82991
-
Ferrari25 #79101 ja bocsi!Mégis benne van a FAQ-ban!Csak véletlenűl átemntem rajta!Bocsánat a hülyeségemért! -
donoki #79100 hali
nemt tudjátok ezt miért írja ki?
[image]http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/b729edd505619ce06f7b3195f725b26bf6f2a895.jpg[/image]
vmi vizalatti uszás vagy mi?:D -
Ferrari25 #79099 Sziasztok!LEnne egy kis kérdésem!Mért van az hogy 15-20 perc utá elmegy a hang és csak a zene hallatszik?Mi a megoldás?Mert régebben nem csinált ilyet! -
#79098 Császtok. Valaki tudja, hogy lehet SAMP-ben a többi ember healthbarjat és nevét eltüntetni? Videót szeretnék csinálni és ahoz kéne. előre is köszi. -
#79097 Még kezdő Sa-mpos koromba voltam ien szerókon, csak azokon Vip volt a neve.Majd utánanézek, mert nekem is bejött. -
#79096 foylton szenvedek a géjmmel :D. szívesen végig tolná mmegin, deh mosmá menüt se hozza be, hiba észleléssel leáll :D... előtte behozta és lefagyott, mikor biciklire felpattantam :D...
heeeelpmíííííííí :'( -
#79095 Van egy Prime Minister, aki általában admin volt a szerveren, vagy admin jelölte ki. Aztán két oldal volt: egyik csapatnak meg kellett ölnie, a másiknak védenie. De több csapat volt, tehát a védőknél volt a Bodyguard, és a police, a támadóknál voltak a csövesek, akik bárkit megölhettek, de a célpont a PM volt, a gyilkosok, akik csak a védőket ölhették, meg asszem még vmi a támadóknál. Nagy élmény volt a szerveren 1 embert kergetni úgy hogy 60 másik lohol utána :D
Persze úgy volt jó, hogy sokan voltunk..de sztem nagyon jó kis mod volt :D -
#79094 és mi annak a modnak a lényege? -
#79093 Az tényleg jó kis szerver, azért nem szeretem, mert nagyon laggol.
Tényleg nem tudja valaki, hogy Protect the PM modot futtat még valamelyik szerver? Egyik kedvenc modom volt, egy lengyel szerveren volt régen. :) -
#79092 A kedvencem a Crazybob's Cops and Robbers. Igaz, az roleplay szerver, nem DM :( -
#79091 Ne menj magyar szerverre. -
#79090 Van olyan szeró ahova 15+ osok járnak? Mert a sok kiscsávó anyáz lámáz, és nagyon nem bírom. Főleg amelyik azt kérdezgeti, hogy honnan lehet letölteni a GTA IV-et. -
#79089 nekem küldhetnél egy linket, ahol ezt le lehet küldeni, vagy légyszi küldd el mailbe :D már régóta keresem ezt a hülye metró-t csak már feladtam a keresést. Előre is köszi :D -
#79088 most már nekem is -
Szabi1991 #79087 elég hülyén néz ki Amerikába -
BIZ0906 #79086 Nekem bejönnek -
#79085 kár, hogy nem jönnek be a képek
ldavid: köszi :) -
daneelolivaw #79084 tényleg,mekkora barom vagyok :D köszi a segítséget -
#79083 valakinek metrot? micsoda BKV mod lehetne belőle
-
ldavid #79082 ha az Y helyett pl. a G-t nyomnád le, akkor még működne is
FZoleee: bannerban a linkeknél találsz, pl. modern mod -
#79081 #79072-re pls valaki válaszoljon már... eddig 2-ből 2 kérdésre nem kaptam választ, ez a harmadik -
daneelolivaw #79080 üdv!
utolsó előtti küldetésnél tartok,és a legeljén,h tagokat kell toboroznom,egyszerűen nem csinálja! kijelölöm az egyik badatagot,megnyomom a y-t és nem cisnáél semmit! mi lehet az oka? -
#79079 Damn! :D Így is lefagy, monnyuk mosmá eltudok tekerni szídzsével két utcányit :D... peccseljem fel az összessel, hátha, vagy mi a nyű lehet a gond? mer mondom, anno, mikor megkaptam a géjmet, akkor felraktam gond nélkül, full szűz volt a GTA :D... és ment simán :). Aztán újra lett rakva párszor a gép :D... lehet az a baj? :S -
#79078 jé, lol, nem is hittem, hogy ott is van. thanks. -
PunkZoli #79077 itt csak korábbi van: http://www.pcdome.hu/download.php?id=2247&type=-1
de legalább van -
#79076 Kis késéssel de :Ték! :D -
#79075 Szövegértés 1-es. Ülj le fiam...
-
#79074 és ho ltalálom? :D -
#79073 nosza, zsír, vki mond vmi faszát is, thanks!!!!!! -
#79072 Nem tudtok mondani olyan modot, ami az összes kocsit kicseréli, de SA:MP-vel ugyanúgy tudok multizni? -
#79071 http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=535 -
#79070 bármilyen meglepő, de bugok -
19daN94 #79069 BUG MAP! Mi van ottahol a piros pöttyök vannak? -
ldavid #79068 ha zavarnak nyírd ki őket, és többet nem fognak.. -
#79067 Mer szidzsé nem impotens? -
PunkZoli #79066 3.3 peccset tedd fel hátha, -
#79065 Jó kérdés :D, nemtom :). Hm... ez a géjm amolyan gangsztás :D, banda háborúk, drog, pia, bulik... és a csajok se maradhatnak ki belőle, lehet ezér :D... mé idegesít? :D Nemtod felszedni a csajokat? :DD -
TIBÓÓÓ #79064 csőősztök:bocsi hogy zavarok,de szeretnék fellteni 1 igen jó kérdést.
"A GTA SAN-BA MIÉRT TETTÉK BELE A BARÁTNŐT?"
tudom hülye kérdés de engem kiakaszt ez a barátnő.
nah csösztök
-
#79063 nekem is alap gám :D, vagyis géjm :D, deh lefagy, mikor szíddzsé :D kerékpárra pattan és kihajt az utcára, mindig akkor fagy le :S :D :((. -
PunkZoli #79062 és nem:) , alap gám van!
és gecyre idegesítő így játszani:) .... nameg nagyon kevesen vannak az utcán, ami lehet így volt anno is