24504
-
#19148 Mi van Pyro-val ?
Depressziós lett ? :(
Nem nagyon látom sehol .... -
Stalker #19147 épp szervert keresünk -
Stalker #19146 xD -
#19145 -
#19144 p -
#19143 ja és ugy volt hogy 21:00 kor fun war még mindig a boziciókat keresitek? -
#19142 Jól van hagyd már ezt a témát : )
Szar azt kész , mindenki tudja , csak nem ismeri el legfeljebb.... -
#19141 ha nem tűnt volna fel nem is nagyon jácok vele , ja és hogy áll a te jó kis klánod? , agybafőbe véditek a far cry-t meg minden nyomatyátok a nagy dumákat hogy nektek ilyen jó meg , hogy mien jók vagytok meg ugye abilityt folyton banolják mindenhonnan mert ugye olyan jól megy neki és ugye mióta is akartok vissza menni cb-ére?(de tudom még gyakorolnotok kell még mielőtt visszamentek blblabla....) ja és persze laggmentesebb lett az irományodtól a játék.... -
#19140 Valakit nem érdekel egy Razer Diamondblack egér 10 ropiért ?
KB 1.5 hónapos , tökéletes állapotban.....
Csak mert nekem jobban bejön a Logitech, mert ez túl kicsi a nagy kezemhez : )
(..bocs az off-ért....)
-
#19139 -
#19138 loooooooooooooool -
Stalker #19137 nc -
#19136 na csá stalki senki nem a FarCry történetére kíváncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Pb-ről beszélgetünk LoLoL
De sztem ez elégé könnyen lejön ha elolvasod végig a forunot!
Apropó áruld már el mennyit fizet neked a Crytek ,hogy futtatod őket????? -
Stalker #19135 senki sem kényszerít arra, hogy játssz vele ;) -
#19134 nem az a lényeg mért szar hanem hogy szar , és amíg nem javítyák ki valószínűleg szar is marad -
#19133 Kieg:
N-vidia techdemonak készült : ) -
#19132 lol, bepörgött a stalki fiú :D -
Stalker #19131 sry, nem ártott volna kicsit tördelnem, csak siettem, editelni pedig nem tudom, azért gondolom még így is olvasható. :) -
Stalker #19130 Basszus, nemigaz, hogy nem tudjátok megérteni! Akkor most kifejtem szépen:
Vmikor pár éve összejött egy kis cég, ami a crytek nevet kapta. Egy csomó tehetséges programozójuk, dizájnerük, stb-jük volt, akik úgy határoztak, hogy írnak egy überbrutál enginet, amit majd csomó pénzért eladnak sok fejlesztőstúdiónak, és ebből fognak megélni. Igen, ebből született a cryengine! Nos ez a cryengine, mint látjuk, enyhén szólva jó lett, méghozzá annyira, hogy amikor az ubisoft meglátta működés közben, rögtön leszerződtette a cryteket, hogy csináljanak egy játékot a cryenginnel. Igen, ebből lett a farcry. A játék fejlesztése szépen haladt, és a szingle player rész szinte teljesen kész volt, amikor az ubisoft utasította a cryteket, hogy írjanak multi részt is a játékba. Ok, a crytek szépet megírta a multi részt is (aminek minőségéről ugyebár sokan vitatkoznak). Nos a multi szinte teljesen kész volt, már folytak a béta tesztelések, amikor az ubi nagy nehezen rájött, hogy nem ártana, ha lenne a játékban védelem a csalások ellen. Így a beta tesztelés kellős közepén leszerződtek az evenbalance-al, aki cserébe írt pb-t a farcryhoz. Az idejük nagyon kevés volt, hiszen az ubi a beta tesztelés végével ki akarta adni a játékot. Mint tudjuk, ki is adták időben, és látjuk, mi lett az eredménye: A pb egyáltalán nem illik a farcry netkódjához, ezért vannak ezek az idióta kickek, amik ha jól tudom, más játékokban nincsenek. DE! Nem lenne baj, hogy a farcry netkódja és a pb nem illenek össze, hiszen ha az ubi pénzelné a cryteket és az evenbalance-t is, valszeg pár hét alatt meg tudnák oldani ezeket a problémákat. És itt van