24504
  • WizArts
    Én pl 6-7 évet lehúztam DJ-ként, és bizony nem drogoztam. Pedig csípem a tecnhot, a house-t, a trance-t...... meg a linkin parkot, meg a 2pac-et és a sok bunkóval sem volt semmi bajom.
  • picike
    lol helyes
  • lac coo
    Na erre való az a gomb , látod ?
  • lac coo
    Jó jó értem én : ))
  • picike
    ne szójjál be
  • picike
  • picike
    A többi ba...k ő meg csak bőg
  • lac coo
    Válasz gombot ismered ?
  • picike
    De én azt is írtam ,hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM
  • lac coo
    Techno = drog.....Te nem valami 60 éves nagymama vagy véletelenül ?

Nekem bedrogozva megy legjobban a Far Cry ....
  • picike
    ja ja
  • lac coo
    Te vagy a falu bikája ?
  • lac coo
    Nekem is jobb egy kicsivel FC, de külösösebb bajom FEAR-el sincs...

De nem is állítottuk soha , hogy jobb vagy rosszab, mert olyan nincs, kinek mi tetszik az a jobb ..
    Nekem legfőképp a stabilabb netkód tetszik benne: )))
  • WizArts
    Hát jah, csinálltam pályát én is, de ezek nekem magasak........
  • CUCLI
    "offtopic részemről befejezve, nem reagálok a megjegyzéseidre, legyen a farcry-é a szó a topicjában"
  • steweee
    bocs, kifelejtettem:

hányok a techno zenétől meg a sok mocsodék drogostól aki arra rángatózik. ezeket kell elviselnem egy héten többször munka végett, mert az ilyenek csinálják a forgalmat. sajnos. az értelmesebb emberek emiatt nem járnak szórakozni mert nem kíváncsiak az ilyenekre

offtopic részemről befejezve, nem reagálok a megjegyzéseidre, legyen a farcry-é a szó a topicjában
  • steweee
    különösebb oka nincs az újabb hozzászólásomnak, csak az irántad való undoromat szeretném kifejezni, a te és mások tudtára adni, szóval:

