GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
Az elöbbi linken megtalálod.Trucks mappában keresd.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

LTomi
Ilyenkor mindig azon gondolkozok el, hogy miért nem iylen grafikával adták ki alapból a San Andreast.

Los Angeles, California

TóNyóóóóóóó
a kenworth ot honnan lehet le szedni?

Truck Driver001
most látom,h a Kenworth mennyivel szélesebb már a többinél😄
mondjuk Amcsi...

Truck Driver001

Stefibaba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Balról a 2. 😊

<#wink>😉

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Goruck
möjik busz???

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Truck Driver001
lowboyz😄

bujty
ááá megvan köszi

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
igen erre ,és ezt hol kell letölteni,vagy mire kell kattintani?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Ez fasza! Milyen Chevrolet ez? Valamilyen amcsi, mondjuk Malibu vagy esetleg Lacetti?? Mer az kéne 😊
Hy <#smile>ez melyik mod ?<#wink>
berczely
Emberek ajánlom mindenkinek ezt a módot!
Nem vettem bugot észre benne naon jó és izlés szerint átírogatható!

Itt én állítottam a Bloom-on:

Itt fullon van a Bloom:

És egy kis napfelkelte a Santa Monika Beachen<#idiota>

bujty
ja internetrõl ,de ott mejik honlapról

bujty
mirõl??

TóNyóóóóóóó
😄

zeli
zinternetrõl

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bujty
és ti honnan szedtétek???

istenostora03
Hát én feltettem de átlagban 20 fps-em lett(16-17 ahol sok kocsi volt,kihalt részeken meg 24-25)

TóNyóóóóóóó
én tudom

bujty
és a GTA San Andreas Parkour Mod-ot nem tudod hol lehet letölteni??

LTomi
Én egyszer kipróbáltam, de nagyon belassította a játékot, diavetítés lett belõle. (Mondjuk az még a régi gépemen volt. <#whatever>)

Los Angeles, California

bujty
mire gondolsz??

Nagyon rég járam a topicban, és meglepve látom, hogy egy picit megváltozott. 😊 Mi ez a bug map?

bujty
heló ,nem tudja valaki hogy honnan tudom letölteni a GTA San Andreas Parkour mod-ot?? : http://www.youtube.com/watch?v=pNZiirSyYJc
fontos lenne.

elõre is kösz

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

berczely
Akkor ítvan így:

http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html

TóNyóóóóóóó
nekem be se jön az oldal:S

berczely
Valaki tud errõl a módról?
ENB Series a neve.Itt az oldala!
Pár kép hogy mit vûvel!

berczely
Hali!

Miért nem mûködik az egér a játékban?Menüben még mozog de klikkelni nem lehet játékban emg totál halott!

zeli
duplakatt, next, next, next, finish :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Üdv mindenkinek. Valaki lenne szives segíteni abban, hogy kell telepíteni a SAAT Tool programot?

LTomi
A United mod nem rossz, de még elég bugos, sok helyen kifagy, viszont megéri. Ha kész lesz, akkor nagyon jó mod lesz szerintem.

Los Angeles, California

Doog
Melyik a legjobb mód a játékhoz ?

A GTA United módot érdemes letölteni ?

...::::::...

TóNyóóóóóóó
autó hangokat hogy tudok be rakni?

Nemtudjátok hogyan lehe ilyen ürhajókat betenni?Vagy ismertek ijen modot?

Katun
Nagyon csinos Mercike, ügyes volt a modellezõ!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

bazs1
amit ps-el módosítottál, azt png-be mentsd el és úgy importáld vissza

Valaki segítsen már, nem boldogulok a txd workshoppal: egyszerûen azt próbáltam megcsinálni hogy exportálok 1 képet aztán photoshoppal átalakítottam majd megpróbáltam importálni de nem sikerült mert ezt írja ki: Stream error :S Valaki nem csinált ilyeneket?
http://www.youtube.com/watch?v=j1nOq9gPJiw&feature=related
Ezt hogy lehet betenni a GTA AA-ba?Énis akarok ijet.

Yoda001
szóval az ott nem tudok akart lenni, hanem tudtok, egyébként szvsz ez nem is az "Õ" linkje, mivel gtalaci van ott, a neve pedig "atti"... bár kitudja, lehet hogy ati akart lenni, mint gyártó.. na ez van, nem offolok tovább<#vigyor3>

http://9gag.com/gag/5135249

aki még linkelni sem tud, miért akar reklámozni?
the BANamas waits for you!
Yoda001
ha te ennek bedõltél csak gratulálni tudok...
tudok valami jó RP szervert?

http://9gag.com/gag/5135249

Kattints te a jó édes,

Fresh Duke
Nem neked mondta sztem.
Amúgy, repülés közben nem túl célszerû egeret használni. (Legalábbis én nem szoktam.) Elég a billentyûzet hozzá.

A heavy cost. I pay it gladly.

Gtamissions.com
Sztem ilyen csalás nincs

LTomi
Egy csalástól még meg tudod csinálni, viszont ha nagyon sokat csalsz, akkor nem tudod kivinni 100%-ra.

Los Angeles, California

Nincs,söt most vettem egy repteret és repülösuliba kell mennem,de egyszerüen nemtom megcsinálni,egérrel és billentyüzettel tolom,na és én balkézzel kezelem az egeret.van erre valami megoldás?Az autós iskolát majdnem teljesen megcsináltamn már egyszer az autcai furikázás vagy mijen nevü leckét csináltam épp,erre kifagyott a játék és ujra kellett kezdenem,most viszont nem sikerül az az ugratós ahol megkéne fordulni a levegöben.