24504
-
#19188 nekünk még a csapatmunkák az nem nagyon indult be nincs is időnk éjel napal far cry-ozni meg én amúgy sem jáccom vele (közülünk a többség dolgozó ember), meg mi nem éjel napal pájahibákat keresünk , hanem jó hangulatú csapatként haverokként járunk be jáccani.(és szarok a győzelemre a lényeg a jó hangulat ami ebben a klánban megvan)
Ebben mondjuk van valami ....Bár én se nagyon játszok mert egyrészt unom a szopást , másrészt két napja nem fogydja el a cd.kulcsom :DDD -
#19187 Közelednek az álláspontok : )
2 hónapja még a netkód is jó volt szerintetek , ma már egyre több mindent beláttok :DD
Még a végén megeggyezünk: DDDD
Én meg nem középmezőnyben hanem a rosszak között vagyok mindig.....Ezt pofázom hónapok óta ! -
#19186 :o -
Stalker #19185 bla bla :) -
#19184 előtte való este is órákat vártunk rátok és mikor éjfél tájban járt az idő akor leléptem mert faszra nem fogok anyit várni + mi találtunk egy jó szervert ahonnan egy H.W.T-ést sem dobott montuk és vagy 1 órán keresztül ott jácottunk amíg el nem mentük arra a trágyára amit ti kerestetek és az meg ugye.... -
#19183 nekünk még a csapatmunkák az nem nagyon indult be nincs is időnk éjel napal far cry-ozni meg én amúgy sem jáccom vele (közülünk a többség dolgozó ember), meg mi nem éjel napal pájahibákat keresünk , hanem jó hangulatú csapatként haverokként járunk be jáccani.(és szarok a győzelemre a lényeg a jó hangulat ami ebben a klánban megvan) -
#19182 na mivan nem nézted át eléggé a bugos helyeket te láma? vagy csak gore szerverén már nem volt előnyödre a laggos enginierkedés mert nem volt elég nagy lagg? , enyi vagy amikor már nem vagy előnyben a lagg miatt , egyedül cuclival meg gore-al lehetett normálisan csatázni te semit nem tudtál így már (vagy így sem)(még szerencse hogy nem látták hogy lődöztelek le mert különben biztos bannoltak volna az összes klánszerverről) , stalker-nek is csak annyira futotta az erejéből hogy egész védekezés alatt fönt feküdt a garázs tetején persze csak míg arra nem jártam mert utána már csak a hullája diszelgett ott , szóval mostmár amien jóknak hiszitek magatokat szerintem inkább ilyen instict szintű csapatnak tegyétek az agyatokat vagy ilyesmiknek.... -
#19181 Hehe, ennek nem lesz vége, csak részemről. Azt hiszem sokan dúrván be tudtunk volna szólni balfinak ezért a kommenjéért, mivel enyhén szemét, és nagyképű módon állít alaptalan dolgokat, de végülis most én tettem meg enyébb formában, és ezzel le is zártam magamban. A többiek igen, míg én nem tudtam magam türtőztetni, elmondtam amit akartam, ennyi. NETOVÁBB! -
#19180 mer milesz pár nap mulva? viszamerészkedtek cb-ére sztem a necro ellen kezgyetek , amugy meg párnap mulva már nem leszek ugyhogy szerintem ne halogassuk. -
#19179 márhogy ésszerűen -
#19178 de még nem biztos. -
#19177 talán -
#19176 Én meg kivárom a végét, és megpróbálok ésszerűen reagálni. asszem.
-
CUCLI #19175 "minap Cucli ismerte el"
voltaz 1-2hete -
CUCLI #19174 mgyár nyelv rullz -
#19173 Elismerem van ilyen! Bár általában nekem a középmezőny jut. Max azért nehéz lelőni, mert gyorsan futok, és több a hp-m engineer mivoltam lévén. =) -
CUCLI #19172 szvsz a lényeg nem egy emberen van hanem a CSAPATON... -
#19171 Hiába magyarázod meg , láttalak én a napokban játszani :
vagy nagyon jó a neted vagy nagyon szar de alig tudnak lelőni téged. És nem rólam van szó hanem mindenki másról..Manapság valahogyan ilyenek uralják a Far Cry mezőnyt..
Épp a minap Cucli ismerte el , hogy senki nem tudta még csak megsebezni se nem hogy lelőni .Ő viszont mellélőtt és meghalt....
Biztos senki nem tehet erről , de ez az igazság...Én is voltam így , és kb. 20 embert daráltam be egy élettel mire meghaltam...Ez egy ilyen játék , nincs rá magyarázat... -
#19170 Hát nem sűrűn, de nekem ne ugasson egy ilyen tapló ember, amikor az ő háttere se szebb ennél! -
#19169 LOL..
