82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • steweee
    van hozzá vmi olyan mod, ami felnyomja a látótávolságot, a grafikát meg új járműmodelleket rak be az új, nagy teljesítményű gépekhez?

ha lenne egybe ilyen nagy mod, érdemes lenne újra feltelepíteni

ha nincs , 5leteket kérnék hogy mikkel lehetne szebbé jobbá varázsolni könnyen a játékot, hogy még egy végigjátszást megérjen a dolog a 4. részig :)
  • Danyi8888
    Hy segítség kellene
    na szóval felteetem az sa-t + samp de nem tok vele játszani mert 5-10 perc játékidő után az autóban vagy célzásnál elkezd forogni a kamera egyszerűen jácchatatlan amúgy ezt még annak idején XP-n nem csinált ijet
    de most a visztán..... please help ha van valakinek ötlete ja és az XP SP2 kompatibilitással sem műxik
  • Legend Killer
    a savegamepack nekem is jó, de előtte emgcsináltam az összes küldit, csak OG Loc és a zsaruk voltak, mielőtt eltakarítják1időre CJ-t LS-ból, erre ennél a savegamenél meg még1csomó visszavan, lol :(.
  • Legend Killer
    faszomat, folyton lefagy a buzi géjm, mikor meg kell menteni CJ első barátnőjét. Mindig, akkor, mikor bemegy a házba, belép, köhög :D és lefagy :(.
  • Imrusssss
    Sziasztok hogy tudom megtalálni a Bank & robbery vagymi szervert a játékba (rendörös üldözés)
  • FZoleee
    savegame pack
    tessék :)
  • Stefibaba
    Hadjátok megvan :D (egyébként a Stowaway pályán van egy easter egg. Amikor ki kell ugrani a repcsiből, NE vegyétek fel az ernyőt. Hanem robbantsátok fel a repcsit és ugorjatok ki ernyő nékül. A többi legyen meglepi :D)
  • Stefibaba
    Valaki tudna egy olyan linket adni ahonnan le tudnék szedni mentéseket? :D
  • Legend Killer
    nah, inkább a sima, mer itt elején is van már barátnő és gondolom az összes városban :D.
  • Legend Killer
    thanks! amint láto mkezdhetem előről a géjmet :D, nembaj, elején vok még.
  • ldavid
    tessék
  • Legend Killer
    Vagyis nem halott, rámegyek és file not found.
  • Legend Killer
    mácsakahotcoffekellene :D... FAQban lévő link halott.
  • Zsoberpapa
    Sokáig kell gyakorolni a víz alatt. Én körülbelül 30 percet úsztam CJ-vel és csak akkor tudtam megcsinálni ezt a küldetést.
  • PunkZoli
    máshogy nem lehet növelni a tüdőt? pl futással? mert nagyon nem akar nőni a szerencsétlen:\
  • ldavid
    a repülőikonos küldetéseket is kötelező megcsinálni
  • attilly
    leszedteam a SA mod installert és batman mod-ot de nem tom felrakni a modot. segítsen vki légyszi!!!
  • Legend Killer
    CSODA TÖRTÉNT, TUDOK GTA SA-ni!!!!!!!!!

Köszönöm Istenem, köszönöm!!!!!!

Csak lejjebb kellett vennem 640szer akárhányba és frame limiter ki, meg nemtommég mi esetleg és jó lett

Leiskopogomgyorsan *kopkop :D*

Sajna gépnek azé pihennie is kell, pedig egész éjjel zúznám :D.

De remélem reggel, v délelőtt felkelve tudom folytatni és nem fagy le :'(.
  • Nuno88

Parancsolj...
  • RAZOR27
    xD micsoda véletlen huhúú
  • Ryder7
    gondolom senki se tudja akkor a választ a kérdésemre.
  • Legend Killer
    :D, mosmémánahh? látod, banplz-t tettél és szegény longhaul eltávozott közülünk :D.
  • ldavid
    nyisd meg a térképet, nyomd meg az L-t, csinálj róla képet és rakd be ide
  • DJ Skyline
    metrok, kattints a "Загрузить" feliratra hogy letölthesd. az adott metro jobb alsó sarkánál találod, mellette van hogy mekkora a file mérete
  • RAZOR27
  • Legend Killer
    béjváccs :D
  • longhaul
    Hol van a metró linkje? És nem lehet automatikusan betenni a modellt a játékba, mert megnyitom a gta.imget és be csomagolom és ki utána megint be és ik utána semmi......
  • RAZOR27
    Tiszta Baywatch
  • Legend Killer
    jahh
  • FZoleee
    szidzsé
  • Legend Killer
    :D, ha akarnék, se tudnék segíteni, mer rohadt rég jácottam vele és elfelejtettem, de hajrá :).
  • Legend Killer
    de arra nem elég erős a gépem :'( és nosztalgia rulz... letöltöttem gamecopyworldről a cumókat, amik a fakban vannak :D, deh a crashfix exénél nekem vmi kis sima gta sa exe van... hm... mind1, mer má azt is próbáltam is mindig lefagy. most megfigyeltem, hogy idő korlátos ez a fagyás :D, vagyis nem akkor fagy le, mikor sziddzsével felpattanok a cangára az elején, hanem x perc eltelte után. mer most elkezdtem megnézni intrót csak úgy és azalatt lefagyott :D.

*kétségbe van esve, jáccani szeretne :(*
  • donoki
    jah megvan LMB vel kell felmágnesezni xD
  • Nuno88
    Hi nép!
    Egy kérdésem lenne. Volt egy küldi, megkellett ölnöm a korrupt néger zsaru társát, az volt a címe h Delelő vagy mi. Na megcsináltam meg minden és nincs új küldi, se telefon se semmi.
    Valakinek 5let?
    Előre is köszönöm...
  • DJ Skyline
    majd a GTA IV 3 hónap múlva :) valamiben jobb mint a San Andreas, de érdekes mód vannak dolgok amiben meg inkább a San Andreas a jobb
  • Legend Killer
    te legalább jácchacc :((

bárcsakénisjcáchatnékvelemegin :D
  • donoki
    ok
    köszi

még1 kérdés:
    amikor ott a Zeros küldetéseknél iylen távirányítós küldetésbe a Banditot kell kisegíteni a Plankot azt ami hídnak kell, azt hogyan viygem oda?:S
    hogy tudom felemelni?
  • Zsoberpapa
    Ez egy igazi amerikai busz...
  • RAZOR27
    kicsi a tűdeje :D
    menny merülgess vele, hogy tovább bírja vízalatt, utána mehet a küldetés.
  • donoki

bocs:D