GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az oldalon: We gave up! kaput!
And we don't wish to be a associated with this program anymore.
So please respect our copyright and license and do not distribute any of our files.
A masterserver sem megy...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amikor még az xp volt akk a san andreas max grafikán nem akadt de amióta megvan a vista még 640-esen is akad és van még memóriám szóval nemaz a baja :/
kösz
Az az, amikor le kell nyúlnod Elegant-ot?
Mert ha igen, akkor annál csak annyi van, h lenyúlod a kocsit, beállsz a két másik elegant közé, szép lassan a kettõ közt elmész a csávóhoz.
Ott beszáll(nak), és amikor kiírja egybõl húzhatsz el, minél gyorsabban ki a stéghez, a temetõ mellett, meg stb.
Próbáld meg felakasztani a másik kettõt, meg akik követnek. Annyi legyen a lényeg, h menj. Szval az utat mindig vágd le, mindig közel a falakhoz, meg a szembeforgalommal.
Vagyis keveset lassulj. Még azt is megpróbálhatod, h nem egyenesen a stégre, hanem kis kerülõvel mész, h mindenkit lerázz.
Nem egy para küldi, csak "parádézni" kell.
(Én anno azzal rontottam el, h nem bírtam éppségbe odavinni a kocsit. 😄)
A Big Smoke-osnál próbálgass trükköket, pl a végén amikor a hídon átmész próbálj meg rá, vagy a vonat felett ugrani és lõni. Meg az a legjobb, ha úgy kíséred a mozdonyt, h a mellette lévõ sín jobb/külsõ szélén mész.
A kocsisat, meg nem tudom. Nem egy agyba-fõbe komplikált dolog, azt frankón próbálgatni kell, míg egyszer "rá nem érzel" (amíg nem sikerül).
Az mozdony. Amúgy ne a mozdony "tövében" motorozz, hanem mellette, amennyivel lehet, hogy BS "rálásson" a faszikra, úgy könnyebben leszedi.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
TDU nick: HUN_Matt_92
Közbe ezt pontozzák, és ha több pontod, illetve sikeres mozdulatod van, mint a másiknak, akkor nyertél, kész a küldi.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
nickname:tarjani88
ja, és írd már még be 100x
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
Vagy irja meg e-mailomra: [email protected]
DFTBA ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Persze még elég sok pénzszerzési lehetõség van, pl kaszinózás.
Ha tudsz angolul, az sem hátrány, meg a szervereken is elég sok információt letudsz "automatikusan" kérni.
Legnagyobb szerencséd sztem az lenne, ha összetalálkozol Duke-al egy szerveren. 😄
Elõször keress magyar szevereket, azon hátha vannak olyanok, akik elmagyarázzák, mit, meg h kell(ene).
A lényeg, h kezd el játszani, majd belerázódsz.