GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
az én problémámra mi a megoldás vcalki elmondaná elöre is köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

dragon11
Nem GTA IV Topic, a PC-s is le lett zárva, egyenlõre be sincs jelentve, hogy jön PC-re, de imádkozzunk..

egyáltalán megjelenik PC-én?
Humesz
1: Nem
2: Nem ide tartozik
3: Nem érdemes egy ideig ilyet kérdezni sajnos
Sziasztok
Vki tud vmi hírt a GTA IV PC változatáról?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

geri777
játszotam velel akkor igy mondom

de akkor mit csináljak hogy müködjön?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Humesz
Dolgoztál vele??? <#circling> Ez játék pajti, ha nem szórakoztat, akkor ne csináld! Játszál vele, ne dolgozzál!
akkor szerintem egy újratelepítés megoldhatja
geri777
de ottvan minden

a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappában sincsenek? (pl.: GTASAsf3.b)
geri777
Helesztok

eltüntek a mentéseim mert volt egy küldetés ahol mindig a kezdésnél lefagyot gondoltam emgnézem a faq t megnéztem látam benne valmi patchet hátha segit megnéztem aztán amikor elinditotam a játéko t eltüntek a mentéseim mit csináljak hopgy vissza jöjenek elég sokat dolgoztam velel hogy idáig eljusak ahol most voltam mit csináljak elöre is köszönöm a válaszotokat !

TóNyóóóóóóó
nem tom hallod én is csak most vettem észre xD

BiG G
a háttérben az miaz? felrobbanó halálcsillag vagy egy szupernova? 😄D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

RAZOR27
A háza(i)d gardróbjában

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sziasztok, valaki tudna segíteni hogyan vehetem le CJ-rõl a pólót?És a pilóta képzés fel és le szállás utáni részekben valaki segítene?Mert nekem sehogy se megy 😞

misterkrisz
valaki? PLIIz😄

iPhone 3G

geri777
oké köszi 😊

Figyelj! Szerintem alapból hülye ötlet hogy egy bicajt betégy egy kocsi helyébe, de ha érdekel így kell:img tool-t kell használnod (keresd meg hogy kell ha nem tod) Annyi az egész hogy megkeresed azt hogy mi a neve a monster fájlainak: gondolom monster.dff és monster.txd (de nem biztos) Ezután amit letöltöttél bicajt,az ahhoz tartozó 2 fájlt átnevezed erre és felülírod a monstert velük. Ennyi. De szerintem hülye 5let, mielõtt megcsinálod készíts biztonsági másolatot az eredetirõl...
geri777
Hellosztok tudom hogy a válasz a faq ba cvan csak én azt nem értem 😞

a kérdésem az lenne hogy letöltötem egy mod ot ahol egy kona bicklit kapok a sima monti hejet és ezt hogyan rakhatném be mongyuk a monster auto hejébe leirná valki pontosan nagyon megköszöném

misterkrisz
valaki nem tudja milyen id-t kell beirnom ahhoz hogy legyen ernyöm és tüz?? mer a kocsit sikerült de istenért nem reagál se a 0-ra se az 1-re.. pls valaki😄 köööszi😊

iPhone 3G

Gyocsika
köszi

Amit nemrég kérdeztem arról nem tud valaki esetleg vmi infót? köszi
http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=550
Fehér CJ Mod
DJ Skyline
nincs semmi ezzel kapcsolatban, hivatalos hír persze. az sem hogy lesz, az sem hogy nem lesz. vagy jön a bejelentés mint égbõl a villámcsapás, vagy ez a rész nem jön már ki PC-re. esélyes lehet egy évvégi megjelenés, ha az eddigi különbségeket nézem konzol és pc megjelenések között. de csak találgatni lehet.

Itt most a kicserélt Hold a furcsa vagy a kocsi hidraulikája? netán te csináltad? <#vigyor0><#vigyor0>
TóNyóóóóóóó
http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/overview.php&letter=&catid=&themeid=&type=4&order=&entries=15 én itt találtam

Gyocsika
Légyszi adjon valaki egy jó fehér ember skint CJ helyett, aki ugyanúgy lehet izmos... a ruhákat lehet rajta változtatni...

Köszi!!!

Gondolom amit letöltöttél kamiont ahhoz volt egy .dff és egy .txd file. Ha ezekkel, vagyis a .txd-vel írtad felül az eredeti modellt és nem olyan mint a képen akkor nincs mit tenni...
TóNyóóóóóóó
új szerzemény

Fresh Duke
Nem tervezik, persze attól még lehet, hogy megjelenik.

A heavy cost. I pay it gladly.

TóNyóóóóóóó
lenne 1 kérdésem. letöltöttem 1 kamion a játkba és vannak róla képek és láttam hogy vannak rajta ki egészítõk de amikor a játékba mék vele nincs rajta hol lehet vagy hogy lehet rá rakni? elõre is köszi a segítséget

Kata
Bocs az offért, de a gta4 lesz valaha pc-n, vagy egyáltalán nem tervezik rá kiadni?

[/cserf][/fülünyúl]

Valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet a rendõrautóknak a siren toon-át kicserélni? Láttam már pár faszát de nemtudom hogy hogyan kell..sikerült már valakinek??
burjanmate
cargrp.dat

TDU nick: HUN_Matt_92

misterkrisz
váááá senki nem tudja?

iPhone 3G

misterkrisz
😄 van egy olyan cucc amiben le van rögzitve melyik kocsi milyen gyakorisággal jön. Valaki?

iPhone 3G

DJ Skyline
milyen lista?

misterkrisz
és nincs olyan hogy van egy lista amin le van irva milyen gyakran jöjjenek. nem lehet elörébb hozni

iPhone 3G

DJ Skyline
nem, ezt külön lekell scriptelni. az meg már más téma 😊

misterkrisz
jooké sikerült. utolso kérdés. van e olyan modszer amivel tudok elövarázsolni ilyen kocsit?

iPhone 3G

DJ Skyline
a cleo3.rar-ból kicsomagolt cuccokat berakod a fõkönyvtárba

misterkrisz
jo oké láma vagyok. A CLEO-t hogy is kell telepiteni?😄

iPhone 3G

DJ Skyline
akinek nem megy a Novát feltenni, az figyeljen 😊
az autót úgy kell feltenni mint a többit, csak rájön még ez a CLEO-s cucc. de a rar-ban van egy cleo, meg egy normal verzió. ír a readme különben mindent :|

Then, there are a few things that need to be done for the CLEO-features:
- If you haven't installed CLEO yet, you can get it here: http://cleo.sannybuilder.com/
download the "CLEO 3 Library (v3.0.846)" and install it.
- put the dragger.cs and dragger.ini into your CLEO-folder in the SA-folder
- open dragger.ini and write in the vehicle-ID of the car you're replacing (default is "504" for bloodra)
- enable or disable, the flames and parachute features by typing 1 or 0 in the according fields in the ini
- save dragger.ini

- ha nincs meg a cleo cucc, akkor töltsd le
ezt, majd telepítsd
- a dragger.cs és dragger.ini fájlokat tedd a SA fõkönyvtárában található CLEO mappába
- nyisd meg a dragger.ini-t, majd a vehicle-ID részhez írd be annak az autónak az ID-jét, amire lecseréled. ott az 504 van most, az az alap amire õ tette. ha te valami másra akarod tenni, akkor annak az ID-jét kell oda írni
- az ernyõ és kipufogóból kijövõ tûz efekteket ki/be tudod kapcsolni ha 1-est, vagy 0-át írsz. pl: enable parachute (1:on/0:off): "1", ejtõernyõ bekapcsolva, ha 0-át írsz az 1-es helyére, akkor nem fog mûködni.
- mentsd el az ini-t, és kész

és még írja, hogyha a CLEO-s verziót használod, akkor fontos azt a handlinget használni, amit a srác megadott. ennyi

Mindfucktól kijött még egy eléggé szép kocsi tegnap, 1971 Chevrolet Impala

misterkrisz
hello. Valaki segitsen lécci. Van ennél a Chevrolet Nova cuccnál ilyen CLEO verzio. Na azt hogy lehet telepiteni? köööszi😊

iPhone 3G

1 van csak,2 még a lövöldözésnél.

amikor mentek ki a limoval a reptérõl nem üldöznek a zsaruk nincs körözési csillagod?
baztam csítelni már hatodszorra csináltam épp.

Gyocsika
Mosmár rájöttem, hogy mért nem indult a multiplayer, mert a sima játékot indítom akkkor is kilép exe hibával.
Már majdem az összes cracket próbáltam de nem indul.
Régebben tökéletesen futott. Most hogy újratelepítettem , nem mûködik.

teccik? xD
Plata azért tünik el a piros kör mert valószínüleg csiteltél(zsaruk ienkor üldözni szoktak és ha beirod a no zsaru csitet akkor van ez,szoval ird be a 6 körözi csilag csitet)
Nesztea ha MTAzni akkarsz, csak sima SA rakd fel az MTA-t ne rakj fel patchet!
Gyocsika SA-MP-vel müködik a Modern Mod de nem látsz majd tõle semmit ,mert lassan tölti be a grafikus motor miatt.