24504
-
#19060 Én pl 6-7 évet lehúztam DJ-ként, és bizony nem drogoztam. Pedig csípem a tecnhot, a house-t, a trance-t...... meg a linkin parkot, meg a 2pac-et és a sok bunkóval sem volt semmi bajom.
-
#19059 lol helyes -
#19058 Na erre való az a gomb , látod ? -
#19057 Jó jó értem én : )) -
#19056 ne szójjál be
-
#19055 -
#19054 A többi ba...k ő meg csak bőg -
#19053 Válasz gombot ismered ? -
#19052 De én azt is írtam ,hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM -
#19051 Techno = drog.....Te nem valami 60 éves nagymama vagy véletelenül ?
Nekem bedrogozva megy legjobban a Far Cry .... -
#19050 ja ja -
#19049 Te vagy a falu bikája ?
-
#19048 Nekem is jobb egy kicsivel FC, de külösösebb bajom FEAR-el sincs...
De nem is állítottuk soha , hogy jobb vagy rosszab, mert olyan nincs, kinek mi tetszik az a jobb ..
Nekem legfőképp a stabilabb netkód tetszik benne: ))) -
#19047 Hát jah, csinálltam pályát én is, de ezek nekem magasak........ -
CUCLI #19046 "offtopic részemről befejezve, nem reagálok a megjegyzéseidre, legyen a farcry-é a szó a topicjában"
-
steweee #19045 bocs, kifelejtettem:
hányok a techno zenétől meg a sok mocsodék drogostól aki arra rángatózik. ezeket kell elviselnem egy héten többször munka végett, mert az ilyenek csinálják a forgalmat. sajnos. az értelmesebb emberek emiatt nem járnak szórakozni mert nem kíváncsiak az ilyenekre
offtopic részemről befejezve, nem reagálok a megjegyzéseidre, legyen a farcry-é a szó a topicjában -
steweee #19044 különösebb oka nincs az újabb hozzászólásomnak, csak az irántad való undoromat szeretném kifejezni, a te és mások tudtára adni, szóval:
a fogalmazásaid alapján te egy ritka gusztustalan és undorító ember lehetsz, hálát adok az égnek hogy személyesen nem ismerjük egymást, így eggyel kevesebb a létszáma azoknak, akiket a retek beszólásai miatt vágunk ki vmelyik helyünkről (vagy jól elverjük) hogy aztán egy újabb kihallgatásra mehessek -
#19043 Ez egy más játékstílus vkinek ez jön be vkinek más , ez a nagy darálás miatt nem jön be mindenkinek , nekem mindkét stilus bejött de ez a legjobban (én ebben a stílusban edződtem igy kb pár órába telt viszaálnom rá) . (amugy azt gondoltam is és nem is számítottam rá hogy far cry-osok közül vki is átpártol erre (max egy két ember mert a tempolya kicsit nagyon pörgősebb , és előbb megunnyák mint belejönnének) -
#19042 Látom balfi nyomod a F.E.A.R-t!!!!!!!!!!!!:)
Na az a helyzet ,hogy én is kipróbáltam a multiját a game-nek hát hogyis mondjam nem vagyok elragadtatva tőle(de még mielőtt valaki magára venné ez az én ismétlem az ÉN véleményemés)a FarCry azért kicsikét hogyis mondjam ÜTŐSSEBB :)
Azért hangsujozom nem a FarCry és nem a F.E.A.R netkódjárol beszélek !!!!!!!
hanem magáról a játékról!!!!!!!!!!
