GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit gáz, más Spywareírtó nem látja annak. Maradok a Spyware Terminator-nál.
#78174 delet 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kicsit gáz más nem Spyware írtó nem látja annak. Maradok a Spyware Terminator-nál.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
aktiváltam egy csítet mert lusta voltam úszkálni fél órát a víz alatt, most azt írja hogy nem ajánlott így elmenteni a játékot. van ennek valami jelentõsége a játékra nézve? illetve ez a figyelmeztetés végig lesz már ezután a teljes játék alatt? most bûntudatom van bazz. <#vigyor>#vigyor>
miért 18+? pont azok miatt, a 16-osba már nem fér bele
Ja én azt nem értem eza játék mért 18+os?Az ok van benne gyilkolás meg szép beszéd,de csajokból meg abból nemlátszik semmise.
pedig az utolsó
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szerintem nagyon ott van!<#eljen>#eljen>
Viszont lenne egy kérdésem: rég játszottam már GTA San Andreasszal és nem tudom, hogy honnan lehet letölteni azt a High Quality modot, amit Wired88 is használt a az autó topicjában. Illetve találtam egyet, de valamiért nem engedi elindítani :S Valami dll-t keres hozzá :S
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ezt a videót lesd meg
Most pedig kipróbálnám módolva is, és valaki segítene mit töltsek le, vannak esetleg valami jó módok amiket megéri feltenni a játékhoz ?
...::::::...
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
mennyire igazi fák betéve 😄SA
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
mi a frásznak az egyáltalán?
A heavy cost. I pay it gladly.
hogy azt a küldetést csináltam meg utoljára amikor egy paraszt casjal mentem bankot rabolni
és ha van valakinek olyan mentése ami kb ott tart azt meg köszöném ha oda adná 😊
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD