24504
  • lac coo
    Mi van Pyro-val ?
    Depressziós lett ? :(
    Nem nagyon látom sehol ....
  • Stalker
    épp szervert keresünk
  • Stalker
    xD
  • lac coo
  • I love Techno
    p
  • I love Techno
    ja és ugy volt hogy 21:00 kor fun war még mindig a boziciókat keresitek?
  • lac coo
    Jól van hagyd már ezt a témát : )
    Szar azt kész , mindenki tudja , csak nem ismeri el legfeljebb....
  • I love Techno
    ha nem tűnt volna fel nem is nagyon jácok vele , ja és hogy áll a te jó kis klánod? , agybafőbe véditek a far cry-t meg minden nyomatyátok a nagy dumákat hogy nektek ilyen jó meg , hogy mien jók vagytok meg ugye abilityt folyton banolják mindenhonnan mert ugye olyan jól megy neki és ugye mióta is akartok vissza menni cb-ére?(de tudom még gyakorolnotok kell még mielőtt visszamentek blblabla....) ja és persze laggmentesebb lett az irományodtól a játék....
  • lac coo
    Valakit nem érdekel egy Razer Diamondblack egér 10 ropiért ?
    KB 1.5 hónapos , tökéletes állapotban.....
    Csak mert nekem jobban bejön a Logitech, mert ez túl kicsi a nagy kezemhez : )

(..bocs az off-ért....)

• lac coo
  • Ability
    loooooooooooooool
  • Stalker
    nc
  • picike
    na csá stalki senki nem a FarCry történetére kíváncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A Pb-ről beszélgetünk LoLoL
    De sztem ez elégé könnyen lejön ha elolvasod végig a forunot!
    Apropó áruld már el mennyit fizet neked a Crytek ,hogy futtatod őket?????
  • Stalker
    senki sem kényszerít arra, hogy játssz vele ;)
  • I love Techno
    nem az a lényeg mért szar hanem hogy szar , és amíg nem javítyák ki valószínűleg szar is marad
  • lac coo
    Kieg:
    N-vidia techdemonak készült : )
  • Ability
    lol, bepörgött a stalki fiú :D
  • Stalker
    sry, nem ártott volna kicsit tördelnem, csak siettem, editelni pedig nem tudom, azért gondolom még így is olvasható. :)
  • Stalker
    Basszus, nemigaz, hogy nem tudjátok megérteni! Akkor most kifejtem szépen:

Vmikor pár éve összejött egy kis cég, ami a crytek nevet kapta. Egy csomó tehetséges programozójuk, dizájnerük, stb-jük volt, akik úgy határoztak, hogy írnak egy überbrutál enginet, amit majd csomó pénzért eladnak sok fejlesztőstúdiónak, és ebből fognak megélni. Igen, ebből született a cryengine! Nos ez a cryengine, mint látjuk, enyhén szólva jó lett, méghozzá annyira, hogy amikor az ubisoft meglátta működés közben, rögtön leszerződtette a cryteket, hogy csináljanak egy játékot a cryenginnel. Igen, ebből lett a farcry. A játék fejlesztése szépen haladt, és a szingle player rész szinte teljesen kész volt, amikor az ubisoft utasította a cryteket, hogy írjanak multi részt is a játékba. Ok, a crytek szépet megírta a multi részt is (aminek minőségéről ugyebár sokan vitatkoznak). Nos a multi szinte teljesen kész volt, már folytak a béta tesztelések, amikor az ubi nagy nehezen rájött, hogy nem ártana, ha lenne a játékban védelem a csalások ellen. Így a beta tesztelés kellős közepén leszerződtek az evenbalance-al, aki cserébe írt pb-t a farcryhoz. Az idejük nagyon kevés volt, hiszen az ubi a beta tesztelés végével ki akarta adni a játékot. Mint tudjuk, ki is adták időben, és látjuk, mi lett az eredménye: A pb egyáltalán nem illik a farcry netkódjához, ezért vannak ezek az idióta kickek, amik ha jól tudom, más játékokban nincsenek. DE! Nem lenne baj, hogy a farcry netkódja és a pb nem illenek össze, hiszen ha az ubi pénzelné a cryteket és az evenbalance-t is, valszeg pár hét alatt meg tudnák oldani ezeket a problémákat. És itt van a probléma, hiszen az ubi szarik magasan ezekre a problémákra (ami a legmegdöbbentőbb, hogy a legtöbbről nem is tud, pl.: a legismertebb multiplayer hackról csak pár hete szereztek tudomást, több, mint 1 évvel annak létezése után). Na, nagyjából ez a farcry története, a valóság biztos sokkal bonyolultabb, én csak annyit írtam le, amennyit én is tudok. Remélem, mostmár végre mindenki megérti, miért ilyen a helyzete jelenleg a farcrynak, és bízom benne, hogy ezt a tök fölösleges flémelés végre befejezitek. PEACE!
  • lac coo
  • I love Techno
    ez a felhasználói gondok már eléggé lejárt lemez , ez a játék hibája hogy csak a legjobb neteken meg a legjobb gépeken képes jól futni ez a szar , (mert nekem meg sok más embernek a többi játékkal sosincs semmi gond)
  • Ability
    Ez nem a FarCry hibája, hanem a PB-é. Ez egy teljesen különálló soft, mellesleg a legtöbb játéknál ezt használják. Amúgy szűri az a csalókat ne agójd... (persze minden ellen semmi se véd)
  • picike
    LoooL Na ezért utálom a Pb-t!!!!!!!! sokmindenkit kidob ahelyett hogy ,a csalókat dobná ki ezaz eggyik nagy hátránya a FarCry-nak remélem a következő game multijában ezek javításra kerülnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ability
    Hát nálad nem tudom mi lehet a probléma, valszeg az internetkapcslatoddal van valami gáz, az idióta szemét pb meg nem tolerálja. Bár azon a szerveren valami gagyi PB lehetett, láttunk pár érdekes dolgot... :S