A H!C magyrázkodik , hogy jobb a HWT-nél ??? -
#19168 Igen persze, neked volt a legnagyobb laggod, neked volt mindenben a hátrányod, és neked volt a legnehezebb lelőni mindenkit. Azt hiszed nekünk nem volt nehéz lelőni bárkit is? Az hogy a hwt közül sokan laggolnak nekünk is hátrány, mivel alig lehet őket lelőni, és persze amúgy is egy kicsit laggos szerver volt.
4. képre meg tudnék egy olyan magyarázatot adni, hogy ha a fal mögül jössz, akkor nem nehéz összeszedni ennyi frag-et. Tudod nekünk is ment volna, csak mi elsőre befoglaltuk a zászlót, így nem is kempelhetünk ott sokat... De akár mondhatnám azt is, hogy a csapattársaid mérföldkövekkel rosszabban játszottak akkor, mint te, így sok frag hozzád jutott, míg nálunk eloszlott...
pálya: már előtte való nap is ez a pálya volt megbeszélve, ne is mond, hogy nem volt idő megnézni. De amúgy is ugyan az mint dune, csak beraktak pár fát azt csá.
Igen, volt jobb szerver nála, amin mi nem is laggoltunk, csak tudod onnan folyton kidobálta a hwt-seket a pb, úgyhogy csak ne jártasd a szádat.
A felkészültési időről meg annyit, hogy csak fél órát késtünk, mellesleg pont te/ti ne jöjjetek ezzel a dumával, amikor előtte való nap egész éjjszaka alatt nem tudtatok egy csapatot összehozni... és mi kussba voltunk!
-
#19167 Erre , hogy nem fog laggolni , és le tudsz valakit lőni úgy ahogy téged lelőnek várhatsz egy darabig ! -
Stalker #19166 addig kis pihi =) -
Stalker #19165 Balfasz, pár nap múlva visszatérünk erre a hic szar témára, ok? ;) -
#19164 nálad 10 szer jobb játékosokat nem bannolnak.... nem akarom megemlíteni clovist -
#19163 mert náluk ilyen egy fun war.... -
#19162 minek megint 3 órát várni a hicre hogy utána meg 2 órán keresztül laggoljunk? -
#19161 szerintem a 4. képet figyelmesebben megnézheted ha jól látom akor a hic-esek közül nem nagyon fingotatok még a 20 frag közelében sem nekem 32-volt szóval ennyit tudtok egy tapasztalt játékos ellen (és én csak egy vagyok a sok közül) mi lesz ha majd a többi H.W.T-és is belejön..... , meg nem fognak laggolni , mert nekik még nálam is jóval szarabb netük van.... , (ráadásul ugy hogy megint a szokásos fc-ében megszokott 30 fps-el jácottam meg a hiper szuper netemmel , és persze ugy hogy 1 hónaplya nem jácottam) (szóval erre legyél is csak büszke neked más ugysem jutott meg nem is fog , ez az egyetlen örömötök fc-ében hogy fél év edzés után letuttatok gyözni egy olyan klánt akik közül a többség aznap este töltötte le azt a mapot most már elég felkészültek vagytok a cb-ére.... , és az a szerver amit találtatok annál fél perc alatt jobbat összehányok ennél lagosabb szervert még nem is láttam -
#19160 mi nem tudjuk hogy kell csalni az ellenfél + ha csalt nem velünk baszot (baszik)ki -
#19159 LoLoLoL -
#19158 Senki ? -
#19157 lelőhetetlen?????
szerinted??????
-
#19156 Jó vót a pozició !!!Amúgy ki nyert ?
És ki volt ma lelőhetetlen? -
#19155 Szar gyógyszer most nem hagy aludni:( -
#19154 Ja, és kipróbálltam a FEAR-t.
Nekem bejövős. -
#19153 Ha ma is ráértek 1 kicsit, nyomhatnánk még 1 et. -
Stalker #19152 látod, látod, megérte ;P
-
#19151 NC!
Csak a "abilityt folyton banolják mindenhonnan mert ugye olyan jól megy neki"-hoz szólnék hozzá. Egyrészt arról nem tehetek, hogy sok ember számára "hihetetlneül jól lövök" M4-el. Van amikor szarul megy, és van amikor nagyon dúrván bedarálok mindenkit, ilyenkor szoktak vádolni minden félével. Másrészt csak 3 szerverről bannoltak, és abból is az egyikről azért, mert haver játszott, és elkezdett TK-zni... Ja és már feloldották a ban-om! -
#19150 Ja persze ..
Gondolhattam volna :DDDD -
CUCLI #19149 ibizán sütteti a séggét.
(remélem lebarnul)