GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kellene még letölteni hozzá?
Tehát ha felrakom a modern modot akkor is tudok SA MP-zni?
Köszi!
a Toreno-s feladatnál csak a reptér elõtt van piros kör, utána vissza kell vinned õket Jizzy klubjába
ezen pedig a fotó helyszíneket találod, ezek egy lila ikont jelölnek, amit csak a fényképezõ objektívén keresztül láthatsz, pl. a reptér bejárata fölötti táblán
50 ilyen van szétszórva a városban, ezeket ha lefényképezed kapsz értük pár fegyvert
TDU nick: HUN_Matt_92
- new animation for flipping the body up and down while getting in and out
- special 3-level damage for the body
- wheelies (same keystroke as with bikes)
- attached parachute while pressing handbrake at over 50 mph
- flames and nitroeffects from the exhaust
azaz:
- új animáció a kasztni fel/le nyitásához
- speciális 3 szintes sérülés
- hátsó keréken való gyorsulás (ugyanaz biill. kiosztás mint a motor esetében)
- 50mph-es sebességnél ernyõ jön ki az autóból ha a kéziféket lenyomjuk
- tûz és nitró effekt a kipufogóhoz
végre egy normális autó a játékhoz, normálisan igényesen megcsinálva, és nem valami egzotik' szar vagy tuning mátyás mobil
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
TDU nick: HUN_Matt_92
régebben találtam egy oylan honlapot ahol fenn volt, hogy meik barátnõnek mi a kedvenc szórakzozóhelye (hova érdemes vinni), meg hoyg mit szeret... és most nem találom az oldalt pedig épp a "csajokat hajtom" lécci, aki tud segítsen!
thx. szép napot
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Boldog Szülinapot!
#78035: Az elsõ képen mit kell nézni? A háttérben levõ repülõgépet vagy hogy feltuningoltad azt a tragacsot? 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Boldog Szülinapot Béla ! 😄D
Nem találkozott valaki véletlen ilyen Mercedes mentõvel a neten valahol, amit le lehetne tölteni?
<#idiota>#idiota>
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Szeretnék segítséget kérni az autós iskolához.
Az autóval való kétkerekezésnek mi a trükkje? mert vagy sérül vagy el sem jutok a piros körig.
A 180°-os ugratós megfordulásnál, melyik gombot kell még használni a levegõben való forgatáshoz?
(nem szeretnék trainert használni!! de aranyra akarom az összes feladatot megcsinálni)
3 éve már végigjátszottam és akkor profin ment, de újra nekiláttam és már nem emlékszem hogyan is csináltam.
elõre is köszönöm a segítségeket
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
hiányoltam már egy jó kis SA:MP Cam hacket
Most akkor mi is van????
SAMP kérdés: MI a Bánat lett???
(ezt se szebben se hosszabban nem tudom fogalmazni!)
Nállam a SAMP a saját szervereimet látja...de nem így:127.0.0.1:7777\6666
hanem az IP címem szerint is...pl:ger.servegame.org:7777\6666
De más is látja ha ezt írja, be!
csak a Master szerver nem tölti le õket!
De megy a SAMP!
Valaki magyarázon pls!!!
THX!
Hy
---Ger----