eredeti kulcsotokra azt irja hogy használatban van ne ieggyetek meg)

WizArts
Bár ma már ennek nem lenne értelme. Nem nézhetsz bele a gyanús egyén gépébe ráadásul oprendszerig. És még akkor sem biztos a dolog. Veletek nincs semmi gond. Nekünk el kell fogadni a rutintalanságunk és az azzal járó amatõr viselkedést a harcmezõn. Egy ideig. Mert szeretnénk méltó ellenfelei lenni bármelyik klánnak. Ezek még csak szavak, és nem igázán holnap lesz amikor a örülni fog ellenünk 1 döntetlennek is. 😄 <-<-<-(ez itt a poén helye, csak szólok)

WizArts
Más. Egy barátom még régebben játszott vmi multis game-mel és amikor elõször belépett az "öregek" látták, hogy új név a pályán. Megállt a játék, a két öreg odament hozzá. Kipakoltatták vele az összess fegyverét. Beleküldtek 1 sorozatot. Amikor látták, hogy rendesen lement a HP-ja és nincs feltunungolt fegyvere még szinte védték is utána. Vissza a kõkorszakba? :s

WizArts
Köszönöm, elfogadunk minden segítséget. Eddig az airstrip és a jungle pályák voltak terítéken de nem csak a sniper helyekre utazunk, mert az csak annak jó ugye aki sniper-ezik. A máisk 4 meg addig vakarja a *ökét? 😄. Fõleg "alap" taktikák érdekelnének amiket át tudnánk dolgozni a mi profilunkra. Bár ez egy olyan elõny lenne veletek szemben ami nem fer, mert Ti ezekre még anno segítség nélkül kellett, hogy rájöjjetek, kidolgozzatok. De a bugos részeket addig is keressük. 😄 (pl. mangoriver a 2.zászló mögötti is már megvan kis segítséggel) És köszi mindenkinek aki megérti a helyzetünket és ahelyett, hogy gúnyolódna a "kezdõ lámákon" segítõ kezet nyújt. 😊

WizArts
A szerver szinte mibegy. Ki lett próbálva az Abi által javasolt cl_netstats parancs és 10 perc game után már 100 felett volt az eldobott csomagok száma. Olcsó ez a wifi-s net, és nincs különbség a gyorsaságban sem a vonalastól de játékra nem az igazi. Most a 15db antenna helyett teszek fel 18db-st Az hátha segít. Köszi.

andriska
a gyökér...

I love Techno
Gore gyere ts mert 20:00 kor kezdõdik a mecs!

I love Techno
Énvelem többnyire csak far cry-ban volt hogy kickeltek meg bannoltak nem egyszer , kb fél évvel ezelõtt mikor még nem voltak ezek a laggok olyan durván ment hogy egyszerüen már akár melyik szerverre mentem és volt bent olyan aki jácott ellenem már elõtte hivták a votot meg persze egykét szemét kis fasz össze vissza hiresztelte hogy mien csalásokat használok persze olyan dumával mintha bizonyítéka lenne. (Aztán utána hogy lol beújított a pb-vel meg ugye volt már ACC is és igy több helyen is fejlesztették a pb-ét azóta már a külföldiek többsége csak szimplán utál de legalább nem csalózik 😊 (már inkább csak az fch néhány magasfokú inteligenciával megáldott tagja csalózik , és ráadásul mostanában még nem is vagyok jó 😊

PyRex
Jajah, ismerõs...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ability
Én ilyet CS-be láttam még csak, de ott is hasonlóan dúrva volt. Nem tudom mennyire ismered a CS-s emberkéket, de a többség eléggé bunkó, aztán jól leugatták, majd bannolták a steam ID-jét. 😄
Engem is ugattak már le, csak még nem bannoltak, bár szerintem meg is fejeltem volna a monitort, ha bannolnának, hiszen semmmilyen csalást nem használok. Viszont azért a "berángat az aimbot kicsköcsög" üzit megkaptam nem egyszer. És WizArts-hoz hasonlóan büszke vagyok rá! LOL 😄

(Far Cry-ba meg arra vagyok büszke, amikor pár klánt agyba- fõbe könyörög, hogy csatlakozzak hozzájuk. 😄)
I love Techno
de nagyon lol mikor ugy jáccik valaki hogy szépen sétálgat elõre és a következõ képkocka az hogy egy ezred másodperc mulva lelövi a mögötte levõt headshottal ugy hogy az elõtte levõ emberre lõdöz....

