Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picike
KInek GRATULÁLSZ??????????????????????????????????????????????

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

lac coo
Mondjuk ez hülyeség , amit mondtam.<#idiota>
Meg nincs is scene.<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I love Techno
csak tinektek szól a funwar mindenáron a gyõzelemrõl....

lac coo
Hát ami a magyar FC scene-ben folyik , távolról sem nevezném fun-nak !<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Ability
Nem is mondta senki, hogy "bennetek van a hiba". Egyébként azt hiszem teljes joggal írhattam azt amit, pláne, ha nem is én jöttem ide mocskolódni.

War: minden warnak van egy tétje. Azért, mert funwar, az nem azt jelenti, hogy bemegyünk, és hülyülünk. A funwarokat gyakorlásként szokák használni, és ilyenkor igenis megpróbálják a klánok a maximumot kihozni magukból! pl.: ilyenkor próbálnak ki új taktikákat stb...

ui.: szeretnék gratulálni! (#19207)
picike
Nem is tudom jó ötlet-e veletek warozni mert már ezt se úgy kezelitek mint 1 fun-wart!!!!!!!!!!!!!!! És az hogy nem vagytok népszerûek és nem szeretnek benneteket sokan az nem azt jelenti hogy a hiba BENNÜK keresendõ!!!!!!!!!!!!

I love Techno
<#taps><#taps>

I love Techno
😊

lac coo
De pl. nekem egyszer akkor olvasott ilyen gyengén , mikor a cd meghajtó tápkábelére még venntillátor is rá volt kötve . Levettem ,hogy csak a cd menjen azon a szálon azóta jó ...

lac coo
Soremelés ?<#crazya>

lac coo
Hát én ilyen szõrös lemezt használok. Kis kefe van rajta egy helyen és ahogy pörög leporolja a fejet 😄D

Lehet direkt erre alkamas tisztítólemezt kapni, bár sok jót eddig nem hallotam róla, vagy szervíz, de az meg lehet hogy dárgább mint egy új meghajtó

hogy tisztítsam ki a meghajtót?tudod még kezdõ vagyok.<#csodalk>
Már az "i" betû sem fért oda az egyikhez. Akkor hogy írod oda? <#vigyor2>

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

lac coo
Ja ..Máskor hozzáírom azt is hogy a HIC csal ! <#banplz>

Legalább nõ a "jó" hírünk. <#banplz>

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

lac coo
Gondolom szarul van írva a lemez......Próbáld kitisztítani a meghajtód ! 😄D

sziasztok!megvettem a Far Cry játékot,és nem sikerül feltelepíteni.a dvd olvasó nem is érzékeli.ha más dvd-t teszek be ,semmi gond nincs,leadja.ha tudja valaki,hogy mi a gond,légyszi küldj e-mailt:[email protected]
lac coo
Ez a népszerûség : )))

pff,ez már szánalmas :/

Siker 😄DDDD

Nah megpróbálom mégegyszer 😄
1:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
2:
3:

lac coo
Ez tényleg elmés : D

Mi ez?
Nem látok semmit 😞

érdekes egyesek miket mûvelnek 😄
Kérdeztem tõle hogy mivel váltottam ezt ki belõle erre:
a végére meg ez jött ki belõle:

nagyon elmés<#puszi>

picike
sztem várok még kicsit aztán hozzászólok én is

lac coo
Nem tom ki az a Travis....Én legutóbb Elite szerveren láttam elites embereket 50-80 -as pingekkel...
Azt magyarázd el hogy a nagy pingû , hogy tud kapásból ledarálni, akkor nem számít a nagy ping csak mikor én nem tom sebezni (sebzeni, fasz tudja...) 😄DDD

Ability
Õõõ... lebuktunk? :o
Ability
LOL! 😄 Túl jó a netet ehhez a játékhoz! 😄

Egyébként a net minõségének van köze a játékteljesítményhez! Ez tény! Nem véletlen van, amikor sokszor 80-as pingû gyereket nem lehet lelõni; bár az ennyire nagypingû war alatt, de még public-on is ritka. Egyébként a még elfogadható határon belül nincsenek, vagy csak nagyon minimálisak a különbségek. Travis-nek is nagyon jó a pingje mindenhol, és látod hogy osztja a bandát.
lac coo
Cucli meg te ....? <#mf2>

lac coo
Annyit tennék hozzá , hogy mikor kicsivel rosszabb a pingem akkor sokkal könnyeben lelövöm az ellent...Lehet túl jók a pingjeim ? 😄DDDEzért tolja minden külföldi 50 -80 pingel ? <#idiota>

Ability
lac coo
Jó kis fehér célkereszt , de hiányzik 😄DD
Akkor legalább tudtam mitõl nem tudom lelõni 😄DDD

