Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Én pontosan tudom, hogy mikor tudtál az OICW-vel nagyon pontosan lõni... <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#nyes><#nyes>

<én lenni nagygeci>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ability
Ühüm, tényleg. Most hogy így mondod rémlik, hogy Stalk is ezt mondta anno, én meg fordítva emlékeztem.. 😊)
I love Techno
Én viszont láttam , és annak semmi értelme nem lenne hogy az oicw javittya a sniper célzását hiszen az oicw a pontatlanabb , de annak már van értelme hogy a sniper javitotta az oicw-éjét (lehet hogy arra gondoltál hogy álva nem mozog nagyon a célkereszt az oicw-nél , de az csak azért láccik úgy mert a snipernél általában nagyobb közelitést használ az ember és csak ott lácik igazán a mozgás). (meg aztán tapasztaltam is néha , hogy az oicw-ével néha mien érdekesen tudtam lõni 😊

😄D

Ability
Szerintem úgy kb soha. <#buck>
PyRex
kecsege vagy 😊 (nem a hal!) <#mf1>

PyRex
Nem lesz sajna, de további jó reménykedést 😊 (Talán majd sokkal késõbb lesz...)

Srácok, tudnátok nekm küldeni egy kulcsgenerátort a Far Cry-hoz (Deviance), mert szeretnék csatlakozni az UbiSoft szerverhez. [email protected] a címem. Köszi!

lol

ILLNeo
Gáz hogy nem találom az 1.7 patchet,de azt hiszem otthon még meg van valalhol..... Meg fogom keresni, mert emlékszem rá....

Nem szivatni akarlak titeket!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Ability
Ez megint hülyeség. Eleve akkor nem is készítettek volna hozzá akkor egy pályaszerkesztõt. Ez csak egy sima bug lehetett Wizarts esetében pl. Amúgy meg FarCry pont hogy jó modolható, csak éppen nem fejlesztenek rá szinte semmit. Bejelentettek már kb 20 mod-ot, ebbõl 2 jelent meg asszem.
Ability
Mirõl beszólsz? 😮 1.7? Háátt hóóóógggyyy? Ez valahol sántít, de tuti nincs ilyen. Linket pls, utána járok, hogy a fakk az. <#idiota>
ILLNeo
Ez is azért van mert, a fejlesztõk nem éppen arra készítik ezeket a játékokat, hogy mod-doljuk õket, ezért veszik be nehezen ezeket.....

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

WizArts
eXile a megmondhatója, hogy amikor mapot csinálltam nem húzott bõrt az engine a szigetre. A reinsatall nálam megszûntette a hibát. És nem ez az egyetlen progi ami mostanában csak újrarakás után mûxik rendesen. 😛

ILLNeo
Ez nem igaz mert, van egy 1.7 patch is a német Far Cry fan site-on, ami 70 Mib!

De nekem teljesen elbaszta a játékot....(nem tudtam belelépni). Pedig hivatalos patch....<#nemtudom>

Ability
Õõõõ... én így emlékszek, de nemtom, nem éltem vele. 😄DD
I love Techno
nem véletlen fordítva? , sniperrõl oicw-ére? (és az oicw kap sniper tulajdonságokat!?!)

Ability
Tõled tanultam. 😛
okoska ;P

Ability
Egy van csak nagyobb, az 1.31, de az csak annyit javít, hogy ha OICV után váltasz sniperre, akkor nem lép fel az a hiba, hogy 'belengés nélkül' lehet állva snipolni. ^^

Szal hülyeség amit mondtál. 😊)
Falconer
meg csak simán az 1.3ban is

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
jajj, tökmindegy, az alpban is ez volt

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ILLNeo
Outlet: Az 1.3 patch -nél nagyobbat ne rakj fel!!!!!

Falconer
Ok, köszi, én is így gondoltam, nekem sem akadt egyszer sem, csak most eljutottam arra a pályára és az egész szar. Peccselve is van... nemértem

I love Techno
százszázalék hogy nem a proci teljesitménye a gond én a régi 1700 asomon is vagy 2 szer végigvittem singlt sose volt textura hibás....

