82991
-
steweee #79141 van hozzá vmi olyan mod, ami felnyomja a látótávolságot, a grafikát meg új járműmodelleket rak be az új, nagy teljesítményű gépekhez?
ha lenne egybe ilyen nagy mod, érdemes lenne újra feltelepíteni
ha nincs , 5leteket kérnék hogy mikkel lehetne szebbé jobbá varázsolni könnyen a játékot, hogy még egy végigjátszást megérjen a dolog a 4. részig :) -
Danyi8888 #79140 Hy segítség kellene
na szóval felteetem az sa-t + samp de nem tok vele játszani mert 5-10 perc játékidő után az autóban vagy célzásnál elkezd forogni a kamera egyszerűen jácchatatlan amúgy ezt még annak idején XP-n nem csinált ijet
de most a visztán..... please help ha van valakinek ötlete ja és az XP SP2 kompatibilitással sem műxik -
#79139 a savegamepack nekem is jó, de előtte emgcsináltam az összes küldit, csak OG Loc és a zsaruk voltak, mielőtt eltakarítják1időre CJ-t LS-ból, erre ennél a savegamenél meg még1csomó visszavan, lol :(. -
#79138 faszomat, folyton lefagy a buzi géjm, mikor meg kell menteni CJ első barátnőjét. Mindig, akkor, mikor bemegy a házba, belép, köhög :D és lefagy :(. -
#79137 Sziasztok hogy tudom megtalálni a Bank & robbery vagymi szervert a játékba (rendörös üldözés) -
#79136 savegame pack
tessék :) -
#79135 Hadjátok megvan :D (egyébként a Stowaway pályán van egy easter egg. Amikor ki kell ugrani a repcsiből, NE vegyétek fel az ernyőt. Hanem robbantsátok fel a repcsit és ugorjatok ki ernyő nékül. A többi legyen meglepi :D) -
#79134 Valaki tudna egy olyan linket adni ahonnan le tudnék szedni mentéseket? :D -
#79133 nah, inkább a sima, mer itt elején is van már barátnő és gondolom az összes városban :D. -
#79132 thanks! amint láto mkezdhetem előről a géjmet :D, nembaj, elején vok még. -
ldavid #79131 tessék -
#79130 Vagyis nem halott, rámegyek és file not found. -
#79129 mácsakahotcoffekellene :D... FAQban lévő link halott. -
Zsoberpapa #79128 Sokáig kell gyakorolni a víz alatt. Én körülbelül 30 percet úsztam CJ-vel és csak akkor tudtam megcsinálni ezt a küldetést. -
PunkZoli #79127 máshogy nem lehet növelni a tüdőt? pl futással? mert nagyon nem akar nőni a szerencsétlen:\ -
ldavid #79126 a repülőikonos küldetéseket is kötelező megcsinálni -
attilly #79125 leszedteam a SA mod installert és batman mod-ot de nem tom felrakni a modot. segítsen vki légyszi!!! -
#79124 CSODA TÖRTÉNT, TUDOK GTA SA-ni!!!!!!!!!
Köszönöm Istenem, köszönöm!!!!!!
Csak lejjebb kellett vennem 640szer akárhányba és frame limiter ki, meg nemtommég mi esetleg és jó lett
Leiskopogomgyorsan *kopkop :D*
Sajna gépnek azé pihennie is kell, pedig egész éjjel zúznám :D.
De remélem reggel, v délelőtt felkelve tudom folytatni és nem fagy le :'(. -
Parancsolj... -
#79122 xD micsoda véletlen huhúú -
#79121 gondolom senki se tudja akkor a választ a kérdésemre. -
#79120 :D, mosmémánahh? látod, banplz-t tettél és szegény longhaul eltávozott közülünk :D. -
ldavid #79119 nyisd meg a térképet, nyomd meg az L-t, csinálj róla képet és rakd be ide -
#79118 metrok, kattints a "Загрузить" feliratra hogy letölthesd. az adott metro jobb alsó sarkánál találod, mellette van hogy mekkora a file mérete -
#79117 -
#79116 béjváccs :D -
#79115 Hol van a metró linkje? És nem lehet automatikusan betenni a modellt a játékba, mert megnyitom a gta.imget és be csomagolom és ki utána megint be és ik utána semmi...... -
#79114 Tiszta Baywatch -
#79113 jahh -
#79112 szidzsé -
#79111 :D, ha akarnék, se tudnék segíteni, mer rohadt rég jácottam vele és elfelejtettem, de hajrá :). -
#79110 de arra nem elég erős a gépem :'( és nosztalgia rulz... letöltöttem gamecopyworldről a cumókat, amik a fakban vannak :D, deh a crashfix exénél nekem vmi kis sima gta sa exe van... hm... mind1, mer má azt is próbáltam is mindig lefagy. most megfigyeltem, hogy idő korlátos ez a fagyás :D, vagyis nem akkor fagy le, mikor sziddzsével felpattanok a cangára az elején, hanem x perc eltelte után. mer most elkezdtem megnézni intrót csak úgy és azalatt lefagyott :D.
*kétségbe van esve, jáccani szeretne :(* -
donoki #79109 jah megvan LMB vel kell felmágnesezni xD -
#79108 Hi nép!
Egy kérdésem lenne. Volt egy küldi, megkellett ölnöm a korrupt néger zsaru társát, az volt a címe h Delelő vagy mi. Na megcsináltam meg minden és nincs új küldi, se telefon se semmi.
Valakinek 5let?
Előre is köszönöm... -
#79107 majd a GTA IV 3 hónap múlva :) valamiben jobb mint a San Andreas, de érdekes mód vannak dolgok amiben meg inkább a San Andreas a jobb -
#79106 te legalább jácchacc :((
bárcsakénisjcáchatnékvelemegin :D -
donoki #79105 ok
köszi
még1 kérdés:
amikor ott a Zeros küldetéseknél iylen távirányítós küldetésbe a Banditot kell kisegíteni a Plankot azt ami hídnak kell, azt hogyan viygem oda?:S
hogy tudom felemelni? -
Zsoberpapa #79104 Ez egy igazi amerikai busz... -
#79103 kicsi a tűdeje :D
menny merülgess vele, hogy tovább bírja vízalatt, utána mehet a küldetés. -
donoki #79102
bocs:D