GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
Légyszi mondjatok pár tippet Sa mp hez, hova érdemes menni, melyik szerverre, fõleg magyarra?
Mit kellene még letölteni hozzá?

Gyocsika
Lenne egy kérdésem, ha SA MP-vel akarok gamelni, az jó modern moddal is?
Tehát ha felrakom a modern modot akkor is tudok SA MP-zni?

Köszi!

ajándékok ezen a térképen, rózsaszínnel jelölve (gifts)

a Toreno-s feladatnál csak a reptér elõtt van piros kör, utána vissza kell vinned õket Jizzy klubjába
Megvan aza fasz,de mikor menekítem el,odaérek ahova vinni kell és kb 10 méterre lehettem mikor apiros kör eltünt.Oda kellett vinnem de a jel eltünt és nemtom befejezni a küldit.<#falbav>

Mike Torino küldiben hol afrancba van aza görény?megkell menteni mielött az aksi lemerül a telefonjában.

Mégegy kérdésem lenne,csajoknak hol lehet ajándékot venni?Virágot vagy vibrátort,vagy mittommit.

szeretnék kérdezni valamit. szeretnék multizni, feltettem az mta-t és feltetem az 1.01-es patchet, és becrackeltem 1.01-es dev crackel.. namost ha elinditom az mta-t akkor nem indul az sa,, valamit rosszul csinálok??
ezen a térképen a kékeszöld (aircraft) négyzettel vannak jelölve a repülõk és helikopterek
ezen pedig a fotó helyszíneket találod, ezek egy lila ikont jelölnek, amit csak a fényképezõ objektívén keresztül láthatsz, pl. a reptér bejárata fölötti táblán
50 ilyen van szétszórva a városban, ezeket ha lefényképezed kapsz értük pár fegyvert
Sziasztok,olyan térképet tudtok mutatni amin bevannak jelölve a repülök helikopterek?Ja és az egyik küldinél jött olyan szöveg hogy vizsgáljam át San Fierro-t fényképezögéppel találhatok pár fura dolgot.Mit lehet találni?Mert eddig semmit nemtaláltam,A fényképezös küldi végén volt.

TóNyóóóóóóó
fasza a verda letöltöttem😄

burjanmate
Amelyikkel a legkevesebb munka van <#smile>. Mindegy, szerintem mindegyik nagyon szép.

TDU nick: HUN_Matt_92

<#eljen><#buck>
DJ Skyline
Chevrolet Nova PS Dragger. brutál <#wow2> olvassátok a leírást, annak is leginkább a CLEO-s részét:
- new animation for flipping the body up and down while getting in and out
- special 3-level damage for the body
- wheelies (same keystroke as with bikes)
- attached parachute while pressing handbrake at over 50 mph
- flames and nitroeffects from the exhaust

azaz:
- új animáció a kasztni fel/le nyitásához
- speciális 3 szintes sérülés
- hátsó keréken való gyorsulás (ugyanaz biill. kiosztás mint a motor esetében)
- 50mph-es sebességnél ernyõ jön ki az autóból ha a kéziféket lenyomjuk
- tûz és nitró effekt a kipufogóhoz

végre egy normális autó a játékhoz, normálisan igényesen megcsinálva, és nem valami egzotik' szar vagy tuning mátyás mobil

RAZOR27
Na arra azért már kíváncsi vagyok, hátha valami jó sül ki belõle.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

DJ Skyline
lesz v2.0, kommentek között írta a dzsoni aki csinálta

RAZOR27
nekem elég trének tûnik xD tudom, hogy nem könnyû dolog, de akkorse szép...

DJ Skyline
Iron Man, pont aktuális 😊 egész jó lett

DJ Skyline
itt a zöld nevû autók azok amik low riderek

Sziasztok,már minden küldit megcsináltam csak aza dilis Ceaser van a térképen,épp most végeztem a házibuli küldivel.De nemtok Ceasar-al beszélni mert kéne egy Lowrider járgány hozzá,honnan szerezzek olyat?

sok autó van/lesz a D1GP-bõl 😊)

DJ Skyline
én elgondolkoztam rajta, de nem fut el a gépen. haver gépén meg nem estem neki rippelgetni, de majd ha legközelebb megyek hozzá akkor lehetséges. melyik autó kéne?

burjanmate
Vannak/lesznek konvertálások a GRID demójából?

