24504
  • Stalker
    :o
  • jaguar
    Aha.értem.Hallottam már ilyenekről.A dvd-s van meg nekem amúgy csak oda van adva valakinek ,aki most nagyon messze van és majd csak jövőhéten kapom vissza...Azóta pedig volt egy összeomlása a gépemnek...Most meg remeg,kezem lábam,hogy nemtudok jáccani...
  • Stalker
    ööö, 3 cd-s verziónál asszem az összes peccset fel kell rakni, tehát pl. 1.2-t is. De sok örömöd nem lesz vele, mert sok szerverről ki fog dobni a pb, egyes hiányzó file-ok miatt. :c
  • jaguar
    Szasztok!Lenne 1 kérdésem a multival kapcsolatban.3cd-s verzióm van.leszedtem a farcry.reg-filet is,ezután feltudtam rakni az 1.1-es patch-et,de már az 1.3-ast nem tudom felrakni,mert amikor nyomok 1 nextet,nem történik semmi...Pedig már a multi résznél látja a servereket... pliz valaki segítsen!!!!!!!
  • Ability
    pls nyugimá htxvm
  • PyRex
    Hm, vajon a chellonál lenne... ? (költői kérdés volt) A névnek mi a köze hozzá? H!C-esként derogált már játszani...?
  • Realtibi
    követtem a fenti utasitásokat hogy hogyan kell neten játszani
    de ha rámegyek akkor azt irja ki hogy a verzio nem stimmel
    segitsen valaki
  • Stalker
    mind2-nek... :P
    Az új szerveren egyáltalán nem volt lag... az elite-nek sem. ;P
  • PyRex
    Grat. Ezt az új szervernek, vagy a T4Ce névnek köszönhetitek?
  • PyRex
    Ez eddig a legrondább logód :)))))))))))))))))))
  • stp4trick
    Igen eltűntél CSS-ből, hiányzik a napi 30 hsz-ed.
    Amúgy itt is váltakoznak a mapok a servereken. Tehát mittomén
    megy félórát 1 map, aztán új map következik, vagy ez így nem meghatározott?
  • Ability
    ... hát ha megmondjátok konkrétan mi kell, akkor igen ... :D
  • Ability
    ... és CB-n a 3. helyezet!!4
  • stp4trick
    Ühüm. Van már vagy 5 napos:-)
  • WizArts
    Gyári a gamid?
  • lac coo
    Ja ez nem CS:S :DD
    Itt csak fapad van :DD

• stp4trick
    Na voltam fenn vagy 2-3 serveren. Az első lövések után sípolt, majd semmi és nyomtam tovább, de volt hogy meghaltam és ki is dobott a PB, majd "invalid Key" nem engedett vissza. Tiszta hülye
  • Stalker
    T4Ce - EL!TE 5:4 :PPPPPPP
    Csíter clovisékat lenyomtuk!!4444 :P
    gg
  • WizArts
    Ebben a konzolos dologban tudnátok segíteni?

Pyro?
    eXile?
    Stalk?
  • WizArts
    A felső képen épp 26 frag-et csinállt a b*zi aimbotos kötsög, és amikor ki akartuk szavazni lefagyasztotta a szervert:(.
    Az alsó képen látod az eredményét, megállt mint a taliga.
    Az alsó képen továbbá olvashatod phaez nevét, aki a legnagyobb csít gyártó g@zi.

Asszem kb ez a képek lényege.

Az opciókban csetelni asszem az "Y" és az "U" gombokkal lehet, de nézzd meg, nálad mire van állítva.
    Magyar szerver most csak 1 (T4Ce)van, az is ritkán, és volt még 1 (HOC)ami nem tom mikor lesz.

A többi konzolparancsot megtalálod a system.sfg-ben, de jobb ha erre a kérdésre T4Ce-s válaszol, mert én nem mélyültem ennyire bele.
  • stp4trick
    Mit is kell nézni?
    CS:S-ben már otthon vagyok, de itt még figyelnem kell.
    Plussz:
    Hogy lehet messegelni, konzolparancsok mik, illetve magyar servercímekre is
    szükségem lenne, és ha lesz már egy kis időm belemélyülnék a multiba.
  • jaguar
    Üdv mindenki!Volna 1 kérdésem: Ha csak a far cry demoját teszem fel,akkor is tudok multizni?Csak mert újratelepítettem a rendszeremet és a teljes játékot kölcsönadtam valakinek,és egyenlőre még nem tudom visszaszerezni...
  • WizArts
    Na ilyet se mindíg látni a szerveren, legalább ez a köcsög felvállalta:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nem kell mondanom, hogy lefagyasztotta úgy a szervert, hogy ahhoz képest még a fridzsider is ívkemence.....
  • WizArts
    Ezt inkább a pénztárcád szabja meg. Játékra jobb az AMD, de valkit meg nem lehet erről győzni szóval változó. Ezzel a rammal és karival már jó vagy (6600) és ha lap kell valamint jót is szeretnél ajánlom a 64 bites rendszereket, mint pl az enyém. De az ASUS-nak is vannak jó lapjai, valamint a Gigabyte se panaszkodhat. Szóval van választék bőven.
    Alaplapot 20 körül nézzél, 30 környékén van a 64 bites 3000+ os AMD.
    Röviden kb ennyi lenne....

