Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A farcryhq.com-on van olyan pdf tutorial, aminek az a címe, hogy server with router. Ugyebár amikor csinálok egy szervert, és kilépek, akkor megszûnik a szerver. De negem érdekeln ez a router. Ez egyenlõ az adsl Modemmel? Kérlek magyarázzátok el.

PyRex
Olyan nincs, mert ha odaadja, akkor õ nem fog tudni vele játszani 😄DD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Milyen kulcs? Ne lámulj már 😊) FarCryMP-hez kulcs?? 😊))))))) Cucli hülyesége mindenkire ragad 😊))))))))))))))))))))))))))

Sziasztok!

Tudna valaki Far Cry jogtiszta cd kulcsot adni?
Persze csak akkor, ha ez nem okoz neki hátrányt.

lac coo
Nincs sajnos....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát akkor vagy nem jó a kulcs , vagy rosszul írod be.
Úgy írd be ahogy a dobozon van csak nagybetû és a kötõjelek is kellenek.

0Fritz0
Amikor rákattintok a farcrymp-ikonra a menüben, kifagy a játék.
Ötlet?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"invalid" és kéri ho ismételjem meg

Első nélkül nincs második.

lac coo
Mit ír miért nem ?

hello népek! kérdésem lenne felétek: mé nem akarja a játék elfogadni a cd-kódot? má beszéltem a forgalmazóval is, õ is adott egyet de az se "teccik" neki. elõre is thx

Első nélkül nincs második.

WizArts
No, mi fene. ezt láttátok már? Ezek szerint a jó öreg Jack mutálódig? Nem rossz irány a fejlesztõktõl.

Iminyó
Már megyek nézem is <#vigyor1>

lac coo
Te hogy ott mi megy :-)))))))

Nem hiszed el , az a topik at SG szégyene a sok bekébzelt miatt ......

Iminyó
<#taps>

lac coo
Lassan ott tartok már :-DDD

Visszamentem beköszöntem BF2 topikba a sok majom nekem esett 4-et bannolt is mindjárt az admin :-DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Iminyó
Sablonüzi? <#idiota>

lac coo
Re..........

WizArts
Ûber hyper lol 😄

Ability
.... hogy te mindig lusta vagy... 😛PP

FarCry Registry bejegyzés
Akkor fel kell telepítened az összes peccset (1.1-tõl kezdve), és kell vmi registry bejegyzés is, amit majd vki belinkel neked, mert most épp túl fáradt vagyok hozzá. =)

PyRex
?? Az eredeti 5 CD-s az igazi 😊 Vagy az eredeti DVD-s, de legjobb a DVD-s image 😊))

WizArts
lol. az 5 cd-s se az igazi :s

WizArts
Az Ai nekem sem ment, ha "élt" is csak a szervert adó játékos látta. lol

WizArts
Ha már volt a gépeden 1.3 vagy 1.31 elõtte uninstalláld, akkor is ha az FC már törölted és újraraktad.

Igen
3 cd-s verzió?

Sziasztok! Nincs valami ötletetek hogy márt nem birom felrakni az 1.3-as patchet?
Azért köszi!

A map generálással megvagyok, a feltexturázás megy, meg tudok ösvényt is csinálni. Betudok rakni modelleket. Csak nem tudok ai-t scriptelni, tehát hogy sétáljon. Meg lehet hogy a graf motor hülyesége, de itt nem lehet csak ugy brushokat felhúzni, és feltextúrázni.

WizArts
Sajnos nem találtam még én sem, az alapokat ismerem, ha kell tudok abban segíteni, de 1xû mint a lejtõ.
A tdm, ffa nem nagy ügy. 4-5 óra alatt megvan a pálya. Az assault az már *eci a kicsit.
A single map meg maga a kódtömeg. Szal' ha gondolod .........

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e a pályaszerkesztõhöz magyar nyelvû leírás?
Valaki? PLEASE!!!!!!!!!!!!!

PyRex
"mert ezzel mér" - ez meg mi akar lenni? 😊

ja ennyi

Ability
Ez lenne az a híres lerendezés, amit tegnap mondtál? <#zavart2>
Lehetnél kicsit egyértelmûbb, mert sokak között én sem értem mit akarsz most pontosan...<#confused>
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e a pályaszerkesztõhöz magyar nyelvû leírás?

DJviolin

Osztom a véleményt. Én már az egész klánnal nem tudok azonosulni, innentõl kezdve sima gorsal néven játszom, ha játszom, egy héten egyszer...

PyRex
Ehh, ami itt meg a hic fórumon megy az szvsz kezd kicsit nevetséges lenni. Szépen kérek minden hic-est (is), hogy ne kötekedjenek, illetve ne reagáljanak a kötekedésekre, mert ezzel mér nem nagyon tudok azonosulni. Htx!

WizArts
lol, remélem hétközben többen leszünk lol

up

WizArts
na wazze, most meg itt van a szöveg. de király.

WizArts
lol, írtam egy csomót és most nincs itt. Fa**a. De találtam neked egy ilyet ez egy jónak nevezhetõ kiadvány. Nekem is volt 1 de az csak arra volt jó, hogy ne csinálld. De ez jónak tûnik. Ha elkezded szólj. Szívesen segítek, bár én is csak a felszínt ismerem. Már komolyabb 1 pályás fps-t is csinálltak flash-el. az egész nem volt 5 mega. lol.

WizArts
Bocs, hogy csak most írok, de csinálom közben az álmenyót a hálóba. :S Most is csak kajálni hagytam abba.

WizArts
Van 1 könyvem, ami arra jó, hogy ne csinálld. Aztán rájössz szépen lassan, szívsz vele 1 kicsit stb. De aztán már alakulagat és rájössz mit és hogy lehet még egyszerûbben. Ajánlom a kék-piros borítású makromédia könyvet, az legalább értelmes. Az Alexandra boltokban szokott lenni. De szívesen mutatok pár fogást. A Dream.... az csak ahhoz kell, hogy vmi hivatkozzon rá. De lehet spirázni fémekkel meg táblázattal, akkor hamarabb betölt. Ezt két napja kezdtem, és nem volt türelmem ezekhez.

kisgabo
hú a flasht nekem is jó lenne megtanúni ( nektek honnan megy?) a dream mégcsak megyeget... <#wave>

WizArts
lol, az lesz a fórumban, ha ninden jól megy. Photoshop az alap. A többi fash. Az index.html-hez meg dreamweaver.

kisgabo
kezdetnek nem roszz, nyiss cheat alrovatot is. <#nyes>

egyébbként melyik proggival csináljátok a honlapot?

WizArts
Hadd reklámozzam magunkat 1 kicsit. Ittmegleshettek minket, HWT-seket. Az oldal csak 4.-5.-e körül lesz talán kész, de ahogy magamat ismerem el fog ez húzódni 1 kicsit.

És most én köszönöm meg Stalker-nek, és eXile-nak a segítséget, mert ha Õk nem kezdenek bele a H!C-es lapba, talán még most sem kezdtem volna a miénkbe.

andriska
gyökér

WizArts
Ja! Szívesen máskor is. De nem volt nagy ügy.

WizArts
H3h3 én meg nemsokára majd 1 frankó gamepad-dal nyomom,olyan asztalratehetõ izé, csak aza bökkenõ, hogy a játékos ugyanaz marad. Azaz én. lol

Ability
anno én is nyilakkal nyomtam, aztán átszoktam WASD-re. szerintem sokkal jobb utóbbival, közel van minden gomb ^^