GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Vki tud vmi hírt a GTA IV PC változatáról?
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
de akkor mit csináljak hogy müködjön?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
eltüntek a mentéseim mert volt egy küldetés ahol mindig a kezdésnél lefagyot gondoltam emgnézem a faq t megnéztem látam benne valmi patchet hátha segit megnéztem aztán amikor elinditotam a játéko t eltüntek a mentéseim mit csináljak hopgy vissza jöjenek elég sokat dolgoztam velel hogy idáig eljusak ahol most voltam mit csináljak elöre is köszönöm a válaszotokat !
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
a kérdésem az lenne hogy letöltötem egy mod ot ahol egy kona bicklit kapok a sima monti hejet és ezt hogyan rakhatném be mongyuk a monster auto hejébe leirná valki pontosan nagyon megköszöném
iPhone 3G
Fehér CJ Mod
Köszi!!!
[/cserf][/fülünyúl]
iPhone 3G
iPhone 3G
iPhone 3G
az autót úgy kell feltenni mint a többit, csak rájön még ez a CLEO-s cucc. de a rar-ban van egy cleo, meg egy normal verzió. ír a readme különben mindent :|
Then, there are a few things that need to be done for the CLEO-features:
- If you haven't installed CLEO yet, you can get it here: http://cleo.sannybuilder.com/
download the "CLEO 3 Library (v3.0.846)" and install it.
- put the dragger.cs and dragger.ini into your CLEO-folder in the SA-folder
- open dragger.ini and write in the vehicle-ID of the car you're replacing (default is "504" for bloodra)
- enable or disable, the flames and parachute features by typing 1 or 0 in the according fields in the ini
- save dragger.ini
- ha nincs meg a cleo cucc, akkor töltsd le
ezt, majd telepítsd
- a dragger.cs és dragger.ini fájlokat tedd a SA fõkönyvtárában található CLEO mappába
- nyisd meg a dragger.ini-t, majd a vehicle-ID részhez írd be annak az autónak az ID-jét, amire lecseréled. ott az 504 van most, az az alap amire õ tette. ha te valami másra akarod tenni, akkor annak az ID-jét kell oda írni
- az ernyõ és kipufogóból kijövõ tûz efekteket ki/be tudod kapcsolni ha 1-est, vagy 0-át írsz. pl: enable parachute (1:on/0:off): "1", ejtõernyõ bekapcsolva, ha 0-át írsz az 1-es helyére, akkor nem fog mûködni.
- mentsd el az ini-t, és kész
és még írja, hogyha a CLEO-s verziót használod, akkor fontos azt a handlinget használni, amit a srác megadott. ennyi
Mindfucktól kijött még egy eléggé szép kocsi tegnap, 1971 Chevrolet Impala
iPhone 3G
Már majdem az összes cracket próbáltam de nem indul.
Régebben tökéletesen futott. Most hogy újratelepítettem , nem mûködik.
teccik? xD
Nesztea ha MTAzni akkarsz, csak sima SA rakd fel az MTA-t ne rakj fel patchet!
Gyocsika SA-MP-vel müködik a Modern Mod de nem látsz majd tõle semmit ,mert lassan tölti be a grafikus motor miatt.