24504
-
#19268 150 GB-ig korlátlan a T-Online
Az 50 elbocsátott ügyfél kapcsán egyeztetett a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselője, a NETÉRT, az LME, az Internet Fejlesztési Alapítvány és a T-Online.
Wehehe....És az 50 ügyfél is marad. -
#19267 ......szopnék smile ???........ -
#19266 :o -
#19265 Jó de akkor is jobb a béke..... -
#19264 -
#19263 Meg a te fórumodbe se tudom ki futkosott be mocskolódni szóval enyit róla.... -
#19262 Na de ezt kinek szántad ? -
Stalker #19261 loál, ez teccik -
#19260 Ez mi ? : )
(Sok meztelen segg....) -
#19259 -
#19258 Annyiban meg tök igaza van Balfinak , hogy a HIC se különb egy fokkal se , akkor még ott voltam mikor Balfi kilépett , szal tudom milyen szarakodás meg szardobálás volt utána...Meg a nyomozás majd anyázás hogy mert játszani más klánnal...
Szal mindenki maradjon csenben, mert telerakom a topikot Balázs Pali képpel !!! -
#19257 Szerintem mindenki hagyja békén a másikat!!!
Mindenki számára lezárult egy korszak , kinek így kinek úgy...
Balfi , te is hagyd már őket semmi szükséged rá , hogy bármit bizonyíts akárki előtt...FC szar ezt sokszor lefutottuk már , én személy szerint amíg ilyen ócska nem is játszok vele...Ennyi... -
#19256 az alaptalan állítások az a te asztalod! , miután kiléptem a klánból stalker volt az aki folyton lejáratókampányba kezdett meg összeesküvés elméleteket szőtt és ha jól emlékszem ezt még a hic-esek közül is sokan elismerték(meg w!zarts is meg a többi H.W.T-és is láthatta vagy halhatta).és a mocskolódás az mindig abból alakult ki hogy mi beírtuk a véleményünket (nem akarom Lac-coo-t belekeverni csak a nevét egy pillanatra megemlíteni) Lac-coo-val hogy nálunk mekkora szar ez meg az miatt meg ekkora lagg van , erre meg jöttetek a láma dumával hogy nem hisszitek el hogy laggol vagy ha laggol biztos nem jól raktad össze a gépet.... (ti állítatok be minket folyton hazug embernek mikor nektek nincs rá semmi alapotok sőt én számtalan képet belinkeltem a több ezres csomagvesztéseimről és minden állításomat tényekkel bizonyítom mig ti csak halandzsáztok meg olyanokat mondatok amiket ti magatok sem hisztek el.Ja és ki a fasznak képzeled magad te nekem más nem létezik csak a számítógép meg az internetes forumok kisfiú hogy engem lebunkózz meg stb. előbb fejezd be az óvodát mielőtt itt nekem pattogsz. -
#19255 Bocs az off-ért ,de most ledöbbentem milyen részletes itt a "törésmodell" FC-hez képest is...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#19254 Ki beszél itt pénzről ? !
Észt meg ne osszon senki , mert itt ebben a topikban senkinek nem jutott még felesleg is.... -
#19253 :)
Nah jah. -
#19252 Nekem sincs semmi bajom veletek! Csak kicsit kellemetlen azt nézni hogy az én üzimre válaszolva írod ui ként ,hogy szeretnék gratulálni szerintem ez nem fer.Az meg hogy a balfival fujtogatjátok egymást nem rám tartozik és nem is szolok bele nincs jogom hozzá!!!!!!!!!!!ezt nektek kell tisztáznotok ti tudjátok hogy anno mi volt a probléma ja és persze most is!!!!!!!!!!!!
Idézlek:bunkó, köcsög ossza itt az észt minden alap nélkül hát ez itt a baj hogy mindenki csak az észt akarja osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem senki ne osszon semmit főleg észt ne mert abbó jó ugysem fog kisülni!
-
#19251 Ezzel teljesen egyetértek.