a probléma, hiszen az ubi szarik magasan ezekre a problémákra (ami a legmegdöbbentőbb, hogy a legtöbbről nem is tud, pl.: a legismertebb multiplayer hackról csak pár hete szereztek tudomást, több, mint 1 évvel annak létezése után). Na, nagyjából ez a farcry története, a valóság biztos sokkal bonyolultabb, én csak annyit írtam le, amennyit én is tudok. Remélem, mostmár végre mindenki megérti, miért ilyen a helyzete jelenleg a farcrynak, és bízom benne, hogy ezt a tök fölösleges flémelés végre befejezitek. PEACE! -
#19129 -
#19128 ez a felhasználói gondok már eléggé lejárt lemez , ez a játék hibája hogy csak a legjobb neteken meg a legjobb gépeken képes jól futni ez a szar , (mert nekem meg sok más embernek a többi játékkal sosincs semmi gond) -
#19127 Ez nem a FarCry hibája, hanem a PB-é. Ez egy teljesen különálló soft, mellesleg a legtöbb játéknál ezt használják. Amúgy szűri az a csalókat ne agójd... (persze minden ellen semmi se véd) -
#19126 LoooL Na ezért utálom a Pb-t!!!!!!!! sokmindenkit kidob ahelyett hogy ,a csalókat dobná ki ezaz eggyik nagy hátránya a FarCry-nak remélem a következő game multijában ezek javításra kerülnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19125 Hát nálad nem tudom mi lehet a probléma, valszeg az internetkapcslatoddal van valami gáz, az idióta szemét pb meg nem tolerálja. Bár azon a szerveren valami gagyi PB lehetett, láttunk pár érdekes dolgot... :S
pl.: Kiírja, hogy kidobta Picikét. 1 sorral lejebb meg az a GodLike script azt írta, hogy Driver el lett távolítva, majd 1 sorral lejebbb meg azt írja, hogy Picike kilépett.. :DDDD -
#19124 én azért ennyire nem dícsérném.. farcry párti vagyok én is ,DE nyitott szemmel járok -
#19123 Dehogynem : ) -
#19122 nekem 1.33al is továbbra is perfekt a game jó szerveren, pb frissitve a pbweb.-exe vel ...
csak nem user error, akinél gond van? ;) -
#19121 -
#19120 -
#19119 értem köszi csak az a baj hogy most raktam júrra és le is frissitettem a pb-t mégis gázos ezt láthattad tegnap este is. -
#19118 én is tegnap raktam fel és nekem csak szarabblett -
#19117 Jó, de nálad valszeg más a probléma...
... ez azoknak szólt, akiknek az 1.33 után lett laggosabb, játszhatattlanabb... -
#19116 Én tegnap raktam fel , de ugyanolyan mint szokott ... -
#19115 Na most jó értelmes voltam... :D nem baj, úgyis érted... -
#19114 Nem tudom, nekem volt vamikor nagyon laggoltam, akkor azt hittem, hogy a javítás miatt; viszont most meg teljesen jó, csak az az általános lagg van. Szerintem frissítsd a pb-d, akkor szokott ilyet csinálni, elvileg ez nem a javítás hibája...
... na meg ha újrarakod az FC-t akkor gyorsabb is lesz, ésnem laggol, mint úgy általában. =) Nekem is ez segített, és most teljesen jó. =) -
#19113 1 biztos ez a patch szarabb mint az 1.31-es!!!!!!!!!!
sokkal laggosabb lett a game + tényleg engem is sűrűn kidob a Pb vagy ha nem a patch miatt van akkor mi az oka?????????????? -
#19112 Ja , azt mondom én is . Pont.
Sg-n nem 1024 a megengedett ? :DDHa nem akkor töröld ki . -
CUCLI #19111 szar. pont és kész. megint ne hergeld a bandát pls. htxvm.
képet meg méretezd át pls. htxvm -
#19110 Na megnéztem én is ezt a patchet .
Úgy szar a Far Cry ahogy van ....Laggolok mint a disznó , olyanokat akad a kép hogy azt sem tudom hol vagyok néha.....
Aki gyenge idegzetű ki ne próbálja FC-t , mert agyvérzést kap . -
#19109 A szar netemmel ma ilyen pingel játszottam egy magyar szerveren :