Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
a név az nem tesz semmit , és amugy meg én is jó ideje tudom hogy más lesz a nevük , csak ugyan azok vezetik majd a klánt <#levele><#schmoll2><#nezze><#taps>

Szar a H!C, szar a H!C, szar a H!C! <#idiota><#wilting>

ezért mondtam balfasznak, hogy még várjon pár napot a H!C szidásával ;P

lac coo
Amúgy is H!C-et lehet szídni orrba-szájba mert már más a neve...<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

WizArts
THX😄

WizArts
Ezt az álláspontot én is támogatom.

Jön a játékszezon, mindenki túlesett a nyaralásokon és a könnyû nõkön a strandon. A cerkákat ingább a gamira hegyezzük.

lac coo
Hajaj...
Nem is képzeled...... : DDDD

XeeN
Lemaradtam valamirõl? <#idiota>

lac coo
Plusz egy nyalókát és egy doboz DVD-lemezt is kapnak a warezosok....

"A szolgáltató az ötven kirúgott elõfizetõt azzal kárpótolja, hogy a T-Online-os emailcímüket egy évig díjmentesen átirányítja egy megadott címre."

<#taps><#mf2><#vigyor><#nyes><#csodalk>

lac coo
150 GB-ig korlátlan a T-Online
Az 50 elbocsátott ügyfél kapcsán egyeztetett a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselõje, a NETÉRT, az LME, az Internet Fejlesztési Alapítvány és a T-Online.

Wehehe....És az 50 ügyfél is marad.

lac coo
......szopnék smile ???........<#idiota><#idiota><#idiota>

Ability
:o
lac coo
Jó de akkor is jobb a béke.....

picike
<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

I love Techno
Meg a te fórumodbe se tudom ki futkosott be mocskolódni szóval enyit róla....

lac coo
Na de ezt kinek szántad ?

loál, ez teccik

lac coo
Ez mi ? : )

(Sok meztelen segg....)

Ability
lac coo
Annyiban meg tök igaza van Balfinak , hogy a HIC se különb egy fokkal se , akkor még ott voltam mikor Balfi kilépett , szal tudom milyen szarakodás meg szardobálás volt utána...Meg a nyomozás majd anyázás hogy mert játszani más klánnal...
Szal mindenki maradjon csenben, mert telerakom a topikot Balázs Pali képpel !!!

lac coo
Szerintem mindenki hagyja békén a másikat!!!
Mindenki számára lezárult egy korszak , kinek így kinek úgy...
Balfi , te is hagyd már õket semmi szükséged rá , hogy bármit bizonyíts akárki elõtt...FC szar ezt sokszor lefutottuk már , én személy szerint amíg ilyen ócska nem is játszok vele...Ennyi...

I love Techno
az alaptalan állítások az a te asztalod! , miután kiléptem a klánból stalker volt az aki folyton lejáratókampányba kezdett meg összeesküvés elméleteket szõtt és ha jól emlékszem ezt még a hic-esek közül is sokan elismerték(meg w!zarts is meg a többi H.W.T-és is láthatta vagy halhatta).és a mocskolódás az mindig abból alakult ki hogy mi beírtuk a véleményünket (nem akarom Lac-coo-t belekeverni csak a nevét egy pillanatra megemlíteni) Lac-coo-val hogy nálunk mekkora szar ez meg az miatt meg ekkora lagg van , erre meg jöttetek a láma dumával hogy nem hisszitek el hogy laggol vagy ha laggol biztos nem jól raktad össze a gépet.... (ti állítatok be minket folyton hazug embernek mikor nektek nincs rá semmi alapotok sõt én számtalan képet belinkeltem a több ezres csomagvesztéseimrõl és minden állításomat tényekkel bizonyítom mig ti csak halandzsáztok meg olyanokat mondatok amiket ti magatok sem hisztek el.Ja és ki a fasznak képzeled magad te nekem más nem létezik csak a számítógép meg az internetes forumok kisfiú hogy engem lebunkózz meg stb. elõbb fejezd be az óvodát mielõtt itt nekem pattogsz.

lac coo
Bocs az off-ért ,de most ledöbbentem milyen részletes itt a "törésmodell" FC-hez képest is...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

lac coo
Ki beszél itt pénzrõl ? !

Észt meg ne osszon senki , mert itt ebben a topikban senkinek nem jutott még felesleg is....

Ability
😊

Nah jah.
picike
Nekem sincs semmi bajom veletek! Csak kicsit kellemetlen azt nézni hogy az én üzimre válaszolva írod ui ként ,hogy szeretnék gratulálni szerintem ez nem fer.Az meg hogy a balfival fujtogatjátok egymást nem rám tartozik és nem is szolok bele nincs jogom hozzá!!!!!!!!!!!ezt nektek kell tisztáznotok ti tudjátok hogy anno mi volt a probléma ja és persze most is!!!!!!!!!!!!
Idézlek:bunkó, köcsög ossza itt az észt minden alap nélkül hát ez itt a baj hogy mindenki csak az észt akarja osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem senki ne osszon semmit fõleg észt ne mert abbó jó ugysem fog kisülni!