a fogalmazásaid alapján te egy ritka gusztustalan és undorító ember lehetsz, hálát adok az égnek hogy személyesen nem ismerjük egymást, így eggyel kevesebb a létszáma azoknak, akiket a retek beszólásai miatt vágunk ki vmelyik helyünkről (vagy jól elverjük) hogy aztán egy újabb kihallgatásra mehessek
  • I love Techno
    Ez egy más játékstílus vkinek ez jön be vkinek más , ez a nagy darálás miatt nem jön be mindenkinek , nekem mindkét stilus bejött de ez a legjobban (én ebben a stílusban edződtem igy kb pár órába telt viszaálnom rá) . (amugy azt gondoltam is és nem is számítottam rá hogy far cry-osok közül vki is átpártol erre (max egy két ember mert a tempolya kicsit nagyon pörgősebb , és előbb megunnyák mint belejönnének)
  • picike
    Látom balfi nyomod a F.E.A.R-t!!!!!!!!!!!!:)
    Na az a helyzet ,hogy én is kipróbáltam a multiját a game-nek hát hogyis mondjam nem vagyok elragadtatva tőle(de még mielőtt valaki magára venné ez az én ismétlem az ÉN véleményemés)a FarCry azért kicsikét hogyis mondjam ÜTŐSSEBB :)
    Azért hangsujozom nem a FarCry és nem a F.E.A.R netkódjárol beszélek !!!!!!!
    hanem magáról a játékról!!!!!!!!!!
    Én inkább kicsit idegeskedek minthogy olyan játékkal játszak ami nem tetszik csupán azért mert nuncs lagg(és tenyleg nincs)
    Tudom ,hogy sokatoknak más a vélleménye én azt is meg értem nincs két egyforma ember!!!!!!!!!!
  • reménytelen
    Én mindig értékelem a szándékot :-)
    Amúgy úgy lehet rávenni, hogy egymást öljék, hogy a tulajdonságaik közt a Species-t megváltoztatod. Ha nullára írod, veled vannak :-D
    A másik kettőre még nem találtam megoldást, de azért kösz
  • Lilkim
    hello én válaszolok ammyneire tudok:Dén ugy szoktam kiszálitani a járgányokbol őket hogy elbujok és eldobok egy követ vagy gránátot de inkáb követ..szerintem nem lehet rábirni nekem nem ment pedig sok sok játokkommal ez az első amin vagy egy órája probálkozok szal nem lövik egymást le az Al-ok..Az elsőt nem tudom....Remélem nem kapok ezért a segitségért trágár visszaszolást csak segiteni probálok hello:D
  • reménytelen
    Mióta feltettem a kérdéseket, nem nagyon írnak, mert senki sem tudja a választ...
  • WizArts
    No! megállt a fórum, vagy töröltél vmit Cucli?
  • lac coo
    Hát csatlakozom Balfihoz: én is kipróbáltam a FEAR multit, ahoz képest , hogy egy beta verzió , egy szikra lagg nincsen.Akit megcélzok az el is patkol...Nem mint FC-ben.
  • Narancs
    kösz
  • CUCLI
    1.33 kijött. szedd le azt.
  • Narancs
    Seácok, kijött valami új frissítés?
    Pár napja még simán nyomtam Multit, de ma már mindenhol azt írja ki, hogy nem jó a gém verzsönöm...
  • I love Techno
    A F.E.A.R-rel viszaérkeztem a SOF2-ős gyökereimhez
  • I love Techno
    tudom hogy mostani játék ezért is pártoltam át (multi téren a FAR CRY nekem már lejárt lemez)
  • I love Techno
    azt irtam hogy jónéhányszor végigfogom még vinni (mongyuk ugy 1-2 évente eccereccer kb) nem azt hogy naponta....(faszláma) , de amugy én csak legerősebb fokozaton jácottam vele , és az alap save pontokon kivül nem használtam más mentést , persze volt olyan rész aminek jónéhányszor nekifutottam de nem volt lehangoló és nem is volt túlzottan nehéz (persze lehet csak mert tömör 3 év multi fps játék van mögöttem a vége felé bár el el tüntek a szép tályak de az még belefért és jó kis singl játék. (ja és ha nem csak bekukantottál volna akor észrevetted volna hogy már egy napja a Far Cry-t fikáztam (multiját)(faszláma)
  • lac coo
    Honfoglaló !!Az nem laggol legalább.....
  • kisgabo
    van még valami normális multiplayer gém mostanság? gyökér vok, nem tájékozott.

ajánljatok vmit.
  • reménytelen
    Nos, elnézést, ha van külön a szerkesztővel foglalkozó téma, nem találtam.
    Az lenne a kérdésem, hogy
    a) Van-e jobb módszer valakit leültetni, mint hogy AIanchor_SEAT, aztán alárakok egy széket. Lehet-e konkrétan ráültetni arra a bizonyos székre, hogy megfelelően illeszkedjen?
    b) Lehet-e AI-t rábírni, hogy lőjön le egy másik AI-t?
    c) Hogy lehet kiszállítani az embert a buggyból vagy a járművekből? (Magától szálljon ki, ne azért, mert észrevett.)
  • picike
    bocsi nem tudtam lacc ,de azért köszi ok kussolok 1 darabig
  • picike
    steveeee jó neked ,hogy tudtál menteni én sajnos nem mert a FarCry automatikussan ment bocs
  • lac coo
    Ilyeneket itt nem szabad mondani , hogy ratyi a......
  • picike
    Techno a F.E.A.R-nak sztem is jó a grafja de at 1 mostani game ja és kurva szar a játékhangja
  • picike
    Lacc csitt neked
  • grebber
    Mediumon nem vittem végig.

Easy-Veteran-Realistic ez volt a sorrend.

Szörnyes részektől paráztam Easy után de nem is voltak annyira gazosak pl a szörnysziget amikor kb van 10 lövedéked nagyon könnyü volt.
  • lac coo
    Akkor te valamit tudsz!Én medium-ban is vért izzadtam, igaz életemben FC volt az első fps játékom.