24504
-
Blackrav3n #19388 Nemtudja valaki mit jelent ez a hibaüzi:
Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy helyesek-e a megadott átalakítási elérési utak. D:\Far Cry\2057.mst
Ezt még a preparing to instalos részben írja, a Configuring windows installeres résznél. Szal a tényleges telepítés még nem kezdődött, csak előkészítené vagy mi.
Az egész úgy kezdődött hogy pár napja fölraktam, 1.1es patc, aztán rászenvedtem i2k magyarosítását is (az 1.1eset) és jáccottam. Másnap tiszta vírus minden csökentett módba vírusírtás meg ienek. Na akkor csökkentett módba hülyeségből megpróbáltam elindítani, erre elindult, legalábbis a menű bejött ablakméretben. Na ott átakartam állítani fullscreenre de nem működött, critical errorral leállt. Ujraindítom a gépet, elindítom, mikor a pályát kezdené betölteni akkor mindig kiírta hogy critical error. Na erre reinstall. 3 féle képpen de mindig ugyanaz. Eddigre ujra kicsit teleszedtem magam vírussal (cirka 600 db ) megin vírusírtás. na akkor észrevettem 2-3om baromságot ami ment a gépen és nemtom mit csinált de b*sz*a az orrom. Először windows startup inspectorban kapcsoltam ki az autómatikus indulásukat de visszakapcsolták. A köcs**ök. Valami media acess meg pokapoka63 meg ien baromságok voltak. Na mivel nagyon okosnak hittem magam, be a registrybe és mentem össze vissza, és mindent amiről én azt feltételeztem hogy vírus, vagy ojan ami már nincs a gépen töröltem. Ezután megin far cry még mindig ugyan az. Na akkor letöröltem vidkártya driverjét aztán újrarakam. Még mindig ugyan ez. Na mostmár abszólutt okosnak gondoltam magam, vissza a registrybe, rákerestem a Far Cry ra és mindent amit kiadott letöröltem.
NA azóta írja ezt ki. A file amire utal ott van. Ezelött már kb fél éve ugyanerről a dvdről felraktam akkor nemvolt vele semmi baj, meg mostis eleinte fölrakta, ugyhogy sztem a registrybe valami rossz . Próbáltam már reparálni szoftverekkel (registry repair meg registry cleaner, mind2ő talált párszáz hibát de még mindig nem települ)
Volt már valakinek hasonló? Van megoldás a windows reinstallon kívül? -
#19387 Langyos disznózsír...Az igazi.... -
#19386 Ja Ja valaki azt szereti IGAZ RODOLFO -
#19385 Innen le tudjátok tölteni az összes hivatalos (és felrekendó) peccset. -
#19384 Pyro, linkelhetem a régi H!C-es oldalt a Radiomax-on?
-
#19383 Dzséjni, ha leszel küldj linket az új oldalról. pls. -
#19382 A zsír?? -
#19381 Az még nem jelent semmit nekem + Pepsi Light még se reklámozom -
#19380 Obsidian Edge módról mit tudtok ?Mit tartalmaz? -
#19379 Kedvenc italom.... -
#19378 Ez azért durva kicsit nem gondolod !! LoL -
#19377 Zsír -
#19376 7-kor! :o -
#19375 lolololololololololololol
nemtom ki írta azt magárol -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#19373 szóval...... -
#19372 Az a szó ki van tíltva ebből a topikból .Büntipont jár érte!
Szal senki ne írja le , hogy "laggol" ! -
#19371 Dzséjni! 8-kor keltél?? lol. Meglepett :) -
#19370 Nem fikázni akarom az FC-t . Nagyon tetszik. Csak kár, hogy kicsit ...... tudjátok. -
#19369 Nem is értem.... honnan tudod? -
#19368 ....aggolni ? -
#19367 Jó nagy, ahogy szokott l... -
#19366 Valami bug lehet.... -
#19365 Akkor azért tudom lefutni a buggy-t?
Wazz, erre nem gondoltam, akkor az is baj lehet, hogy átlát a karakterem a falon? Ja és ki tudok mindenkit lőni is onnan.
Hmmm........ amikor ide-oda ugrál, és nem is nyomom a tűz gombot akkor is lő....... az is baj lehet?? -
#19364 :o -
#19363 Mert csíter vagy , azért.... -
#19362 én most sem tudok a kibaszott pb miatt
-
Jhon Balu #19361 igazad van mert 2-napig énsem tudtam felmenni jácni mire utánna néztem,hogy kell az 1.33-as is. -
#19360 1.3
1.31
1.33
Ezek kellenek csak! -
#19359 Na akkor utoljára. Az alap game-ra v1.1, aztán mehet a v1.3, 1.31, 1.33? Nem kell a v1.2? -
#19358 Holnaptól a HWT oldalán is fennt lesz mindhárom peccs, amit fel kel rakni. (mer' most csak 2 van :S)
-
#19357 http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=691 itt minden + van. -
#19356 1.33 nélkül igen nehézkes lenne!!!!!!!!! -
Jhon Balu #19355 ha a neten akarsz jácni ahhoz 1.3,1.31-es kell azmeg fentvan a honlapján bár én ma leszedtem az 1.33-ast is és játszok vele. -
#19354 Jó, de ott csak 1.1, és 1.3-tól felfelé van. Az 1.3 az 1.1-től frissít végig? -
Jhon Balu #19353 hivatalos oldaláról.... -
#19352 amugy meg ehhez a balhéhoz ami a névváltással kapcsolatos csak anyit fűznék hogy remélem a régi hic réteg pyroval meg marhával az élen feltámad (legalább ha kijvítyák valaha a játékot , ha meg nem akor remélem a F.E.A.R-ben találkozunk) -
#19351 Valaki magáravette.... -
#19350 Jól van na...
FC -t low-ban játszom CS:S-t meg full-ban .:DDDDDD -
#19349 Igen, a falak szögletesek, a golyók gyorsak, és a nap is rossz irányba 'süt'.
De pl: az ablakok tényleg gagyik.