Ability
Ezzel teljesen egyetértek.

ui.: jó az új logó! 😄
Ability
Picike: Nem tudom miért akarod minden áron azt hinni, hogy nekem veled van a bajom. Én egy jófej csávónak tartalak, semmi problémám veled. Amiket írtam azt többnyire Techno-nak szántam. És még mindig úgy gondolom, hogy teljes jogom megvolt rá! Már war elõtt is beszólt, utána pedig folyamatosan minket mocskolt. Tudod nem hiányzik nekem se, és a többieknek se; és valahol úgy érzem, hogy idõnként azért nem kéne hagyni, hogy alázzon itt minket, fõleg, hogy semmi alapja nincs az állításainak, de még csak az õ háttere nem is rózsásabb, mint a miénk. (már ha érted mire gondolok)

Mióta Techno kilépett a klánunkból, azóta folyamatosan minket akar lejáratni. Nem tudom neki ez miért okoz örömöt, de azt mégúgyse, hogy ez neki miért feltett szándéka! Én nem titeket akartlak lejáratni a #19168 üzenetben, de úgy gondolom, hogy már csak azért se fogom hagyni, hogy egy ilyen bunkó, köcsög ossza itt az észt minden alap nélkül. Úgy gondolom, hogy ha õ megengedhetett magának egy olyan üzenetet, akkor ez alol én se lehtetek kivétel! És sajnos azt látom, hogy Te is egyre jobban melléálsz, helyesled, holott valszeg jól tudod, hogy baromságokat állít.

Szerintem elég korrekt, és egyenes voltam.

A képpel kapcsolatban: Nem írtam nevet, bár pontosan tudom ki volt.
picike
<#worship><#worship><#worship><#worship>

picike
LoL

WizArts
Bármennyire is szeretted volna, de nem Te Lac-coo. 😄

lac coo
Hehe....

WizArts
Apropó, névválasztás. A WAR közben filmekrõl dumálltunk. Megvan az Apádra/Vejedre ütök?????? kapcs/ford 😄

WizArts
UTÁNNANÉZTEM!!!(TÜNK)

Bocsi minden H!C-estõl. HWT-s volt ilyen névvel, de nem PICIKE. Ez még a war utózöngéje lehet.

Beszélünk a fejével.

lac coo
Ability !
Honnan vetted hogy Picike volt ?

lac coo
Ja bocs , tényleg..Igazad van: a képekre utal mikor gratulál....

picike
elnéztem válasz picike üzenetére ui.: szeretnék gratulálni!
ezt nem lehet elnézni<#ejnye1>

lac coo
Dehogy fogta rád...Valamit elnéztél...

picike
Igen igen ez szép és jó csak Ability kicsit tullõt a célon elõször is meg kéne gyözödni arrol hogy ki játszott ilyen nével(nevekkel) és nem RÁMFOGNI én már nem vagyok szaros gyerek és a tetteimért vállalom a felelõséget és ha én játszottam volna ilyen névvel (nevekkel) azt is vállalnám ezt wiz te tudod a legjobban és nekem 1 kis Jancsika ne vádaskodjon amig nem tudja az igazságot csak ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WizArts
mik nem vannak az SG-n 😄

3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét:
- Anyu, ez az agyam?
- Még nem...

WizArts
Vagy én vagyok lemaradva, és sikk lett leugatni másokat???<#fejvakaras>

WizArts
Egy kicsit mellbevágott az elmúlt pár nap baszogatós hsz-ei. Sem egyetérteni, sem ellentmondani nem szeretnék egy hsz-hez sem.

Álltalában, ill. általánosságban nézve még mindíg a személyes ellentétek mozgatták a beszólásokat, és ennek fényében tényleg nem lehet jó és tiszta képet kialakítani egy klánról sem.

Mi tényleg elhülyültük a wart, és úgy érzem ez nem bûn. De én okultam ebbõl, és legközelebb ha ilyesmi lesz sztem komolyabban rákészülünk ha lesz idõnk.
A mocskolódás nem az én mûfajom, és erre nem is térek ki, akár H!C-es, akár HWT-s szólt be a másiknak. Minkét félnek mevan a saját igaza és álláspontja. A személyes konfiktusok meg sztem msn-re valók.

Az FC az eddig készült legrealisztikusabb gami a fáival, az ellennel, a kidolgozásával. 10-16 ember egymás ellen, 3 zászlóért. Ki ügyesebb, ki kevésbé.

A lényeg már elfelejtõdni látszik és ahelyett,hogy segítenénk egymáson, a szar neten és a laggos szervereken vitázunk.

WizArts
Vidd vissza, ellenõrizzék le õk is, ahol vetted, ha náluk jó, akkor nálad a gebasz, ha mégse, kicsrélik.

lac coo
Sziasztok ! Nem tudjátok hogy lehet a sniperral zoomolni ?<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

WizArts
lol, ezt honnan töltötted be. kúúva jó.

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy lehet pályát letölteni a fárkrályhoz? <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

picike
Ja és még valami lehet ,hogy tobb mocskot írtál ide mint én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mocskolodás nem az én szokásom ha nem vetted volna észre!!!!!!!!!

picike
És az hogy bennetek van a hiba ez igy nem helyes OLVASD EL MÉG 1x ezt #19223 THX

picike
Elõbb gyözödj + arról ki játszik ilyen névvel aztán neki gatuláj<#mf3><#mf3><#mf3><#boxer>