24504
-
#19468 Pedig Ability azt hiszem vágja,hogy miért jó az a mod!!!!!!!!!!!!!!!
de nem tom miért nem mond semmit -
-
#19466 Mert FC-ről jót , vagy semmit....
Azért nincs róla szó....
Kb ötször kérdeztem meg , mi van az új mod-ban , de senki nem nyilatkozik.:DD -
#19465 Bocsi Techno nem neked szántam csak férre nyomtam -
#19464 -
#19463 Látod én mondtam közös lónak túros a háta -
#19462 Hiányérzet azon valaki más tudna segíteni én tudom is hogy ki az -
#19461 b+, nincs fórum a hwt-n. :( -
#19460 Amúgy tényleg át kellene adni a helyet az FC-nek, és nem egymást, a másik klánját, a másik klán negatív jellemzőit fitogtatni, hanem összefogni.
Nincs sok FC klán idehaza ezért nem egymást kéne marni. És mindez honnan jutott eszembe????
Nézzétek meg a régebbi hsz-eket.
Azok a témák kellenek, ha már mi (FC klánok) nem fogunk össze idehaza, mi lesz ha a külföldi porondra kellene lépni?? Be fog halni az egész. Ha mindenki revansot venne a másikon, és szemet szemért fog menni a dolog, akkor hamarosan csak vak FC-sek lesznek.
Nem depis vagyok, és nincs semmi bajom a mostani sg-fc brigáddal, ne értsétek félre, csak vhogy hiányérzetem van.........
-
#19459 És érdemes minden gami előtt leszedni vagy megpróbállni a legújjabbat?
Mi a véleményetek?
-
#19458 lOl LoL -
#19457 Szia Wizarts :D
-
#19456 ja a videó nem a legjobb minőségü de le kellett tömöriteni a helyszűke miatt
igérem ha lessz még és miért ne lenne azok sokkal jobb minőségűek lesznek -
#19455 Szia Husy :D
-
#19454 csináltam 1 gyors videót(Divx) akit érdekel letöltheti innen -
#19453 Túl friss lett volna az enyém?
Azt honnan tudom meg, hogy melyiken milyen pb fut?
-
#19452 csakugy hal + H!C-esként ahogy te csalóként -
#19451 Köszi Stalk. -
#19450 És HIC-esként halsz meg !!! -
Stalker #19449 =) -
#19448 Készül az új logo? :) -
Stalker #19447 init failure ált. akkor van, amikor a kliens és a szerver pb verziója nem egyezik -
#19446 Köszi, mert ezt se tudtam. De akkor 1x sem váltottam nevet. Szívás volt az egész. Nagyon szidtam az ubit, DE:
-letöröltem (a peccseket is)
-újraraktam
-1.1
-1.3
-1.31
-1.32
-1.33
És így tudtam játszani, szerencsém is volt, nem laggotam elviselhetetlen szinten, és szinte jól ment minden.
Loosing key packets miatt igaz kidobott 2x, de ez nem azaz eset ami miatt fellázadtam. Ez mondhatnám belefér.....
köszi, hogy ránéztél
A kidobós képernyőket azért nem tettem fel mert szinta mindannyiszor csaz az init failure volt látható -
#19445 HÁT NEM RÁD AZ BIZTOS -
#19444 Már mire gondolsz ? -
#19443 Na végre hogy ITT VAGY -
#19442 balfi ne légy kárörvendő elég szomorú a helyzet így is
-
HUSY #19441 Hali mindenkinek.
Végre sikerült regisztrálnom magam!!!!
Egyenlőren nem nagyon tudok az itteni dolgokhoz hozzá szólni,de majd igyekszem figyelemmel kisérni a dolgokat.
Elolvasva az eddigi hozzászólásokat a Wizarts és a Picike mindíg igazat írt és igazat mondott, úgyhogy melletük vagyok maximálisan. -
#19440 Az obinetet mostanság a SoF2-ős kollégák is fikázák (hogy laggol) és már senki nem jár a publik servereikre (akor képzelem mien jó lesz majd a far cry-nak ) -
#19439 Köszi a segítséget + probálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem bejön -
Stalker #19438 konzolba: \pb_nextmaster
Ezzel a paranccsal átrak másik evenbalance master serverre, van akinek segít. (asszem 3 master szerver van, szal lehet próbálgatni, melyik a jobb) :) -
#19437 Hmmm.-Nálam bejött mindig...
Semmi sem a régi : DDD -
#19436 csak 1 a bibi hiába törlöd le és hiába teszed fel az originált akkor is kidob -
#19435 Valaki mondja már el mi az új abban a mod-ban ..
Mert én néhány fegyveren meg kurva sok staminán kívűl semmit nem láttam benne... -
#19434 Nem tom mit kevertek ezzel a PB-vel.
Nekem mikor szar volt mindent ledózeroltam a PB könyvtárból és felraktam az originált ,,,Aztán az frissített magának amit akart , sohe nem volt bajom utána vele... -
#19433 Milyen PB, vagy mi?
Wizarts a képeidről mire vagy kíváncsi? Az egyiken a PB name spamming miatt rúg (ha túl soxor nevet váltasz) a másik képen meg egy szokványos PB üzenet látható... -
#19432 Wizarts arra a Pb-re ha lehet (és már mért ne lehetne) én is igényt tartok!
nem tartanék hanem TARTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19431 nem lehet benni CSALNI LoL -
#19430 Ja valami új........de neked nem jó -
#19429 Most jól fut, és játszható.