24504
  • picike
    KInek GRATULÁLSZ??????????????????????????????????????????????
  • lac coo
    Mondjuk ez hülyeség , amit mondtam.
    Meg nincs is scene.
  • I love Techno
    csak tinektek szól a funwar mindenáron a győzelemről....
  • lac coo
    Hát ami a magyar FC scene-ben folyik , távolról sem nevezném fun-nak !
  • Ability
    Nem is mondta senki, hogy "bennetek van a hiba". Egyébként azt hiszem teljes joggal írhattam azt amit, pláne, ha nem is én jöttem ide mocskolódni.

War: minden warnak van egy tétje. Azért, mert funwar, az nem azt jelenti, hogy bemegyünk, és hülyülünk. A funwarokat gyakorlásként szokák használni, és ilyenkor igenis megpróbálják a klánok a maximumot kihozni magukból! pl.: ilyenkor próbálnak ki új taktikákat stb...

ui.: szeretnék gratulálni! (#19207)
  • picike
    Nem is tudom jó ötlet-e veletek warozni mert már ezt se úgy kezelitek mint 1 fun-wart!!!!!!!!!!!!!!! És az hogy nem vagytok népszerűek és nem szeretnek benneteket sokan az nem azt jelenti hogy a hiba BENNÜK keresendő!!!!!!!!!!!!
  • I love Techno
  • I love Techno
    :)
  • lac coo
    De pl. nekem egyszer akkor olvasott ilyen gyengén , mikor a cd meghajtó tápkábelére még venntillátor is rá volt kötve . Levettem ,hogy csak a cd menjen azon a szálon azóta jó ...
  • lac coo
    Soremelés ?
  • lac coo
    Hát én ilyen szőrös lemezt használok. Kis kefe van rajta egy helyen és ahogy pörög leporolja a fejet :DD
  • sildante
    Lehet direkt erre alkamas tisztítólemezt kapni, bár sok jót eddig nem hallotam róla, vagy szervíz, de az meg lehet hogy dárgább mint egy új meghajtó
  • sweet
    hogy tisztítsam ki a meghajtót?tudod még kezdő vagyok.
  • DoMI
    Már az "i" betű sem fért oda az egyikhez. Akkor hogy írod oda?
  • lac coo
    Ja ..Máskor hozzáírom azt is hogy a HIC csal !
  • DoMI
    Legalább nő a "jó" hírünk.
  • lac coo
    Gondolom szarul van írva a lemez......Próbáld kitisztítani a meghajtód ! :DD
  • sweet
    sziasztok!megvettem a Far Cry játékot,és nem sikerül feltelepíteni.a dvd olvasó nem is érzékeli.ha más dvd-t teszek be ,semmi gond nincs,leadja.ha tudja valaki,hogy mi a gond,légyszi küldj e-mailt:[email protected]
  • lac coo
    Ez a népszerűség : )))
  • Stalker
    pff,ez már szánalmas :/
  • sildante
    Siker :DDDDD
  • sildante
    Nah megpróbálom mégegyszer :D
    1:
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    2:
    3:
  • lac coo
    Ez tényleg elmés : D
  • DoMI
    Mi ez?
    Nem látok semmit :(
  • sildante
    érdekes egyesek miket művelnek :D
    Kérdeztem tőle hogy mivel váltottam ezt ki belőle erre:
    a végére meg ez jött ki belőle:

nagyon elmés
  • picike
    sztem várok még kicsit aztán hozzászólok én is
  • lac coo
    Nem tom ki az a Travis....Én legutóbb Elite szerveren láttam elites embereket 50-80 -as pingekkel...
    Azt magyarázd el hogy a nagy pingű , hogy tud kapásból ledarálni, akkor nem számít a nagy ping csak mikor én nem tom sebezni (sebzeni, fasz tudja...) :DDDD
  • Ability
    Őőő... lebuktunk? :o
  • Ability
    LOL! :D Túl jó a netet ehhez a játékhoz! :D

Egyébként a net minőségének van köze a játékteljesítményhez! Ez tény! Nem véletlen van, amikor sokszor 80-as pingű gyereket nem lehet lelőni; bár az ennyire nagypingű war alatt, de még public-on is ritka. Egyébként a még elfogadható határon belül nincsenek, vagy csak nagyon minimálisak a különbségek. Travis-nek is nagyon jó a pingje mindenhol, és látod hogy osztja a bandát.
  • lac coo
    Cucli meg te ....?
  • lac coo
    Annyit tennék hozzá , hogy mikor kicsivel rosszabb a pingem akkor sokkal könnyeben lelövöm az ellent...Lehet túl jók a pingjeim ? :DDDDEzért tolja minden külföldi 50 -80 pingel ?
  • Ability
  • lac coo
    Jó kis fehér célkereszt , de hiányzik :DDD
    Akkor legalább tudtam mitől nem tudom lelőni :DDDD
  • Ability
    Már tapasztaltam, és teljesen egyetértek abban, hogy mi hátrányban vagyunk ez által. :)
  • lac coo
    Ööööö...
    Itt is divat lett a "szopnék" smile ? :DDD
  • lac coo
    Nálam se loss semmi ...Csak nem döglik meg : ))))Nem nehezebben hal meg , hanem lehetetlenül nehezen , amivel esélyem sincs ellene ...Ez van ..Szarok rá mitől van , máshol nincs , így meg nem kínlódok már tovább...De majd CB-n megtudod te is milyen ez , attól nem félek :DD
  • Ability
    :o
  • Ability
    Sosem tartottuk jónak a netkódot, ezt csak te állítod. Egyébként nehogy azt hidd, hogy a játék hibája az, hogy valakit időnként nehéz lelőni. Az egy dolog, hogy a netkód is rátesz egy lapáttal, de minden játékban jelen van az az eset, amikor a 'hálózat minőségének ingadozása' miatt (gondolok itt az időjárás által előidézett minőségproblémákra pl) laggol valaki, és nehéz lelőni.

Amúgy amikor nekem volt nagyon játszhatattlan a játék a lagg miatt, akkor is le tudtam lőni bárkit, csak sokkal nehezebben. És amikor ilyen a játék, akkor annak jele is van! Nálam percenkénti 500 pocket lost-ba jelentkezett! :D
  • lac coo
  • lac coo
    Hát , hogy CB-re menjetek azt én sem "javaslom " (persze semmi közöm hozzá )ezzel a játékkal hazai szerveren se lehet stabilan játszani , hát még külföldiek ellen...