Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
voltaz 1-2hete<#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/
vagy nagyon jó a neted vagy nagyon szar de alig tudnak lelõni téged. És nem rólam van szó hanem mindenki másról..Manapság valahogyan ilyenek uralják a Far Cry mezõnyt..
Épp a minap Cucli ismerte el , hogy senki nem tudta még csak megsebezni se nem hogy lelõni .Õ viszont mellélõtt és meghalt....
Biztos senki nem tehet errõl , de ez az igazság...Én is voltam így , és kb. 20 embert daráltam be egy élettel mire meghaltam...Ez egy ilyen játék , nincs rá magyarázat...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A H!C magyrázkodik , hogy jobb a HWT-nél ??? <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
4. képre meg tudnék egy olyan magyarázatot adni, hogy ha a fal mögül jössz, akkor nem nehéz összeszedni ennyi frag-et. Tudod nekünk is ment volna, csak mi elsõre befoglaltuk a zászlót, így nem is kempelhetünk ott sokat... De akár mondhatnám azt is, hogy a csapattársaid mérföldkövekkel rosszabban játszottak akkor, mint te, így sok frag hozzád jutott, míg nálunk eloszlott...
pálya: már elõtte való nap is ez a pálya volt megbeszélve, ne is mond, hogy nem volt idõ megnézni. De amúgy is ugyan az mint dune, csak beraktak pár fát azt csá.
Igen, volt jobb szerver nála, amin mi nem is laggoltunk, csak tudod onnan folyton kidobálta a hwt-seket a pb, úgyhogy csak ne jártasd a szádat.
A felkészültési idõrõl meg annyit, hogy csak fél órát késtünk, mellesleg pont te/ti ne jöjjetek ezzel a dumával, amikor elõtte való nap egész éjjszaka alatt nem tudtatok egy csapatot összehozni... és mi kussba voltunk!
Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...
szerinted??????
És ki volt ma lelõhetetlen? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Csak a "abilityt folyton banolják mindenhonnan mert ugye olyan jól megy neki"-hoz szólnék hozzá. Egyrészt arról nem tehetek, hogy sok ember számára "hihetetlneül jól lövök" M4-el. Van amikor szarul megy, és van amikor nagyon dúrván bedarálok mindenkit, ilyenkor szoktak vádolni minden félével. Másrészt csak 3 szerverrõl bannoltak, és abból is az egyikrõl azért, mert haver játszott, és elkezdett TK-zni... Ja és már feloldották a ban-om!
Gondolhattam volna 😄DDD
(remélem lebarnul<#ravasz1>#ravasz1>)
Depressziós lett ? 😞
Nem nagyon látom sehol ....
Szar azt kész , mindenki tudja , csak nem ismeri el legfeljebb....
KB 1.5 hónapos , tökéletes állapotban.....
Csak mert nekem jobban bejön a Logitech, mert ez túl kicsi a nagy kezemhez : )
(..bocs az off-ért....)
A Pb-rõl beszélgetünk LoLoL<#wilting>#wilting>
De sztem ez elégé könnyen lejön ha elolvasod végig a forunot!
Apropó áruld már el mennyit fizet neked a Crytek ,hogy futtatod õket?????
N-vidia techdemonak készült : )
Vmikor pár éve összejött egy kis cég, ami a crytek nevet kapta. Egy csomó tehetséges programozójuk, dizájnerük, stb-jük volt, akik úgy határoztak, hogy írnak egy überbrutál enginet, amit majd csomó pénzért eladnak sok fejlesztõstúdiónak, és ebbõl fognak megélni. Igen, ebbõl született a cryengine! Nos ez a cryengine, mint látjuk, enyhén szólva jó lett, méghozzá annyira, hogy amikor az ubisoft meglátta mûködés közben, rögtön leszerzõdtette a cryteket, hogy csináljanak egy játékot a cryenginnel. Igen, ebbõl lett a farcry. A játék fejlesztése szépen haladt, és a szingle player rész szinte teljesen kész volt, amikor az ubisoft utasította a cryteket, hogy írjanak multi részt is a játékba. Ok, a crytek szépet megírta a multi részt is (aminek minõségérõl ugyebár sokan vitatkoznak). Nos a multi szinte teljesen kész volt, már folytak a béta tesztelések, amikor az ubi nagy nehezen rájött, hogy nem ártana, ha lenne a játékban védelem a csalások ellen. Így a beta tesztelés kellõs közepén leszerzõdtek az evenbalance-al, aki cserébe írt pb-t a farcryhoz. Az idejük nagyon kevés volt, hiszen az ubi a beta tesztelés végével ki akarta adni a játékot. Mint tudjuk, ki is adták idõben, és látjuk, mi lett az eredménye: A pb egyáltalán nem illik a farcry netkódjához, ezért vannak ezek az idióta kickek, amik ha jól tudom, más játékokban nincsenek. DE! Nem lenne baj, hogy a farcry netkódja és a pb nem illenek össze, hiszen ha az ubi pénzelné a cryteket és az evenbalance-t is, valszeg pár hét alatt meg tudnák oldani ezeket a problémákat. És itt van a probléma, hiszen az ubi szarik magasan ezekre a problémákra (ami a legmegdöbbentõbb, hogy a legtöbbrõl nem is tud, pl.: a legismertebb multiplayer hackról csak pár hete szereztek tudomást, több, mint 1 évvel annak létezése után). Na, nagyjából ez a farcry története, a valóság biztos sokkal bonyolultabb, én csak annyit írtam le, amennyit én is tudok. Remélem, mostmár végre mindenki megérti, miért ilyen a helyzete jelenleg a farcrynak, és bízom benne, hogy ezt a tök fölösleges flémelés végre befejezitek. PEACE!