I love Techno
Ez túl bonyolult 😊 , én is láttam aimbotost persze én nem kipróbáltam egyszerüen csak olyan brutális volt hogy még spectben is látcott , nagyon lol volt olyan brutálisan ugrált a célkereszt az emberek fejére hogy szerintem a csákó se fogta fel hogy hány embert lõtt most le , volt olyan hogy a képernyõn egyszerre megjelent 6 ember és megse tudták sebezni kb 3 másodperc alatt 6 headshot gyerek vmi 10 perc játék után csinált 155 killet abból 135 headshot egyszer kétcer azért õ is meghalt 😊 (sof2)

Ability
LOoooOL. Én meg olyan láttam anno, hogy (amit késõbb én is megszereztem egy kipróbálás ereéig, aztán töröltem is) rávitted a célkeresztet az ellenre, és akkor nyoni kellett egy gombot, és utána nem vette le róla a célzást. ^^
Ez is MOHAA-ban volt.
PyRex
elhiszem 😊

lac coo
Tényleg van ilyen saját szememmel láttam ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

PyRex
loool 😊))))))

lac coo
De hogy valamit kitaláltak az tuti ....ennyi nagy pinges enginert nem láttam még mint mostanában .
Meg milyen az , amit meséltetek ,hogy waron mikor véd az ember 70-es a pingje és nem lehet lelõni , amikor meg támad akkor hirtelen érdekes módon megjavul a pingje ?
Arról nem is beszélek amikor hazai szerveren állat internettel 70 pingel tolják .
Nem tudom , de nekem gyanus , hogy mostanában nekünk magyaroknak van a legjobb pingje akárhová megyünk is...

lac coo
De egyébként igazad lehet , hogy nem a le-feltöltéssel bûvészkednek , hanem valami mással ..Mintha valahogy azokat az infokat szûrnék ki amikor pl. eltalálná valaki vagy ilyesmi ..Mint MOHAA-ban az a fajta "félig aimbot" , amit winfosba fut tehát a játékhoz semmi köze , nem látja a pb (ott DMV scannernek hívják ),és abból áll , hogy amikor a célkereszt átmegy egy célpont felett akkor autómatikusan lõ is.
( Az a baj vele . hogy kint winfosban amikor véletlenül átviszed a kurzort valami gomb vagy ikon felett ,akkor azt is magátol bekapcsolja ...)

lac coo
Nem hiszem , hogy szarabb vagy jobb , szerintem csak abszolut másként mûködik a kétféle internet ...

PyRex
Jah, irigyellek, engem má' le sem csalóznak, basszus... 😞

PyRex
Mi tegnap kipróbáltuk Stalkival: Én elkezdtem majdnem full sávval tölteni: 35-40-es maradt a pingem UBI-n. Õ is elkezdett: 80-140-es lett a pingje (inkább 140-es 😊, akkor most ez hogy van? Ennyire szar az ADSL, ennyire jó a chello, vagy mi van? És én nem laggoltam folyamatosan, csak néha volt egy egy orbitális lag. Stalki meg folyamatosan laggolt, aszongya szinte nem is látott minket, amikor lelõttük...

lac coo
Jól tudom , hogy az overdrive funkció a videokártyánál autómatikusan emeli vagy csökkenti az órajelet figyelembe véve a gpu hõmérsékletét ?

Ability
Szerintem a neted miatt dobál, ahogy hallottam nem valami zsír még. De ellenõrizd le a cl_netstats konzolparanccsal. Szerintem tuti csomagveszés miatt van.
I love Techno
És mien szerverekrõl dobál ki? , Mert ha normál szerverekrõl nem baszkod akor szerintem nem érdemes bekavarni a pb-ét , mert utána meg lehet az dob majd ki ahol eddig gond nélkül jáccottál , nekem még nem volt komolyabb gondom a pb-vel , max egy két szerveren ahol vmi teljesen más verzió futott de oda egyszerüen nem megyek 😊 , meg persze nagyon ritkán a brutális lagok miatt kidob , de nem vészes , még egy lehetõség kérd el vkinek a pb-jét akinek nem szokott gongya lenni vele hátha az segít.

WizArts
Kicsit váltom a témát. Engem folyamatosan kidobott most éjjel a PB. Van, hogy csomagvesztésre hivatkozik, de leginkább az "öreg a PB-d frissítsd újabbra" dumával ráz le. Már minden létezõ helyrõl próbáltam javítást vagy frissítést leszedni, de még mindíg csinálja. Tudtok segíteni?

I love Techno
meglehet nézni kinek hány üzenete van ugyhogy....

I love Techno
tuom hát én is csak viccelõdöm 😊

<#banplz>

Ability
nekem is 😄
lac coo
Én mikor elindítottam egy letöltést a 15 pingembõl 70 lett....

Ability
Pyro: Lehet igazad van. Én nem vágom annyira a témát. Az meg egyértelmû, hogy õk ha direkt csinálják, akkor nem letöltéssel. ^^

Balfasz: Én sem akarom használni, csak hülyültem, bár te is tudod. 😄

WizArts: sokszor mi is csalózunk indulatból, de utólag mindig tudjuk, hogy szó sem volt róla. Az viszont felettébb gyanus, hogy pl az osztrákok PB nélkül akartak játszani, amikor meg szóltunk nekik akkor minimum 5 percig konfigurálták. Tuti babrálták a beálításokat a saját érdekükben. Történtek is érdekes dolgok. Mellesleg mi az hogy a saját szerverükön 60-70-es pingel játszanak? Nem hiszem, hogy olyan gazdag országban olyan csóró netszolgáltatás van.
I love Techno
elnézést a névrontásért Lac-coo

lac coo
Nem rólatok van szó !!!
A sok köcsög németrõl pl. aki a 10 Mbit-es netjével hazai szerveren 70-es pingel játszik ..