pl.: Kiírja, hogy kidobta Picikét. 1 sorral lejebb meg az a GodLike script azt írta, hogy Driver el lett távolítva, majd 1 sorral lejebbb meg azt írja, hogy Picike kilépett.. :DDDD
  • picike
    én azért ennyire nem dícsérném.. farcry párti vagyok én is ,DE nyitott szemmel járok
  • lac coo
    Dehogynem : )
  • arty
    nekem 1.33al is továbbra is perfekt a game jó szerveren, pb frissitve a pbweb.-exe vel ...

csak nem user error, akinél gond van? ;)
  • lac coo
  • picike
  • picike
    értem köszi csak az a baj hogy most raktam júrra és le is frissitettem a pb-t mégis gázos ezt láthattad tegnap este is.
  • I love Techno
    én is tegnap raktam fel és nekem csak szarabblett
  • Ability
    Jó, de nálad valszeg más a probléma...

... ez azoknak szólt, akiknek az 1.33 után lett laggosabb, játszhatattlanabb...
  • lac coo
    Én tegnap raktam fel , de ugyanolyan mint szokott ...
  • Ability
    Na most jó értelmes voltam... :D nem baj, úgyis érted...
  • Ability
    Nem tudom, nekem volt vamikor nagyon laggoltam, akkor azt hittem, hogy a javítás miatt; viszont most meg teljesen jó, csak az az általános lagg van. Szerintem frissítsd a pb-d, akkor szokott ilyet csinálni, elvileg ez nem a javítás hibája...

... na meg ha újrarakod az FC-t akkor gyorsabb is lesz, ésnem laggol, mint úgy általában. =) Nekem is ez segített, és most teljesen jó. =)
  • picike
    1 biztos ez a patch szarabb mint az 1.31-es!!!!!!!!!!
    sokkal laggosabb lett a game + tényleg engem is sűrűn kidob a Pb vagy ha nem a patch miatt van akkor mi az oka??????????????
  • lac coo
    Ja , azt mondom én is . Pont.
    Sg-n nem 1024 a megengedett ? :DDHa nem akkor töröld ki .
  • CUCLI
    szar. pont és kész. megint ne hergeld a bandát pls. htxvm.
    képet meg méretezd át pls. htxvm
  • lac coo
    Na megnéztem én is ezt a patchet .
    Úgy szar a Far Cry ahogy van ....Laggolok mint a disznó , olyanokat akad a kép hogy azt sem tudom hol vagyok néha.....
    Aki gyenge idegzetű ki ne próbálja FC-t , mert agyvérzést kap .
  • lac coo
    A szar netemmel ma ilyen pingel játszottam egy magyar szerveren :