24504
-
#19428 lol -
#19427 Abban mi van új ? -
Stalker #19426 obsidian edge mod rullah =) -
#19425 Ja...Had ne mondjam hová.... -
-
#19423 Köszönöm a segítséget -
#19422 Kész! Már csak el kéne fogadnia ... =) -
#19421 hali légyszi tömöritsd le a Pb mappádat és küld át Wizartsnak elöre is köszöni :)) -
#19420 A képeken semmi lényeges nem látszik, jóformán csak 'infokat' ír. Amikor már kidobott az a hibaüzi kéne, bár sejtem hogy ilyen "PB INIT FAILURE" vagy mi lenne az. Meg hogy rakd újra a PB-t. De ezeket hiába kérdezitek meg 1000x, akkor se lehet neki mit csinálni sajnos. :S
Viszont az lehet, hogy a router nem tetszik neki ... -
#19419 Elnézést mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19418 nemtudtam hogy baj
-
#19417 OKSA SOORY
-
#19416 A belinkelt képeimmel is foglalkozzatok, mert már ott tartok, hogy kibaszom a picsába az FC-t. Mert hiába rakom fel újra és újra
K I D O B Á L
F O L Y T O N
Nem wifi kompatibilis, vagy csak a reuter nem szimpi neki?? -
#19415 Please, ne kommentáld, már én is megbántam, hogy beírtam.... -
#19414 ÉÉÉS MILYEN IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19413 JA, csak nehogy az legyen, mint hoc-on, hogy már annyira laggolnak, hogy alig lehet lelőni őket. :D Bár pl a COD-osok jól eljátszadoznak rajta, mindjárt megkérdem, hogy mi a véleményük az obi szerverekről.... :o -
#19412 Úgy legyen: DDD -
#19411 Kit érdekel a sok külföldi?! LAGGOLJANAK ŐK IS!
(amúgy én meg úgy tudom, hogy fasza szervereket szoktak adni, amik a külföldieknek is megfel) -
#19410 Ha jól tudom az Obinet-nek van Frankfurt-ban is szervere , de ez kurva drága , és kétlem hogy ebből a szerverből áldoznának , egy publik FC_re...
A külföldi elérésük meg ahogy hallom a sok Mohás haveromtól elég karcsú..... -
#19409 -
#19408 Csak annyit akarok bejelenteni a kedves T4Ce klánnak (ex-hicesek), hogy érdemes lett volna várni, mert a (megmaradt) HiC-nek - amennyiben igényt tartok rá - hamarosan saját szervere lesz a chello-nál 100MBit bel- és külföldi sávval... Kíváncsi vagyok a T4Ce klán mennyi sávot kap külföld felé a kedves szponzortól... ^^ Látjátok gyerekek ennyit ért az, hogy a hátam mögött sunyi módon döntöttetek el dolgokat. Mint mindig - most is nekem lett igazam :) Na pusza mindenkinek :) -
#19407 Mellesleg a hic.radiomax.hu/dl alatt minden megvan ami kell.... -
#19406 Meg ezt is : izé 2 -
#19405 Dzséjni, ezt írja a pb: izé -
#19404 Hagymás-mákos tésztával :D
-
#19403 És joel sumachert rendezni
-
#19402 Leellenőriznéd kérlek alássan, jól adtam-e át az infót? -
#19401 Csak nem hagyom a mundér becsületét,
-
#19400 -
#19399 ati ati hogy te milyen segítőkész vagy -
#19398 Ha a tűzfalad nem engedi át a fejlécet akkor itt van a linkje. -
#19397 Úgy kell neten játszani, ahogy le van írva a fejlécen.
A srácnak komolyabb baja volt mintsem ,hogy azt a fórumban beszéljék meg.
De rajtam ne múljon
Tessék:
1 FAR CRY
2 PECCSEK- amit leginkább innen
töltsél le. Sorban haladj a telepítéssel, mindíg kijelölve a cél mappát mert lehet, hogy igényli, de nem mindíg írja ki.
3 Ha szervert szeretnél indítani kell 1 ip fixáló, amit a fejlécből tudsz letölteni.
4 Ha valmi okból kifolyólag nincs meg 1 map, vagy rossz a verziód innen tölthetsz le pályákat.
5 Az eredményeidet és a statisztikád itt tekintheted meg.
6 Szívesen
-
#19396 Oké, addig jegelem :) -
#19395 szerintem kiirták a srácok csak el kell olvasni és értelmezni
és az nem mns hanem MSN lolololol -
Blackrav3n #19394 Más ötltet nincs? Íróm szervízben van, így dózeróni most nem tok. -
#19393 Ez a Rock csávó igen felkapott lett: "Uwe Boll Rockot szeretné megnyerni a Far Cry film főszerepére" -
#19392 kiírhatnátok normálisan is hogy kell neten jáccani , nem csak xar mns-en -
#19391 ... de ne terjeszd még, mert jelenleg félkész állapotba van. =) -
#19390 600 db vírus ??? Az már derék : )
Jobban jársz ha nyomsz egy dózert a winnek :DDDD -
Stalker #19389