82991
-
donoki #79020 mi nem?
nem lett bugos, vagy nem lehet kiszedni? -
#79019 #79008-ra valaki? -
#79018 ha be lehet szállni ki lehet szedni teleportálós trainerrel. -
ldavid #79017 és kivontatni nem próbáltad? -
#79016 C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ Itt vannak a mentések.
#79013: Az elég érdekes. Majd gondolkodom rajta. -
#79015 nem -
zoli47 #79014 1.01 patch van felrakva. -
zoli47 #79013 Garázs falába beragat tankot el lehet tűntetni valahogy? Átcsúszott az eleje a falon, beszállni nem lehet, felgyújtani felesleges, úgyis újratermelődik amint lecsukom a kaput. -
donoki #79012 elmentéseket ki lehet szedni? vagy az is bugoss lett?
meg az hol van?:D -
#79011 ilyen nekem is volt, reinstall megoldotta a problémát. -
donoki #79010 hi, nekem kilép ott annála küldetésnél mikor táncolni kell lennt a beach-en, ez nektek is bekövetkezett? vagy mit tegyek?
hibával dob ki,
gta_sa.exe vagy mi... windows hibát észlelt, ezért leáll tudjátok.
plz valaki segítsen,
előre ios ksözi -
#79009 Hátkérlekszépen, az a baj, hogy agyon csítelted magad, ez a játék egyik "ajándáka" a csítereknek. Megoldás: Kezd előről a játékot csít nékül, vagy tölts le egy mentést ami pont az előtt a küldi előtt van :) -
#79008 Hali! Valaki nem tud ajánlani valami jó modot, ami kicseréli új kocsikra az eddigieket? -
matrixairborne #79007 Szevasztok!
Kérlek benneteket, hogy segítsen valaki!
Elakadtam a San Andreas Madd Dog küldetésnél amikor meg kell menteni a volt rapcsászárt, hogy ne essen baja amikor leugrik a tetőről!
Viszont amikor el kelle mennem a furgonért, akkor már leugrott a tetőről, tehát idő előtt vége is van a küldetésnek!
Mit tudok ez ellen tenni?
A játékkal van a baj? Mert néztem youtube on videót erről a küldetésről, és ott nem ugrik le idő előtt a tetőről!
Segítsen valaki pls!!!
Köszönöm előre is! -
#79006 és mi fog akkor történni? -
#79005 Olvass viszza!:P -
Zsoberpapa #79004 A modról még annyit, hogy ENB series támogatással készül. Hogy mi ez? Aki nem ismeri, annak itt egy kép:
Tehát magasabb felbontásról van szó. Ha valaki nem szeretné, hogy legyen benne ENB series támogatás, akkor kérem jelezze!
Zsoberpapa -
#79003 Sziasztok!
A fronten2 txd-ben megszerkesztettem a térképet, de amiket rárajzoltam, nem látszanak a játékban. Feltüntettem mind a 16 benzinkutat, de nem látszanak.. Miért? Mi lehet a problémája ?
Vagy egyszerűbb lenne legend ikonokat feltüntetni? -
Zsoberpapa #79002 Az új modern mod projekt nem állt le, a kísérletezés folytatódik, de hangsúlyozom, hogy a mod az elmosódásokat csak csúcskategóriás gépeken (mint pl. amilyen az én gépem is) képes korrigálni. Ha ennek ellenére van(nak) érdeklődők a modern mod 3.0 iránt, akkor mindenképp jelezzék, hogy kell-e nekik a mod. Remélem, mostmár tényleg nem ütközöm semmibe sem. Ehhez viszont segítséget kérek: részletes autólistát kérek txt formátumban, hogy tudjam, mi maradt ki.
A busline mod majd később készül el...
Zsoberpapa -
#79001 Egyik haveromnak olyan baja van a San Andreassal hogy állandóan kidobálja a játékból.
Miért lehet ez??
Már tettünk fel új VGA drivert ,feltettük emiatt SP3-at, újból feltettük a játékot de továbbra is kidobálja :(
-
#79000 -
ldavid #78999 mi abban a bonyolult? csak lelősz minenkit, akit látsz, célozz a fejükre
kocsiknál meg a tankra, kerekekre - videó -
#78998 ha valaki tud segiteni,
van e valami trukk a
"just a buusiness"
misziohoz mert rengetegszer probaltam
ha valaki tud segiteni meg koszonem
-
#78997 autósiskolába hogy a tökömbe kell a kétkeréken menést megcsinálni? akárhogy csinálom, el se megy odáig :S -
#78996 omg... -.- -
Szabi1991 #78995 kétésfél éve írok ide, sokak örömére -
#78994 ja hol az ets topik?
(a saját) -
#78993 jaj te én is tudom hogy bevan zárva!!!!!
azért kérdeztem,mert itt látlak és nem az ETS-nél
(hogy ide jöttél,nem az ETS-nél írsz) -
Szabi1991 #78992 jah, de nem értem miért itt, és tőlem kérdezed -.-"
(amúgy van a sajátba is ETS topik..) -
#78991 Sziasztok!
Leszedtem innen a FireWork nevű cleo mod-ot. Elméletileg tűzijátékot kellene kilőnie de sehogy se tudom megcsinálni hogy kilője, nem tudjátok hogy kell?
+ tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan tudok leszedni még CLEO modokat? -
#78990 Csá
Zárva az ETS mi?
-
#78989 hiányolja az icon-gta.r22-es filet -
Szabi1991 #78988 és ezt miért ide írod, ez PC-s, és GTA:SA topik... -
medog #78987 erre tudtok valami megoldást? KÉP
tömöríteném ki az iso filet-t , mint a képen látszik egy idő után megáll és ezt írja ki... ok ra megyek , nem csinál semmit valaki help plz. -
Zsoberpapa #78986 Nem, nem lett kuka. Viszont nagyon erős gép kell ahhoz, hogy "elnyelje" a játék a magas felbontású autók polygonjait. -
#78985 nm -
#78984 Régen amit elkezdtél Modern Mod-ot, az kuka lett? Nehogy ezzel is úgy járj. -
#78983 koszi nagyon szepen
orok halam uldozni fog..... -
Zsoberpapa #78982 Ez csak természetes :-)
Csak ezt a problémát nem nagyon vágom. Tehát ugye lényegében arról lenne szó, hogy a map installer segítségével raktam be buszmegállókat vidékre is. Elég sokat (még nem teljesen kész). És ugye a Control Centerrel lassítani lehet az időt. Ahhoz kellene, de valamiért nem tölt be. Igazából Visual Basic kellene hozzá, de nekem már Visual C2005 van a gépemen és lehet, hogy azt nem támogatja. Mindenesetre a vonal kialakítása folytatódik. Hamrosan lesz térkép is. Például az 1-es vonal a távolsági járatok vonala lesz. A járat a san fierro-i vasútállomásról indul, az autópályán át megy Los Santos-Palomino Creek-Montgomery-Blueberry útirányon át Las Venturasba. A 2-es (szintén távolsági) vonal majdnem ugyanez lesz, csak ott pl. le kell menni Angel Pine-nál az autópályáról. Ha majd aktuális lesz, mutatok néhány képet. Arra lenne jó rájönni, hogy mivel lehetne megoldani, hogy várják a buszt a megállókban. -
#78981 Huh, az ha kész lesz, majd érdekelne. :)