ja, és pcie foglalattal, hogy már akkor passzoljon a vga a cpu-val
  • devaygeri
    Oké.köszi szépen.egyébként milyen alaplapot ajánlanál,és ez árban mit jelent,mondjuk egy bika cpu-val???

köszikeeee
  • WizArts
    Jaja, Cuclinak igaza van, ez a kari csak AGP-s foglalattal jött ki. Ha fejleszteni akarod ezt a konfigot és nem akasz nagygenerállt, akkor csak VGA terén vannak hiányosságok, ezt jól látod. Bár a 2GHz-es proci, főleg ha cerka igen csak gondot fog okozni nemsokára. A lányom gépében 2,4-es cerka fut Is-7 es lappal, és néha az is küszködik az FC-vel. (a vga 1 4600-os geforce).

Tehát 6600GT-t javaslok az ár/minőség miatt AGP-s foglalattal, ha nem akarsz kompletten új a alaplapot új procival.(vagy legalábbis másikat) Mert így sem fog teljes grafon futni a gami.
  • CUCLI
    agps a vga szvsz. cpu rendes p4 vagy cerka?
  • devaygeri
    elösször is köszi a választ,de fogalmam sincs milyen az alaplap foglalata,és hogy milyen a csipkészlet.most egy fx 5200-as van benne,de ez alapjan tudsz következtetni,hogy milyen.
    megnéztem az alaplapot asrock p4vx4-es.és VIA p4×400 chipset van benne.
    +2ghz-es cpu
  • devaygeri
    köszi szépen
  • devaygeri
    11e párszáz forintért szerezte egy haverom,pontosan nem tudom honnan ,de ha érdekel megtudom.
  • Ability
    Fölösleges. Sőt! Ha nem jelentkezik nálad grafikai hiba, akkor csak az 1.1-est ajánlott feltenni. Ugyanis az 1.3 és társai alaposan 'belassítanak', valamiért rosszabbul fut a ját a feltelepítésük után. 1.1-es viszont ajánlott, mert abban vannak jelentős javítások a Single Player részben is. Az utánuk következőkben nincs, csak olyanok, mint a HDR támogatás (ami nálad ugye kiesik), vagy akinek grafikai,- esetleg hanghibák jelentkeztek azt orvosolja ...

... de ha konkrétan az 1.33 érdekel, akkor annak nincs értelme miért feltenni, csak multi alatt vannak javítások.
  • CUCLI
    mennyi volt az 533as memó?
  • WizArts
    Amikor még én pörgettem ki a gamit szó sem volt peccsekról, meg ilyesmikről, aztán jött a multi és meg voltam lőve. Nem olyan nagy, hogy ne bírnád ki, hogy felrakd. Azért csak rajta, hátha mégis van benne valami ami a singleplayer módban is okosít a grafikán, vagy a karaktereken.
  • twine
    KÖszönöm,,,,,,, a patcheket megtaláltam ,,,,,épp ezért kérdeztem van e értelme,,,de akkor hagyom ,,,a csába.....Köszi még1*
  • WizArts
    Csak ha multizol is. Egyébként nem fontos, de az 1.32 egy elcseszett peccs volt. Innen van utalás az Ubi szerveréhez, és ott fennt van az összes telepítendő peccs a Far Cry-hoz.
  • twine
    Sziasztok,,rövid segitségre lenne szükségem,,,,,,érdemes letöltenem és telepitenem, a 1,33 patch-et? az elözöek fent vannak,,,háloban nem játszom a játékkal,,,,és szépen fut a 9800xt-n..... Röviden: mit javit az uj patch?
    Köszönöm elöre is
  • WizArts
    nincs mit. Az "öreg" FC-sek nekem is sokat segítettek, ez a minimum, hogy valahogy én is próbálok segíteni másokon.
  • WizArts
    Először is tisztázni kellene, hogy milyen az alaplapod foglalata, ill, hogy egyátalán milyen. Milyen a csipkészlet stb. De naggyából ennyi pénzért vehetsz akár 6600gt-t is és tévhit, hogy a sok memotól sokkal jobb a gami. Tény ha több-akkor-jobb, de Picikének a 6600GT/128-a csak 1000 ponttal teljesít kevesebbet a 6800gt/256-nál a 2005-ös 3dmark-on. és a 6600 gt 128-as.
    Ennyi pénzért lehet venni x600-at is, és abból 256-ost, de pontban felét teljesíti a 6600gt-nek.
  • stp4trick
    Köszi
  • stp4trick
    Ha veszel egy 6600-t vagy esetleg GT-t akkor bőven elég a 128-as nem kell 256.
    Inno3d-t ne vegyél, csak ha új hűtésű. Amúgy nézz szét a hardware fórumok között onnan biztos tucc választani:
    Milyen videokártya?
    Geforce 6 series