24504
  • lac coo
    Nálam is sokkal gyengébben fut multi alatt , meg kb , mindenkinél :)
  • lac coo
    Hát ha törtel tolod akkor azért , mert csak annyi tört szerver van :)
  • KING17
    mondja má meg vki hogy ié csak 5 server van nekem a server listámnál és egyik se magyar
  • lac coo
    De ez a c Fos egynagy rakás fos...Most hogy újból feltettem , állandóan gondolkodik hogy meg nyisson-e egy oldalt vagy ne....
  • lac coo
    Hát egy egyszerű szerver script kidobja a bizonyos rate-nál kevesebbet használókat ..Ha lenne ilyen script.

Használható idézőjelben , ez tetszett :DDD
  • Ability
    Hátő! Nekem meg az a véleményem, hogy nemrég magad is montad, hogy olyan a neted, hogyha hívnak titeket telefonon, akkor megszakad stb... Szóval a 'nem a legjobb' fogalomban egyetértünk, de ezen felül a többi nem feltétlen álja meg a helyét. Azt, hogy szar a netkódja az tény, de ettől még teljesen jól 'használható', nem kéne ennyire lehúzni. FC-be is könnyen le lehet lőni a nagy pingű embereket is, csak azokat nem akik variálnak a rate beállításokkal! Ez utóbbi pedig előbb-utóbb minden muti játékban elő fog jönni. Nehogy azt hidd, hogy a FEAR-ben nem lesz lelőhetettlen csóka.

A grafikáról meg annyit, hogy a multi sem marad el jelentősen a sigle-től! Rossz driver miatt lehet ilyen probléma ...
  • picike
    sziasztok
    egyer kevesebb a játék Techno vajon miért?????
  • lac coo
    Én meg rájöttem , hogy az a c fos egy nagy szar !
    Most újból felraktam és megint tök sokszor gondolkodik egy oldal megnyitása előtt...
  • I love Techno
    Ja és ez a játék a régiszép SOF2-ős időket jutatta eszembe a jó kis apritásokat a percek alatt betyülytött rengeteg gusztusos kis fragokat
  • I love Techno
    Most hogy kijött a F.E.A.R. sinlg demo-ja eszembejutott hogy biztos most már azért jácogatyák többen a multi demot is , ugy hogy már tegnap meg ma is jácottam egynehány orát és arra a következtetésre jutottam hogy a netemnek azon kivül hogy néha bár kiszámithatatlan , meg biztos nem is a leggjobb , de nem sok köze van ahoz hogy lagolok mint a szar A FAR CRY-ban , hanem 90 százalékban az fc-é az oka , mert hogy a F.E.A.R-ben én kb 30-as pingel jáccom az ellen felek között még a 150-es pingü gyereket is leszedem pár golyóból (pedig itt is van szépen a fegyvereknek szórása) , és ráadásul ez még ugye csak egy demo (gondolom ez is csak javulni fog , egy szikra laggot nem tapasztaltam benne + FAR CRY-BAN míG low grafon max 30 fps a multi , F.E.A.R-ben nem alapgrafon 50-120 fps között megy (igaz itt azért kisebb helyen történnek az eseménye , de azért ennek jóval ütősebb a grafikája és a singl is ugyan ugy fut kb , míg a FAR CRY singl very high-on kb 3 szor akora fps-el megy mint a multi low-on ....) Ez a véleményem a FAR CRY MULTIJÁRÓL
  • lac coo
    I love you !!!!
  • Ability
    Szar, de használható! ;)
  • lac coo
    Csak az igazat mondjátok :DDDD
  • TS Zolly
    Szar a netkodja ennek a játéknak. vagy mégsem?

• WizArts
    Mintha 1 kicsit türelmetlen lennél, nem? :)
  • Ability
    Innen letöltöd amit akarsz, majd ezeket a file-okat kicsomagolod a FarCry/Levels mappába.
  • KING17
    mondja má meg vki hogy hogyan kell berakni a far cry hoz a pájákat ????????????????????????????????????????????
  • KING17
    valaki mondja má meg nekem hogy honnan tudok leszedni a mapokat a far cry-hoz???
  • MKpowaa
    ha a 3-Cds verziód van akkor néz meg a #18835, sok sikert!
  • KING17
    kössz a tipet leszedtem a patch-ot de nem birom fel rakni
  • WizArts
    Innen sokmindent le tudsz tölteni a játékkal kapcsolatban, de itt is sok jót találsz. Sok sikert.
  • jefferson83
    Bocsika elcsesztem én emlékeztem nagyon rosszul. Artynak van igaza 1.3- as patchal kell kezdeni és utána az 1.31 és így tovább. Akkor ha jól értelmezem neked az 1.33-ig kéne eljutni. Mégegyszer elnézést a tévedésért rég játszottam már. Asszem a fileplanet oldalán fent is vannak. www.fileplanet.com
  • KING17
    és az 1.0-ást honnan tudnám leszedni??
  • jefferson83
    Bocsánat, ő csak 1.3-ig kérte a beszámolót :D
  • arty
    utána 1.31 és végül 1.33 :)
  • arty
    talán egy kicsit részletesebb problémaleirás segitene ;) barchobázni a kutyának sincs kedve ...
  • jefferson83
    Ahhoz,hogy fel tudd rakni az 1.3-ast fel kell raknod az 1.0-ást, az 1.1-est és az 1.2-est előtte.
  • KING17
    hello tudna nekem segíteni vki me nem tom fel rakni a 1.3 patch-ot pedig naon játszanék neten!!!!
  • lac coo
    LOL..
    A barátom az ország legelitebb MOHAA játékosai közé tartozik , megemelték a Chello-ját 3 Mb-re , azóta nem tud játszani, mert azt mondja nincs annyi gólyó egy tárban amivel le tudna lőni egy embert:DDDDD
    A CS-sek is erre panaszkodnak...
    Magyar-net powa.....
  • CUCLI
    XDD
  • lac coo
    Elég bő a kínálat klánokból :DDDD
  • WizArts
    Mi sem, játszunk nagyon MP-n, de szívesen waroznánk, ha lenne szerver vagy ellen :(
  • WizArts
    Mi is :D
  • Ability
    ... csak mi nem játszunk FCMP-n. ^^
  • sildante
    Mi azok vagyunk!!!
  • kisgabo
    van még élő klán gyerekek?
  • sildante
    Ja tényleg Úgy kell menni vele mint Frédi a kőkorszaki autóval?
  • lac coo
    Az hagyján....
    Na de lánc nélkül !!!!
  • sildante
    Csodálkozol hogy nehéz irányítani? Még fék sincs rajta
  • lac coo
    Próbálkoznak.Hátha.........:D