ILLNeo
Nekem soha semmi bajom nem volt a Far Cry-al még akadni sem akadt....

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Falconer
És nincsenek textúra hibáid? Vittem egy csomó ideig, eljutottam a Regulator mapig, és ott az összes textúra olyan, mintha bazinagy kockákból lenne összerakva, játszhatatlan. Beszéltem egy amerikai emberrel, azt mondta, hogy a processzorom miatt van, mert nem tudja rendesn feldolgozni a VGA által kapott adatokat. Nem nagyon hittem neki.

ILLNeo
P4 1.7 GHz Northwood, GF3

Falconer
Van itt valaki, akinek Athlon XP2200 vagy annál gyengébb processzora van és ugy farcryozik?

ILLNeo
Szerintem meg lesz PC-re

Ha új object-et gyártok 3DMax alatt, akkor a texturát DDS file-lal kell csinálni? Láttam egy francia AVI tutorialt, ahol igy csinálták, de nekem a Max alatt a bitmap File Format-ok között nincs DDS file. Helyette Tif-et használtam, de a SAndbox Editor alatt nem látszott a textúra, csak egy piros 'Replace Me' felirat. Csinált már valaki saját tárgyat a Farcry alá?
PyRex
Aber das ist für X-Box....

Falconer
Jó és szép, csak engem az dühít, hogy a textúra problémáim még mindig nem sikerült megoldani.

ILLNeo
ÚJ FAR CRY INSTICT 2005 SEPTEMBER

FAR CRY Instict official website

<#taps><#taps><#taps><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#taps><#taps><#taps><#taps>

TORO
Köszi!

Falconer

TORO
Sziasztok!
Elakadtam és sajnos cheatelni akartam. Olvastam, hogy a commandlineba -DEVMODE-t kell írni, aztán a játékban elég "p" betût nyomni a fegyverekhez, "o"-t a munícióhoz. (Godmode nem megy, de nem is kell... )
Ez egyetlen egyszer sikerült, azóta sem soha. Másnál volt ilyen esetleg? Mi lehet a gond? Ja, orig DVD-s a játék.
Köszi a segítséget!

WizArts
Rakd újra az FC-det. vmikor elég bugosan megy a gépre. pláne ha az 5 lemezes van meg neked.

PyRex
Szerintem olyan pályák mennek a szerveren, ami Neked nincs meg, azért fagy le, bár emiatt nem kéne fagynia, de hát... <#wilting>

Van valami más megoldás az FcMP file-os megoldáson kívül, hogy far cry-ozzak?

nincs
szervert tudok csinálni, de ha csatlakozok akkor van fagyi

húzva van valami a gépedben?

http://thenamelessphoto.com/

Srácok, én is szeretnék Far Cry-ozni, de critical exception van a csalakozás után. Volt valakinek ilyen?

PyRex
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

<#worship><#worship> FoPPA <#worship><#worship>

ezt a képet Foppa csinálta, akinek 0 fragje volt ^^

I love Techno
amugy nem tudom hogy lehet ekkora csomagvesztéssel ilyen fragokat csinálni fõleg klánmeccsen ez szerintem kamu kép vagy a 0 fragos csinálta azt még elhinném de hogy mindenki 20-frag fölött és vkinek ilyen magas a lossza (ennyinél már folyamatosan fagy a kép 20 percen keresztül kb....)

Srácok nekem nem megy ez az fcmp módosított pak file-al a Fra Cry! Látom a szervereket, de a pálya betöltése után fagyi van. Azt írja, hogy criical exception egy külö ablakban!
Mi a gáz???

WizArts
Jól mutatnak a ciril betûk! 😄

lac coo
Valami ruszkik ha jól látom ...:-))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I love Techno
Ja amugy tegnap délután 4-körül feküdtem le és nem rég ébredtem 😊<#nyes>