24504
  • lac coo
    FC pofára működik nem netre :DDDDDD
  • Ability
    Nálam is! -.-

Főleg FC alatt! xDDD
  • Stalker
    nálam jól működik... xD
  • Ability
    Sok ilyen történet van, de szerintem se kéne általánosítani. Persze tényleg bosszantó lehet, én is hallottam már elég gáz eseteket, de van ahol meg minden tökéletesen megy. Az egyik ilyen 'kedvenc' sztorim amikor emberünk előfizet a T-Online 2 megabites netére. Bekötik neki, leellenőrzik és mindent rendben találtak, a hálózat tudta garantálni azt a sávszélességet amire előfizetett. Amikor megtörtént a T-Online-nál az aktiválás, akkor feltűnt az előfizetőnek, hogy csak fele sávszélességgel megy a nete, mint amire előfizetett. Vár egészen egy hónapot bízva benne hogy csak átmeneti hiba. Aztán kiderült hogy csöppet sem az. És ami poén, hogy hiába próbált meg mindent egyszerűen "nem tudták kiküszöbölni a hibát", de azért minden hónapban kifizetették vele a 2 megabites net árát ...
  • PyRex
    ok, de én emg ismerek nem egy embert, akinek t-online adsl-je van és sem a bekötésnél, sem utána nincs vele gondja. Mondjuk elhiszem, hogy ezt csinálták, de abból nem általánosíthatunk. Ismerek chello-s havert, aki annyit szívott már a chellóval, hogy azt is megbánta, hogy beköttette, de a 2 év hűség az 2 év hűség... :)
  • I love Techno
    elnézést a sok helyesirási hibáért nem szoktam rá figyelni...:)
  • I love Techno
    na jo de azért ez nem egészen igy megy teneked biztos nem volt axelerod:) vagy t-online vagy mi a fasz , mi kb 1,5 honapig telefonálgattunk hogy atugyuk kötetni és nem mondom el mien szenvedés volt mert akor most kb 100 oldalon kersztül sorolhatnám a történéseket és hogy mien hüje emberek kapnak fiszetést a t-onlinál , mert akár kit hivtunk azon kivül hogy aszonta en nem tudok segiteni azonkivül mást nem csináltak plusz telefon számokat adtak hivja fel ezt talán ott tudnak.... az egyik mondott egy telefonszámot mongya neki bátyám elnézést hölgyem én ezt a számot hivtam amit most ön mondott aszogya ja akor nem tudok segiteni nah és másfél honap utánahgyábol anyit elértünk hogy aszongyák nah most minden rendben ha meghatalmazást adunk akor inentöl kezdbve 3 héten belül bekötik , egyéb oko miatt inkább aztmontuk hogy baszák meg mostmár mert azonal kell a net , ere chelot felhivtuk betudnák e kötni sürgösen netet aznap este kijötek szétnézni mi a helyzet következö nap regel 8 kor már volt chello... enyi csupáncsak a különbség (és most jön egy kis poén is a végére az axelerosok fogták és atkötöték egy másik cimre a netet igy most kb 1-2 honapja otthon nincs net , aztmonták véletlen elnéztek a telefon számot es emiatt bekötöték máshova... holott azt monták hogy edig azért nem csináltak semit mert nem volt rendben vmi meghatalmazás enek elenére utána sem adtunk és mégis atkötöték vhova legalábis azt monták vagy ecerüen csak kikötöték es hazudtak vmit én nem tudom mert monbgya meg nekem vki ezt ti eltugyatok hini hogy véletlen máshovakötik át? ez mi? nevecséges...) nah ez volt az én kis storim dióhélyban
  • Ability
    ááázzzz!! -.-
  • lac coo
    Hát nem hiszem , hogy bármi kézzelfogható hibát tudnék mondani nekik , kivéve , hogy rosszul megy a Far Cry , az meg kevés nekik :DDDD
    De amúgy baszott drága a mostani 2mb-tes netem úgyhogy valszeg hamarosan 512-es lesz...
    Szal leszek én is laggos enginer :DDDDDD

Azt hogy szar ahogy van azt az FC-re értettem :DDDDD
  • I love Techno
    igaz szar minőségü a video de enek elenére is , lácik hogy kibaszott jo grafikája lesz :)
  • PyRex
    mazohista... csak fel kéne venned a telefont és befenyíteni őket, hogy visszamondod a szolgáltatást, amennyiben használhatatlan. És jönnének mint a kis angyalok megcsinálni. Ha meg nem, tényleg vissza kell mondani. Nem értem, mire jó, hogy látványosan szenvedsz, erről csak te tehetsz, nem a neted... - akármilyen szar is.
  • lac coo
    Jaja...
    Most elég jó volt , hullottak mint a legyek :DDDDDDD
    Ha megjavul nehogy visszamenjek FC-zni :DDDDDDD

(De nem fog , mert szar ahogy van :)))))
  • PyRex
    Degec 2...
  • Stalker
    xDDDDDDD
  • sildante
    És pirosodott a célkereszt?
  • lac coo
    Ma toltam FC--...:DDDD

Muntadával :DDDDD
  • MKpowaa
    video van info nincs :-ß
  • Evogordon
    De, ahol mutatják a directx 10-et
    http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=19074
    http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=18377
  • PyRex
    szerintem arra a cryengine2 videóra gondol...
  • CUCLI
    linket pls =D
    (nem arról a videóról van szó amúgy amit x360ra csinálnak? pár megás videó és mutogatják ,h mit tud az engine)
  • Evogordon
    Hát van hír róla, egy videó :)
  • Evogordon
    boccs Crysis :)
    Egyébként ez lessz a neve amire ti azthittétek hogy farcray 2. Vagy nemjól tudom a gamestar-on olvastam.
  • PyRex
    jah, ok :)
  • MKpowaa
    nem siscry, hanem Crysis :~)

ez a crytech következő játékának a munkacíme

sajna még semmi info nincs belöle
  • lac coo
  • PyRex
    siscry?? ammegmi? :)
  • Evogordon
    Sajna messze lessz még a SISCRY mert gondolom a directX 10 nem 2006-ban fog kijönni
  • PyRex
    ON
  • Ability
    off
  • CUCLI
    ok. akkor aki utánnam beoffol azt törlöm.
  • PyRex
    de teisoffolsz-
  • CUCLI
    de nem. offot befejezni buziak44444 =p
  • PyRex
    de
  • CUCLI
    NEEEM
  • lac coo
    .....fíímtipok ?
  • PyRex
    lesz előbb is, de csak két ismétlés asszem :)
  • CUCLI
    kár szpemmelni. kiszedték a hsz számlálót. márnincsen:@
  • Ability
    én kérek elnézést ^^
  • Ability
    deeee... azért miylen szar vége volt már... és a köv rész jan 11-én lesz :S
  • lac coo

....bocs.....