24504
-
#19645 A pb elvileg frissül amikor játszol, amikor nem tud frissülni írja ki a pb inite filure fa**ságot. Ha manuálisan akarod frissíteni akkor ezt másold be a pb könyvtárba, és futtasd. -
devaygeri #19644 Haleee!
Segitsetek nekem légyszi.egyik kedvenc jatekom lenne a far cry,ha végig tudnám játszani,de sajna nem tudom,mert játék közben elég keményen szaggat.
most 256Mb memoriam van es egy gf fx 5200-as vga,egy haver azt mondta,hogy kevés a memo es a vga.mi a véleményetek.már vettem 2×512 mb 533mhz es memot,de milyen vgat vegyek.csak 25-30 ezret tudok adni érte,de biztos kene egy256mb-os.irjatok,hogy milyet vegyek,és hogy mivel tudom ezt a progit siman futtatni.
kösz elöre is a segitseget. -
#19643 A PB-t honnan tudom frissíteni? -
#19642 A Gin-Tonic és mellékhatásai :
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Eddig jó, ha 150%-ra teljesítettem 1 mapot. -
#19641 -
#19640 Köszi a linkeket! -
#19639 és is szeretem a dzsintonikot :)) -
#19638 nálam nemtommi -
#19637 Nem laggolt, sőt, még a külföldieknek is tök zsír volt. Elszórva volt pár nagyobb pingű gyerek, de az kiderült nem a szerver miatt van. Letölthettek vagy valami, mert 23 és 200 között ugrált a ping. Amikor meg rákérdeztünk, akkor nem válaszoltak, volt aki rákérdezés után még ki is lépett...
16-os volt a szerver, és szinte végig tele volt. =)
Este meg próbáltunk warozni, de nem jött össze, így nyomtunk egy 3on3 -as funwart klánon belül! =)
-
Stalker #19636 init failure általában akkor van, ha régi a pb-d, próbáld frissíteni.
loosing key packets-el nem lehet mit csinálni... -
#19635 Na ja, a csomagvesztéssel nem tudsz csinállni semmit,
Az init failure az paszz, mert engem is dobál ezzel néha, de nem állandóan, de lehet grafikai beállítás is
A CD-key meg hajlamos befagyni, ilyenkor várj 4-5 percet amíg a szerver is észreveszi, hogy nem vagy ott.... -
#19634 Volt ilyen: PB init failure
meg ilyen: No packet...
Most meg már a cd-key-met is kéri újra, merthogy már használatban van.
-
#19633 Majd írjátok meg milyen volt... (laggolt-e vagy csak nekünk csinállta) -
#19632 De csak alap konfigon :D nálam num_5 :D
-
Stalker #19631 hát, ha leírod, hogy a sípszó után milyen üzenetet hagy, akkor talán tudok segíteni ;) -
#19630 Aha, akkor miért sípol és dob ki, mit hagytam ki? -
Stalker #19629 farcrymp csak tört játékhoz kell. Legtöbb legál szerver kidob, ha benn van farcrymp. :D -
#19628 Szóval hogy lehet akkor jácni neten? Legál 1.33 ig felrakva patchek. Ha felmegyek valahova sípol a PB aztán kidob. Ez ellen kell ez a farcrymp, vagy csak törthöz? -
#19627 És mi az a jobbklikk?
Valami új klán ? -
CUCLI #19626 baze. direkt idegelsz mindenkit?
jobb klikk :D -
#19625 Hogy kell zoomolni sniperral ? -
Stalker #19624 Elég sok custom map van, ami megy szervereken, de hic-en nincs fent, farcry-mapsen viszont igen. -
#19623 ő, és nem azokat kell leszedni, hogy "ne sikítson" állandóan? -
Stalker #19622 Na, megnéztem, hic-en fennt van pár fun pálya + a mappackek.
link -
Stalker #19621 nemhiszem, hogy 1.32-es magyarítás megy 1.33-al, de 1 próbát megér. -
Stalker #19620 ? :c
hic-en mappackek vannak fent úgy tom... -
#19619 Na nagy nehezen becserkésztem, mert pont most fogyott el mindenhol, de azért meg lett. Most pakolom a patcheket. Az 1.32-es magyarítás el fog menni 1.33 alatt, vagy fel se rakjam? -
#19618 Htx, hogy a kurva sok map, ami fent van a radiomax-on, már annyira "értéktelen" számodra, hogy inkább a külföldi, 5x lassabb oldalt linkeled be... Ezért szarakodtam anno... -
Stalker #19617 mapok
magyar összeröccenés? hááát... Esetleg a T4Ce szerveren... ;D
úgy tervezzük, hogy sokszor publikus lesz a szerver, és ha igény van rá, futhat a nem hivatalos szerverek között is. (ma pl. egész nap ott futott, és fut is, de már nem sokáig, mert este war lesz) ;P -
#19616 Üdv!
Most keztem el nyomni neten és nagyon brutál!
Kérdés:
- Honnan lehet gyorsan és egyszerűen leszedni azt a halom map-t ami kell hogy ne sikítson állandóan...
- Szokott lenni magyar összeröccenés?
Thx. -
Stalker #19615 project x-ben -
#19614 A mostanában kijött uj modok közül emlékszem az egyikben lehetet csapkodni a kulccsal.
azt hiszem OE-ben de a nem 100% -
HUSY #19613 Hú de nagy a csend.
egyébkén fc.
Az enginer miért nem tudja fejbe vágni az ellenfelét franciakulcsal?
A valóságban ez működik. -
#19612 És, hogy tudtad mit szerenék!!! lol :D -
#19611 Amikor mi akarjuk! :D
Végülis ezt a szervert javarészt warra használnánk, de ha akarjuk, akkor bármikor levehetjük a jelszót. Egyedül azért nem tesszük, mert az FC-n kívül ezen a szerveren fut COD, ET és F1 is. A gép, és a net bírja, csak azt mondták jó lenne, ha nem lenne sűrűn terhelve a szerver. Amúgy pl most sincs jelszó rajta ...
... de lesz ez még másképp a jövőben.... ;P -
#19610 Csak, hogy mozogjon a fórum, publikus mikor lesz az amiről kérdezek eXile? -
Stalker #19609 4000 ft -
hewitt92 #19608 azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerül most a fer cráj???? KÖSSZ HEWITT92 -
Stalker #19607 :c -
sildante #19606 Bázz most nézem hogy elszúram a téket