82991
-
#79061 Mer telipakoltad a játékot nagyméretű texturákat, highpoly modellekkel! -
#79060 lövésem sincs, nem vok nagy gépész... nekem viszont tudsz segíteni? :D -
PunkZoli #79059 hal, meg tudnátok nekem mondani ,hogy mi a francért van az ,hogy bármilyen messze teszem a draw distancet, mindent kb 10 méter után rajzol ki? hogy lehet feljebb venni? -
#79058 és FAQ-ban leírtakat is megcsináltam. -
#79057 nekem meg az, hogy felteszem, nosztalgia rulz miatt és belépve skippelem a reptéren lejátszódó és azt követő átvezetőket, majd felpattanok a cangára CJ-al, oszt huss! lefagy, kék halál :D... régen pedig gond nélkül végig vittem a géjmet ezen a gépen. -
Janos78 #79056 Sziasztok! Nekem az a problémám a játékkal kapcsolatban hogy nagyon gyors a játék. Gyorsan mozognak az emberek, járművek, és az óra a játékban. Mi lehet a probléma? -
#79055 Hova fejlődik ez az világ... -
#79054 "Mielőtt kérdezel olvasd el a FAQ-t" -
kri555 #79053 mivan akkor ha elindítom a játékot és nem történik semmi.
Ja és már újra is telepítettem!mit csináljak???? -
Szabi1991 #79052 GATAS=GTASA -.-" -
Szabi1991 #79051 ehh..eddig TDU-ból tettek autókat GATAS-ba, most SA-ból TDU-ba.. -
#79050 Igen arra gondolok! de akkor úgylátom ez nem csak nálam van így.. :D -
#79049 Gondolom a Las Venturas-i autópályára gondolsz, ott télleg pofátlanul gyorsan mennek a kocsik :D -
#79048 Na nem lett nagyon jobb :S
Ja még annyit, hogy az sem természetes szerintem, hogy vannak azok a "főutak" amiket vastagon jelez a térkép a városokon kívül, azokon az utakon még ha nitroval megyek, akkor is gyorsabb nállam a taxi, vagy bármelyik kis tanyasi furgon. :D -
#79047 Hát a gépem tényleg nem a legjobb, de amíg nem jön belém vagy megyek én valakibe bele addig semmi gond. De utánna ami van hát azt látni kéne :D Egyébként nehéz elmenni miután ütközök, mert folyamatosan belénk szaladnak más autók. Ha a kocsiban maradok nemtok elmenni mert útban vannak a kocsik, ha meg kiszállok elütnek :S
Lentebb veszem valamivel, meglátom jobb lesz e. Köszi! :) -
#79046 -ha ütközöl ne mardj ott.
-gyenge a géped vedd lejjebb a grafikát. -
#79045 Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy megyek autóval egy úton, ütközök és utánna minden kocsi belém szalad. Elkezd szaggatni a játék és egy óriási nagy tömegkarambol lesz az egész játék :S De ha arrébb megyek és csak nézem mi történik, akkor is még percekig csak egymásba szaladnak az autók.
Előrre is köszi a segítséget! -
donoki #79044 amugy nem jó :S
visszaállítottam telejs gyorsításra... mert akkor más játkokba nem támogatja az EAX hangokat -
IceMan93 #79043 nem akar a san andreas menteni mi lehet a baj? -
zoli47 #79042 A másik, még idegessítőbb probléma: az esetek 80%-ában elfelejti az egeret a game. Ha kimegyek a menübe, ott van egér, de ha vissza a játékba, ott akkor sincs. Sok menübe ki-be ugrálásra időnként felfedezi hogy mégiscsak van egér, de aztán köv. menübe lépésnél megin nagy esély van rá hogy ismét elfelejti. Ez mi a fasz? Pedig az 1.01 patch is fenn van. Lehet ezzel mit kezdeni? -
ldavid #79041 ha ezt töltöd le, akkor neked kell megcsinálni
ha pedig ezt, akkor már kész lesz
*csak 1-es verzióval működnek -
matrixairborne #79040 Hali!
Köszi a választ, és akkor azt a mentést honnan lehet leszedni?
Ha azt felrakom akkor az a küldetés már meg lesz csinálva?!
Üdv! -
donoki #79039 ok, kösz a helpet -
ldavid #79038 először csak egyel vedd visszább, aztán nézd meg, hogy használt-e -
donoki #79037 jah ok, és mennyire rakjam?
szabványos/alap? -
donoki #79036 őőő ez melyik kérdésemre is a válasz?:D -
ldavid #79035 79022-esre akartam, a leállós dolgot passzolom, talán directx vagy VGA driver újratelepítése segít -
ldavid #79034 futtatáshoz írd be a dxdiag-ot és a hangnál vedd visszább a hardveres gyorsítás
a mentésekkel gond nem igazán lehet, kiszedned meg nem kell, mert az uninstall meghagyja -
#79033 Mostmár jó! Ez engem is érdekelne. Majd benézek, én is az ilyeneket szeretem. -
#79032 Én csak egy nagy fehérséget látok pedig kíváncsi lennék. -
#79031 Akkor az ellenkezőket ezennel leintem, hogy ÉN akartam a címet, tehát nem reklám :D
És nagyon köszi, régóta keresek ilyen buli szervert :D -
#79030 Publikusnak publikus, csak itt olyan sok rendes ember van, aki egyből reklámozással jön.. De mind1, ittenvan, ha akarsz jönni! est, úgy kb 8 körül kezdődnek az ilyen mókák! 79.172.205.106:7777 -
#79029 publikus a szerver ip-je? -
#79028 A lövöldőzést azért hanyagoltuk, mert ha valaki kilőné a másik gumiját, nehézkes a javítás.. Rendes autónál még csak-csak, de a rendőrautót már nem javítja a pay'n spray.. -
#79027 nem lehet lövöldözni a kocsiból közben?? -
#79026 állat :) Kéne külön módot csinálni rá. -
#79025 Egy jó kis móka, az egyik magyar szerveren! :) Cops And robbers -
#79024 Eat this bannana! -
donoki #79022 nektek szokott olyan lenni, hogy elmegy a hang a játékból?:D
mert nekem néha elmegy a játékból a hang, azt újra kell indítani a játékot?
ez általános, vagy meglehet oldani?
-