82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • istenostora03
    Mer telipakoltad a játékot nagyméretű texturákat, highpoly modellekkel!
  • Legend Killer
    lövésem sincs, nem vok nagy gépész... nekem viszont tudsz segíteni? :D
  • PunkZoli
    hal, meg tudnátok nekem mondani ,hogy mi a francért van az ,hogy bármilyen messze teszem a draw distancet, mindent kb 10 méter után rajzol ki? hogy lehet feljebb venni?
  • Legend Killer
    és FAQ-ban leírtakat is megcsináltam.
  • Legend Killer
    nekem meg az, hogy felteszem, nosztalgia rulz miatt és belépve skippelem a reptéren lejátszódó és azt követő átvezetőket, majd felpattanok a cangára CJ-al, oszt huss! lefagy, kék halál :D... régen pedig gond nélkül végig vittem a géjmet ezen a gépen.
  • Janos78
    Sziasztok! Nekem az a problémám a játékkal kapcsolatban hogy nagyon gyors a játék. Gyorsan mozognak az emberek, járművek, és az óra a játékban. Mi lehet a probléma?
  • Fresh Duke
    Hova fejlődik ez az világ...
  • Kicsikiraly
    "Mielőtt kérdezel olvasd el a FAQ-t"
  • kri555
    mivan akkor ha elindítom a játékot és nem történik semmi.
    Ja és már újra is telepítettem!mit csináljak????
  • Szabi1991
    GATAS=GTASA -.-"
  • Szabi1991
    ehh..eddig TDU-ból tettek autókat GATAS-ba, most SA-ból TDU-ba..
  • gibson9
    Igen arra gondolok! de akkor úgylátom ez nem csak nálam van így.. :D
  • RAZOR27
    Gondolom a Las Venturas-i autópályára gondolsz, ott télleg pofátlanul gyorsan mennek a kocsik :D
  • gibson9
    Na nem lett nagyon jobb :S
    Ja még annyit, hogy az sem természetes szerintem, hogy vannak azok a "főutak" amiket vastagon jelez a térkép a városokon kívül, azokon az utakon még ha nitroval megyek, akkor is gyorsabb nállam a taxi, vagy bármelyik kis tanyasi furgon. :D
  • gibson9
    Hát a gépem tényleg nem a legjobb, de amíg nem jön belém vagy megyek én valakibe bele addig semmi gond. De utánna ami van hát azt látni kéne :D Egyébként nehéz elmenni miután ütközök, mert folyamatosan belénk szaladnak más autók. Ha a kocsiban maradok nemtok elmenni mert útban vannak a kocsik, ha meg kiszállok elütnek :S
    Lentebb veszem valamivel, meglátom jobb lesz e. Köszi! :)
  • zyppy
    -ha ütközöl ne mardj ott.
    -gyenge a géped vedd lejjebb a grafikát.
  • gibson9
    Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy megyek autóval egy úton, ütközök és utánna minden kocsi belém szalad. Elkezd szaggatni a játék és egy óriási nagy tömegkarambol lesz az egész játék :S De ha arrébb megyek és csak nézem mi történik, akkor is még percekig csak egymásba szaladnak az autók.
    Előrre is köszi a segítséget!
  • donoki
    amugy nem jó :S
    visszaállítottam telejs gyorsításra... mert akkor más játkokba nem támogatja az EAX hangokat
  • IceMan93
    nem akar a san andreas menteni mi lehet a baj?
  • zoli47
    A másik, még idegessítőbb probléma: az esetek 80%-ában elfelejti az egeret a game. Ha kimegyek a menübe, ott van egér, de ha vissza a játékba, ott akkor sincs. Sok menübe ki-be ugrálásra időnként felfedezi hogy mégiscsak van egér, de aztán köv. menübe lépésnél megin nagy esély van rá hogy ismét elfelejti. Ez mi a fasz? Pedig az 1.01 patch is fenn van. Lehet ezzel mit kezdeni?
  • ldavid
    ha ezt töltöd le, akkor neked kell megcsinálni
    ha pedig ezt, akkor már kész lesz
    *csak 1-es verzióval működnek
  • matrixairborne
    Hali!

Köszi a választ, és akkor azt a mentést honnan lehet leszedni?

Ha azt felrakom akkor az a küldetés már meg lesz csinálva?!

Üdv!
  • donoki
    ok, kösz a helpet
  • ldavid
    először csak egyel vedd visszább, aztán nézd meg, hogy használt-e
  • donoki
    jah ok, és mennyire rakjam?
    szabványos/alap?
  • donoki
    őőő ez melyik kérdésemre is a válasz?:D
  • ldavid
    79022-esre akartam, a leállós dolgot passzolom, talán directx vagy VGA driver újratelepítése segít
  • ldavid
    futtatáshoz írd be a dxdiag-ot és a hangnál vedd visszább a hardveres gyorsítás

a mentésekkel gond nem igazán lehet, kiszedned meg nem kell, mert az uninstall meghagyja
  • Humesz
    Mostmár jó! Ez engem is érdekelne. Majd benézek, én is az ilyeneket szeretem.
  • Humesz
    Én csak egy nagy fehérséget látok pedig kíváncsi lennék.
  • RAZOR27
    Akkor az ellenkezőket ezennel leintem, hogy ÉN akartam a címet, tehát nem reklám :D
    És nagyon köszi, régóta keresek ilyen buli szervert :D
  • RiCSi1234
    Publikusnak publikus, csak itt olyan sok rendes ember van, aki egyből reklámozással jön.. De mind1, ittenvan, ha akarsz jönni! est, úgy kb 8 körül kezdődnek az ilyen mókák! 79.172.205.106:7777
  • RAZOR27
    publikus a szerver ip-je?
  • RiCSi1234
    A lövöldőzést azért hanyagoltuk, mert ha valaki kilőné a másik gumiját, nehézkes a javítás.. Rendes autónál még csak-csak, de a rendőrautót már nem javítja a pay'n spray..
  • Goruck
    nem lehet lövöldözni a kocsiból közben??
  • RAZOR27
    állat :) Kéne külön módot csinálni rá.
  • RiCSi1234
    Egy jó kis móka, az egyik magyar szerveren! :) Cops And robbers
  • RAZOR27
    Eat this bannana!
  • donoki
    nektek szokott olyan lenni, hogy elmegy a hang a játékból?:D
    mert nekem néha elmegy a játékból a hang, azt újra kell indítani a játékot?
    ez általános, vagy meglehet oldani?
  • FZoleee