Én inkább kicsit idegeskedek minthogy olyan játékkal játszak ami nem tetszik csupán azért mert nuncs lagg(és tenyleg nincs)
Tudom ,hogy sokatoknak más a vélleménye én azt is meg értem nincs két egyforma ember!!!!!!!!!! -
#19041 Én mindig értékelem a szándékot :-)
Amúgy úgy lehet rávenni, hogy egymást öljék, hogy a tulajdonságaik közt a Species-t megváltoztatod. Ha nullára írod, veled vannak :-D
A másik kettőre még nem találtam megoldást, de azért kösz -
Lilkim #19040 hello én válaszolok ammyneire tudok:Dén ugy szoktam kiszálitani a járgányokbol őket hogy elbujok és eldobok egy követ vagy gránátot de inkáb követ..szerintem nem lehet rábirni nekem nem ment pedig sok sok játokkommal ez az első amin vagy egy órája probálkozok szal nem lövik egymást le az Al-ok..Az elsőt nem tudom....Remélem nem kapok ezért a segitségért trágár visszaszolást csak segiteni probálok hello:D -
#19039 Mióta feltettem a kérdéseket, nem nagyon írnak, mert senki sem tudja a választ... -
#19038 No! megállt a fórum, vagy töröltél vmit Cucli? -
#19037 Hát csatlakozom Balfihoz: én is kipróbáltam a FEAR multit, ahoz képest , hogy egy beta verzió , egy szikra lagg nincsen.Akit megcélzok az el is patkol...Nem mint FC-ben. -
#19036 kösz -
CUCLI #19035 1.33 kijött. szedd le azt. -
#19034 Seácok, kijött valami új frissítés?
Pár napja még simán nyomtam Multit, de ma már mindenhol azt írja ki, hogy nem jó a gém verzsönöm... -
#19033 A F.E.A.R-rel viszaérkeztem a SOF2-ős gyökereimhez -
#19032 tudom hogy mostani játék ezért is pártoltam át (multi téren a FAR CRY nekem már lejárt lemez) -
#19031 azt irtam hogy jónéhányszor végigfogom még vinni (mongyuk ugy 1-2 évente eccereccer kb) nem azt hogy naponta....(faszláma) , de amugy én csak legerősebb fokozaton jácottam vele , és az alap save pontokon kivül nem használtam más mentést , persze volt olyan rész aminek jónéhányszor nekifutottam de nem volt lehangoló és nem is volt túlzottan nehéz (persze lehet csak mert tömör 3 év multi fps játék van mögöttem a vége felé bár el el tüntek a szép tályak de az még belefért és jó kis singl játék. (ja és ha nem csak bekukantottál volna akor észrevetted volna hogy már egy napja a Far Cry-t fikáztam (multiját)(faszláma) -
#19030 Honfoglaló !!Az nem laggol legalább..... -
#19029 van még valami normális multiplayer gém mostanság? gyökér vok, nem tájékozott.
ajánljatok vmit. -
#19028 Nos, elnézést, ha van külön a szerkesztővel foglalkozó téma, nem találtam.
Az lenne a kérdésem, hogy
a) Van-e jobb módszer valakit leültetni, mint hogy AIanchor_SEAT, aztán alárakok egy széket. Lehet-e konkrétan ráültetni arra a bizonyos székre, hogy megfelelően illeszkedjen?
b) Lehet-e AI-t rábírni, hogy lőjön le egy másik AI-t?
c) Hogy lehet kiszállítani az embert a buggyból vagy a járművekből? (Magától szálljon ki, ne azért, mert észrevett.) -
#19027 bocsi nem tudtam lacc ,de azért köszi ok kussolok 1 darabig -
#19026 steveeee jó neked ,hogy tudtál menteni én sajnos nem mert a FarCry automatikussan ment bocs -
#19025 Ilyeneket itt nem szabad mondani , hogy ratyi a...... -
#19024 Techno a F.E.A.R-nak sztem is jó a grafja de at 1 mostani game ja és kurva szar a játékhangja -
#19023 Lacc csitt neked -
#19022 Mediumon nem vittem végig.
Easy-Veteran-Realistic ez volt a sorrend.
Szörnyes részektől paráztam Easy után de nem is voltak annyira gazosak pl a szörnysziget amikor kb van 10 lövedéked nagyon könnyü volt. -
#19021 Akkor te valamit tudsz!Én medium-ban is vért izzadtam, igaz életemben FC volt az első fps játékom.