ui.: jó az új logó! :D -
#19250 Picike: Nem tudom miért akarod minden áron azt hinni, hogy nekem veled van a bajom. Én egy jófej csávónak tartalak, semmi problémám veled. Amiket írtam azt többnyire Techno-nak szántam. És még mindig úgy gondolom, hogy teljes jogom megvolt rá! Már war előtt is beszólt, utána pedig folyamatosan minket mocskolt. Tudod nem hiányzik nekem se, és a többieknek se; és valahol úgy érzem, hogy időnként azért nem kéne hagyni, hogy alázzon itt minket, főleg, hogy semmi alapja nincs az állításainak, de még csak az ő háttere nem is rózsásabb, mint a miénk. (már ha érted mire gondolok)
Mióta Techno kilépett a klánunkból, azóta folyamatosan minket akar lejáratni. Nem tudom neki ez miért okoz örömöt, de azt mégúgyse, hogy ez neki miért feltett szándéka! Én nem titeket akartlak lejáratni a #19168 üzenetben, de úgy gondolom, hogy már csak azért se fogom hagyni, hogy egy ilyen bunkó, köcsög ossza itt az észt minden alap nélkül. Úgy gondolom, hogy ha ő megengedhetett magának egy olyan üzenetet, akkor ez alol én se lehtetek kivétel! És sajnos azt látom, hogy Te is egyre jobban melléálsz, helyesled, holott valszeg jól tudod, hogy baromságokat állít.
Szerintem elég korrekt, és egyenes voltam.
A képpel kapcsolatban: Nem írtam nevet, bár pontosan tudom ki volt. -
#19249 -
#19248 LoL -
#19247 Bármennyire is szeretted volna, de nem Te Lac-coo. :D -
#19246 Hehe.... -
#19245 Apropó, névválasztás. A WAR közben filmekről dumálltunk. Megvan az Apádra/Vejedre ütök?????? kapcs/ford :D -
#19244 UTÁNNANÉZTEM!!!(TÜNK)
Bocsi minden H!C-estől. HWT-s volt ilyen névvel, de nem PICIKE. Ez még a war utózöngéje lehet.
Beszélünk a fejével. -
#19243 Ability !
Honnan vetted hogy Picike volt ? -
#19242 Ja bocs , tényleg..Igazad van: a képekre utal mikor gratulál....
-
#19241 elnéztem válasz picike üzenetére ui.: szeretnék gratulálni!
ezt nem lehet elnézni -
#19240 Dehogy fogta rád...Valamit elnéztél... -
#19239 Igen igen ez szép és jó csak Ability kicsit tullőt a célon először is meg kéne gyözödni arrol hogy ki játszott ilyen nével(nevekkel) és nem RÁMFOGNI én már nem vagyok szaros gyerek és a tetteimért vállalom a felelőséget és ha én játszottam volna ilyen névvel (nevekkel) azt is vállalnám ezt wiz te tudod a legjobban és nekem 1 kis Jancsika ne vádaskodjon amig nem tudja az igazságot csak ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19238 mik nem vannak az SG-n :D
3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét:
- Anyu, ez az agyam?
- Még nem...
-
#19237 Vagy én vagyok lemaradva, és sikk lett leugatni másokat??? -
#19236 Egy kicsit mellbevágott az elmúlt pár nap baszogatós hsz-ei. Sem egyetérteni, sem ellentmondani nem szeretnék egy hsz-hez sem.
Álltalában, ill. általánosságban nézve még mindíg a személyes ellentétek mozgatták a beszólásokat, és ennek fényében tényleg nem lehet jó és tiszta képet kialakítani egy klánról sem.
Mi tényleg elhülyültük a wart, és úgy érzem ez nem bűn. De én okultam ebből, és legközelebb ha ilyesmi lesz sztem komolyabban rákészülünk ha lesz időnk.
A mocskolódás nem az én műfajom, és erre nem is térek ki, akár H!C-es, akár HWT-s szólt be a másiknak. Minkét félnek mevan a saját igaza és álláspontja. A személyes konfiktusok meg sztem msn-re valók.
Az FC az eddig készült legrealisztikusabb gami a fáival, az ellennel, a kidolgozásával. 10-16 ember egymás ellen, 3 zászlóért. Ki ügyesebb, ki kevésbé.
A lényeg már elfelejtődni látszik és ahelyett,hogy segítenénk egymáson, a szar neten és a laggos szervereken vitázunk.
-
#19235 Vidd vissza, ellenőrizzék le ők is, ahol vetted, ha náluk jó, akkor nálad a gebasz, ha mégse, kicsrélik. -
#19234 Sziasztok ! Nem tudjátok hogy lehet a sniperral zoomolni ? -
#19233 lol, ezt honnan töltötted be. kúúva jó. -
Gore #19232 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy lehet pályát letölteni a fárkrályhoz? -
#19231 Ja és még valami lehet ,hogy tobb mocskot írtál ide mint én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mocskolodás nem az én szokásom ha nem vetted volna észre!!!!!!!!! -
#19230 És az hogy bennetek van a hiba ez igy nem helyes OLVASD EL MÉG 1x ezt #19223 THX -
#19229 Előbb gyözödj + arról ki játszik ilyen névvel aztán neki gatuláj