82991
-
#79181 Sziasztok!
Innen leszedtem a Lancia Delta HF Integrale-t. És találtam benne egy bug-ot. Ha a bal hátsó ajtó ablakán benézek akkor a jobbhátsó ajtó nincs ott de ha a hátsó szélvédőn nézek be akkor ott van. Nem tudjátok hogy ez mitől van? Esetleg ki lehet javítani valahogy?
Képek róla:
-
ldavid #79180 jah, az más :D
annak van egy fix helye is, a Mount Chiliad keleti lábánál lévő roncstelepen -
#79179 bugok helye... mily meglepő -
attilly #79178 hogy kell batman modot belerakni a jatekba??
-
gotchaaa #79177 Vontatóból a Las Venturas-i repülőtér környékén van sok. Talán. -
donoki #79176 amúgy a Bug map az mi a bannernél? Mik rajta a piros pontok? -
donoki #79175 nem vonat, hanem vontató xD -
ldavid #79174 vonatot az állomásokról (vársz míg jön egy)
a NOE küldetésben meg a legegszerűbb, ha rögtön kimész a tenger fölé ott könnyebb tartani a magasságot -
donoki #79173 meg sehogyan se tudok a visibility alatt maradni egy két helyen :S -
donoki #79172 vontatót, honnan szerezzek?:D
amúgy megcsináltam a flying schoolt, és ott vok, hogy nem tudok elmenni sf-ba, mert lelőnek a rakéták :( -
#79171 ENB-ből sokfélét próbáltam legújabb a legszarabb mer akad mint atom...catalyst 8.7-es van.Te milyen ENB-t használsz? -
#79170 okés, kösz. -
ldavid #79169 a boltot meg kell venned először, de azok egyébként nem kötelező küldetések -
#79168 boltjába. -
#79167 San Fierroba vok már. Jól emlékszem, hogy Zero küldijeihez, semmi házat nem kell megvenni, pl a boltjánál lévő ingatlant? Ha igen, akko egy újabb bug ez, mer SF-ba értem, Truth összeszedte a csapatot, csináltam is má nála1küldit, de Zeronak a botljába nemtok bemenni :S :S :S :S. -
ropi88 #79166 sziasztok!
az lenne a gondom, hogy az játék kiír vmi számomra érhetetlen dolgot...
pontosabban ezt:
1. GTA MP has crashed
2. memória címre hivatkozott
nah erre mit lépjek? -
attilly #79165 leszedteam a SA mod installert és batman mod-ot de nem tom felrakni a modot. segítsen valaki légyszi!!! -
ldavid #79164 ha nem csináltál másolatot a fájlokról, akkor csak az újratelepítés marad -
#79163 Úgy döntöttem, hogy én is elkezdem előről a játékot. :)
Már kétszer végigvittem, de sose lehet megunni! (Ha meg megunnám, akkor berakok v.milyen módot. :D De erre még nem volt szükség, és asszem amíg nem lesz tejes 007 mód, addig így is marad.) -
#79162 az én gondomra van válasz? -
#79161 szerzel egy vontatót, azzal elvontatod, és ügyesen betolod az egyik garázsodba. kijössz (bezárul a garázs ajtaja) és utána nyitva van a verda. -
#79160 hanyas verziót használod az ENB-ből? és melyik Catalyst van feltéve? -
#79159 heló kéne 1 nagy segítség,feltelepítettem a modermod v2-t de így a multy nem működik.nincs valami amivel letudom szedni?(már nincs meg a telepítő CD-je :( úgyhogy valami más módszer kellene) -
donoki #79158 Hogy tudok kinyitni/feltörni egy kocsit, ami le van zárva?:/ -
#79157 Nálam meg kb 15fps-el megy a game... -
#79156 az ENB series féle grafikus tuning érdekese villódzik 4850-en, valakinek valami ötlete van hogy tüntessem el? -
#79155 az csak később lesz. Majd a Las Venturas küldiknél. -
donoki #79154 flying school az hol van a játékban?:S mert nem enged be a repülőtérre! :S -
#79153 San Fierro-ban a dokkoknál (ahova a lopott kocsikat is lehet vinni egy nagy hajóhoz) van egy hajóépítő szárazdokk, ott találsz NRG500-at. -
colos92 #79152 cs.hol találhato az nrg500 a játékban? -
donoki #79151 nah megcsináltam ezt a küldit,
de lol?
a las venturasi autópályán milyen pofátlanul gyorsan mennek a kocsiK!:D
de sztem nem ők mennek gyorsan, hanem mi megyünk lassan :W -
donoki #79150 ok, kösz
megpróbálom -
ldavid #79149 a kamion bal oldalán kell menned és az ajtóra fog átugrani -
#79148 lol, peedig oda mentem és dühösen elhajtotam ,mikor kiírta az üzentet :D. many respect dude! így má boldogulok.
1ébként a géjm fagyásra a GTA külföldi fórumán azt mondták, hogy legyen kompatibilis windows98-al ,kipróbáltam és úgy jó egyenlőre. -
#79147 ezt most így nem tudom fejből, mi a küldetés neve? csak mert akkor adok videót a küldetésről :D -
donoki #79146 abba a misszióba, amelyikbe egy tartályos kocsit kell ellopni, ott cesarnak hol kell lennie? azt tudom, hogy cesarnak bal kezére kell esnie a kamionnak, de melyik részére kell, hogy felmásszon? -
#79145 tessék, a zölddel kiemeltek a lowrider kocsik, és Cesar háza körül szokott állni 1-2 -
#79144 honnan a tökömből szerezzek lowrider-es verdát, miután megvolt a verseny és Cesar küldijei kellenek? -
#79143 Legyetek szívesek a Bank& robbery szerver ip berakni köszönöm!!!! :S
-
#79142 Nekem is perpill Vistam van sajnos, a tuningon kivül minden megy a játékban, bárvan hogy nem érzékeli az egeret ha visszalépek a menüböl. (Laptop=két egér)