82991
-
#79221 VGA-dnak bírni kéne nekem is volt ilyen kártyám elég jól vitte a játékot!
Sztem telepícsd újra a windowst tegyél fel mindenből frisset (VGA driver,directx) és rakd fel a játékot mennie kell crasfic,patchfix bigyók nélkül mert nekem is hoodlum verzió van és vígan tolom vista alatt! -
#79220 véletlen elírtam, az a Crashfix akart lenni. és ugyanazzal próbáltam, amit régen haver adott nekem, de közben leszedtem a hoodlum-t a netről és azzal is ez van... nincs gta sa deviance verzió? mer az lehet nem fagyna :D. -
#79219 nem sokat tudok a gépemről, mer én gyík vok ehhez :P, de annyit igen, hogy Ati Radeon 9 600 és 512 MB RAM van rajta.
Mikor kijött a GTA SA, én csak később tudtam kipróbálni és haver küldte el postán a másoltat :D. Hoodlum verzió, megcrackeltem és ment simán, egyszer se fagyott le, sehol! Még a csaj kimentésénél se a tűznél.
Most a helyzet a következő:
- feltettem és játszottam vele, de lefagyott rögtön, mikor CJ biciklire ült az elején, hogy Grove Streeetre menjen. Kihajtott utcára és fagyás.
- szóval leszedtem a FAQ-ban lévő v1.0 [ALL] No-CD/Fixed EXE-t és a v1.0 [ALL] No-CD/Fixed EXE-t.
- No-CD-t ráteszem, felülírom, utána a Crashfixben a PatchFix-t átdobom és futtatom, azt mondja minden rendben, d ezek szerint nincs. Átdobtam a gta sa reg cumót is és hozzáadtam a klikkeléssel a rendszer akármihez, de így is gáz... és van a FAQ-ban az arhív felett egy izé a linken, amit leszedtem, úgy tűnik crack, azt is átdobtam és az se jó, mert lefagy, de arra jó, hogy lássa a mentéseim, mert, ha a patchfix exe-t futtatom, akkor full előről kell kezdenem és bármit bemásolok, nem jó neki.
-
#79218 Milyen géped van?
Mikori a windows rajta? -
#79217 de minek?
most még betettem a gta sa izét is a regeditbe és hiába nyomok1mentést be neki a megfelelő helyre, nem észleli, miért? :S -
ldavid #79216 gondolom a füst miatt -
#79215 de addig eccer se fagyott le :S. -
#79214 mámeginlefagyott a buzi gta... és pont ott és pont úgy. sziddzsé első csajának kimentésénél, belép a tűzbe a zajtón és bumm, lefagy. -
#79213 igen, de nem baj, jól haladok :D. -
#79212 GTA San Andreas User files mappába másoltad?Dokumentumokba -
#79211 oks, kösz, valóban jónak tűnik amúgy így. remélem így is marad. ellenben képzeld, San Fierro-i mentésem bemásoltam a megfelelő helyre és nem észleli. Ez is ezzel a patchfix-el jár? Kár érte.
Sajna én nemtok, nem is nagyon értek az ilyesmikhez, bocsi. -
#79210 egyszer elég
Valaki tud használható ENB Series cuccot mert mióta új kártyám van ezzel úgy szaggat mint a krvaisten! -
#79209 Haver elküldte a patchfix exe-t, úgy tűnik jó így. Minden indítás előtt átkell másolnom a dolgokat, vagy egyszer elég ezt megcsinálnom? -
#79208 Uff hova kell rakni a járókelőket? Mer Gta3.imgbe nincs az amit kicserél :\ :\ -
#79207 Ohh köszönöm szépenszépenszépem :DD -
#79206 ez-e -
#79205 Ő Réges régen valaki linkelt egy kínai/japcsi oldalt ami tele volt skinekkel. Valakinek (DJSkyline) megvan még az a link? :DD -
#79204 alapból van benne. -
#79203 baszki, senki ne mtudja letölteni azt a szart nekem és mailben elküldeni? :D nekem mindig vmi fos jön le és így lefagy a gta sa.
nahmind1.......... -
#79202 looooool Majd ha eljutok odáig akkor én is kipróbálom. :D -
gotchaaa #79201 -
#79200 plíííííííz küldje el vki mélben a v1.0 [ALL] Crash Fix Patch, mer nincsbenne a patchfix exe ami a lényeg, mondom, h enyém szar és akárhányszor töltöm le, szar... :D.. mél lent van. -
#79199 looooooooooooooooooool -
#79198 Hali valaki tud a játékhoz kamiont?? -
#79197 majdnem -
#79196 Mi a meglepi? :D Az hogy CJ feje szétkenődik a betonon, mikor földet ér? -
#79195 szóval, ha tud, vki küldjön pls1ilyet. -
#79194 Még egy olyan kérésem lenne hogy tudnátok adni egy jó wheel pack-ot mert amit én leszedtem Mashinata__s_NFS_MW_wheel_pack-et abba olyan nagyon a kerekek hogy sz*rul néznek ki az autókra felrakva. Olyan kellene amibe akkora kerekek vannak mint az alapba csak szebb design-al.
Vagy ezt a Mashinata-t lehet valahogy módosítani hogy kisebbek legyenek a kerekek? -
#79193 Nekem csak h-val működik :C -
ldavid #79192 mind2vel müxik -
#79191 Mikor már toboroztad őket, akkor tudsz nekik a g-vel parancsolni, hogy maradjanak melletted. -
#79190 majdnem eltaláltam :D. -
#79189 H, nem g. -
#79188 Heló!
Volna egy kérdésem: Miért van az, hogyha 3-4 egyéni modellnél többet rakok be a játékba, akkor kifagy? Akármit csinálok, akkor is kifagy, már van bent a játékban 3 modell, azokkal jó, de ha még akármit is berakok, már kifagy, elég csak egy kis kocka, amiben csak 48 háromszög van, azzal is kifagy. Valami 5lete van valakinek, mert már kigondoltam egy tök jó kis pályát, csak hát nem tom megcsinálni, mert nem engedi. :S Előre is köszi. -
#79187 Küldjétek már el pls nekem a GTA: San Andreas v1.0 [ALL] Crash Fix Patch-t, ide: [email protected].
Gamecopyworldön fent van, leszedtem, de sztem az már szar, vagy nem segít, nemtom, mer most is lefagy és szeretnék egy olyat kipróbálni, ami másnak van és ő küldte el. Előre is kösz.
Má felidegel a géjm a sok fagyásával. -
#79186 DJ Skyline köszi az infót. -
#79185 asszem emberre célzol és g megnyom. -
#79184 Most lesz egy elég primitív kérdésem. Az utolsó előtti küldinél vagyok, de elfelejtettem h kell bandatagot magammal vinni. Vki elárulnál mert tudm h az elején volt róla szó, de ki emlékszik már arra. -
#79183 na, olvasgattam azt a topikot, és igazából tud róla a srác, de nem tudta ő sem kijavítani, kép-e. de elvben lesz egy v2, és abban már javítva lesz. írta Júliusban, nem tudom mi lesz belőle -
#79182 a modellel van a probléma, kilehet javítani de ahoz kell egy 3D Studio Maxx kezdésnek. 2. nem tudom most így fejből hogyan kell, de első falatnak nehéz, tehát akkor már inkább írok a készítőnek hogy nézze meg :D "ismerem" a srácot egy másik fórumról