24504
-
#19525 Egyszerű az élet..
Legalábbis azt gondolnánk, hogy egyszerű. Csak fogjuk a cimborákat, odarakunk egy jólkitalált nevet a nick-ünk elé és már készen is a klánunk. Aztán, ha valaki nem úgy teljesít, ahogy kell akkor szólunk neki jön a sértődés, mindenki mérges lesz mindenkire és a cimborák máris nem is olyan jófejek. Lassan kútba is dől a klánosdi. Nézzünk kicsit a mélyére ennek az egésznek..
..klánosdi, az íratlan szabályok ›› -
#19524 vki a tace-seken kivül érti hogy már megint mi folyik itt? (elolvastam a törölt cucott is és abban semmi más nincs mindhogy abiliti meg stalker unalmában megint elkezdett fikázódni meg hazudozni....) -
Gore #19523 Jajj -
#19522 JÓ a logod Wiz -
#19521 -
#19520 Na ez jó kérdés
Én nem tudom -
#19519 Beszéljünk FC-ről !!:DDD
Sok mindent nem lehet ugye , de...
HOGY KELL SNIPERRAL ZOOMOLNI ???? -
CUCLI #19518 ugye? =) -
#19517 Jobbnál jobbak lesznek a logok Cucc.....:D -
#19516 ^^ ^^ ^^ ^^ Ez kimaradt...
:O Meg a szopnék is....
-
#19515 Cucli !
Sildantét bannoltasd ki , sunyi téker !!!!!! -
#19514 Na de miért ? :)))))) -
#19513 Na ez tényleg flémelés :DD
Most jöttem haza , és egy szót se lehet érteni senki hsz-éből .Vagy ennyit töröltél közben Cucli ?:DDDD -
CUCLI #19512 az marad. téket soha nem bántanék -
sildante #19511 A Tékemet ne lécciléccilécci -
CUCLI #19510 mostantól egy kommentet se írjatok mert lehetetlen így törölgetni. -
#19508 rossz a szemed ez tevagy -
#19506 ;P -
CUCLI #19505 kicsit kezd "durvulni". törlök kicsit. -
sildante #19502 Loáááléééééé!!!!! -
#19501 pfff, öcsém ... -
sildante #19500 TÉK!!! -
sildante #19499 akkor egy kis -
#19498 Én is húzok lassan. Persze azért kikopni nem fogok, és van amihez kommentet fűzök madj, de javarészt próbálok a flémekre nem reagálni (sajnos nem mindig megy, de azért már sokat fejlődtem), nincs olyan szerencsétek, hogy megsazbaduljatok tőlem. -
Stalker #19497 de mind1, hagylak titeket nyugodtan flémelni ;) -
#19494 Igen, de a szögletes dologból kimaradtam, és magamra értettem, de még mindíg nem világos, hogy kinek és mi baja velem.... -
#19492 Ezt is letisztáztuk már régebben, ha jól emlékszek pont laccoo kapcsán, hogy amikor valamit szögeltes zárójelbe írsz az magadra vonatkozik. Tehát én a gacit magamra értettem, nem pedig rád. -
Stalker #19491 xD
Sajnos sok dolgot tudunk rólatok, amikről azt szerettétek volna, hogy ne tudjuk meg. sry -
#19482 mert naív vagy :)))))))))) -
#19480 Anyám szokta mondani amikor a dédihez megy aki szenilis és teletömi a fejét minden hülyeséggel:
"Van két füle, az egyiken be, a másikon ki......"
Meg egy másik:
"Akinek nem inge ne vegye magára."
És nem véletlen, hogy egyik hsz-hez sem válaszként írtam!!!!!!!!!! -
#19479 Miért ?
Én nem tom miért ? -
#19478 Én már kezdem érteni, miért kopott ki az a pár tag. És ezzel nem is mondtam még semmit... :) -
#19477 -
#19476 Lac-coo vs ŐSFC-sek :DDDD LOLOL -
#19475 Egyrészt én sem ismertem még ki teljesen a MOD-ot, csak pár napja játszák többen, és van normális szerver. Másrészt majd elvileg ma készül el Stalk a cikkjével, és hát majd abból jobban kiderül, mint az én pár soromból. :) -
#19473 Ok, elhiszem, meg különben is semmire nem céloztam a hozzászólással...
...vagy igen? -
#19472 De ezt csak az eredeti game hangnál látod és hallod az én sniperem akkor nem sült el hahaha
-
#19471 csak az a bibi hogy azt a srácot a végén nem én lőtem le valószinüleg ezért -
#19470 Micsoda ? : ) -
#19469 Hmm-hmm...
2 perc 46 másodpercnél lelősz valakit sniperrel, de a fegyverre nem snipert ír a game...? :)