Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WizArts
de még nem biztos.

WizArts
talán

WizArts
Én meg kivárom a végét, és megpróbálok ésszerûen reagálni. asszem.

"minap Cucli ismerte el"
voltaz 1-2hete<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

mgyár nyelv rullz<#idiota>

Ability
Elismerem van ilyen! Bár általában nekem a középmezõny jut. Max azért nehéz lelõni, mert gyorsan futok, és több a hp-m engineer mivoltam lévén. =)
szvsz a lényeg nem egy emberen van hanem a CSAPATON...

lac coo
Hiába magyarázod meg , láttalak én a napokban játszani :
vagy nagyon jó a neted vagy nagyon szar de alig tudnak lelõni téged. És nem rólam van szó hanem mindenki másról..Manapság valahogyan ilyenek uralják a Far Cry mezõnyt..
Épp a minap Cucli ismerte el , hogy senki nem tudta még csak megsebezni se nem hogy lelõni .Õ viszont mellélõtt és meghalt....

Biztos senki nem tehet errõl , de ez az igazság...Én is voltam így , és kb. 20 embert daráltam be egy élettel mire meghaltam...Ez egy ilyen játék , nincs rá magyarázat...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Hát nem sûrûn, de nekem ne ugasson egy ilyen tapló ember, amikor az õ háttere se szebb ennél!
lac coo
LOL..
A H!C magyrázkodik , hogy jobb a HWT-nél ??? <#eplus2><#banplz>

Ability
Igen persze, neked volt a legnagyobb laggod, neked volt mindenben a hátrányod, és neked volt a legnehezebb lelõni mindenkit. Azt hiszed nekünk nem volt nehéz lelõni bárkit is? Az hogy a hwt közül sokan laggolnak nekünk is hátrány, mivel alig lehet õket lelõni, és persze amúgy is egy kicsit laggos szerver volt.

4. képre meg tudnék egy olyan magyarázatot adni, hogy ha a fal mögül jössz, akkor nem nehéz összeszedni ennyi frag-et. Tudod nekünk is ment volna, csak mi elsõre befoglaltuk a zászlót, így nem is kempelhetünk ott sokat... De akár mondhatnám azt is, hogy a csapattársaid mérföldkövekkel rosszabban játszottak akkor, mint te, így sok frag hozzád jutott, míg nálunk eloszlott...

pálya: már elõtte való nap is ez a pálya volt megbeszélve, ne is mond, hogy nem volt idõ megnézni. De amúgy is ugyan az mint dune, csak beraktak pár fát azt csá.

Igen, volt jobb szerver nála, amin mi nem is laggoltunk, csak tudod onnan folyton kidobálta a hwt-seket a pb, úgyhogy csak ne jártasd a szádat.

A felkészültési idõrõl meg annyit, hogy csak fél órát késtünk, mellesleg pont te/ti ne jöjjetek ezzel a dumával, amikor elõtte való nap egész éjjszaka alatt nem tudtatok egy csapatot összehozni... és mi kussba voltunk!

lac coo
Erre , hogy nem fog laggolni , és le tudsz valakit lõni úgy ahogy téged lelõnek várhatsz egy darabig ! <#nyes><#eplus2>

addig kis pihi =)

Balfasz, pár nap múlva visszatérünk erre a hic szar témára, ok? 😉

I love Techno
nálad 10 szer jobb játékosokat nem bannolnak.... nem akarom megemlíteni clovist <#nyes><#vigyor>

I love Techno
mert náluk ilyen egy fun war....

I love Techno
minek megint 3 órát várni a hicre hogy utána meg 2 órán keresztül laggoljunk?

I love Techno
szerintem a 4. képet figyelmesebben megnézheted ha jól látom akor a hic-esek közül nem nagyon fingotatok még a 20 frag közelében sem nekem 32-volt szóval ennyit tudtok egy tapasztalt játékos ellen (és én csak egy vagyok a sok közül) mi lesz ha majd a többi H.W.T-és is belejön..... , meg nem fognak laggolni , mert nekik még nálam is jóval szarabb netük van.... , (ráadásul ugy hogy megint a szokásos fc-ében megszokott 30 fps-el jácottam meg a hiper szuper netemmel , és persze ugy hogy 1 hónaplya nem jácottam) (szóval erre legyél is csak büszke neked más ugysem jutott meg nem is fog , ez az egyetlen örömötök fc-ében hogy fél év edzés után letuttatok gyözni egy olyan klánt akik közül a többség aznap este töltötte le azt a mapot most már elég felkészültek vagytok a cb-ére....<#mf1><#mf2> , és az a szerver amit találtatok annál fél perc alatt jobbat összehányok ennél lagosabb szervert még nem is láttam

picike
mi nem tudjuk hogy kell csalni az ellenfél + ha csalt nem velünk baszot (baszik)ki<#nyes>

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

picike
LoLoLoL

lac coo
Senki ?

picike
lelõhetetlen?????
szerinted??????

lac coo
Jó vót a pozició !!!<#banplz>Amúgy ki nyert ?
És ki volt ma lelõhetetlen? <#idiota><#idiota>

WizArts
Szar gyógyszer most nem hagy aludni😞

WizArts
Ja, és kipróbálltam a FEAR-t.

Nekem bejövõs.

WizArts
Ha ma is ráértek 1 kicsit, nyomhatnánk még 1 et.

látod, látod, megérte ;P

Ability
NC!