Ability
Már tapasztaltam, és teljesen egyetértek abban, hogy mi hátrányban vagyunk ez által. 😊
lac coo
Ööööö...
Itt is divat lett a "szopnék" smile ? 😄DD<#banplz><#idiota>

lac coo
Nálam se loss semmi ...Csak nem döglik meg : ))))Nem nehezebben hal meg , hanem lehetetlenül nehezen , amivel esélyem sincs ellene ...Ez van ..Szarok rá mitõl van , máshol nincs , így meg nem kínlódok már tovább...De majd CB-n megtudod te is milyen ez , attól nem félek 😄D

Ability
:o
Ability
Sosem tartottuk jónak a netkódot, ezt csak te állítod. Egyébként nehogy azt hidd, hogy a játék hibája az, hogy valakit idõnként nehéz lelõni. Az egy dolog, hogy a netkód is rátesz egy lapáttal, de minden játékban jelen van az az eset, amikor a 'hálózat minõségének ingadozása' miatt (gondolok itt az idõjárás által elõidézett minõségproblémákra pl) laggol valaki, és nehéz lelõni.

Amúgy amikor nekem volt nagyon játszhatattlan a játék a lagg miatt, akkor is le tudtam lõni bárkit, csak sokkal nehezebben. És amikor ilyen a játék, akkor annak jele is van! Nálam percenkénti 500 pocket lost-ba jelentkezett! 😄
lac coo
<#mf2>

lac coo
Hát , hogy CB-re menjetek azt én sem "javaslom " (persze semmi közöm hozzá )ezzel a játékkal hazai szerveren se lehet stabilan játszani , hát még külföldiek ellen...

lac coo
nekünk még a csapatmunkák az nem nagyon indult be nincs is idõnk éjel napal far cry-ozni meg én amúgy sem jáccom vele (közülünk a többség dolgozó ember), meg mi nem éjel napal pájahibákat keresünk , hanem jó hangulatú csapatként haverokként járunk be jáccani.(és szarok a gyõzelemre a lényeg a jó hangulat ami ebben a klánban megvan)

Ebben mondjuk van valami ....Bár én se nagyon játszok mert egyrészt unom a szopást , másrészt két napja nem fogydja el a cd.kulcsom 😄DD

lac coo
Közelednek az álláspontok : )

2 hónapja még a netkód is jó volt szerintetek , ma már egyre több mindent beláttok 😄D
Még a végén megeggyezünk: DDDD

Én meg nem középmezõnyben hanem a rosszak között vagyok mindig.....Ezt pofázom hónapok óta !

Ability
:o
bla bla 😊

I love Techno
elõtte való este is órákat vártunk rátok és mikor éjfél tájban járt az idõ akor leléptem mert faszra nem fogok anyit várni + mi találtunk egy jó szervert ahonnan egy H.W.T-ést sem dobott montuk és vagy 1 órán keresztül ott jácottunk amíg el nem mentük arra a trágyára amit ti kerestetek és az meg ugye....

I love Techno
nekünk még a csapatmunkák az nem nagyon indult be nincs is idõnk éjel napal far cry-ozni meg én amúgy sem jáccom vele (közülünk a többség dolgozó ember), meg mi nem éjel napal pájahibákat keresünk , hanem jó hangulatú csapatként haverokként járunk be jáccani.(és szarok a gyõzelemre a lényeg a jó hangulat ami ebben a klánban megvan)

I love Techno
na mivan nem nézted át eléggé a bugos helyeket te láma? vagy csak gore szerverén már nem volt elõnyödre a laggos enginierkedés mert nem volt elég nagy lagg? , enyi vagy amikor már nem vagy elõnyben a lagg miatt , egyedül cuclival meg gore-al lehetett normálisan csatázni te semit nem tudtál így már (vagy így sem)(még szerencse hogy nem látták hogy lõdöztelek le mert különben biztos bannoltak volna az összes klánszerverrõl<#mf2><#nyes><#idiota><#vigyor>) , stalker-nek is csak annyira futotta az erejébõl hogy egész védekezés alatt fönt feküdt a garázs tetején persze csak míg arra nem jártam mert utána már csak a hullája diszelgett ott , szóval mostmár amien jóknak hiszitek magatokat szerintem inkább ilyen instict szintû csapatnak tegyétek az agyatokat vagy ilyesmiknek....

Ability
Hehe, ennek nem lesz vége, csak részemrõl. Azt hiszem sokan dúrván be tudtunk volna szólni balfinak ezért a kommenjéért, mivel enyhén szemét, és nagyképû módon állít alaptalan dolgokat, de végülis most én tettem meg enyébb formában, és ezzel le is zártam magamban. A többiek igen, míg én nem tudtam magam türtõztetni, elmondtam amit akartam, ennyi. NETOVÁBB!
I love Techno
mer milesz pár nap mulva? viszamerészkedtek cb-ére sztem a necro ellen kezgyetek <#mf2><#nyes><#vigyor><#vigyor>, amugy meg párnap mulva már nem leszek ugyhogy szerintem ne halogassuk.

WizArts
márhogy ésszerûen