GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Los Angeles, California
mondjuk Amcsi...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wink>#wink>😉
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Nem vettem bugot észre benne naon jó és izlés szerint átírogatható!
Itt én állítottam a Bloom-on:
Itt fullon van a Bloom:
És egy kis napfelkelte a Santa Monika Beachen<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Los Angeles, California
fontos lenne.
elõre is kösz
A heavy cost. I pay it gladly.
Miért nem mûködik az egér a játékban?Menüben még mozog de klikkelni nem lehet játékban emg totál halott!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Los Angeles, California
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ezt hogy lehet betenni a GTA AA-ba?Énis akarok ijet.
http://9gag.com/gag/5135249
the BANamas waits for you!
tudok valami jó RP szervert?
http://9gag.com/gag/5135249
Amúgy, repülés közben nem túl célszerû egeret használni. (Legalábbis én nem szoktam.) Elég a billentyûzet hozzá.
A heavy cost. I pay it gladly.
Los Angeles, California