24504
-
#20337 Nem nehézségben...Minőségben !! :DDDD -
CUCLI #20336 hl2? nehéz? nemá.. -
Stalker #20335 -.- -
Stalker #20334 ^
|
GYIK -
obe #20333 bocs most néztem faq-ban benn van minden..de ha jo tanács egyéb akad ne tartsátok magatokba:) -
obe #20332 szevasztok pajtások...
én anno végignyomtam, naon teccet, szivesen nyomulnék neten, látom pár hozzászolással lejjebb megvitattátok hogy lehet törtel is , bár ha csak 2500 huf akkor lehet karira megjutizom magam...
egyébként hol tart a game: mit kell hozzá leszivnom, vagy mi ajavallat: patch, mappack, stb.? -
#20331 Jaja...
Most küzdök vele realistikon :DDDDMár River-nél járok , de ennyit még nem kúsztam-másztam mint most :DDDD
Tán HL2 és Q4 ami felveszi vele a versenyt... -
#20330 Az ára alapján régi játék, de grafban és élményben még mindíg odabasz....
Nem nagyon akad hasonlóan jó fps. Bár csinálltak párat azóta. A multijára is ez vonatkozik, de ott sok a hiba még mindíg. -
#20329 Én meglepem magamat a far cry-jal karácsonyra.2500 ft-ért bűn lenne ott hagyni a bolt polcán! -
#20328 Banner -> FarCry GYIK -
CUCLI #20327 lehet nyomni neten. dvds verzióval -
#20326 hi all nekem mar a megjelenes ota megvan az fc de sajnos a tort verzio es nem tudom hogy azzal lehet e menni netende ha nem akkor valszeg megveszem
Szerintem nagy a game es nagyon szep a grafikafps rajongoknak csak ajanlani tudom
Theat a gondom az hogy a tort gameval lehet e nyomni neten
Ha vki tudja akkor pls help -
#20325 Ja, én vagy 4-5 hónapja végigtoltam vele. -
Stevenson #20324 Sziasztok!
Használja valaki közületek a 64-bites patchelt változatot? -
#20323 De elég gyanus hogy nem taálok róla semmi infót sehol... elég kevés az esélye hogy ez valami új game lenne... -
#20322 cucli nem látlak (láttalak)msn-en...vagy nem vagy bekepcsolva...
De ezek szerint te sem tudsz nálam többet :D -
#20321 nem most jön le.....de tuti hogy Pc GAME :-)2.78Giga és már egy pár ezren letöltötték :-)
Szóval letöltöm én is...mi bajom lehet? :D -
CUCLI #20320 ez mi? nézted már? -
#20319 Mi ez valaki megtudja mondani .....? FarCryUncut
"egy biztos hogy pc-re van" -
#20318 . -
#20317 Rakás trágya...
Engem is dobál akármit csinálok vele.... -
Stevenson #20316 Sziasztok ujra!
Tudtok adni vmi linket a hibaüzenetekről, hogy mit is jelent pl:1628
-
need far speed mod :D -
Adequate #20314 Hello mindenki!
Nekem is baszakodik a PB és nemtok vele mit csinálni. Ezt írja ki: inadequate O/S privileges.
S.O.S. plíz mer szertnék vele gamelni. -
Stevenson #20313 Sziasztok! Nem tudja valamelyikőtök, hogy a 64-bites patchet hogy lehet ráinstallálni a játékra, mert nekem hibaüzenetet dob fel a telepítés elején. -
#20312 http://crymod.com/
http://farcry.gamesweb.com/news.php?setsess=english
Itt nézz szét... -
#20311 -
#20310 Hát a DVD az sok lesz....
Elég egy kislemez :DDDDD -
steweee #20309 jelentek meg hozzá nagy modok, kampányok? mert ebből is most akarok egy exkluzív dvd-t csinálni, és gyűjtöm hozzá az anyagokat -
#20308 Jóvóna..... -
#20307 de! -
#20306 Mondom , hogy nem játszok ennyivel !!;-C
Most csak autózok....
-
#20305 Jó, hogy egyeseknek van idejük 20 játékkal játszani. :) Nekem heti 5 perc játékra nincs időm, meg most már kedvem sem. (Legalábbis PC-n.... :) -
#20304 Chellos haverjaim nagyon panaszkodnak a legutóbbi emelés óta....
4.-kerületben azt mondják szinte nem lehet játékra hsználni... -
#20303 Dehogy tolom , csak leteszteltem a netem egyszer:DDDD
De FC-n kívül sehol nem tapasztaltam semmi anomáliát :DD -
#20302 te jo sok játékkal tolod:) -
#20301 Ez nem általánositás volt hanem az én történetem , de egyépként az szerintem nekem elég meggyözö véleményilvánitás hogy kb 30 telefon hivásbol beleérte pest zalaegerszeg székesfehérvári telefonszámokat 1-etlen egy nö volt az aki azt monta ha várok picit utánanéz és ö eltudta mondani kb 2 percben hogy mi is a probléma es mit kell teni (nem mint a sok semitevö fasz aki csak nem tudom nemtudom szöveget szajkóza , és persze én is tudom hogy chelo sem mindenhol jo haverjaim is panaszkodtak ( meg biztos t-online is jo sok helyen) , de a lényeg hogy nem mindig tud az ember mit teni max lemodod hogy baszák meg nem fizetem azt kész... vagy pereskedhecc vagy akármi :) és ez ugylácik még azonos szolgáltaton belül is változo hogy vhol azonal segitenek vhol meg leszarnak... ez szánalmas es undorito...) -
#20300 Mé? ;) -
#20299 láma :) -
#20298 Nálam is jól működik :
feltöltés-letöltés,
CSS,
Q4,
COD,
rFactor,
F1C '99-'02,
Xpand Rally,
BF2,
FEAR,