GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Visszakellet tennem az ENB Series fájlokat mert a s0beit kiüti és nemjót raktam vissza (van módosított kevesebb bloom-al) és hát ez lett belõle!<#szomoru1>#szomoru1>
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Jó neked... Nekem heti 1 infó órám van. (Jövõre 2 a fakt miatt.)
Olyan, hogy játszhatunk, félévente csak 1x van. És, mivel játék nincs a gépeken, (továbbá #78249), ezért az az idõ is azzal tellik el, hogy böngészhetünk a neten (ami persze nem túl nagy dolog, mivel jópár oldal le van tiltva, amiknek a feloldása ugyan csak következményeket vonna maga után...).
De túlélem. Jövõre meglesz az emelt szintû infó érettségi, azt' jóvan. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
Los Angeles, California
Nincs photoshop meg ilyenek csak levágtam a szélét a képnek!
Modern mod v2 + ENB Series
Mûvészi képek!<#hehe>#hehe>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
van egy jó kis CAD terem ott LFS,CS,BMW M3 Challenge fullgraffon megy, és a 150 sulis gép hálózatba összevan kötve 😄DDD
a többi gépen, "csak" GTA3,CS, WOW, és Starcraft van 😞
hétfõn 7 infóm lesz, +még 3 másik óra.. infó pótlás.. vagy CS lanparty lesz megint.. vagy Vice City Multyplayer 😄DD
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
(sulis gép, GTA3 tökéletesen megy, csak azt már +untam 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
config:Asus M2N4 SLI||AMD Athlon64 x2 4800+||Leadtek 8800GTS 320MB||4GB DDR2 800MHz RAM||200GB HDD SATA2
így döncsd el!Maxon tolom 1440x900!
Tükrözõdést,bloom-to,motion blurt új vízfelületet és még egyéb dolgot ad a játékhoz.Egyetlen kis fájlt bemásolsz a fõkönyvtárba és játék közben Shift + F12-vel ki-be lehet kapcsolni a módot.FPS lecsökken nálam maxon 20-30FPS forgalomban amúgy 40+ is van!Át tudod írkálni az értékeket ízlés szerint kinek mennnyire kell a bloom meg ilyenek...
Innen lehet letölteni!Nem rontja el a játékot 1 fájltörléssel eltávolítható!
ja és van külön VGA típusokra optimalizált opciókkal ellátott fájl szal érdemes azt leszedni és kicsit módosítgatni!
EnableOcclusion=0 <<< érdemes kikapcsolni nálam elb*szta a játékot de lehet hogy csak nálam!
Los Angeles, California