I love Techno
meg lacco abban a hozzászólásában a war-okat elevenitette fel nem a magyarok közötti játékot 😊

I love Techno
engem már fél évvel ezelõtt is mindenki csalónak tartott és azóta még meg is ismertem pár jó kis pozíciót , ugyhogy nem utálnak kevésbé mint akkor 😊

I love Techno
Én szivesen segitek bárkinek , csak mongyátok meg hova szeretnétek feljutni 😊

WizArts
Csak jobb tisztázni, mert mostanában már minket is (Lac-coo után szabadon #17227) csíter csaló cigányként emlegetnek. Pedig lövésünk sincs az egészrõl. Lanon próbáljuk kivesézni a pályákat és aki "csak" játszik nehezen tudja elképzelni, hogy a *icsába jutunk fel 1-2 sniper helyre. Eleinte mondjuk mi is csalóztunk sokmindenkit, lehet téged is, de azóta benõtt a fejünk lágya. Ez van. Az meg , hogy már minket is szidnak néha csak örömmel tölti el a szívemet. 😄

I love Techno
ami igaz az igaz nem tom hogy csinálják de ugy néz ha vki eltuggya érni hogy ping ugrálás nélkül olyan 50-70 közötti pinget csinál annak vhogy jobban megy.

I love Techno
nem is rátok gondoltunk , meg akinek össze vissza ugrál a pingje ilyen 20-meg 200 között az jobban szopik mint az ellen.

I love Techno
ott semmi mert ott mindenki ezt csinálja 😊

I love Techno
én nem hiszem hogy fogok ilyet csinálni mert már a faszom tele a laggal.

I love Techno
No no engem ne keverjé bele csak te csalsz 😊

PyRex
Nemtom, nálam így van. Az mondjuk nekem is feltûnt, hogy tényleg az átlagpingek magasabbak lettek sok helyen, mint eddig. De ez lehet mástól is.

WizArts
Ez lenne a természetes 😄

PyRex
Srácok, akárki akármit mond, ez egyszerûen hülyeség, hogy ha letöltesz, akkor nem tudlak lelõni, kipróbálhatjuk bármikor, állok elébe. Nálam chello-val nincsenek ilyen gondok, normális a ping és nem érzékelek ilyet, hogy egy nagypingût nem lehetne leszedni. Nem azt mondom, hogy nincs néha lag, de ilyen jelenségek nálam nincsenek. De szerintem Cuclinál sem nagyon (õ is chello-s), nem lehet, hogy ez inkább az ADSL-eseket érinti?? Amúgy ha használnak is valami lag cheat-et, az tuti tényleg cheat, és nem ilyen dolog, hogy mittudomén elindítanak egy letöltést. Mellesleg én kb. 360KByte / sec tudok letölteni, ha elindítok egy letöltést 350-nel, akkor is szinte ugyanakkora a pingem, erre varrjatok gombot.

WizArts
Azért erre reagálnék a magunk védelmében. A TELEP tagjai, mint én is egy nagy hálozaton vagyunk. Most 4Mb a sávszél kb 30 elõfizetõre. Ha mi laggolunk is az azért van , mert a hálón lévõ többi felhasználó éppen tölt. De mi a lagg-tól inkább szívunk, mintsem elõnyünk lenne belõle. Éppen ennek a kiküszöbölésére kapunk 2Mb-t amit csak mi használunk majd. Így reálisan kb.15-30 as ping-gel nyomulhatunk. De addig marad a régi felállás. (sajnos) Addig kérjük minden gamer szíves türelmét. Köszi.

lac coo
Megint toltam kicsit ubin , megint ott volt a sok köcsög nagypingü ...Ez a játék így JÁTSZHATATLAN !!!
Valaki aki tud angolul nem írogatna vmi külföldi forumra , hogy ott mik a vélemények errõl ? Kiváncsi lennék ...

Na akkor még valami! A compakt és docking pályákat hiába telepítem fel nem akarnak menni."Data error" Persze logikus, hogy valamit rosszul csinálok,de mit? Feltelepítem a fc levels-be,de nincs ott mégsem.<#csodalk>Valami segítséget kérnék Vágó úr!

Köszi! Beszerzem.
<#papakacsint><#papakacsint>

Ability
Valószínüleg behalt az MP ideiglenesen, és azért nem látod a szervereket + azért nem jön be a link.

UBI: ubisoft.com-on csinálj egy acc-ot a FarCry-nál, és játékban jelentkezz be ezzel. Ez után majd kéri a CD kulcsodat... és kész. Ha nincs eredetid, akkor vedd meg sztem, már csak 3k -ért árulják. ^^