24504
-
#20377 Jaja...
Nekem Invitel Hyper Trade 2m L2 van.....Vagy valami ilyesmi.... -
#20376 Az 2 megás neki L2 2MB Cache gondlom.
Ja mikor jön a közeljövöben valami single player mo? -
#20375 nem a netedről volt szó, hanem a procidról... ^^ -
#20374 Invitelem van....2megás... -
#20373 Neki intele van -.- -
#20372 Na itt van pár UE3-as videó - és 2005 márciusi...
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=13820 -
#20371 Nem sp2 miatt nem megy az hanem AMD-ken nem nagyon indul,de lehet sp2 is bejátszik és nemvesztettél sokat UE 3 meggyalázása az a szar. -
#20370 Na de az más , mint ezt a videot így összerakni :D -
#20369 Nadevárj, akkor félreértettél. Nem arra gondoltam, amiből majd 2 év múlva lesznek játékok. Láttam egy UE fizika bemutató movie-t jó sok hónappal ezelőtt, amiben golyók gurultak, meg volt benne minden sza@r - na attól eldobtam az agyam... -
#20368 Najó ...Hát még jó hogy jobb :DDDDD
Van valami játékdemo ami az új Unreal motort használja...Próbáltad már?
Nekem nem megy sajna mert nincs SP2-őm ...
Roboblitz... -
#20367 A legújabb :D -
#20366 Melyik, a harmadik ? -
#20365 Unreal Engine fizikája kb. 3x jobb :) -
#20364 HL2 fizika video :DDDDD
Bocs az off-ért , de ez nagyon állat :DDD -
#20363 A halak, a víztükröződés és még sok más effekt csak DX9 kompatibilis VGA-val érhető el. Szóval szerintem lemondhatsz róla... -
#20362 Köszi -
#20361 Halak: talán a viz ultra high-en...
külső nézet: F1
Bár kétlem hogy most a legmagasabb beállításon tolnád , mert az a gép behalna alatta....
Újra indítottad miután a beállításokat megváltoztattad ? -
#20360 Ma vettem meg a gamet,k**va jó már így az elején.Ott járok hogy el kellett lopnom a buggyt.Minden high-on van 1024x768 felbontás az alant írt gépen és nem szaggat!Én még régen láttam bemutatót a .hu című műsorba és ott voltak halak a vízben.
1.Ezt milyen beállításokkal lehet elővarázsolni?
2.Járművet hogy lehet külső nézetből nézni?Mert most csak belső nézet van. -
CUCLI #20359 faqban levan írva ,h milyen pecseket tegyél fel. -
GiGa master #20358 meg milyen javításokat tegyek fel plz helpeljetek emrt fingot nem értek az nVidiakhoz -
GiGa master #20357 és ezt a DX9 et hogy lehet aktiválni?? -
GiGa master #20356 hello őőő én feltetem egy patchet és frankón úgy lebutult mint a pics. nem volt se vér se semmi! nekem a games benn valami D3D-t ír ki fingom sincs mi az -
Stalker #20355 rakd fel legalább az 1.3-as peccset. fag ^-fent-^ -
#20354 Nagyon úgy tűnik, hogy nem aktívak a DX9-es beállítások. Felraktál minden javítást? Anno mintha hallottam volna, hogy a 6600-ak csak a javítások után kezelik megfelelően a gamit... -
GiGa master #20353 képvidi -
GiGa master #20352 nekem behozza fire foxal -
#20351 Nám hozza be... -
GiGa master #20350 kép -
GiGa master #20349 hy fiuk segítsetek plz!!!nekem van 1 vadázs új Asus 6600GT vidim, és az a bajom vele hogy a játékban nagyon csúnya a víz itt a kép jobb oldalon az anyém bal oldalon egy másik vidis!mi a baja??minden VERY HIGHT-on van mi a baja !! -
Lord Zax #20348 Kevés a hütés? :) Nekem is most egy 9600xt va na gépben, huzva, és a gyári hütés böven elég neki, sose melegszik, fear maxban se volt semmi baja, pedig az jobban használja. Amugy nagyon régen játszottam már vele, nekem akkor se volt bajom, maxon egy 9500-össel akkor.
Amugy kedvenc játékunk még minidg lan partykon, mindig elöszedjük, sokkal jobb a hangulata mint a zártteres doomos játékoknak.
A 2. részröl van valami hir? régebben láttam képeket, és igéretesek voltak, csak nemtom hogy áll. -
#20347 Saras lesz hasad, és a hawaii mintás inged is terepmintás gyakorlónak fog tűnni. de mindent bele.
Anno Pici és én is kitoltuk így. A nehézsége /is/ az erénye. -
atwe #20346 Nekem is ezt csinálta mert a videokártyán kevés neki a hütést -
GiGa master #20345 én leszedtem egy olyat hogy a Asus 6600gt-m hez hogy:81.95 forceware winxp2_international_whql help plz
-
GiGa master #20344 HELPELJETEK PLZ!!!! -
GiGa master #20343 hy fiuk kene nekem 1 driver mert még soha se volt nvidám és kérnék 1 pontos linket plz helpeljetek!! -
#20342 Reinstall.....Még talán a Winre is ráférne... -
#20341 HI mindenki.
Van 1 kis gondom a Far Cry-al. A program teccik + minden, de máár vagy 2 hónapja érdekes dolgokat produkál.
1. A lövéshang (meg minden más hang) késik. Egy másodperccel utána hallom a lövéshangot, miután lőttem.
2. Egy ATI 9600XT(Shappire) Videókártyám van (meg IP4 3ghz, 1GbRAM...) és a játékon belül tíz percen belül befagy. 20 másodperc után kilép a windowsba, és hibaüzenetet ír ki (katasztrófális hiba...) Kilépek a hibaüzenetből, és visszalépek a game-ba. Ezt elő tudom adni 3szor, aztán kiírja, hogy a videókártya nem tud visszaállni, és újra kell indítani a gépet...
Tud valaki segíteni???
Előre is köszi -
#20340 miszép a banner o:
[dícsér] -
#20339 Bár néha HL2 is nehéz mert gondolkodni kell, az meg nem az erőségem :D -
CUCLI #20338 jaaaa. sry =)