Csak a "abilityt folyton banolják mindenhonnan mert ugye olyan jól megy neki"-hoz szólnék hozzá. Egyrészt arról nem tehetek, hogy sok ember számára "hihetetlneül jól lövök" M4-el. Van amikor szarul megy, és van amikor nagyon dúrván bedarálok mindenkit, ilyenkor szoktak vádolni minden félével. Másrészt csak 3 szerverrõl bannoltak, és abból is az egyikrõl azért, mert haver játszott, és elkezdett TK-zni... Ja és már feloldották a ban-om!
lac coo
Ja persze ..
Gondolhattam volna 😄DDD

ibizán sütteti a séggét.
(remélem lebarnul<#ravasz1>)

lac coo
Mi van Pyro-val ?
Depressziós lett ? 😞
Nem nagyon látom sehol ....

épp szervert keresünk

xD

lac coo
<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

I love Techno
p

I love Techno
ja és ugy volt hogy 21:00 kor fun war még mindig a boziciókat keresitek?<#idiota><#nyes><#vigyor>

lac coo
Jól van hagyd már ezt a témát : )
Szar azt kész , mindenki tudja , csak nem ismeri el legfeljebb....

I love Techno
ha nem tûnt volna fel nem is nagyon jácok vele , ja és hogy áll a te jó kis klánod? , agybafõbe véditek a far cry-t meg minden nyomatyátok a nagy dumákat hogy nektek ilyen jó meg , hogy mien jók vagytok meg ugye abilityt folyton banolják mindenhonnan mert ugye olyan jól megy neki és ugye mióta is akartok vissza menni cb-ére?(de tudom még gyakorolnotok kell még mielõtt visszamentek blblabla....) ja és persze laggmentesebb lett az irományodtól a játék....

lac coo
Valakit nem érdekel egy Razer Diamondblack egér 10 ropiért ?
KB 1.5 hónapos , tökéletes állapotban.....
Csak mert nekem jobban bejön a Logitech, mert ez túl kicsi a nagy kezemhez : )

(..bocs az off-ért....)

lac coo

Ability
loooooooooooooool
nc

picike
na csá stalki senki nem a FarCry történetére kíváncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Pb-rõl beszélgetünk LoLoL<#wilting>
De sztem ez elégé könnyen lejön ha elolvasod végig a forunot!
Apropó áruld már el mennyit fizet neked a Crytek ,hogy futtatod õket?????

senki sem kényszerít arra, hogy játssz vele 😉

I love Techno
nem az a lényeg mért szar hanem hogy szar , és amíg nem javítyák ki valószínûleg szar is marad <#whatever>

lac coo
Kieg:
N-vidia techdemonak készült : )

Ability
lol, bepörgött a stalki fiú 😄
sry, nem ártott volna kicsit tördelnem, csak siettem, editelni pedig nem tudom, azért gondolom még így is olvasható. 😊

Basszus, nemigaz, hogy nem tudjátok megérteni! Akkor most kifejtem szépen:

Vmikor pár éve összejött egy kis cég, ami a crytek nevet kapta. Egy csomó tehetséges programozójuk, dizájnerük, stb-jük volt, akik úgy határoztak, hogy írnak egy überbrutál enginet, amit majd csomó pénzért eladnak sok fejlesztõstúdiónak, és ebbõl fognak megélni. Igen, ebbõl született a cryengine! Nos ez a cryengine, mint látjuk, enyhén szólva jó lett, méghozzá annyira, hogy amikor az ubisoft meglátta mûködés közben, rögtön leszerzõdtette a cryteket, hogy csináljanak egy játékot a cryenginnel. Igen, ebbõl lett a farcry. A játék fejlesztése szépen haladt, és a szingle player rész szinte teljesen kész volt, amikor az ubisoft utasította a cryteket, hogy írjanak multi részt is a játékba. Ok, a crytek szépet megírta a multi részt is (aminek minõségérõl ugyebár sokan vitatkoznak). Nos a multi szinte teljesen kész volt, már folytak a béta tesztelések, amikor az ubi nagy nehezen rájött, hogy nem ártana, ha lenne a játékban védelem a csalások ellen. Így a beta tesztelés kellõs közepén leszerzõdtek az evenbalance-al, aki cserébe írt pb-t a farcryhoz. Az idejük nagyon kevés volt, hiszen az ubi a beta tesztelés végével ki akarta adni a játékot. Mint tudjuk, ki is adták idõben, és látjuk, mi lett az eredménye: A pb egyáltalán nem illik a farcry netkódjához, ezért vannak ezek az idióta kickek, amik ha jól tudom, más játékokban nincsenek. DE! Nem lenne baj, hogy a farcry netkódja és a pb nem illenek össze, hiszen ha az ubi pénzelné a cryteket és az evenbalance-t is, valszeg pár hét alatt meg tudnák oldani ezeket a problémákat. És itt van a probléma, hiszen az ubi szarik magasan ezekre a problémákra (ami a legmegdöbbentõbb, hogy a legtöbbrõl nem is tud, pl.: a legismertebb multiplayer hackról csak pár hete szereztek tudomást, több, mint 1 évvel annak létezése után). Na, nagyjából ez a farcry története, a valóság biztos sokkal bonyolultabb, én csak annyit írtam le, amennyit én is tudok. Remélem, mostmár végre mindenki megérti, miért ilyen a helyzete jelenleg a farcrynak, és bízom benne, hogy ezt a tök fölösleges flémelés végre befejezitek. PEACE!

lac coo