TDU nick: HUN_Matt_92

itt egy saját íromány, remélem megfelel
bl0kiM
sziasztok!
régebben találtam egy oylan honlapot ahol fenn volt, hogy meik barátnõnek mi a kedvenc szórakzozóhelye (hova érdemes vinni), meg hoyg mit szeret... és most nem találom az oldalt pedig épp a "csajokat hajtom" lécci, aki tud segítsen!
thx. szép napot

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

IP alapján lehet csatlakozni...

szal akár a Szerver lista mehet is a fejlécbe 😊

Herold
Skacok, mi a szar van a multiplayerrel? Nem találok egy szervert sem, a weboldala meg megszûnt.

DJ Skyline
köszi mindenkinek ^^

Én is hozzácsapódok a társasághoz. =)
Boldog Szülinapot!
Yoda001
kicsit késõn, de hdb<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
köszi skacok ^^

Fresh Duke
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.

#78035: Az elsõ képen mit kell nézni? A háttérben levõ repülõgépet vagy hogy feltuningoltad azt a tragacsot? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

RAZOR27
Hepi bõrze sky!

zeli
Boldog születésnapot Skyline!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

HBD Sky!
DJ Skyline
köszi Szabi és Gyocsika ^^

Gyocsika
A fene!

Boldog szülinapot, akinek van 😊

a szülinapossal akartunk mentõt csinálni belõle, de sajna nem lehet megnyitni rendesen modellezõ progiban :S

Boldog Szülinapot Béla ! 😄D

Gyocsika
Errõl a modról tud nekem mondani valamit?

Köszi!

DJ Skyline
köszi 😊

Gyocsika
Hali!

Nem találkozott valaki véletlen ilyen Mercedes mentõvel a neten valahol, amit le lehetne tölteni?

<#idiota>

Minas Tiris
én is észrevettem ezt az sa-mp-s problémát. Lehet ahoz köze hogy az oldalt megszüntették és kiírták hogy feladták?

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Hello mindenkinek.Hogy lehet bele teni egy Hummert ? Mert sehogy sem sikerül bele tenni.Kösz elöreis .
Baggio73
Sziasztok

Szeretnék segítséget kérni az autós iskolához.
Az autóval való kétkerekezésnek mi a trükkje? mert vagy sérül vagy el sem jutok a piros körig.
A 180°-os ugratós megfordulásnál, melyik gombot kell még használni a levegõben való forgatáshoz?
(nem szeretnék trainert használni!! de aranyra akarom az összes feladatot megcsinálni)
3 éve már végigjátszottam és akkor profin ment, de újra nekiláttam és már nem emlékszem hogyan is csináltam.

elõre is köszönöm a segítségeket

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Peetboy
Boldog Szülinapot Dj Skyline!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

xxdani
sziasztok....1év után feltettem megint a gta-t mondván hátha jobb már a multi...tegnap elõtt ment is ma meg semmi...de mint látom ez általános probléma. Lesz javulás vagy valami vagy a mp rész felejtõs. Kb mikorra lesz változás? elõre is köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DJ Skyline
GTA: San Andreas Camera Hack including SA:MP Camera Hack- v1.2
hiányoltam már egy jó kis SA:MP Cam hacket

Ger0121
Hy all!
Most akkor mi is van????
SAMP kérdés: MI a Bánat lett???
(ezt se szebben se hosszabban nem tudom fogalmazni!)
Nállam a SAMP a saját szervereimet látja...de nem így:127.0.0.1:7777\6666
hanem az IP címem szerint is...pl:ger.servegame.org:7777\6666
De más is látja ha ezt írja, be!
csak a Master szerver nem tölti le õket!
De megy a SAMP!
Valaki magyarázon pls!!!
THX!
Hy

---Ger----

djjeges
de