24504
  • XeeN
    Nyomtunk egy kis FC-t Naon élveztem! THX!
  • lac coo
    off.:

Az új verdám:
  • lac coo
  • Ability
  • lac coo
    Most , hogy újból 512-es netem van szinte halhatatlan lettem :DDDDDD
    Kár ,hogy már nem érdekel az FC :))))...Épp most rúgtak ki kb 25-ös killing spree-vel........
    Trágya ez a netkód...
  • Stalker
    gondoltam... xD
  • lac coo
    Húúúú...ez jó vót:DDDD
    Még a farkam is felállt:DDDD
  • tigeroo

hálol-e
  • Stalker
    Nesze nektek lagg... most élvezkedhettek! ;P
    lag fc-ben?
  • I love Techno
    Ugy kb 5 percet jáccotam Így es ugy 10 szer megöltek közben , amiröl te beszélsz azt ismerem de hid el ez nem egy szokványos bugocska volt... (de végülis tök mindegy mert csak eceri eset volt és selytem is hogy mi lehetett a probléma)
  • lac coo
    Sőt....Az asztal hátterem is egy bazi nagy piros kereszt....
  • I love Techno
    :D
  • lac coo
    Nekem most már akkor is piros a célkeresztem , ha nem is lövök senkire :DDDD
  • Ability
    Hmm... az zsír! Faja net az a Chello, mert én UBI-n egyszerűen nem tudok játszani. Nem pirosodik a célkereszt szabályosan. De még a hajnali órákban sem. De ha már ilyen jó az a net, akkor keress majd német szervereket. Na ott aztán semmi lagg nincs. Még napközben sem... :)

Amúgy airstrip-en szabályosan nem volt textúrája a modelleknek, vagy csak minden full sötét volt, és csak pár dolgot lehetett látni? Csak azért kérdem, mert ha utóbbi, akkor az eléggé megszokott, ez egy szép bugocska. Nem kell ilyenkor semmit csinálni, beállsz csapatba, és mikor spawn-olsz már minden "helyreáll". :)
  • I love Techno
    hmm egy kis nosztalgia? én bene vagyok
  • gTWELVE
    előfordult, hogy egyszer kétszer én is belecsöppentem ilyen hajnaliba.. :D tényleg semmi lag nem volt. :D, Mindenesetre, csinálhatok egy TSszervert, vagy Ventrillo-t vagy mit, aztán lehet loálkodni. :D
  • I love Techno
    Jah és még elfelejtetem gratulálni a honlaphoz kurva jó lett gratulálok
  • I love Techno
    Nah a cd-éket megtaláltam először mikor elinditottam és bementem baz ilyet még nem látam a textúrák eltüntek , csak az alap lácott a föld meg a domborzatok meg néhány konténer airstripen , néha felvilant egy egy szikla meg aszem az emberek azok láccódtak.2 szor mikor elinditotam akor már texturák rendben csak 5 perc után kilépet csak ugy a játék 3 szorra sikerült pár órát jáccanom még 2 ubin is ment a nyomulás ezerrel aztán ecer csak server not responding erre átmegyek a másikra az meg 1-2 perc mulva pályaváltásnál kifagyott sztem nem miattam (mind ezeket leszámitva azért egész türhetően lehetett jáccani bár lehet csak azért mint régen pyro val jo kis hajnali csaták sokal lagmentesebek szoktak lenni mint más időpontban (legalábis mesze jobb volt mint fos axeleroval...)) és végre piros volt az a kurva célkereszt el sem hiszem
  • I love Techno
    En meg sem a cd-és sem a dvd-és változatom nem találom lol
  • lac coo
    Ez már csak ilyen marad :DDDD
    Én elcseréltem a cd-kulcsomat egy kiló krumplira....
  • I love Techno
    Akkor nekem is kikell probálnom mert az utobbi időben tul nyugott voltam és nem értetem mitől
  • gTWELVE
    Játszotunk kicsit gorsival.. 1éve nem játszottam, azt olyan pályák amit még sose láttam. hihetetlen laggok vannak, nagyon LOL egyszerűen semmi nem változott, orrba szájba spawn campelnek.. egy két új pályán(nekem új) kb 3 embert lőttem :D:D azt se tudtam honnét lőnek. Vicces az egész. Mind1, azért nagyon jó volt. :D
  • I love Techno
    ez azt a huje korszakot jutata eszembe mikor elkezztetek azokal az idiota klánével flangalni meg ugy beszélni mint a kurvák mi is volt az a név? az viszont kiment a fejemből :)
  • I love Techno
    B.U.É.K mindenkinek
  • picike
    :)
  • gTWELVE
    akkor tuti nem találok el senkit.. LOL :D majd egy forró csésze teát leengedek a torkomon.. :D
  • Ability
    Laccoo-szindróma rulz
  • lac coo
    Csak előtte rúgjál be mint a disznó !!!
  • gTWELVE
    lehet neked van igazad, de azért szeretném saját bőrömön tapasztalni a farcry ízét.. :D LOL
  • lac coo
    Nem sokat vesztettél ...
    Boldogok a tudatlanok ....
  • gTWELVE
    64bites FChez nem adtak ki 1.33at vagy tudtok esetleg valami mesterfogást, amivel a 32bites részét életre lehet kelteni 64bites környezetben me baromira nincs kedvem +egy windowst felrakni az fc kedvéért. me aztán meg nagy kedvem lenne már lövöldözni egy kicsit. kb 9hónapja fc-t se láttam, és kb 1 éve nem játszottam LOL
  • sildante
    nem tehetek róla...
    egyszerűen nem lehet abbahagyni :D
    még prewarnál is nyomom, mert pirosodik a célkereszt
  • CUCLI
    megugyebár nemkéne tkzni...ugye Sil? XD
  • Ability
    ... ha páran képesek lennének résztvenni a felvételeken, és magukról is vennének anyagot. ;P
  • CUCLI
    olyan is lezs
  • lac coo
    Ja hogy ja....
    Azt hittem hogy Best Of Tace 2005 ....
  • CUCLI
    !!!!
    fun movie...
  • lac coo
    ????
  • CUCLI
    Band Of Brothers fun movie By: T4Ce|Paulie